Schrijf een ervaring over Vinea en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Vinea

Simi Reizen
8,8
op basis van 470 reviews

4 consumenten awards

Simi Reizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 26 met 251 resultaten

op 19 augustus 2020 bestemming: Nederland / Wolphaartsdijk, reisperiode: augustus 2020

Goed verzorgd, leuke leiding, prima eten en vooral heerlijk kunnen zeilen

  • Algemeen 8
op 17 augustus 2020 bestemming: Nederland / Zeeland, reisperiode: juli 2020

Locatie zoals aangegeven klopt niet! Zwembad? Superdeluxe camping? Tapas? De begeleiding wist nergens van. Begeleiding was overigens ook zeer slecht bereikbaar. Klachten zijn aangegeven bij Vinea en het is niet eens opgepakt. Geen reactie. Veel geld betalen voor iets wat grotendeels niet staat beschreven!

  • Algemeen 2




op 12 augustus 2020 bestemming: Nederland / Wolphaartsdijk, reisperiode: augustus 2020

Vinea is de leukste week van het jaar, Vinea is al heel veel jaar een traditie bij ons en al onze kinderen gaan op zeilkamp, outdoorkamp of funcamp.Dit jaar Wolphaartsdijk was ook leuk en lekker veel zeilen hoorden wij van onze kids en daar ga je voor, sportief en GO on met veel plezier. Duckstad thema was leuk en ook de spelen waren daar op ingericht. BIj US Hiem en De Steven hadden de kids Piraten thema incl. de rietslangen vangen..veel fruit en groente en dat is ook belangrijk. Ga door Vinea met deze vakanties met kinderen die sportief en lekker buiten bezig willen zijn. Volgend jaar weer en dit al jaren achter elkaar.

  • Algemeen 8
op 12 augustus 2020 bestemming: BelgiŽ / Barvaux, reisperiode: augustus 2020

We hebben zoveel geweldige activiteiten ondernomen, angsten overwonnen en heel veel leuke herinneringen gemaakt. De reisleiders waren super aardig en hilarisch, maar ook serieus als dat nodig was. Het eten was heerlijk en er was altijd genoeg voor iedereen, vaak bleef er zelfs nog wat over. Ik heb de week van m'n leven gehad!

  • Algemeen 10
op 8 augustus 2020 bestemming: Nederland / Wolphaartsdijk, reisperiode: augustus 2020

Boek nooit een Zeilkamp bij de Viking voor je puber, dit is een kinderkamp, tot 12 jaar is het leuk. Oudere kinderen vervelen zich, zeker met de Corona regels, kapot. Leiding is kinderachtig, ze hebben duckstad namen ??, telefoon moet worden ingeleverd, schreeuwen tegen de tieners. Zij hebben andere regels dan Vinea. Jammer van het geld en de tijd. Vinea dacht niet mee in een oplossing.

  • Algemeen 3
op 3 september 2019 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: juli 2019

De reis naar KroatiŽ was hartstikke gezellig! alles was goed geregeld, perfecte locatie en de mensen die daar waren waren echt super geweldig! ik heb er hartstikke leuke vrienden aan over gehouden. Maar er was een vegetariŽr en er was niet iets echt apart geregeld voor dat persoon. we hebben het er wel over na gedacht maar dat persoon had alleen maar 2 blikjes tonijn gegeten. dus er had wel iets van namaak vlees kunnen zijn.

  • Algemeen 9
op 1 september 2019 bestemming: BelgiŽ / Ardennen, reisperiode: juli 2018

Omdat het echt heel goed georganiseerd was en ik heel veel leuke dingen heb gedaan!

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2019 bestemming: Nederland / Hilvarenbeek, reisperiode: juli 2019

Tussen de dieren. Goede leuke reisleiding waardoor de sfeer tussen de kinderen goed is.
Mijn dochter vond het ook dit jaar weer heerlijk.

  • Algemeen 10
op 31 augustus 2019 bestemming: Nederland / Oudega, reisperiode: juli 2018

Vinea is zo Super en we hebben ook nog een CWO diploma gehaald. Vinea hoort bij onze opvoeding al jaren lang!! Lang op het water, leuke gekke leiding met verantwoordelijkheid( vinden onze ouders beter!!)

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2019 bestemming: Nederland / Bladel, reisperiode: juli 2019

Slaapkamers vies en overal troep.
Ookal is het een kamp ervaring,hier mag zeker wat meer naar omgekeken worden. Voor de rest leuke activiteiten voor de kinderen! Onze zoon van 7 had een dik oog bij het ophalen en was hier zeker voor zoín 1ste keer even van op de hoogte gesteld willen zijn. Een blauwe plek of schram vind ik iets anders dan een dik blauw oog.

  • Algemeen 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende