Reviews over srprs.me

De Jong Intra Vakanties
8,5
op basis van 1210 reviews

10 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer
Riksja Travel
9,0
op basis van 475 reviews

8 consumenten awards

Riksja Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer
Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 1093 reviews

13 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 4 van 5 met 416 resultaten

op 12 september 2017

De reis was heel goed geregeld! We hebben een superleuke vakantie gehad. Srprs-me koos een bestemming voor ons die we zelf nooit gekozen zouden hebben. Maar deze bestemming paste precies bij ons en we hebben een supervakantie gehad.
Alles was heel goed geregeld en het hotel was ook zeer goed!

  • Algemeen 10
op 12 september 2017

Prachtige locatie, maar helaas de vakantie eerder moeten afbreken wegens een vondst van een bom uit de tweede wereldoorlog. Daarom niet alles uit deze plek kunnen halen helaas..

  • Algemeen 6




op 12 september 2017

Vluchttijden: zodanig dat volledige reisdagen benut werden op locatie, goed hotel op centrale locatie, bestemming verrassend maar 4 dagen is wel maximale om daar door te brengen

  • Algemeen 8
op 12 september 2017

Goed en mooi hotel, bovendien dicht bij het centrum. Transfer van vliegveld naar het centrum was echter vrij duur.

  • Algemeen 8
op 12 september 2017

Super leuke srprsme reis gehad! Alles was goed geregeld, leuk hostel, vriendelijke mensen. Het was top!

  • Algemeen 9
op 12 september 2017

De reis verliep goed, helaas vertraging op de terugreis met het vliegtuig waardoor thuis komen moeilijker was. Daarom geen 10. Praag was de perfecte stad, het hotel was mooier dan we hadden kunnen dromen en de vakantie was enorm geslaagd.

  • Algemeen 9
op 12 september 2017

Omdat we een enorm toffe tijd hebben gehad, we zijn naar een toffe stad geweest waar veel te doen is, in een mega tof Hostel (echt vet!) en we hebben voor weinig geld een hele hele hele toffe tijd gehad!

  • Algemeen 8
op 11 september 2017

Alles was goed geregeld, top hotel op een top locatie en prima vluchten!

  • Algemeen 8
op 11 september 2017

Het was een hele leuke trip met een super verrassende bestemming. We hebben genoten!

  • Algemeen 8
op 11 september 2017

Het was een fantastische reis!

  • Algemeen 9
op 11 september 2017

De voorbereidende informatie, de reis en het onderkomen waren uitstekend. Heel erg genoten. Echt een schot in de roos!

  • Algemeen 9
op 10 september 2017

De bestemming had ik zelf niet gekozen, maar de reis zelf was wel een hele leuke ervaring. #7 met srprs.me voor mij en #8 zal zeker gaan volgen!

  • Algemeen 8
op 9 september 2017

Het was een super ervaring om op reis te gaan via sprs.me. Je hoeft zelf vrij weinig te regelen en je hebt een super reiservaring erbij. De spanning die je hebt omtrent het niet weten naar welke bestemming je gaat, maakt de hele ervaring nog een punt extra waard. Ook scheelt het een hele hoop dat je niet van te voren alles gaat uitzoeken over een land en/of stad. Daarnaast heeft sprs.me echt alles super top geregeld waardoor wij een super stedentrip hebben gehad!

  • Algemeen 10
op 8 september 2017

Goed geregelde reis met heerlijk weer en een prachtige stad. Wij zijn er drie dagen geweest, de mensen zijn er vriendelijk en het heeft veel mooie plekjes.

  • Algemeen 8
op 7 september 2017

Onze citytrip was geweldig! Een week van tevoren kregen we ongeveer te horen wat de temperatuur zou zijn. Daar konden we al niets uit wijs maken. haha. Eenmaal op het vliegveld aangekomen hebben we gelijk onze bestemming onthuld. Helemaal super! En ook een plek waar we alle twee nog niet geweest waren. We zijn zelfs uit de stad geweest omdat we graag wat van de natuur wilde zien. Kortom; meer dan alleen een citytrip! Genoten!

  • Algemeen 9
op 7 september 2017

Leuke locatie midden in het centrum! Leuke stad!

  • Algemeen 8
op 6 september 2017

Alles was gewoon super geregeld, zowel de vlucht, hotel als de bestemming zelf. Heb hierdoor een erg fijne trip gehad.

  • Algemeen 10
op 6 september 2017

De bestemmingen waren tof, er werd rekening gehouden met het feit dat ik alleen reisde en het kantoor was goed bereikbaar voor vragen. Ik zou MultiCity iedereen aanraden! Ik was zelf een aantal gegevens vergeten in te vullen voordat ik op reis ging en Carolien heeft me nog even gebeld om de puntjes op de i te zetten. Super service!

  • Algemeen 9
op 5 september 2017

Een leuke verrassing. Wij hadden het niet verwacht dat onze bestemming in Frankrijk zou zijn. We vonden het wel ver rijden.

  • Algemeen 8
op 5 september 2017

Srprs.me heeft de reis goed georganiseerd, bestemming was fantastisch, hotels helemaal goed, kortom heel tevreden over de reis!

  • Algemeen 9
op 5 september 2017

Reis en hotel waren super, vloog met KLM en had een hotel midden in het centrum van de stad. Ik had iets meer to-do's verwacht, maar heb mij prima vermaakt. Ga dit zeker nog een keer doen.

  • Algemeen 9
op 5 september 2017

We hebben een super vakantie gehad als goede vrienden onder elkaar! Elke dag gewoon ergens heen lopen zonder enige planning, wat 1 keer een beetje mis ging toen we een gigantische stortbui op ons hoofd kregen en wij stonden natuurlijk midden op een berg..

Veel van de steden kunnen zien en lekker op terrasjes gezeten! Mijn tip voor andere reizigers ga niks plannen op een surprise trip (Misschien wel even naar het weer kijken..). Geniet van de vrijheid en laat het je gewoon overkomen!

  • Algemeen 9
op 4 september 2017

Ik was vooraf bang dat ik niet zou weten wat ik zou moeten doen op t vliegveld, maar alles wijst z'n eigen uit.

Hostel waar ik verbleef was hotel waardig. Midden in de oude stad.
Duidelijke website (in het Engels) met routebeschrijving vanaf t vliegveld.

Bestemming was gewoon geweldig.

  • Algemeen 10
op 4 september 2017

Uitstekende organisatie!! Vlucht en accommodatie waren geweldig!! Alles was netjes geregeld en ik hoefde me nergens zorgen om te maken. Bij mijn bestemming van alles gezien en gedaan. Echt een aanrader

  • Algemeen 9
op 4 september 2017

Met zijn 2e backpacking gedaan en suprise me heeft een fantastische bestemmingen uitgekozen voor ons! 2 bijzondere plaatsen waar een hoop te zien is! In de tussentijd? Dat bepaal je zelf wat je doet! Geweldige ervaring! Ik ga zeker nog een keer boeken via suprise me!

  • Algemeen 9
op 4 september 2017

Dit was de 2e keer dat we via srprs.me op roadtrip gingen. Deze keer voor onze mini honeymoon. Net zoals de eerste keer wederom netjes het pakket met enveloppen en kraskaarten op tijd in de brievenbus. Het concept blijft heerlijk. Niks kunnen voorbereiden omdat je toch niet weet waar je naar toe gaat. 2 goede accommodaties tijdens onze 4 daagse trip. En er lagen zelfs rozen blaadjes op onze eerste hotel kamer als newly weds!

  • Algemeen 9
op 4 september 2017

De bestemming was ontzettend leuk en m'n hostel was helemaal top, in een leuke buurt. Dit was m'n tweede reis en alles was weer prima geregeld, zelfs een plek bij het raam op beide vluchten. De srprs.me-ervaring is leuk, maar blijkt ook verslavend te zijn. :p

  • Algemeen 9
op 3 september 2017

Het was een perfecte vakantie! Alles was goed geregeld en is meer dan soepel verlopen. Als kers op de taart kan het ook heel leuk zijn als er in de "zwarte envelop" een lonely planet of iets dergelijks verstopt zit. Het was mijn eerste kennismaking met sprsme maar zeker niet de laatste :)

  • Algemeen 9
op 3 september 2017

De reis was fantastisch, maar helaas waren de vluchttijden vrij ongunstig. Dit kun je verwachten met een 3-daagse broke trip, maar toch vond ik dit jammer.

  • Algemeen 8
op 3 september 2017

Erg leuke reis gehad! Met name de eerste locatie was fantastisch en hebben we volop genoten van zowel het verblijf als de mogelijkheden van de locatie. De tweede locatie was minder, zowel qua omgeving, maar vooral qua verblijf. Een erg zakelijk en statisch hotel met geen uitstraling en deed ons erg weinig. Hebben uiteindelijk wel besloten om zelf nog een drietal nachten aan onze reis te plakken omdat we zo lekker in de stemming waren gekomen en hebben onze reis richting Oostenrijk voortgezet (Vorarlberg). Al met al een geweldige reis gehad en volop genoten van jullie zorg en creativiteit!

  • Algemeen 9
op 2 september 2017

Onze eerste reis met srprs.me is erg goed bevallen. Het was wel erg spannend voor twee controle freaks om je reis uit handen te geven, maar dit leverde juist een hoop voorpret op voor je op reis gaat. Alles was ontzettend goed geregeld. Een onverwachts mooie bestemming, leuk hotel dichtbij het centrum en gunstige vliegtijden. Bij thuiskomst kregen we zelfs nog een fles wijn als verassing. Volgend jaar gaan we zeker weer met srprs.me op reis!

  • Algemeen 10
op 1 september 2017

Was een mooie reis, en een mooie bestemming waar ik nog nooit van had gehoord. Alles was goed geregeld. Het is heel leuk om er pas op het vliegveld achter te komen waar je naartoe gaat. Alleen jammer dat iedereen die via srprs.me reisde in hetzelfde Hostel sliep, en dat de helft van de gasten in het Hostel dan Nederlands is. Aan de andere kant was dat ook wel weer gezellig en leuk. Dus eigenlijk heb ik geen minpunten over srprs.me.

  • Algemeen 8
op 31 augustus 2017

Alles was tiptol geregeld op het verkeerde adres van het hostel na, maar ook dit is met de geweldige klantenservice opgelost vandaar toch een dikke tien!

  • Algemeen 10
op 31 augustus 2017

Ik koos voor 2 bestemmingen met srprs.me en dit is me super bevallen! Veel vrienden (over de wereld) gemaakt waar we wekelijks nog steeds contact mee hebben. Zelfs plannen om elkaar over 2 maanden op te zoeken in een andere stad. Het is een grote stap, maar ik raad het iedereen om deze stap te nemen als je alleen of samen gaat! Je kan namelijk niet bedenken wat je er allemaal voor terug krijgt

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2017

Goed georganiseerd. Fantastiche vakantie gehad

  • Algemeen 8
op 31 augustus 2017

De bestemming was super en het hotel echt fantastisch! Ze hadden ook goed ermee rekening gehouden dat ik veganistisch ben, want er waren veel veganistische restaurantjes in de buurt van mijn hotel :).

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2017

Srprs.me maakt zijn naam waar en weet te verrassen. Ondertussen denken ze goed na over de wensen van de klant. Voor het eerst op vakantie met onze baby vonden we best spannend, maar was mede dankzij srprs.me een feestje. De accomodatie was super en we gaan er zeker nog een keer naartoe.

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2017

Het is een super leuke ervaring!, bestemming unknown en veel sitesighing! Het leukste aan de hele reis is dat je niet weet waar je naar toe gaat, maar wel een week van te voren als enigste hint het weerbericht van je bestemming(en) bekend wordt zodat de voorpret en het speculeren over je eventuele bestemming(en) toeneemt! Je weet dan ook wat voor kleding mee moet nemen. Alles is voor je geregeld betreffende de vliegtickets en hotels, daar hoef je dan ook geen zorgen meer over te maken. Een echte aanrader voor iedereen die van reizen houd!

  • Algemeen 10
op 30 augustus 2017

Alles was goed geregeld. Zowel de informatie vooraf als de informatie na het bekend maken van de bestemming was duidelijk. We hebben een heerlijke vakantie gehad, terwijl ik de stad van bestemming twee jaar geleden ook al bezocht heb. Ik heb toch weer heel veel nieuwe dingen ontdekt!

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2017

Mooie bestemming! Solotogether is ook erg leuk om te doen. Leuke mensen ontmoet. Helaas wel groot leeftijdsverschil in onze groep. Dit had wat gevolgen voor de sfeer.

  • Algemeen 7
op 30 augustus 2017

Alles is super geregeld en heb je nog vragen, dan staan ze altijd voor je klaar. Met de citytrip vertrek je vroeg en vlieg je laat in de middag terug om zo optimaal te kunnen genieten. Ze hebben zeker rekening gehouden met onze 14 jarige pubers die van shoppen houden. Zelfs het hotel was perfect voor pubers!

  • Algemeen 8
op 30 augustus 2017

Wij zijn naar een bestemming geweest waar we in eerste instantie zelf niet aan gedacht zouden hebben. Het was niet moeilijk om te wachten tot Schiphol, voordat onze bestemming bekend zou zijn. De nieuwsgierigheid was heel groot, maar dat het op deze manier georganiseerd wordt maakt het juist heel leuk. Op onze bestemming hebben we heel veel historie en cultuur mogen zien, prachtig!! Het hotel was super en lag centraal gelegen. Dit maakt de mogelijkheid tot het gebruiken van openbaar vervoer heel gemakkelijk! Sprsme niet denken, maar gewoon doen!

  • Algemeen 8
op 30 augustus 2017

Ik vond de reis ontzettend relaxt! Ik hoefde niks zelf te plannen en de reis zelf was perfect geregeld door de organisatie. Ik ga dit zeker nog een keer doen! (maar dan waarschijnlijk wel met meerdere mensen)

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2017

Het was echt heel leuk om pas op het vliegveld te weten te komen waar we naartoe gingen. Dat zorgde voor spanning. Op de reisbestemming zelf zorgde het ook voor verrassende uitjes. We hadden niets kunnen plannen, waardoor we afgingen op tips van anderen en foldertjes van ons hostel. Hierdoor is de reis veel relaxter verlopen. We keken van dag tot dag wat we zouden kunnen doen. Het gevoel van moeten was hierdoor een stuk kleiner. Het hostel was fantastisch, gezellig en midden in de stad. Ook was het schoon en waren de kamergenoten gezellig. Kortom: een fantastische ervaring en een geweldige vakantie

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2017

Ontzettend leuke manier van reizen! Alles wordt geregeld op een top locatie!

  • Algemeen 10
op 29 augustus 2017

Een super ervaring met een goede vlucht en een goed hotel, in het centrum van de stad.

  • Algemeen 8
op 29 augustus 2017

Alles was perfect geregeld! Een minpuntje was dat ons hostel beweerde dat wij het hostel nog moesten betalen. We hebben srprs.me gebeld en het werd direct geregeld. We hadden een goed en mooi hostel en ondanks dat we 'broke' hadden, erg gunstige vliegtijden. Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 10
op 29 augustus 2017

Reizen met SRPRS.me is echt een aanrader. Het onbekende tegemoet en op avontuur op de plaats van bestemming. Het hostel waar ik verbleef was geweldig, de contacten met mijn kamergenoten heel leuk. Ik ging voor het eerst alleen op reis, maar heb me geen seconde alleen gevoeld!

  • Algemeen 8
op 29 augustus 2017

Ik vond het een fantastische vakantie! We hebben ontzettend genoten. De vluchten waren op hele fijne tijden en de hotels waren super! Omdat je niet weet waar je naartoe gaat, heb je van tevoren niet alles uitgezocht. Hierdoor zijn de dingen die je op vakantie gaat doen ook lekker spontaan. Srprs.me bedankt!

  • Algemeen 8
op 29 augustus 2017

Een reis boven verwachting! Zelf had ik deze plek nooit gekozen maar het was echt heel mooi! Alle nodige informatie kregen we op het vliegveld en het was duidelijk en overzichtelijk. En het is fijn dat je zelf je vakantie kan invullen zoals jij dat wil.

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2017

Super gave ervaring om als (first time) solo traveller niet te weten waar je terecht komt. Alles was goed en duidelijk geregeld. Veel leuke en bijzondere mensen mogen ontmoeten. Je komt uit je comfort-zone en hier groei je van als persoon! + je komt met de grappigste en spannendste verhalen terug 😄🌍

  • Algemeen 9
op 28 augustus 2017

De hostels die door Srprs.me van te voren waren geboekt waren heel fijn en hadden echt goede kwaliteit. De vluchttijden waren ook heel fijn. Enige nadeel was dat ik op de terugweg vertraging had met het vliegtuig. Een hele fijne reisorganisatie om mee op vakantie te gaan!

  • Algemeen 8
op 27 augustus 2017

Fantastische mooie stad en goed hostel!

  • Algemeen 9
op 27 augustus 2017

Goeie vluchttijden waardoor we vijf volle dagen hadden op onze bestemming. Het hotel was prima, mooigelegen in het centrum.

  • Algemeen 8
op 27 augustus 2017

Dit was de 2de trip die we met srprs.me deden en net zoals vorig jaar was alles ongelofelijk goed geregeld. Hotel helemaal in orde en natuurlijk een geweldige bestemming.

Maar wat voor mij deze trip helemaal af maakte, waren de attenties die jullie hadden voor de verjaardag van mama. Ze heeft er ongelofelijk hard van genoten net zoals mijn zusje en ikzelf!

  • Algemeen 9
op 27 augustus 2017

Dat ne bestemming een verrassing blijft
maakt het erg leuk. Je ziet en beleeft de stad op een totaal andere manier en komt zo ook achter plekken waar je normaal waarschijnlijk niet achter zou komen met een reisgids.

  • Algemeen 9
op 26 augustus 2017

Super warm en veel mooie cultuur!

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2017

Verrassend, zonnig en relaxed

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2017

Mijn man en ik hebben een roadtrip gedaan. Was super geregeld door sprs.me! Super hotel en een stad die we nooit zelf hadden gekozen sterker nog nooit aan gedacht om daar naartoe te gaan. Zeker voor herhaling vatbaar een roadtrip. Maar eerst gezellig met mijn zussen nog een citytrip doen in november uiteraard ook met sprs.me.

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2017

Het is ontzettend leuk om op reis te gaan en de bestemming niet te weten. Het scheelt veel plannen en zorgt ervoor dat je op de locatie echt kan genieten van alles zonder een planning te hebben, etc. Srprs.me had alles goed geregeld voor ons en de locatie was erg leuk. Het paste allemaal heel goed bij het thema wat we gekozen hadden en we hebben enorm genoten. Het was echt een hele goede ervaring en ik zou het zeker nog een keer doen.

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2017

Hele verschillende bestemmingen, prima hotels, fijne reistijden, bij telefonische vraag tijdens reis over hotelvoucher werd gelijk opgenomen en werden we goed geholpen. Alleen positieve verrassingen :)

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2017

Belfast was echt een hele leuke stad. Alleen jammer dat we van te voren niet wisten dat we met 12 man op 1 kamer lagen. Ernaast waren ze wel heel aardig daar. Wij hadden de broke trip.

  • Algemeen 8
op 24 augustus 2017

Het was een reis om nooit te vergeten. Als eerste vonden wij het super leuk om een keer naar een bestemming te gaan die we zelf niet zouden uitzoeken zodat het verrassingseffect groot zou zijn. En dit was zeker het geval! We kwamen in een mooie stad terecht en we hebben echt genoten van de reis. Maar mijn verrassingseffect was nog groter doordat ik tijdens de citytrip ten huwelijk ben gevraagd door mijn lieve vriend!

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2017

Fijne reis gemaakt. De bestemming was superleuk. Ze hebben rekening gehouden met al onze voorkeuren. Zelfs de 20 graden +. Dus we hebben heerlijk weer gehad. Vliegtijden waren chill, de ontvangst in het centraal gelegen hotel was fijn en de stad zelf prachtig. Al met al topervaring. Petje af srprs me!

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2017

De spanning op het vliegveld toen we onze bestemming bekend gingen maken was zo leuk. Onze reis begon alleen wat minder want onze vlucht werd gecanceld en het eerst volgende vliegtuig waarmee we konden gaan ging helaas pas s'avonds. Srprs.me kon hier ook vrij weinig aan doen want het was overmacht. Ondanks alles hebben we er alsnog een leuk weekend van gemaakt. Hotel waar we in zaten was ook echt super! Ik ga zeker nog wel een keer op vakantie met Srprs.me en ik zou het iedereen ook aanraden.

  • Algemeen 7
op 23 augustus 2017

Het was geweldig! Zelfs nog een upgrade naar het penthouse gehad door Srprs.me. Echt een fantastische ervaring!! SUPRISE.ME IS REALY SUPRISE YOU! Bedankt voor de geweldige week! :-)

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2017

Het blijft een leuke ervaring. Dit keer was het ook weer super!

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2017

Super locatie, mooi hotel inclusief lekker ontbijt, goede vlucht tijden, goede communicatie van sprs.me richting ons,

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2017

Het was top! srprs.me had alles goed geregeld, goed hotel, goede locatie en een veel leukere stad dan ik verwacht had. Echt een top reis, ik ga vaker boeken bij srprs.me!

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2017

Het was een reis die ik precies op dat moment even nodig had en ondanks het hoge toeristische gehalte v/d locatie, prima is bevallen. Alles was ook goed geregeld door Srprs.me, dus wat mij betreft op naar een volgende reis!

  • Algemeen 8
op 21 augustus 2017

De reis ernaar toe was heel leuk aangezien je nog niet weet waar je heen gaat. Bestemming zelf een leuke stad maar niet enorm bijzonder is geen stad die ik zou aanbevelen. Het hotel was oke ondanks de meest luxe kamer niet zo bijzonder wel leuk en centraal

  • Algemeen 7
op 20 augustus 2017

Het was een onwijs mooie stad om te zien en ik zou er zelf nooit heen gaan, maar dat drukte de pret niet. De gezelligheid maakte de reis nog een stuk leuker. Alleen baalden we wel dat er amper tot geen uitgaansgelegenheden waren.

  • Algemeen 8
op 20 augustus 2017

We wilden graag een zomerse citytrip maken en kwamen toen terecht in Liverpool. We hebben 3 heerlijke dagen gehad, maar Liverpool is niet echt een hele bijzondere stad om op pad te gaan. Ondanks alles heb ik een positieve ervaring, want alles was goed georganiseerd!

  • Algemeen 6
op 17 augustus 2017

Omdat wij niet konden kiezen waar we naar toe wilde, hebben we gekozen voor Srprs.me. Dan maar afwachten waar we terecht zouden komen. We kwamen terecht in twee verschillende leuke en gezellige steden met super hotels. Goede en fijne organisatie! Ik zou het iedereen willen aanraden die ook geen vakantiebestemming kan kiezen :)

  • Algemeen 9
op 17 augustus 2017

Omdat de bestemming met plaats en het hotel zeer geschikt waren!

  • Algemeen 8
op 17 augustus 2017

Leuke stad, hotel top geregeld. Voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 8
op 17 augustus 2017

Een geweldige bestemming en het was een geweldige beleving. We hebben enorm genoten van ons tripje.

  • Algemeen 8
op 16 augustus 2017

Wow wat een machtige ervaring om op reis te gaan zonder te weten wat de bestemming is! Wij beleefden deze trip heel intens omdat we de stad op een heel andere manier hebben ervaren. Deze reis stond in het teken van spontane acties, wat voelde als een verademing! Heerlijk om onvoorbereid op vakantie te gaan en te dwalen door een onbekende stad. Srprs.me heeft ons blij verrast, wat een top concept! Wij zijn verkocht en willen nooit meer anders!

  • Algemeen 9
op 16 augustus 2017

Zeer goed georganiseerd. Goede hotels en de bestemming waar we kwamen, hadden we echt niet verwacht.

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2017

The organization of locations and hotels was superb. It was a good balance of nature and city. Hotels were great, would definitely do another srprs me trip.

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2017

Onze vluchttijden waren perfect; we vlogen vroeg heen en keerden op een laat tijdstip weer naar huis. Daarnaast was ook ons hotel top! Het hotel lag erg dichtbij het centrum, was schoon en netjes en het personeel was erg vriendelijk. We hebben top dagen gehad in een stad waar wij in eerste instantie nooit zelf op waren gekomen!

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2017

Zeer verrassend, goed hotel en mooie omgeving

  • Algemeen 10
op 13 augustus 2017

Het waa fantastisch leuk. Alles was goed geregeld

  • Algemeen 9
op 12 augustus 2017

Was leuk. Wel een beetje kort. We hadden liever echt 3 volle dagen gehad. We wisten dat dit kon gebeuren, maar het was niet duidelijk genoeg aangegeven dat we dan onze volledige laatste dag zouden missen..

  • Algemeen 7
op 12 augustus 2017

Het was heel relaxt en heerlijk weer. De omgeving was mooi, helaas waren er niet veel echte restaurants, en ook niet veel in de buurt om te doen. Bijvoorbeeld voor een bank of een leuk restaurant moest je al 45 minuten lopen.
Het hotel was wel heel goed en mooi. Bovenal dus een hele goede reis gehad!

  • Algemeen 8
op 12 augustus 2017

Omdat ik er niet meer voor geef, was niets te beleven op onze bestemming

  • Algemeen 7
op 11 augustus 2017

Wij vonden het spannend waar wij naar toe reden, eenmaal onderweg werd het steeds spannender waar wij heen reden, het was voor ons een mooie ervaring om met sprs
Op reis te gaan

  • Algemeen 7
op 10 augustus 2017

Sowieso was ik nog nooit in Gdańsk geweest. Super leuke stad, heel veel reismogelijkheiden en genoeg te doen in de stad zelf + omgeving! Daarbij was alles echt super goed geregeld en zaten we in een net hostel midden in het centrum.

  • Algemeen 10
op 10 augustus 2017

Belgrado, een prachtige stad met veel historie. Nog niet gevonden door het massatoerisme wat misschien ook wel aangeeft dat het niet een van de eerste bestemmingen is waar je aan denkt. Maar zeer onterecht. Super mooie stad en omgeving, enthousiaste lieve inwoners met passie voor hun stad en alles perfect geregeld door srprs me. Van de kraskaart, vlucht, hotel en berichtgeving. Kortom een geweldige verrassing! Voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 8
op 10 augustus 2017

Het was een fantastische ervaring. Goed hotel goede vlucht en een prachtige stad. Nadeel was de slechte weervoorspelling. We hebben alleen maar prachtig weer gehad in plaats van de regen en bewolking dat was voorspeld.

  • Algemeen 9
op 10 augustus 2017

Alles was ontzettend goed geregelt en de bestemming was niet voor de hand liggend maar wel heel leuk!

  • Algemeen 9
op 10 augustus 2017

Ik heb heel leuke mensen leren kennen. We horen elkaar zelfs nog na de reis. En zullen waarschijnlijk nog eens zo afspreken. Bestemming was natuurlijk een verrassing maar een hele mooie! Een stad waar er mooi cultuur was. Het weer was wel een mooi pluspunt. Vriendelijke mensen van daar. We hebben wat nieuwe woordjes van hun taal bijgeleerd.
Met andere woorden een heel toffe, mooie reis die ik zeker opnieuw zou doen.

  • Algemeen 9
op 10 augustus 2017

De stad is prachtig. Echt een aanrader. Zoveel te doen. Wij gingen op onze huwelijksreis met srprs.me. Een extra cadeautje voor ons. De bestemming is nogmaals prachtig. Alles was geregeld ook de transfers van en naar het vliegveld omdat we maar 4 dagen hadden. De ervaring van het niet weten was leuk. Aangekomen op het vliegveld in Boedapest konden we onze transfer niet vinden. Na 30 minuten zoeken uiteindelijk srprs.me gebeld. Er was vergeten om de transfer te regelen. We konden een taxi pakken en het geld zou terug gestort worden. Dat is ook gebeurt. Aangekomen bij het adres was het nogal zoeken. We stonden voor een poort van een appartementencomplex. En dat zag er in eerste instantie niet zo best uit. We konden niet naar binnen. Ook kende niemand het bedrijf van de appartementen. Uiteindelijk kwam er iemand naar ons toe die ons binnen zou laten. Nogmaals de entree zag er niet schoon uit. Het leek wat vervallen. De deur van het appartement ging open en alle twijfel was weg. Het zag er leuk en schoon uit van alle gemakken voorzien. Het was een ikea appartement. Niet dat het slecht is,maar op bijna alles was ikea terug te vinden. Dat was best grappig. Nu kwam toch wel de grootste verrassing. De jongeman vertelde ons dat we gelijk de kamer moesten betalen. Dat was zeker een extra verrassing. Nogmaals gebeld naar srprs.me, want wij gingen natuurlijk niet betalen. Na ongeveer een half uurtje kregen we bericht dat we niet hoefde te betalen. Ik kan je vertellen dat het geen leuke binnenkomer was. We hebben het maar snel van ons afgezet. We hebben de mooiste plekjes in Boedapest ontdekt. Aanraden zou ik srprs.me niet doen na onze ervaring. Vooral niet voor je huwelijksreis. Het idee is grappig, maar ook voor 1 keer leuk.

  • Algemeen 5
op 9 augustus 2017

Hebben elkaar in de ochtend ontmoet, de klik in de groep was meteen goed. Reis ging soepel en het hotel snel gevonden. Waren 6 super dagen met de volledige groep. Geen ruzie gehad en alleen maar gelachen. Hostel was goed en de stad was meer dan genoeg te doen om de dagen door te komen. Mooiste van alles heb er ook 7 vrienden bij gekregen! super vakantie, zou hem zonder twijfelen weer overdoen.

  • Algemeen 10
op 9 augustus 2017

Ik heb een solo together gedaan. De groep was geweldig, de bestemming was ook erg leuk! Super mooi hostel, vriendelijk personeel. De belangrijkste reden voor dit hoge cijfer is omdat de mensen waar je mee gaat een geweldige instelling hebben. Daarnaast heeft SRPRS.me alles tot in de puntjes voor je geregeld :-) Ik ga dit sowieso nog een keer doen, misschien een ander thema?! Als je nog twijfelt: gewoon doen!

  • Algemeen 9
op 9 augustus 2017

Srprs.me zorgt voor een onvergetelijk avontuur. Samen naar de onthulling leven is elke keer weer een top ervaring. De ervaringen die je op doet tijdens zo'n reis is ongekend.

  • Algemeen 10
op 9 augustus 2017

Alles was erg goed geregeld

  • Algemeen 8
op 9 augustus 2017

We hebben het echt heel leuk gehad maar het hostel was wel ver uit het centrum en er zaten veel oude mensen waardoor we al snel te veel herrie maakte. Verder jammer dat we voor de tweede keer naar polen gingen met srprs... Maar wel leuk gehad hoor!

  • Algemeen 7
op 9 augustus 2017

We hebben veel gezien van deze bizarre stad. Oud en nieuw lopen door elkaar heen. Zelf zou ik in eerste instantie niet zo snel een reis boeken naar polen maar het is toch een mooi land.

  • Algemeen 8
op 28 juli 2017

Super geregeld. Dit was de 2e keer dat ik ben geweest. 1e keer gingen we naar Berlijn. In het begin wat ik een beetje teleurgesteld. Maar wat hebben we het super gehad. Milaan was ook erg goed. In overleg iets meer betaald waardoor het ontbijt en avondeten al bij het hostel zat. Super hostel en ideale plek. Prima ervaringen. Volgende tripje staat weer op de planning.
In de zomer periode betaal je erg veel. Maar in okt heb je bij broke citytrip al een reis voor 175 euro voor 5 dagen. Hostels worden ook altijd beoordeeld met een 8 of hoger. En dat is zeker waar!

  • Algemeen 8
  • Vorige
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende