Schrijf een ervaring over Tenzing Travel en maak kans op mooie prijzen!

Malawi nieuwe bestemming Tenzing Travel

Geschreven op 26 juli 2018 door Roos

Wildlife spotten in Malawi
Wildlife spotten in Malawi
De verre reizen specialist Tenzing Travel heeft een nieuwe, bijzondere reisbestemming toegevoegd aan het al zeer ruime reisaanbod. Het gaat om de Afrikaanse bestemming Malawi. Voor deze onontdekte bestemming belooft Tenzing Travel een authentieke ervaring te bieden. 

Malawi

Malawi is gelegen in zuidelijk Afrika, tussen Mozambique, Tanzania en Zambia. Een bekende bezienswaardigheid in het land is het immens grote Lake Malawi, die je ook zeker zult bewonderen tijdens je rondreis met Tenzing Travel. Daarnaast kom je oog in oog te staan met de Big Five en de zeldzame zwarte neushoorn, ontmoet je de vriendelijke bevolking en haar tradities en snorkel je in de kleurrijke onderwaterwereld. 

Tenzing Travel

Reisorganisatie Tenzing Travel organiseert reizen naar verre bestemmingen. De reisspecialisten geven je advies uit eigen ervaringen en stellen de reizen geheel op maat voor je samen. Naast individuele reizen kun je er ook groepsreizen en diverse themareizen als camper-, cruise- en motorreizen boeken. Je bent altijd verzekerd van een persoonlijke service en op aanvraag komen de reisadviseurs van Tenzing Travel gewoon bij je thuis om je te helpen bij je verre rondreis.