Schrijf een ervaring over Vinea en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Vinea

Simi Reizen
8,8
op basis van 430 reviews

4 consumenten awards

Simi Reizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Simbo
7,1
op basis van 71 reviews

1 consumenten award

Simbo won in 2013 de Reisgraag award
Lees meer
Beachmasters
6,6
op basis van 41 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 25 met 246 resultaten

op 3 september 2019 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: juli 2019

De reis naar KroatiŽ was hartstikke gezellig! alles was goed geregeld, perfecte locatie en de mensen die daar waren waren echt super geweldig! ik heb er hartstikke leuke vrienden aan over gehouden. Maar er was een vegetariŽr en er was niet iets echt apart geregeld voor dat persoon. we hebben het er wel over na gedacht maar dat persoon had alleen maar 2 blikjes tonijn gegeten. dus er had wel iets van namaak vlees kunnen zijn.

  • Algemeen 9
op 1 september 2019 bestemming: BelgiŽ / Ardennen, reisperiode: juli 2018

Omdat het echt heel goed georganiseerd was en ik heel veel leuke dingen heb gedaan!

  • Algemeen 9




op 31 augustus 2019 bestemming: Nederland / Hilvarenbeek, reisperiode: juli 2019

Tussen de dieren. Goede leuke reisleiding waardoor de sfeer tussen de kinderen goed is.
Mijn dochter vond het ook dit jaar weer heerlijk.

  • Algemeen 10
op 31 augustus 2019 bestemming: Nederland / Oudega, reisperiode: juli 2018

Vinea is zo Super en we hebben ook nog een CWO diploma gehaald. Vinea hoort bij onze opvoeding al jaren lang!! Lang op het water, leuke gekke leiding met verantwoordelijkheid( vinden onze ouders beter!!)

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2019 bestemming: Nederland / Bladel, reisperiode: juli 2019

Slaapkamers vies en overal troep.
Ookal is het een kamp ervaring,hier mag zeker wat meer naar omgekeken worden. Voor de rest leuke activiteiten voor de kinderen! Onze zoon van 7 had een dik oog bij het ophalen en was hier zeker voor zoín 1ste keer even van op de hoogte gesteld willen zijn. Een blauwe plek of schram vind ik iets anders dan een dik blauw oog.

  • Algemeen 6
op 21 augustus 2019 bestemming: Nederland / Delft, reisperiode: augustus 2019

Alles is goed geregeld. Het kartkamp is leuk en ook echt een aanrader voor de mensen die van karten houden. Het enige jammere was dat er soms net iets te weinig eten ingekocht was.

  • Algemeen 9
op 24 mei 2019 bestemming: Nederland / Austerlitz, reisperiode: mei 2019

Superleuk kamp met heeele leuke/lieve/aardige reisleiders.

  • Algemeen 8
op 13 december 2018 bestemming: Nederland / Hilvarenbeek, reisperiode: juli 2018

Ik ben in het safaripark geweest achter de schermen en met een Superleuk groep op de camping. Reisleiding was super

  • Algemeen 10
op 6 december 2018 bestemming: Nederland / Friesland, reisperiode: juli 2018

Mijn dochter heeft leren zeilen een waanzinnige vakantie gehad. Ik heb haar zelden zo blij terug gezien

  • Algemeen 10
op 1 december 2018 bestemming: Engeland / Eastborn, reisperiode: juli 2018

Dochter van 13 op talenreis geweest. Alles perfect geregeld van het moment van vertrek tot thuiskomst. Superleuke begeleiding, dagelijks updates met leuke foto's, leuk programma enz..

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende