Vinea wint Reisgraag Award 2018

Geschreven op 8 januari 2018 door Paula

Vinea wint Reisgraag Award 2018
Vinea wint Reisgraag Award 2018
Reisorganisatie Vinea uit Utrecht heeft de publieksprijs voor beste reisorganisatie in de categorie Jongerenreizen gewonnen. Met een gemiddeld cijfer van een 9,3 uit alle reviews van 2017, heeft Vinea voor de eerste keer een Reisgraag Award in ontvangst mogen nemen.

Bianca Peters (Commercieel Manager van Vinea): "Het team van Vinea is ontzettend trots op het winnen van de Reisgraag award. Dat we zulke enthousiaste reviews terugkrijgen van zoveel jongeren die met ons op vakantie gaan, dat is waar we allemaal zo ons best voor doen! Onze doelgroep is jong, ondernemend en haalt graag het maximale uit zijn of haar vakantie. Dat zij deze ervaring kunnen delen met andere jongeren maakt een reis bij Vinea onvergetelijk. Samen met onze meer dan 400 gepassioneerde reisleiders zorgen we er op bijna 50 verschillende locaties voor dat de vakanties stuk voor stuk uniek zijn. Of het nou om een rondreis, strandvakantie, watersport, talenreis of actieve vakantie gaat. Vinea hecht veel waarde aan de vakantiebeleving van jongeren en begeeft zich dan ook vooral tussen de doelgroep om vakantiewensen en ervaringen zelf te horen en mee te nemen in het opvolgende vakantieaanbod. Vinea blijft hierdoor al ruim 66 jaar jong. Daar blijven we met z'n allen dan ook keihard en met veel plezier aan werken. Bedankt allemaal!”

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van tevoren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws