Schrijf een ervaring over Sunweb en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Sunweb

Pagina 1 van 55 met 547 resultaten

op 19 november 2019 bestemming: Egypte / El Gouna, reisperiode: november 2019

Alles was van begin tot einde tiptop.Warme ontvangst in het hotel door zowel uitbaters als personeel.Heel lekker eten.Verschillende zwembaden.Mooie lagune.Shuttleservice naar de zee .Wij gaan zeker nog is terug naar three corners😍

 • Algemeen 9
op 15 november 2019 bestemming: Oostenrijk / gerlos, reisperiode: januari 2019

Trieste organisatie . TIP: NIET BOEKEN BIJ SUNWEB

 • Algemeen 1
op 31 oktober 2019 bestemming: Spanje / St antonin, reisperiode: september 2019

NA EEN heerlijke vakantie kwam de transfer naar het vliegveld een domper de host vertelde dat om 7.35 uur opgehaald dus wij wachten voor het hotel de plek waar wij begin vakantie waren afgezet verkeerde plek moesten 50 meter verder bij de bushalte zijn dus een taxi deze werd niet vergoed omdat je op een side van sunweb daarop zou staan dat wij bij de bushalte moesten zijn gaat moeilijk zonder internet dat de host vergeten was te vertelden waar de opstap plaats was geld niet

 • Algemeen 8
op 20 oktober 2019 bestemming: Spanje / Pineda del Mar, reisperiode: juli 2019

Het hotel was prima. Maar de ligbedden op het strand die wel aangegeven zijn, hebben wij niet kunnen vinden. Tevens was er zandstrand omschreven en waren dit kiezels tot grote stenen hoe dichter je bij de waterlijn komt. Wij zaten in het Golden Taurus Hotel. Hier een discussie met Sunweb over gehad. Maar er werd niet toegegeven. Dit zouden zij ook niet aanpassen op de site. Dus bij deze de informatie. Sunweb is meestal goedkoper maar de service ontbreekt het er nog wel eens aan.

 • Algemeen 7
op 12 oktober 2019 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: oktober 2018

Weggestopt onderste verdieping, terwijl bovenste was gevraagd, door struik geen uitzicht, 2 slaapkamers gevraagd, misleiding op de website, dus 1 gekregen, de 3 is dus voor de ligging .. rest is zeer slecht , ze zijn ook nog onbereikbaar ook...

 • Algemeen 3
op 9 oktober 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: oktober 2019

We zaten in sisi hotel village
Het is oud gedateerd
Eten vaak kout en eentonig brood smiddags was van de ochtend
Vaak niet gaar of veel te gaar
En inege was dat het goed schoon was.
Maar ondanks dat bleef je aan de tafels buiten plakken en het zitten op het termijn was bezet door katten

 • Algemeen 4
op 4 oktober 2019 bestemming: Spanje / Fuengirola, reisperiode: september 2019

Verwachtingen waargemaakt zowel reis als hotel

 • Algemeen 8
op 4 oktober 2019 bestemming: Griekenland / Chalchidiki, reisperiode: september 2019

Een vakantie in Griekenland in een super goed prijs/kwaliteit hotel portes beach gehad in september. Aardig personeel en alles goed geregeld qua handdoeken ligbedden eten drinken etc. Jammer dat er altijd weer een maar aan zit die je vakantie minder positief maakt en wel aan Sunweb zelf! Excursies geboekt met 4en waarvan 1 excursie niet met 4en maar met 2en kon doorgaan i.v.m hevige buikloop van ander stel. Sunweb benaderd maar geen arts erbij gehaald( of je dat in Nederland wel doet bij buikloop)😡was er geen enkele manier om 100Ä terug te krijgen of zelfs geen gedeelte. Ik vraag me af of de boot wel voor die personen betaald is waar het dan ook thuis hoort.
JAMMER. De vriendenclub.

 • Algemeen 6
op 29 september 2019 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: september 2019

Wij boekten als jong koppel een dure vakantie via sunweb. Wij gingen in september naar het Dimitra Beach resort in Kos. Wij betaalden een ALL-IN formule om er eens echt van te genieten. We betaalden hier dan ook de prijs voor en hoopten op kwaliteit en een onvergetelijke vakantie. Jammer genoeg verliep de vakantie niet helemaal zoals wij gehoopt hadden en heeft Sunweb ons hier niet geholpen. Ik zal een paar dingen opsommen die voor een bijna 5 sterrenresort met zo'n duur prijskaartje niet kunnen.
In onze eerste kamer, kamer 001:
- De badkamer deur die niet goed sloot.
- de kleerkasten stonken zo hard dat we onze kleren er niet in konden doen omdat we bang waren dat de geur in onze kledij zou gaan.
- Bijna tot geen wifi verbinding
- badkamer niet super proper
- kakkerlakken in de badkamer die dan in gaten verdwenen. Deze werden niet teruggevonden en daarom zijn wij van kamer veranderd.
Kamer 2, kamer 005
- Het kluisje die bijna onmogelijk open en toe ging, waardoor we telkens 10 minuten verloren om deze te kunnen gebruiken.
- de lampen naast de televisie die niet werkten
- sommige schakelaars die niet werkten dus moesten we telkens naar de andere kant van de kamer gaan om alles uit te doen.
- De ligbedden buiten waren ook niet proper (vogelstront)
- De poetsvrouw die soms 3 keer terugkwam zonder te kloppen, terwijl we "nee" zeiden.
- De handdoeken die elke dag werden ververst kwamen soms pas 2 u later dan dat de kamer was gekuist, dus als je je wou douchen ging dat niet want geen handdoeken.
- WEERAL een kakkerlak, deze keer naast ons bed, zijn ze gewoon komen platslaan op onze muur, waardoor er een dikke bruine vlek achter bleef.
Algemene dingen:
- De eerste dag werden we geserveerd aan het zwembad, wat we niet persee wouden maar wel een leuke indruk, maar dat bleef ook maar bij die ene dag, dus ook een vreemde manier om het aan te pakken.
- Soms werd je niet zo vriendelijk behandeld door het personeel of werd je bekeken, dit geldt zeker niet voor alle medewerkers, sommige zoals in het restaurant waren super vriendelijk en aangenaam.

sunweb heeft ons niet geholpen, geen compensatie en zijn totaal niet redelijk geweest bij het helpen, nooit bestel ik nog met sunweb. U zou het beter ook niet doen, afzetters...

 • Algemeen 5
op 28 september 2019 bestemming: Griekenland / Kos-stad, reisperiode: september 2019

De reis was goed georganiseerd. Duidelijke info, tussentijdse berichtjes over de diverse reisonderdelen. Dit onderdeel was wmb zeer goed.
Het hotel Costa Palace echter is zeker geen 4 sterren waard. Appartementen zeer eenvoudig, bij 1 gedeelte zelfs geen lift. De ligging echter natuurlijk prima.

 • Algemeen 8
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende