Ervaringen Vinea

Simi Reizen
8,8
op basis van 511 reviews

6 consumenten awards

Simi Reizen won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 3 met 251 resultaten

op 19 augustus 2020 bestemming: Nederland / Wolphaartsdijk, reisperiode: augustus 2020

Goed verzorgd, leuke leiding, prima eten en vooral heerlijk kunnen zeilen

  • Algemeen 8
op 17 augustus 2020 bestemming: Nederland / Zeeland, reisperiode: juli 2020

Locatie zoals aangegeven klopt niet! Zwembad? Superdeluxe camping? Tapas? De begeleiding wist nergens van. Begeleiding was overigens ook zeer slecht bereikbaar. Klachten zijn aangegeven bij Vinea en het is niet eens opgepakt. Geen reactie. Veel geld betalen voor iets wat grotendeels niet staat beschreven!

  • Algemeen 2




op 12 augustus 2020 bestemming: Nederland / Wolphaartsdijk, reisperiode: augustus 2020

Vinea is de leukste week van het jaar, Vinea is al heel veel jaar een traditie bij ons en al onze kinderen gaan op zeilkamp, outdoorkamp of funcamp.Dit jaar Wolphaartsdijk was ook leuk en lekker veel zeilen hoorden wij van onze kids en daar ga je voor, sportief en GO on met veel plezier. Duckstad thema was leuk en ook de spelen waren daar op ingericht. BIj US Hiem en De Steven hadden de kids Piraten thema incl. de rietslangen vangen..veel fruit en groente en dat is ook belangrijk. Ga door Vinea met deze vakanties met kinderen die sportief en lekker buiten bezig willen zijn. Volgend jaar weer en dit al jaren achter elkaar.

  • Algemeen 8
op 12 augustus 2020 bestemming: BelgiŽ / Barvaux, reisperiode: augustus 2020

We hebben zoveel geweldige activiteiten ondernomen, angsten overwonnen en heel veel leuke herinneringen gemaakt. De reisleiders waren super aardig en hilarisch, maar ook serieus als dat nodig was. Het eten was heerlijk en er was altijd genoeg voor iedereen, vaak bleef er zelfs nog wat over. Ik heb de week van m'n leven gehad!

  • Algemeen 10
op 8 augustus 2020 bestemming: Nederland / Wolphaartsdijk, reisperiode: augustus 2020

Boek nooit een Zeilkamp bij de Viking voor je puber, dit is een kinderkamp, tot 12 jaar is het leuk. Oudere kinderen vervelen zich, zeker met de Corona regels, kapot. Leiding is kinderachtig, ze hebben duckstad namen ??, telefoon moet worden ingeleverd, schreeuwen tegen de tieners. Zij hebben andere regels dan Vinea. Jammer van het geld en de tijd. Vinea dacht niet mee in een oplossing.

  • Algemeen 3
op 3 september 2019 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: juli 2019

De reis naar KroatiŽ was hartstikke gezellig! alles was goed geregeld, perfecte locatie en de mensen die daar waren waren echt super geweldig! ik heb er hartstikke leuke vrienden aan over gehouden. Maar er was een vegetariŽr en er was niet iets echt apart geregeld voor dat persoon. we hebben het er wel over na gedacht maar dat persoon had alleen maar 2 blikjes tonijn gegeten. dus er had wel iets van namaak vlees kunnen zijn.

  • Algemeen 9
op 1 september 2019 bestemming: BelgiŽ / Ardennen, reisperiode: juli 2018

Omdat het echt heel goed georganiseerd was en ik heel veel leuke dingen heb gedaan!

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2019 bestemming: Nederland / Hilvarenbeek, reisperiode: juli 2019

Tussen de dieren. Goede leuke reisleiding waardoor de sfeer tussen de kinderen goed is.
Mijn dochter vond het ook dit jaar weer heerlijk.

  • Algemeen 10
op 31 augustus 2019 bestemming: Nederland / Oudega, reisperiode: juli 2018

Vinea is zo Super en we hebben ook nog een CWO diploma gehaald. Vinea hoort bij onze opvoeding al jaren lang!! Lang op het water, leuke gekke leiding met verantwoordelijkheid( vinden onze ouders beter!!)

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2019 bestemming: Nederland / Bladel, reisperiode: juli 2019

Slaapkamers vies en overal troep.
Ookal is het een kamp ervaring,hier mag zeker wat meer naar omgekeken worden. Voor de rest leuke activiteiten voor de kinderen! Onze zoon van 7 had een dik oog bij het ophalen en was hier zeker voor zoín 1ste keer even van op de hoogte gesteld willen zijn. Een blauwe plek of schram vind ik iets anders dan een dik blauw oog.

  • Algemeen 6
op 21 augustus 2019 bestemming: Nederland / Delft, reisperiode: augustus 2019

Alles is goed geregeld. Het kartkamp is leuk en ook echt een aanrader voor de mensen die van karten houden. Het enige jammere was dat er soms net iets te weinig eten ingekocht was.

  • Algemeen 9
op 24 mei 2019 bestemming: Nederland / Austerlitz, reisperiode: mei 2019

Superleuk kamp met heeele leuke/lieve/aardige reisleiders.

  • Algemeen 8
op 13 december 2018 bestemming: Nederland / Hilvarenbeek, reisperiode: juli 2018

Ik ben in het safaripark geweest achter de schermen en met een Superleuk groep op de camping. Reisleiding was super

  • Algemeen 10
op 6 december 2018 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: juli 2018

Mijn dochter heeft leren zeilen een waanzinnige vakantie gehad. Ik heb haar zelden zo blij terug gezien

  • Algemeen 10
op 1 december 2018 bestemming: Engeland / Eastborn, reisperiode: juli 2018

Dochter van 13 op talenreis geweest. Alles perfect geregeld van het moment van vertrek tot thuiskomst. Superleuke begeleiding, dagelijks updates met leuke foto's, leuk programma enz..

  • Algemeen 10
op 28 november 2018 bestemming: Nederland / Oudega, reisperiode: augustus 2018

Een grote familie!! Super sfeer en veel geleerd.

  • Algemeen 10
op 28 november 2018 bestemming: ItaliŽ / Torbole, reisperiode: augustus 2018

De sfeer was fantastisch, het eten was lekker en de reisleiding stond altijd voor je klaar! Het was echt een top vakantie

  • Algemeen 10
op 28 november 2018 bestemming: Nederland / Oudega, reisperiode: juli 2017

Alles was perfect geregeld, en er waren ontzettend veel leuke mensen die hun best deden voor ons!! Alles zat goed in elkaar en ook de andere kinderen vonden het fantastisch! :)

  • Algemeen 10
op 28 november 2018 bestemming: Nederland / Kamerik, reisperiode: juli 2018

Ontzettend genoten, leuke reisleiding en een leuk vol programma

  • Algemeen 10
op 28 november 2018 bestemming: ItaliŽ / Torbole, reisperiode: juli 2016

Geweldige reis.

  • Algemeen 10
op 28 november 2018 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: juli 2018

Het was echt fantastisch!!

  • Algemeen 10
op 28 november 2018 bestemming: Engeland / Canterbury, reisperiode: juli 2018

De locatie was top, de activiteiten leuk, de Engelse lessen heel cool, de campus extreem gaaf, de groep voelde als familie en de reisleiding meer als broer/zus dan als 'ouder'. Hele leuke week gehad!

  • Algemeen 10
op 27 november 2018 bestemming: Nederland / Langweer, reisperiode: augustus 2018

Lekker zeilen en veel lol. Top week gehad!!

  • Algemeen 9
op 27 november 2018 bestemming: Nederland / Putten, reisperiode: oktober 2018

Tina kamp was helemaal te gek, jammer dat de oudere meiden zoveel lawaai maakten, waardoor wij niet eerder konden slapen (maar wel eerder naar bed moesten)

  • Algemeen 8
op 25 november 2018 bestemming: Nederland / Ermelo, reisperiode: augustus 2018

Elke jaar dat ik ben geweest was het weer een geweldige ervaring. De begeleiders waren top en het programma ook. Doordat ik het eerste jaar was geweest wilde ik steeds weer, en nu ben ik zelfs een stafflid. Echt een geweldige organisatie en ik ben blij dat ik het heb ondekt, en dat ik er nu zelf bij hoor.

  • Algemeen 10
op 22 november 2018 bestemming: Nederland / Zeeland, reisperiode: juli 2017

Veel leuke activiteiten gedaan en alles was goed geregeld, veel rekening gehouden door begeleiders als kinderen iets niet konden vanwege medische reden! Erg leuke vakantie , zou het zo weer doen!

  • Algemeen 9
op 21 november 2018 bestemming: Nederland / Aan zee, reisperiode: juli 2018

Het was een super leuke actieve gezellige week aan het strand met Tina kamp. we hebben veel leuke, goed georganiseerde activiteiten gedaan.
De lijding was ook erg leuk

  • Algemeen 10
op 21 november 2018 bestemming: Oostenrijk / zell am see, reisperiode: januari 2018

Tijdens deze vakantie heb ik super lekker kunnen skien

  • Algemeen 9
op 21 november 2018 bestemming: Nederland / Langweer, reisperiode: augustus 2018

Ik heb veel geleerd en me diplomaís gehaal. Ook zijn er genoeg kinderen waarvan er altijd wel een paar aardig zijn.

  • Algemeen 10
op 21 november 2018 bestemming: Engeland / Eastbourne, reisperiode: augustus 2018

Het was een gezellige vakantie. En de begeleiders waren heel gezellig. En de activiteiten waren leuk om te doen en om mee te mogen maken.

  • Algemeen 9
op 21 november 2018 bestemming: Nederland / Langweer, reisperiode: augustus 2018

Omdat het heel leuk was met mensen. Waar altijd wel een paar aardige kinderen bij zitten.

  • Algemeen 10
op 21 november 2018 bestemming: Engeland / Canterbury, reisperiode: juli 2016

Ik heb echt een hele leuke reis gehad. De accommodatie was echt top en ik had leuke reisleiders

  • Algemeen 9
op 21 november 2018 bestemming: BelgiŽ / ardenne, reisperiode: augustus 2017

Het was heel leuk en gezellig en we hebben ook veel activiteiten gedaan

  • Algemeen 9
op 21 november 2018 bestemming: Nederland / Ushiem, reisperiode: augustus 2018

Het was heel gezellig en het was goed verzorgd.

  • Algemeen 9
op 20 november 2018 bestemming: Engeland / Canterbury, reisperiode: juli 2018

Ik heb een onvergeetelijke vakantie gehad. Erg leuke herrineringen en zeker wat geleerd!

  • Algemeen 10
op 20 november 2018 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: augustus 2018

Ik ben al 3 keer op zeil vakantie geweest bij Vinea en het was TOP

  • Algemeen 10
op 20 november 2018 bestemming: Oostenrijk / kaprun, reisperiode: februari 2018

Goeie accomodatie, leuke begeleiding, top skigebied

  • Algemeen 10
op 20 november 2018 bestemming: , reisperiode: augustus 2018

De reis was goed geregeld en ik het klikte meteen met de hele groep (inclusief reisleiders)!

  • Algemeen 10
op 20 november 2018 bestemming: Nederland / nederhorst den berg, reisperiode: september 2018

Omdat het altijd gezellig is en heel grappig . ze zijn lief en behulpzaam

  • Algemeen 10
op 20 november 2018 bestemming: Nederland / In de buurt van woeden, reisperiode: augustus 2018

Ik had een Engels kamp waar ik Engels zou leren allen hebben alleen woordjes geleerd en geen grammatica maar voor de rest vond ik het een super leuk kamp het idee van het slapen in een pipohut vond in ook erg leuk

  • Algemeen 8
op 20 november 2018 bestemming: Engeland / cantaburry, reisperiode: mei 2018

Leuke leiding , goed geregeld , mooie accommodatie , leuke activiteiten

  • Algemeen 9
op 20 november 2018 bestemming: Nederland / Nijhuizum, reisperiode: augustus 2018

Echt een leuke vakantie, op een mooie locatie. Zeilen. Superleuk

  • Algemeen 9
op 20 november 2018 bestemming: Nederland / Nijhuizum, reisperiode: augustus 2018

Het was een zomerkamp, zeilkamp, en echt heel vet. Unieke ervaringen, coole acticiteiten en hele aardige, enthousiaste, vaardige medewerkers. Heel veel nieuwe dingen geleerd en gedaan, alles goed geregeld.

  • Algemeen 10
op 20 november 2018 bestemming: Nederland / langweer, reisperiode: juni 2017

Het was een super leuke vakantie met heel veel leuke mensen en begeleiders

  • Algemeen 10
op 20 november 2018 bestemming: ItaliŽ / ItaliŽ, reisperiode: juli 2017

De vakantie naar Torbole was echt heel gaaf. De reisleiding was super top en de activiteiten waren leuk en goed georganiseerd. Deze vakantie is echt een aanrader voor de actieve vakantieganger.

  • Algemeen 9
op 20 november 2018 bestemming: Engeland / Canterbury, reisperiode: juni 2015

Leuk georganiseerd, aardige reisleiders en geweldig om jongeren met dezelfde interesses met elkaar in contact te brengen.

  • Algemeen 8
op 20 november 2018 bestemming: Nederland / Zeeland, reisperiode: juli 2018

Het was gewoon heel leuk en er werd ook rekening mee gehouden dat ik vegetarisch ben

  • Algemeen 7
op 20 november 2018 bestemming: Spanje / Playa díaro, reisperiode: augustus 2018

Voor mij was het geweldig en kon het niet beter, de mensen, het eten, weer en alles bij elkaar maakte het totale plaatje goed!

  • Algemeen 9
op 20 november 2018 bestemming: Engeland / Eastbourne, reisperiode: juli 2018

Omdat ik met kleine kinderen moest reizen waar een heel groot leeftijds verschil tussen zit het was echt een en al ruk

  • Algemeen 1
op 20 november 2018 bestemming: BelgiŽ, reisperiode: oktober 2018

Omdat ik het super leuk en gezellig vond

  • Algemeen 9
op 20 november 2018 bestemming: Nederland / Oudega, reisperiode: juli 2018

Het was echt een top week. goede begeleiding en veel geleerd!

  • Algemeen 10
op 20 november 2018 bestemming: Nederland / Weet ik niet meer, reisperiode: juli 2018

Het was echt super leuk en je deed elke dag wat anders!!

  • Algemeen 10
op 20 november 2018 bestemming: Nederland / Oostveense Plassen, reisperiode: augustus 2018

Geweldig team. Professioneel en tegelijkertijd precies goed weten hoe je van een stel voor elkaar vreemde pubers een hechte groep maakt. Mijn dochter heeft nog steeds vriendschappen van die vakantie.

  • Algemeen 10
op 20 november 2018 bestemming: Nederland, reisperiode: augustus 2017

(Tinakamp) de staf was heel aardig en er waren leuke activiteiten.

  • Algemeen 10
op 20 november 2018 bestemming: BelgiŽ / Barvou, reisperiode: juni 2018

We mochten nergens heen bv de supermarkt

  • Algemeen 8
op 20 november 2018 bestemming: Engeland / Canterbury, reisperiode: augustus 2018

Prachtige locatie, fantastisch programma, heel goede Engelse les, leuke kinderen, leiding niet zo prettig.

  • Algemeen 9
op 20 november 2018 bestemming: Nederland / Camperduin, reisperiode: juli 2018

Het was heel leuk en gezellig en we deden hele leuke dingen, maar er was een beetje ruzie en gedoe.

  • Algemeen 9
op 20 november 2018 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: augustus 2018

Het was een heel leuk kamp alleen het was geen fijn weer

  • Algemeen 9
op 20 november 2018 bestemming: Nederland / Veluwe, reisperiode: september 2016

Ik vond het heel leuk om hier bij vinea op ponykamp te gaan wandt je maakt veel nieuwe vrienden en heb helen leuke leiders je hebt heel veel spelletjes en in de avond ga je een groot spel doen de bonte avond vondt ik Ook heel leuk

  • Algemeen 10
op 20 november 2018 bestemming: ItaliŽ / torbole, reisperiode: juli 2018

Mooie sportieve activiteiten, leuke groep, mooie locatie

  • Algemeen 8
op 20 november 2018 bestemming: BelgiŽ / Ardennen, reisperiode: juli 2018

Het wat superleuk en ik heb de tijd van mijn leven gehad! De mensen en de staf waren ook heel lief.

  • Algemeen 10
op 20 november 2018 bestemming: BelgiŽ / Ardennen, reisperiode: augustus 2018

Mijn dochter kwam zielsgelukkig thuis, maar ook met verdriet, omdat ze iedereen zo ging missen. Het is nu bijna kerst en ze heeft het er nog over hoe geweldig het was.

  • Algemeen 10
op 19 november 2018 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: juni 2018

We waren de allereerste groep naar deze locatie, daarom was niet alles perfect maar wel zo goed als mogelijk, enorm veelzijdig, constant geprikkeld maar wel met rust en eigen keus momenten

  • Algemeen 9
op 19 november 2018 bestemming: Spanje / Platja díAro, reisperiode: juli 2016

Het was fantastisch en heb veel plezier gehad

  • Algemeen 8
op 19 november 2018 bestemming: Frankrijk / Montalivet, reisperiode: juli 2018

Ik heb heel erg van mijn vakantie genoten en het was goed geregeld!

  • Algemeen 8
op 19 november 2018 bestemming: Nederland / Ermelo, reisperiode: augustus 2018

Zeer goed verzorgd, van alle gemakken voorzien, schone omgeving, leuke activiteiten, zorgzaam naar de kinderen.

  • Algemeen 9
op 19 november 2018 bestemming: Nederland / Oudega, reisperiode: juli 2018

Onze zoon is naar Vinea Zeilkamp gegaan. We hebben genoten van zijn verhalen en avonturen. Heerlijk leren zeilen en leuke mensen ontmoet. De mensen van Vinea hebben het goed georganiseerd en begeleid.

  • Algemeen 10
op 19 november 2018 bestemming: Engeland / Canterbury, reisperiode: juli 2017

Alles was goed geregeld! Ik moet een glutenvrij dieet volgen. Er werd genoeg eten geregeld en het was allemaal goed. Ik kon gewoon meedoen met de rest zonder dat ik ziek werd. De locatie was perfect. Mooie, schone kamers. De reisleiding was heel erg aardig en super gezellig. Het programma was erg leerzaam, gezellig en duidelijk. Kortom dit was een geweldige reis😊!!

  • Algemeen 10
op 19 november 2018 bestemming: Oostenrijk / Saalbach, reisperiode: februari 2018

Het was net als de andere jaren fantastisch en goed geregeld, alleen waren wij met jongere kinderen daar, waardoor wij minder vrijheid kregen..

  • Algemeen 8
op 19 november 2018 bestemming: Oostenrijk / Zell am see, reisperiode: februari 2018

Het was super leuk en gezellig zo veel nieuwe leuke mensen leren kennen. Je werd vrijgelaten en mocht vrij wel alles doen wat je wilde. Maar je kan wel altijd terecht bij de leiding.

  • Algemeen 8
op 19 november 2018 bestemming: Nederland / Oudega, reisperiode: augustus 2018

Gezellige ontvangst, goede begeleiding en super sfeer. Leuk om elke keer terug te komen en je watersportvrienden te zien!!

  • Algemeen 10
op 19 november 2018 bestemming: Engeland / Canterbury, reisperiode: juli 2018

Alles was goed geregeld en het was echt super leuk!!! Ze deden echt hun best om het ons naar hun zin te maken.

  • Algemeen 9
op 19 november 2018 bestemming: Nederland / Strand horst, reisperiode: juli 2018

Prima locatie, super surfmateriaal, keitoffe, ervaren, zeer enthousiaste leiding!

  • Algemeen 10
op 19 november 2018 bestemming: ItaliŽ / Torbole, reisperiode: juli 2018

Ik heb het super leuk gehad top begeleiders
Leuke activiteiten

  • Algemeen 8
op 19 november 2018 bestemming: Spanje / Platja, reisperiode: augustus 2017

Omdat het een mega vette 10 dagen waren en ik zeker weer terug wil! Vette activiteiten en mega leuke staf!

  • Algemeen 9
op 19 november 2018 bestemming: Engeland / Cambridge, reisperiode: juli 2018

De groep was super gezellig,de reisleidster waren super vriendelijk en de activiteiten waren super leuk om te doen, ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt :)

  • Algemeen 10
op 19 november 2018 bestemming: ItaliŽ / Torbole, reisperiode: augustus 2018

Super leuke vrienden gemaakt en een geweldige vakantie gehad

  • Algemeen 10
op 19 november 2018 bestemming: Nederland / ĎS gravenzande, reisperiode: juli 2018

De vakantie was super gezellig en goed georganiseerd met te gekke reisleiding!

  • Algemeen 10
op 19 november 2018 bestemming: Nederland / Oudega, reisperiode: juni 2015

Top, maar het weer zat niet mee (totaal geen wind)

  • Algemeen 8
op 19 november 2018 bestemming: Spanje / Platjo d aro, reisperiode: juli 2018

Was super leuke vakantie, leuke mensen, lekker weer, voldoende te doen en...feesten!

  • Algemeen 8
op 19 november 2018 bestemming: Nederland / Oudega, reisperiode: juli 2018

Alles was top geregeld, super leuke enthousiaste stafleden + je leert ook nog! Een gezellige boel :)

  • Algemeen 10
op 19 november 2018 bestemming: Spanje / Platja D'Aro, reisperiode: augustus 2018

Omdat het een super vakantie was!! Alles super geregeld en iedere dag wel wat te doen in de 10 dagen dat ik er was! De reisleiders waren ook super!(Renee en David)

  • Algemeen 7
op 19 november 2018 bestemming: Spanje / Platja Ďd aro, reisperiode: juli 2018

Het was super goed georganiseerd.

  • Algemeen 10
op 19 november 2018 bestemming: Nederland / Beeksebergen, reisperiode: juli 2018

Het was heel leuk, bij de Beeksebergen. De groep was gezellig, de leiding leuk en we hadden een leuke tent. Ik had lampjes meegenomen en onze tent versiert, iedereen kwam buurten bij ons. Ook de activiteiten in de dierentuin en op de camping waren leuk. Volgend jaar weer.

  • Algemeen 9
op 19 november 2018 bestemming: Zweden / Gustavsfors Alcatraz Zweden, reisperiode: juli 2018

Ik heb super goede vrienden gemaakt waar ik nog steeds mee contact heb en de omgeving was prachtig

  • Algemeen 10
op 19 november 2018 bestemming: Nederland / langweer, reisperiode: augustus 2018

Watersportkamp van mijn zoon, 1e x alleen op pad. Zeer leuke en gezellige crew. Oog voor watersport en je kind! Iedereen wordt betrokken. Enige nadeel was- het was zo warm (30 graden) dan zijn de plastic matrasjes op de bedden veels te warm.

  • Algemeen 8
op 19 november 2018 bestemming: Spanje / Platja díaro, reisperiode: juli 2018

Omdat ik de vakantie erg gezellig en leuk vond. Iedereen was heel aardig.

  • Algemeen 10
op 19 november 2018 bestemming: Nederland, reisperiode: augustus 2018

Mijn dochter is afgelopen zomer op ponykamp geweest met Vinea en heeft het heel erg naar haar zin gehad. De begeleiding was heel enthousiast en zorgzaam en heeft er een top week van gemaakt voor haar. Ze wilde zelfs niet meer mee terug naar huis!

  • Algemeen 10
op 19 november 2018 bestemming: Nederland / Zeeland, reisperiode: juli 2017

Het waren een paar leuke dagen, echter had ik verwacht dat we meer zouden doen. Ik vond de prijs tamelijk duur.

  • Algemeen 7
op 19 november 2018 bestemming: BelgiŽ / Barveux, reisperiode: juli 2018

Omdat ik het heel leuk vond en ze hadden alles goed gepland

  • Algemeen 9
op 19 november 2018 bestemming: Nederland / Oudega, reisperiode: augustus 2018

Vinea is the best. Dat weten we allemaal toch?!

  • Algemeen 10
op 19 november 2018 bestemming: Nederland / Camperduin, reisperiode: september 2018

Top vakantie gehad! Mooie locatie, beste staff ever en vette activiteiten

  • Algemeen 10
op 19 november 2018 bestemming: Nederland / Langweer, reisperiode: augustus 2018

Hele leuke staf en leuke activiteiten

  • Algemeen 10
op 19 november 2018 bestemming: Nederland / Langweer, reisperiode: augustus 2018

Mijn kind heeft erg genoten op de Steven, erg gezellige en gemotiveerde reisleiders. Het eten was ietsjes minder dan gehoopt, maar verder top!

  • Algemeen 9
op 17 november 2018 bestemming: Nederland / Langweer, reisperiode: augustus 2018

Super leuk zeilkamp, met leuke staf! De staf zorgt goed voor de kinderen en zorgen dat elk kind het naar zijn zin heeft

  • Algemeen 8
op 16 november 2018 bestemming: Frankrijk / 'L espira, reisperiode: augustus 2015

Omdat het leuk, maar toch erg chaotisch was.

  • Algemeen 6
op 12 november 2018 bestemming: Oostenrijk / Kaprun, reisperiode: december 2017

Minke heeft weer een super snowcamp gehad! 100% genieten van de sneeuw, de leuke groep en de toffe reisleiding! De voorjaarsvakantie van 2019 is al geboekt..

  • Algemeen 10
op 15 september 2018 bestemming: BelgiŽ / Barvaux, reisperiode: augustus 2018

Ik geef een 9 omdat het een heel leuk en geslaagd kamp was. We hebben veel leuke activiteiten gedaan.

  • Algemeen 9
op 11 september 2018 bestemming: Engeland / Canterbury, reisperiode: juli 2018

Het was super tof. Ik ging op talen curcus en heb heel veel geleerd. Ook heb ik er super leuke vrienden aan overgehouden waar ik nu nog steeds contact mee heb. De activiteiten zijn leuk en de lessen zijn leerzaam. Tijdens de lessen mag je niet je eigen landstaal praten, dat is in het begin wel lastig maar, daar wen je behoorlijk snel aan. Ik merk ook veel resultaat tijdens de lessen Engels op school. Deze talen reis heeft me enorm geholpen. Als je net zo als ik een beetje moeite hebt met Engels maar, toch wel dat ene niveau wil halen tijdens de middelbare school is dit de perfecte reis! Ook voor de fun is het ook leuk!

  • Algemeen 10
op 6 september 2018 bestemming: Nederland / schoorl, reisperiode: juli 2018

Omdat het super gezellig was en ik heel veel nieuwe vrienden heb

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende