Reisadvies: Is ServiŽ een veilig vakantieland?

Reisadvies ServiŽ
Reisadvies ServiŽ

Ben je van plan om op vakantie te gaan naar ServiŽ? Dan is het goed om te weten wat het reisadvies voor ServiŽ is en of er bepaalde veiligheidsrisico's zijn. In dit artikel lees je alle informatie rondom het reisadvies voor ServiŽ.

In het zuidoosten van Europa ligt Servië. Het land is 77.475 km² groot en heeft ongeveer 7.293.000 inwoners. De hoofdstad Belgrado ligt in het midden van het land. Hier woont een groot deel van de bevolking, de stad heeft namelijk meer dan 1 miljoen inwoners. Het land is in drie verschillende regio's verdeeld: Vojvodina in het noorden, Kosova in het zuiden en Centraal-Servië in het midden. Kosovo wordt ook wel als afhankelijk deel gezien. Servië is een veilig land om te reizen. Het reisadvies voor Servië is positief. 

Heb je weinig kennis van ServiŽ? Of heb je geen zin om vele uren te zoeken naar je vakantie? En wil je graag onbezorgd op vakantie? Laat je dan gratis adviseren door een reisexpert. We geven je graag een reisadvies op maat waarin we jouw wensen vertalen naar een passende vakantie!
gratis reisadvies

Huidig reisadvies Servië

Het reisadvies voor Servië is groen. Reizen kan op een veilige manier en het land kent geen bijzondere veiligheidsrisico's. De veiligheidssituatie is vergelijkbaar met die in Nederland.
Reisadvies Servië

Onveilige gebieden in Servië

Servië kent geen gebieden die als onveilig worden gemarkeerd. Vraag gratis een offerte aan

Veiligheid in Servië

Zowel Servië als de hoofdstad Belgrado wordt gezien als veilig. Natuurlijk moet je zoals in elke grote stad wel rekening houden met lichte criminaliteit zoals zakkenrollers.

Tempel van Sint Sava in Belgrado
Tempel van Sint Sava in Belgrado

Houd hier ook rekening mee:

  • Als je naar Servië reist, dien je in het bezit te zijn van een geld reisdocument. Dit mag een identiteitskaart of paspoort zijn. 
  • LHBTIQ+'s wordt niet algemeen geaccepteerd in Servië. 
  • Het bezitten, handelen of gebruiken van drugs is verboden in Servië. 

Offerteformulier

Vertel ons uw vakantie wensen. Onze reisexperts geven u gratis en vrijblijvend reisadvies op maat.

 Aangesloten bij ANVR,SGR, Calamiteitenfonds
 9,6 in reviews
 Veel kennis en ervaring
 3.879 klanten gingen u voor

Uw gegevens

* = verplicht. Privacy beleid is van toepassing

26 bezoekers beoordeelden dit artikel gemiddeld met een

9,3

Gerelateerde artikelen