Schrijf een ervaring over Tenzing Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Tenzing Travel

Pagina 1 van 2 met 20 resultaten

op 6 november 2019 bestemming: Verenigde Staten / San diego, reisperiode: oktober 2019

Zeer onbetrouwbaar bedrijf GEEN ZAKEN MEE DOEN. Annuleringskosten rekenen zonder daadwerkelijk een akkoord hiervoor te geven, ik en meerdere partijen hebben dit helaas ondervonden. Zij spelen mooi weer door je persoonlijk erg enthousiast te maken om vervolgens op een slinkse manier extra kosten te rekenen. 1 x NOOIT MEER ... Lees meer

 • Algemeen 1
op 30 juni 2019 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: juni 2019

We hebben alle highlights gezien maar organisatorisch ontbrak er vanalles aan. Bovendien aangeboden als groepsrondreis. Die was het dus echt niet! 5 verschillende doorreisbestemmingen na het eerste gedeelte van de groepsreis.(van Washington naar New York, Amsterdam, Hawai, San Francisco en Florida.) Bleek dat verschillende reisorganisatoren deze reis aangeboden hadden voor zo'n 1500 euro minder( nrv, tui, american plus),terwijl wij dachten voor kwaliteit te kiezen met Tenzing. Tweede helft ( Florida) weer practisch een nieuwe groep met ook weer een andere reisleider! Het voelde voor ons als een samengevoegd zooitje. Bied dit dan niet aan als een groepsrondreis. Terugreis weer hetzelfde. Iedereen andere luchthavens en andere tijden! Accomodaties waren bovendien over het algemeen ook minder dan bij onze groepsrondreis vorig jaar met Fox.
Voor ons geen Tenzing meer! ... Lees meer

 • Algemeen 5
op 18 december 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: oktober 2017

Alles was vooraf perfect geregeld, en ook ter plaatse is er veel geregeld door ze. We hadden te maken met overstromingen en ze hebben dat toen heel fijn opgelost ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 7 juni 2018 bestemming: Australië, reisperiode: september 2018

Op de website staat dat als je ergens anders de camperhuur goedkoper vind ze deze voor dezelfde prijs verhuren, toen ik aangaf dat ik de zelfde camper elders goedkoper vond ging er wel iets van de prijs af maar niet alles bij de andere verhuurder was de prijs incl boekingskosten veel lager.Toen ik dat aangaf werd er gezegd dat ik dan maar voor de andere camperverhuurder moest kiezen? Zet het dan niet op je website schijnbelofte.

 • Algemeen 1
op 10 maart 2018 bestemming: Nieuw-Zeeland / rondreis, reisperiode: december 2017

Netjes geregeld, in een reisbescheiden boekje, met de tickets en reisuren tijden van de vliegreis, en vouchers van alle geboekte zaken zoals camper, vliegreis, overtocht, info over het land. De info op het reisbureau was formidabel, alle tijd was er voor ons, de hostes was er zelf ook geweest en gaf ons persoonlijk materiaal mee, die we tijdens onze reis goed konden gebruiken. Wij hebben een grandioze 6 weken gehad in New Zeeland.

 • Algemeen 9
op 25 augustus 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: augustus 2017

Mooie reis. Ik zou de volgende keer alleen niet meer zo snel via Tenzing boeken. Zij besteden alles uit aan een lokale partner wat niet handig is. Daarnaast zijn er veel kleine slordige foutjes gemaakt.

 • Algemeen 8
op 31 januari 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Johannesburg, reisperiode: april 2017

We wilden deze reis boeken, maar wilden een Upgrade, deze was mogelijk, maar viel ruim € 900 duurder uit dan was aangegeven in de offerte, de geboden oplossing was ver beneden peil, dus geboekt bij een ander, zoals het er nu naar uitziet voor ons geen Tenzing Travel meer.

 • Algemeen 2
op 4 september 2016 bestemming: Malediven, reisperiode: april 2016

Het was fantastisch geregeld: goede, snelle en persoonlijke service! Kregen een mooi boekje met reisbescheiden thuis gezonden met tips en informatie over het land.

 • Algemeen 10
op 23 juni 2016 bestemming: Verenigde Staten / San Francisco, reisperiode: april 2015

Vorig jaar de roadtrip van onze dromen mogen maken! Een camperreis door de westcoast van de USA! Op advies van anderen geboekt bij Tenzig Travel en dat is ons zo goed bevallen dat we het een volgende keer zó weer zouden doen! Omdat mijn moeder niet heel ver kan lopen is er van alles geregeld o.a. op de luchthaven zodat zij met een gerust hart op vakantie kon. Ook weet deze organisatie waar ze over praat! Al onze vragen werden uitgebreid beantwoord en er werd met ons mee gedacht. Ik adviseer iedereen hier te boeken!

 • Algemeen 10
op 12 oktober 2015 bestemming: Canada / galgary, reisperiode: mei 2016

Nu al is de organisatie geweldig. Met al onze wensen kunnen ze uit de voeten. Ze zoeken alles voor ons uit en komen met leuke aanbiedingen en mogelijkheden die onze reis nu al geweldig maakt. Ze zijn enthousiast en geen vraag is ze te veel. We krijgen goede tips over bezienswaardigheden op onze te plannen route.
Top organisatie, en de vakantie moet nog beginnen.

 • Algemeen 8
 • 1
 • 2
 • Volgende