Reviews over AmerikaPLUS

Pagina 1 van 2 met 191 resultaten

op 17 juni 2024 bestemming: Amerika / Florida, reisperiode: mei 2024

Rondreis Orlando + New York geboekt! Super goeie reisorganisatie! Al mijn vragen werden snel beantwoord en de hotels waren top! Overal dichtbij de hoogtepunten dus snel uit de auto en ontdekken! Ik raad iedereen deze reisorganisatie aan! Echt droom vakantie gehad! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 13 mei 2024 bestemming: , reisperiode: april 2024

Het was een prachtige reis. Zoveel mooie dingen gezien.
Er was 1 hotel bij die was geannuleerd zonder ons weten. Dat is heel goed opgelost. Amerika plus heeft ons over alles goed geïnformeerd. Echt super . ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 11 mei 2024 bestemming: / Rondreis westkust, reisperiode: mei 2024

Wat een geweldige reis. We werden heel goed geïnformeerd en met alles geholpen. 2e hotel was zomaar geannuleerd maar heel goed opgelost. Hotels waren prima. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 8 mei 2024 bestemming: / Rondreis West USA, reisperiode: april 2024

AmerikaPlus heeft onze reis perfect geregeld. Alle boekingen (vluchten, hotels en excursies) waren perfect in orde. Ons reisboek klopte tot in detail. De prijs en geleverde kwaliteit is voorbeeldig in verhouding.

  • Algemeen 10
op 7 mei 2024 bestemming: / Rondreis Beautiful South, reisperiode: april 2024

Mooie verhouding tussen historische steden met zowel cultureel als architecturaal interessant verleden en bruisende muzikale steden met ruime uitgaansgelegenheden. Onderweg interessante aanvullende informatie verstrekt door de reisleider, goed gekozen pauze plaatsen met ook nog wat te zien of beleven. Genoeg ruimte om je rust te nemen na aankomst in het hotel en daarna de stad te verkennen. Alles bij elkaar een top ervaring!

  • Algemeen 9
op 21 april 2024 bestemming: / West (rondreis), reisperiode: april 2024

Zijn vooraf duidelijk en snel geïnformeerd. Tijdens de reis heel veel gezien in korte tijd. Dat is inherent aan een rondreis door West Amerika, waar zoveel te zien is. Af en toe vermoeiend, maar ook zeer de moeite waard.

  • Algemeen 9
op 22 januari 2024 bestemming: / Miami/Orlando, reisperiode: januari 2024

Super reis gemaakt met onze kinderen.
Met een overstap naar Miami gevlogen daar geslapen in een schoon betaalbaar artdeco hotel. Van alles in de buurt. Met een ENORME auto ( was een wens) naar Orlando en ook daar een top betaalbaar schoon hotel om de hoek van de parken.
Alles supergoed geregeld en we hoefde zelf alleen maar te genieten.
Mooie herinneringen gemaakt met ons 4tjes.

Gaan graag met AmerikaPlus nog een keer reizen naar een ander deel van Amerika

  • Algemeen 9
op 22 januari 2024 bestemming: / Miami/ Orlando, reisperiode: januari 2024

Super goede vakantie gehad. Alles goed geregeld geen verrassingen. Vlucht zoals gepland, Auto naar wens en Hotels schoon en netjes.

  • Algemeen 9
op 8 november 2023 bestemming: / Oost- en Westkust, reisperiode: september 2023

Deze organisatie waarmee wij voor de eerste maal een reis hebben ondernomen, heeft ons op géén enkel gebied ontgoocheld.
- De meegereisde gids was super, super A++++
- De reisroute op zich prima, veel heel veel moois gezien
- De gekozen stops en bezienswaardigheden, super
- Accomodatie A++++

  • Algemeen 10
op 4 november 2023 bestemming: / Rondreis west Amerika, reisperiode: oktober 2023

Mooie reis, erg veel gezien, goede afwisseling, wat mindere hotels( waren oud)

  • Algemeen 9
op 4 november 2023 bestemming: / All America reis, reisperiode: oktober 2023

Práchtige reis -die heel goed in elkaar zat- voor een schappelijke prijs. Alles prima geregeld, vluchten, huurauto en hotels. We kregen veel extra informatie. Hotels zijn eenvoudig maar voldeden (je kan een upgrade kiezen, deden wij niet). TravelKey app is erg handig. Reageren snel bij vragen (e-mail). Bij ons had een hotel de borg incasseert ipv vrijgegeven op de creditcard. AmerikaPlus heeft contact opgenomen en het was zo geregeld dat het geld werd teruggestort.

  • Algemeen 9
op 21 oktober 2023 bestemming: , reisperiode: september 2023

Vanaf moment van boeken al goede communicatie, alles gewoon tot in de puntjes geregeld, fijne groep (niet te groot), fantastische reisleidster (Ruth) en wat overijverige buschauffeur aan de Oostkust ;-)
Alles gaat in een sneltreinvaart, komt door het zeer intensieve programma maar dat weet je van tevoren en daar koos ik ook voor, achteraf nergens het gevoel gehad dat ik iets gemist heb, tuurlijk, er zijn ivm de afstanden die worden afgelegd ook wat saaiere reisdagen bij maar daar ontkom je niet aan aangezien bv Niagara Falls niet bij NY om de hoek ligt, opvallend vond ik dat toen Death Valley gesloten bleek door omstandigheden er gelijk werd overgeschakeld naar alternatief (Zion Park, Calico), ook de excursies die apart ter plekke kunnen worden bijgeboekt de moeite waard, tot slot ook de hotels gelegen op prima locaties, onvergetelijke vakantie gehad !!

  • Algemeen 9
op 16 oktober 2023 bestemming: Verenigde Staten / Best of the West, reisperiode: september 2023

Erg mooie reis, veel National Parken aangedaan. Death Valley bleek gesloten, maar een leuk alternatief ervoor in de plaats, Calico Ghost town. Een leuke groep medereizigers uit Nederland en België, in alle leeftijden, van 20 tot 80+
Als alleen reizende regelmatig aangeschoven bij anderen tijdens het diner. Mooie hotels, de een wat luxer dan de andere. Het hotel in Las Vegas was best afgelegen t.o.v. the Strip, maar dat is in een volgende trip aangepast naar een ander hotel, begreep ik. Het ontbijt was bij de een ook iets uitgebreider dan bij het andere hotel, maar prima te doen. Er waren leuke excursies bij te boeken, dat is ook zeker aan te raden. En een fantastische reisleidster (Ruth), ze vertelde ons veel over alle bezienswaardigheden, had een perfecte kennis van zaken. Doordat de dagen best volgeboekt zaten, was er weinig tijd om op eigen gelegenheid veel te ondernemen, maar dat was voor mezelf geen probleem.

  • Algemeen 8
op 15 oktober 2023 bestemming: Verenigde Staten / rondreis, reisperiode: september 2023

Rondreis Oost en West Amerika is schitterend voor een ieder aan te bevelen. Hele fijne gids Ruth.

  • Algemeen 8
op 9 oktober 2023 bestemming: / Rondreis westen, reisperiode: september 2023

Prachtige reis en alles prima geregeld!

  • Algemeen 9
op 8 oktober 2023 bestemming: Canada, reisperiode: september 2023

Met mijn kleindochter een geweldige reis gemaakt door de Rocky Mountains van Canada. Wij hebben een super reis gehad. De hotels waren prima. De reisleiding was uitstekend en een heel goede chauffeur heeft ook heel bijzonder bijgedragen aan wat wij allemaal hebben kunnen zien. Canada is een prachtig land met aardige mensen. Walvissen, zeeleeuwen, beren, elanden, kariboe's en elks gezien en door de wijk van het hotel in Victoria een wasbeertje. De bergen waren indrukwekkend, de gletsjer heel bijzonder, waar wij op gelopen hebben. Prachtige meren, alles is heel indrukwekkend geweest. Ik kan deze reis bijzonder aanraden.

  • Algemeen 10
op 25 september 2023 bestemming: / zuidwesten, reisperiode: september 2023

Heel mooie en complete reis langs de mooiste parken in het zuidwesten. Goed georganiseerd, goede hotels. Ook goede tips van de agent van Amerika-plus. Waardevol om te bespreken en in je planning op te nemen. Zoveel indrukken onderweg dat rustmomenten inbouwen nodig is. Een roodtrip is ook vermoeiend. De basisopzet en indeling zoals Amerika-plus die aanbiedt is eigenlijk al perfect. Misschien een dag extra voor rust of andere dingen. Voor een eerste keer zuidwest Amerika zonder meer een aanrader vind ik. En boek vooral vooraf al Antilope Canyon om 12.00u! Een sprookje dat je niet wil missen.

  • Algemeen 9
op 25 september 2023 bestemming: / Rocky Mountains, reisperiode: september 2023

We maakten de groepsrondreis " Rocky Mountain Frontiers" per autocar en beleefden een prachtige droomreis met overweldigende en onvergetelijke natuurlandschappen, hotels met topaccomodatie en een reisleiding met uitstekende en correcte informatie.
Kortom een absolute aanrader.

  • Algemeen 9
op 18 september 2023 bestemming: / Westkust, reisperiode: september 2023

Goed georganiseerd,goede hotels tijdens rondreis.Hotel in Honolulu De Ohana Waikiki East by Outrigger is een echt budgethotel,contrast met de hotels tijdens de rondreis is enorm.Nooit boeken dus,Amerikaplus moet bij ATI aandringen om dat hotel niet meer aan te bieden.

  • Algemeen 9
op 13 september 2023 bestemming: / Rondreis, reisperiode: augustus 2023

Reis was uitstekend voorbereid, en de informatievoorziening tevoren was Prima. Ook tijdens de reis goede ondersteuning zowel lokaal als vanuit Nederland. Voor een USA reis zeker een aanrader.

  • Algemeen 9
op 11 september 2023 bestemming: / Rondreis, reisperiode: juli 2023

De reis was goed samengesteld en kon naar onze wensen worden aangepast.
De excursies waren stuk voor stuk goed georganiseerd.
Het contact met AmerikaPlus was prettig, snel en erg klantvriendelijk.
Een echte aanrader voor een reis naar Amerika!

  • Algemeen 9
op 6 september 2023 bestemming: / Route 66, reisperiode: augustus 2023

Op maar roadtrip samengesteld ism AmerikaPlus. Prima service, vakkundig, prettig en vooral snel contact. Ook bij onze vragen ter plaatse ivm de orkaan Hillary en verwachte floods en mudslides goede hulp en service. Hotels over het algemeen prima. In Las Vegas niet. Daar zijn echt betere opties. Ben er vaker geweest. Informatie compleet, tourbook fijn en prijs/kwaliteit prima. Zou AmerikaPlus wel aanbevelen als organisatie als je koest voor vast en veig, maar als je reiservaring hebt zeker als je eerder in Amerika geweest bent kun je zo’n reis ook prima zelf samenstellen en ter plekke hotels boeken.

  • Algemeen 8
op 27 augustus 2023 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis Zuidwesten, reisperiode: augustus 2023

De reis en de hotels waren uitmuntend. We hebben vaker via organisaties een reis op maat laten samenstellen (Djoser, Koning Aap, Exit Reizen), maar AmerikaPlus steekt er echt bovenuit. De documentatie is super, de hulp (in ons geval bij het omboeken van een hotel als gevolg van flash floods bij de hurricane in Californië) is super persoonlijk en pro-actief en de kwaliteit van de geboekte onderdelen: allemaal van topniveau!

  • Algemeen 10
op 26 augustus 2023 bestemming: / Westkust, reisperiode: juli 2023

De reis is compleet, afwisselend, goed afgestemd op ons gezin en professioneel voorbereid.

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2023 bestemming: / Westkust, reisperiode: augustus 2023

Opzet reis is top en indien gewenst makkelijk aan te passen aan persoonlijke wensen. Communicatie is helder en accuraat vanuit organisatie, ook bij vragen snel antwoord. Met 2 tieners (13 en 15) een prachtige reis gehad en alles gezien wat zuidwest Amerika zo bijzonder maakt, mooie combinatie van Natural Parcs en grote steden. Ik zou deze reis via deze organisatie aan iedereen aanbevelen!

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2023 bestemming: , reisperiode: augustus 2023

Wij hebben via Amerikaplus een combinatiereis gemaakt; eerst een paar dagen New York en daarna een rondreis door Zuidwest Amerika. Amerikaplus was daarin voor ons de voordeligste aanbieder. Wij hebben een geweldige reis gehad en alles was tot in de puntjes geregeld. In de aanloop naar de reis, werd er altijd vlot gereageerd op de mail, ook toen wij toch nog overnachtingen wilden toevoegen of de vluchten wilden wijzigen. Echt een dikke pluim! Leuk ook was de persoonlijke reiswebsite en het tourbook, werkelijk aan alles was gedacht. De hotels waren allemaal prima, met af en toe een uitschieter naar boven of beneden. Enige minpuntje was dat we soms een kleine kamer hadden met 2 double beds, en dat is echt te klein met twee volwassenen en twee tieners.
Top reis, superfijne organisatie, echt een aanrader!

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2023 bestemming: Verenigde Staten / New York en Florida, reisperiode: juli 2023

Zoals ik verleden jaar reeds meldde was deze nieuwe reis perfect voorbereid en uitgevoerd. Geen organisatorische problemen en als kers op de taart : dezelfde gids als verleden jaar. Proficiat Catherina

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2023 bestemming: Canada / rondreis, reisperiode: augustus 2023

De reis voldeed volledig aan de verwachtingen die in de brochure werden gewekt. De geboekte excursies werden stipt op tijd uitgevoerd. De huurauto organisatie was prima. Het reisbureau was snel met hun reacties en gaven goede uitleg en advies.

  • Algemeen 9
op 17 augustus 2023 bestemming: , reisperiode: augustus 2023

Fantastisch mooie reis georganisseerd door Amerika Plus. Alles was tot in de details goed geregeld en hierdoor hebben wij optimaal kunnen genieten van onze reis door west Amerika. De mogelijkheid om alles af te stemmen, precies op je eigen wens is uniek. Het contact met Amerika Plus is zeer proffesioneel. De reactietijd is erg kort en de communicatie heel helder. Wij zijn enorm blij dat we via Amerika Plus onze reis hebben geboekt.

  • Algemeen 9
op 16 augustus 2023 bestemming: / Leiden, reisperiode: augustus 2023

Wij hebben een rondreis gemaakt in amerkia van 21 dagen met onze twee zoons van 14 en 21 jaar, we hebben een geweldige tijd gehad, buiten dat wij op hele mooie plekken zijn geweest was het mede dankzij AmerikaPlus dat wij een fantastische tijd hebben gehad, alles was super goed geregeld de route die wij via de app hebben gereden was heel duidelijk ook de tips die per dag waren beschreven waren geweldig.
Alles was tot in puntjes geregeld zodat wij volop konden genieten van deze mooie reis.
Wil je een mooie reis maken dan is AmerikaPlus echt een aanrader.

  • Algemeen 10
op 14 augustus 2023 bestemming: / Westkust, reisperiode: juli 2023

We kregen de reis die we hadden verwacht en zelfs meer. Alles was tot in detail geregeld wat betreft huurauto, hotels en uitstappen. Onderweg hadden we een probleem met een hotelboeking door een misverstand van het hotel zelf. AmerikaPlus is hier vrijwel onmiddellijk in tussen gekomen en hierdoor was het misverstand quasi onmiddellijk opgelost. AmerikaPlus reageert snel en je kan op hen altijd terugvallen voor, tijdens en zelfs na je reis. Top organisatie! We zullen deze reis nooit vergeten.

  • Algemeen 9
op 3 augustus 2023 bestemming: / New York, Niagara, Amish, Washington, reisperiode: juli 2023

Alles was vanaf begin tot eind perfect geregeld. De hotels waren prima en goed gelegen. Alleen het hotel bij Niagara aan de Canadese kant was misschien niet direct onze keuze geweest. Verder vonden we alles zeer goed: de autohuur, het reisschema, de informatie vooraf, de hotels etc.

  • Algemeen 9
op 31 juli 2023 bestemming: / Roadtrip Western Vistas, reisperiode: juli 2023

Een reis die je actief maakt en houdt doordat je nieuwsgierig bent wat de volgende dag gaat brengen. Zeer goede afwisseling van stad en natuurschoon. Elke dag hoogtepunten. Ook voldoende gelegenheid om te hiken. Hotels voldeden aan de verwachtingen. De autohuur verliep soepeltjes.
Een echte aanrader voor mensen die veel willen zien en doen!

  • Algemeen 10
op 26 juli 2023 bestemming: / Rondreis, reisperiode: juli 2023

Goede voorbereiding/veel info vooraf door Amerika plus, prachtige reis, zit goed elkaar, erg afwisselend. We adviseren de reis wel met een paar dagen te verlengen, zodat er (meer) tijd is om ook echt excursies te doen en er op uit te trekken. Hotels zijn prima

  • Algemeen 8
op 8 juli 2023 bestemming: , reisperiode: juni 2023

De reis zelf , veel gezien wat de moeite waard was
Echter communicatie, organisatie, bus, hotels hadden we voor die prijs een pak beter verwacht

  • Algemeen 5
op 4 juli 2023 bestemming: Verenigde Staten / Florida & Rocky Mountains, reisperiode: juni 2023

Van begin (reservering) tot einde (tijdens de reis) goeie organisatie, die snel reageert bij vragen en/of problemen. Goed geholpen, fantastische reis en leuke ervaring. Amerikaplus is zeker aan te raden .

  • Algemeen 9
op 30 juni 2023 bestemming: , reisperiode: mei 2022

Er is goed naar onze wensen geluisterd en de begeleiding was ook erg goed, ik ga zeker weer bij AmerikaPLUS boeken als we weer naar Amerika gaan.

  • Algemeen 10
op 16 juni 2023 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: mei 2023

Was een hele mooie reis
Ik geef geen 10 omdat sommige parken stormschade hadden opgelopen waardoor we niet alles konden zien.
Hotels waren goed.
De afstanden waren prima.

  • Algemeen 9
op 16 juni 2023 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: mei 2023

Prachtige reis gehad. The Great American Crossing. Sommige dagen duurden echter wel wat lang en ook alle bezochte locaties waren niet altijd even interessant en/of boeiend. Wel heel veel gezien met een prettig en gemêleerd reisgezelschap en een uitstekende reisleider. Amerika Plus is een prettig bedrijf waar we heel goed over zijn te spreken. Sander heeft ons bij de vragen die we hadden altijd uitstekend geholpen. We zouden hier zo weer een reis boeken.

  • Algemeen 8
op 12 juni 2023 bestemming: Verenigde Staten / Route 66, reisperiode: juni 2023

Reis was van begin tot einde goed georganiseerd. Hotels/accomodaties en de huurauto van Hertz waren prima in orde.

  • Algemeen 10
op 12 juni 2023 bestemming: Verenigde Staten / Westcoast, reisperiode: mei 2023

Het was een Fantastische mooie reis waarbij je precies dat ziet wat je wilt zien als je voor het eerst aan de westkust bent. Top auto, prima hotels, duidelijke reisbescheiden. kortom, top!

  • Algemeen 9
op 5 juni 2023 bestemming: / New York, Niagara Falls en Washington, reisperiode: juni 2023

Het is een mooie reis geworden, die aangepast is naar onze wensen. De hotels waren fijnen alle reisinformatie en documenten waren duidelijk en aanwezig

  • Algemeen 10
op 4 juni 2023 bestemming: / Rondreis, reisperiode: mei 2023

Goed georganiseerde reis. Op al onze vragen kregen we snel en duidelijk antwoord.

  • Algemeen 9
op 29 mei 2023 bestemming: Verenigde Staten / West Amerika, reisperiode: mei 2023

Prachtige 19-daagse rondreis langs alle parken en een tussenstop in Las Vegas.
Goed georganiseerd, goed in elkaar gezet.

  • Algemeen 9
op 26 mei 2023 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: mei 2023

Een goed voorbereide reis met vakkundig advies van Amerika Plus was het halve werk. De groepsrondreis kenmerkte zich door een gedreven reisleidster die haar kennis en vaardigheden goed op orde had. Gedegen kennis en grote sociale vaardigheden en het vermogen om om saamhorigheid te bewerkstelligen. Onvermoeibaar en gesteund door een kanjer van een buschauffeur. Yvonne de Wit reisleidster en de chauffeur Mister T.
We hebben veel geschiedkundige feiten geleerd en veel gezien. De hotels waren bovenmatig goed. Koffer service zodat we die zelf niet hoefden te dragen. Reisleidster liet haar aanwezigheid gedurende de excursies duidelijk onder de reizigers zien en was goed aanspreekbaar en geduldig. Als 5 sterren het maximum is dan gaan die naar Amerika plus, naar Yvonne van Dijk en de chauffeur Mister T. Een onvergetelijke ervaring die we nog lang zullen blijven herinneren. We kunnen geen kritische punten noemen. De groep bestond uit deelnemers uit Duitsland, Engeland en Nederland. Reisleidster spreekt deze talen perfect.

  • Algemeen 10
op 21 mei 2023 bestemming: / USA, reisperiode: mei 2022

Na jarenlange gemaakte groepsreizen in Amerika is dit er een om in te lijsten. Een perfecte reisleidster ter plaatse die een gedegen kennis van zaken heeft met grote sociale vaardigheden en een vakkundige chauffeur maakte onze reis tot een groot succes. Deze reis was de kers op de taart van alle voorgaande reizen. advies van ons, laat uw waardering ter plaatse blijken en u ontvangt een warme reactie terug. en doe alle optionele excursies en beknibbel niet op uw uitgaven hieraan, want waarschijnlijk maak je deze reis maar een keer in je leven en de herinneringen hieraan zijn onbetaalbaar.
Het deelnemen aan de optionele excursies geeft ook een zekere verbondenheid met het reisgezelschap die u gedurende de reis steeds beter gaat leren kenen. Alle optionele excursies waren net onder de $ 500. p.p maar zeker de moeite waard.

  • Algemeen 10
op 11 mei 2023 bestemming: / VS, reisperiode: april 2023

Het was een fantastische reis met een goede reisleiding! Wij raden deze reis zeker aan, als je binnen een korte tijd veel van de steden San Francisco, Las Vegas en Los Angeles wil zien en ervaren.

  • Algemeen 9
op 11 mei 2023 bestemming: Verenigde Staten / West Amerika, reisperiode: april 2022

Alles was volgens verwachting

  • Algemeen 10
op 10 mei 2023 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: april 2023

Fantastisch reis. Goed geregeld door AmerikaPlus. Goed contact, snelle reacties op vragen. Denken met je mee. Wij hebben een standaard rondreis is een andere volgorde gemaakt, dat is geen probleem.
Prijs/kwaliteit is goed in orde.
Ik kom hier zeker terug voor mijn volgende VS reis!

  • Algemeen 10
op 9 mei 2023 bestemming: / Orlando-Atlanta, reisperiode: mei 2023

Uitstekend georganiseerde reis. Enerverende kennismaking met de diverse muziekstijlen in de zuidelijke staten van Amerika.

  • Algemeen 9
op 3 december 2022 bestemming: / rondreis, reisperiode: november 2022

Prima geregeld. Fijne mensen. Mijn gunfactor hebben ze!

  • Algemeen 9
op 23 november 2022 bestemming: Verenigde Staten / West US, reisperiode: november 2022

Erg mooie reis, perfect geregeld en ook veruit de beste aanbieding qua prijs . Plezierig contact met medewerkster. Huurauto dik in orde. De standaard motels/hotels waren over het algemeen goed. Prijs/kwaliteit klopt helemaal voor deze reis.

  • Algemeen 9
op 22 november 2022 bestemming: Verenigde Staten / Utah, reisperiode: oktober 2022

Al meerdere keren met AmerikaPlus een reis gemaakt en elke keer weer een heel mooie ervaring. Alles is goed geregeld en de georganiseerde excursies waren telkens de basis voor onvergetelijke herinneringen. Dit keer een rondreis gemaakt door Utah en ook die was in één woord geweldig!!

  • Algemeen 10
op 14 november 2022 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: oktober 2022

Wij hebben via AmerikaPlus een fantastische reis gemaakt naar Florida. Alles perfect geregeld, tot in de details. Een reis helemaal op maat conform onze wensen. Zonder moeite werden aanpassingen doorgevoerd. Complimenten voor de kennis die ze hier in huis hebben en chapeau voor de toewijding en vriendelijkheid. Wij komen zeker weer terug.

  • Algemeen 10
op 2 november 2022 bestemming: Verenigde Staten / West, reisperiode: oktober 2022

Heel plezierige organisatie. Werken snel, duidelijk en vriendelijk.
Super mooie reis gehad.

  • Algemeen 10
op 31 oktober 2022 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: oktober 2022

Fantastische reis, perfect georganiseerd, alles was geregeld. Vanaf het eerste contact goed overleg, konden wijzigingen aanbrengen, feedback van organisatie kwam ook snel. Het uitgebreide reisboek van de Amerika Plus, was heel fijn, goede tips voor bezienswaardigheden. Afstanden klopten, hotels waren prima, auto goed geregeld: kortom perfect.

  • Algemeen 10
op 23 oktober 2022 bestemming: Verenigde Staten / Washington D.C., reisperiode: januari 2022

Perfect georganiseerd, goede adviezen, aangepast aan onze wensen en heel fijn reisoverzicht. Wij komen zeker terug, echt een aanrader.

  • Algemeen 10
op 21 oktober 2022 bestemming: Verenigde Staten / West Amerika, reisperiode: juli 2022

Highlights of the West. Prachtige reis! Goed verzorgd, prima hotels.

  • Algemeen 9
op 20 oktober 2022 bestemming: , reisperiode: augustus 2022

Werkelijk vanaf het eerste contact tot en met dat we thuiskwamen was alles in de puntjes geregeld. De communicatie met Amerikaplus liep erg plezierig, ze dachten goed met ons mee en probeerde al onze wensen in te willigen. Ook ter plaatse (rondreis Florida) was alles bijna perfect geregeld. Erg dreigde even door miscommunicatie met de hotelreceptioniste dat één van onze hotelkamers niet goed geboekt was, maar door snelle tussenkomst van Amerikaplus was dit direct opgelost. Erg fijne organisatie, snel en goed bereikbaar. Wij boeken hier zo weer.

  • Algemeen 10
op 19 oktober 2022 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: oktober 2022

Best of the West was een fantastische reis. In twee weken tijd heel veel mooie plekken gezien. Hotels waar we verbleven waren in het algemeen ook prima. Verder heel erg geboft met de reisleider Hans. Mocht het nodig zijn regelde hij alles voor je.

  • Algemeen 10
op 16 oktober 2022 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: oktober 2022

Bij Amerika plus de reis de Best of the West geboekt. Was een geweldige reis. Heel veel moois gezien in 16 dagen. Reis was goed georganiseerd en we hadden een geweldige reisleider Hans. Zal hier zeker nog een keer een reis boeken.

  • Algemeen 10
op 13 oktober 2022 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis ‘Western Highlights’, reisperiode: oktober 2022

Fantastische reis met veel hoogtepunten, goed geregeld (communicatie, ervaren reisleiding, geen zorgen mbt rondreis)

  • Algemeen 9
op 25 september 2022 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis NY + national parks in het westen, reisperiode: juli 2022

Scherp geprijsd, volledig o.b.v. onze wensen samengesteld. Incl. een prachtige en complete reisgids, met de route en veel tips voor onderweg. Hele goede service ter voorbereiding en tijdens de reis (goed per mail bereikbaar). Een aanrader voor een reis door Amerika!

  • Algemeen 10
op 15 september 2022 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: september 2022

Zeer leuke reis, veel gezien op korte tijd en toch niet afgejaagd gevoeld.

  • Algemeen 9
op 8 september 2022 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: september 2022

Super geregeld en alles liep vlekkeloos.

  • Algemeen 10
op 2 september 2022 bestemming: Verenigde Staten / Zuid Westen, reisperiode: augustus 2022

Vanwege geweldige medewerking IVM auto huur bij Avis

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2022 bestemming: Verenigde Staten / Midden, reisperiode: augustus 2022

Voor de 3e keer bij AmerikaPlus een reis naar Amerika geboekt. Na het Westen en Oosten hebben we deze keer het Midden van Amerika bezocht. Wederom perfect geregeld. Geen enkel probleem bij de vlucht, hotels en de auto huur. Een tourbook dat tot in detail is geregeld wat wil je nog meer. Tips voor bezienswaardigheden.
Een aanrader voor iedereen die Amerika wil bezoeken.

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2022 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: augustus 2022

Prima georganiseerd en geregeld. Ook buiten kantoortijden goed bereikbaar!

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2022 bestemming: Verenigde Staten / Californië, reisperiode: augustus 2022

Amerikaplus had onze reis supergoed geregeld. De vriendelijke, duidelijke en snelle communicatie was erg fijn. Alles klopte! Echt een aanrader om hier je reis bij te boeken. Wij hebben mooie herinneringen gemaakt van een onvergetelijke reis!

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2022 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: augustus 2022

Het was een prachtige reis.
Goed voorbereid door AmerikaPlus.

  • Algemeen 10
op 15 augustus 2022 bestemming: Verenigde Staten / Californië, reisperiode: juli 2021

We hebben via AmerikaPlus een geweldige roadtrip gemaakt in Amerika. Eerst vlogen we naar New York en na een paar dagen vlogen we door naar Los Angeles waar onze auto rondreis startte. Het was een heel gevarieerde reis, van indrukwekkende nationale parken tot geweldige steden als San Francisco. De hotels/ motels die we onderweg hadden waren allemaal prima, simpel, maar schoon en goed gelegen. Een echte aanrader deze reis!

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2022 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: augustus 2022

Geweldige rondreis door Florida gemaakt. 15 dagen vanaf Orlando naar Tampa. Elke stop was goed geregeld. Zeer professionele bedrijf. Echt een aanrader.

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2022 bestemming: Verenigde Staten / Los Angeles, reisperiode: augustus 2022

Goed georganiseerde reis, waarbij de informatievoorziening en de boeking tot in detail was verzorgt. We hebben onbezorgd genoten van onze 25 daagse rondreis door het westen van de USA

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2022 bestemming: Verenigde Staten / Zuid-West, reisperiode: juli 2022

Wij hebben een door Amerikaplus op maat samengestelde rondreis door de VS gedaan. Het samenstellen ging heel plezierig, er werd goed met me meegedacht en de communicatie verliep soepel. We zijn nu net weer thuis maar we willen weer terug! Het was een fantastische reis. We willen in de toekomst zeker weer naar de VS, want er is nog zoveel te ontdekken daar voor ons. We zouden dan zeker weer bij Amerikaplus boeken.

  • Algemeen 9
op 12 augustus 2022 bestemming: Verenigde Staten / West Amerika, reisperiode: juli 2022

Prima georganiseerde reis. Vanaf de voorbereiding, waar we goede op de hoogte gehouden werden van de ontwikkelingen, tot aan de reis zelf. Goede reisbeschrijving meegekregen waardoor we optimaal van onze rondreis door West Amerika konden genieten. Tijd genoeg om de steden te bezoeken, als ook om de natuurparken te zien. We hebben een fantastische reis gehad, mede gerealiseerd door Amerika Plus.

  • Algemeen 9
op 10 augustus 2022 bestemming: Verenigde Staten / East and West, reisperiode: juli 2022

Goedgeorganiseerde reis die uitstekend ondersteund werd door twee perfecte reisbegeleidsters die ons gedurende de ganse reis op een zeer professionele manier hun kennis overgebracht hebben.

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2022 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: juli 2022

We hebben de rondreis gokids Florida gemaakt met onze 2 kinderen van 8 en 10 jaar. We hele mooie ervaring die mede door de inzet van het reisbureau perfect verliep.
De auto, hotels, tickets waren vooraf geregeld en dat zorgde ervoor dat we ons volop konden richten op al het moois en leuks dat Florida te bieden heeft.

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2022 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: juli 2022

Mooi samengestelde reis, goede opbouw en zeer gevarieerd; perfect georganiseerd.

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2022 bestemming: Verenigde Staten / rondreis, reisperiode: juli 2022

Mooie rondreis waarin de we highlights van de West hebben bezocht. Perfect georganiseerd. Organisatie is, ook tijdens de reis goed bereikbaar. Het meedenken van Amerika Plus na het uitvallen van onze vlucht "Chicago - LA" hebben wij zeer op prijs gesteld. Het was niet nodig, maar zelfs een aanpassing op de reis, omdat er een dag wegviel, was mogelijk geweest.

  • Algemeen 9
op 1 augustus 2022 bestemming: Verenigde Staten / Amersfoort, reisperiode: juli 2022

Prachtige reis gemaakt, alles heel goed geregeld door AmerikaPlus, aanrader!!

  • Algemeen 9
op 31 juli 2022 bestemming: Verenigde Staten / Southwest, reisperiode: juli 2022

Mooie reis, goede balans tussen steden en natuur. Uitgebreide reisinformatie voor en tijdens de reis. Mooi tourbook, goede prijs/kwaliteitverhouding

  • Algemeen 10
op 30 juli 2022 bestemming: Verenigde Staten / Westkust, reisperiode: juli 2022

Wij hebben een rondreis Westcoast USA geboekt bij Amerikaplus. Wat een mooie reis hebben wij gemaakt. Amerikaplus heeft ons goed geholpen met het samenstellen van deze reis tegen een voor ons goede prijs. Prijs/kwaliteit naar onze mening goed.
De autoritten en accommodaties waren naar tevredenheid. Het huren van de auto was ook prima geregeld.

  • Algemeen 9
op 25 juli 2022 bestemming: Verenigde Staten / New York en rondreis, reisperiode: juli 2022

Hele fijne organisatie. Goed contact en afspraken worden nagekomen.

  • Algemeen 10
op 18 juli 2022 bestemming: Verenigde Staten / Oost en westkust, reisperiode: juli 2022

Alles was perfect geregeld van vluchten,transfers, hotels/lodges en reisbegeleidsters. Top team! Zeer aanbevelingswaardig en voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 10
op 19 juni 2022 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: juni 2022

Prijs/kwaliteit goed, auto prima in orde en afstanden onderling goed te doen

  • Algemeen 9
op 10 juni 2022 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: mei 2022

Amerika Plus heeft onze rondreis helemaal op maat en volgens onze wensen samengesteld. We zijn het oosten van Amerika zonder problemen rondgereisd en hebben zo een perfecte vakantie kunnen vieren!

  • Algemeen 8
op 3 juni 2022 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: mei 2022

Het was een prachtige reis we hebben ons geen moment verveeld. Alles was goed verzorgd.

  • Algemeen 10
op 17 mei 2022 bestemming: Verenigde Staten / rondreis, reisperiode: mei 2021

Prachtige rondreis op maat, vanaf Las Vegas langs alle natuurparken die we wilden zien (Bryce Canyon, Grand Canyon, via Route 66 naar Sequoia Park, Yosemite) en tot slot naar een bruiloft van familie in San Francisco, met een hotel vlakbij. Kon niet beter.

  • Algemeen 10
op 11 mei 2022 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: april 2022

Goed georganiseerde reis volgens onze wensen aangepast. Alles was goed geregeld.

  • Algemeen 10
op 9 mei 2022 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: april 2022

Vlotte communicatie met het reisbureau. De reisbescheiden waren zeer uitgebreidt en duidelijk. Mooie routebeschrijving en we waardeerden vooral alle tips voor aanvang van de reis want naar Amerika gaan betekend tegenwoordig heel veel papieren regelen en printen, hier zijn we goed over geinformeerd.

  • Algemeen 9
op 7 mei 2022 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: april 2022

We zijn fantastisch geholpen met al onze aanpassingen voor onze reis en daardoor hebben wij onze droomreis kunnen maken! Alles tot in de puntjes geregeld en heel duidelijk! Ik raad iedereen aan om dit te doen!

  • Algemeen 10
op 23 maart 2022 bestemming: Verenigde Staten / rondreis, reisperiode: mei 2022

Arrogantie in optimaforma reis van 38 dagen 6 nog niet duidelijk wat we willen, alles of niets punt zegt Amerika plus

  • Algemeen 1
op 11 januari 2022 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: december 2021

Aeroglobe maakt prachtige reizen op maat, denken mee en alles is perfect geregeld voor mooie prijzen. Een aanrader voor wie naar Amerika wil reizen

  • Algemeen 9
op 12 september 2021 bestemming: Verenigde Staten / Atlanta, reisperiode: september 2021

Onze reis is weliswaar wederom (3e keer) geannuleerd, vanwege de pandemie, maar wij geven aan Amerika plus reizen (Aeroglobe) de maximale waardering voor de manier waarop zij in overleg met ons als cliënt zijn omgegaan en ons steeds hebben geïnformeerd. Chapeau!

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2021 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: september 2021

De geplande reis is wederom door de Corona perikelen niet doorgegaan. De contacten met het reisbureau vanaf het moment van de boeking tot de allerlaatste mededeling over het niet doorgaan van de reis was prettig, professioneel en toch ook persoonlijk. Restitutie van de reissom was binnen enkele dag geregeld. Hoewel de reis dus niet doorging toch een 10 voor deze organisatie!

  • Algemeen 10
op 9 augustus 2021 bestemming: Verenigde Staten / rondreis, reisperiode: augustus 2021

Onze ervaring met Amerikaplus is heel positief uitgevallen, al kon onze Amerikareis omwille van Covid uiteindelijk niet plaatsvinden. Maar de communicaties en suggesties verliepen vlekkeloos, altijd heel open en direct. Onze reis gaat op dit moment dus niet door, maar we gaan die reis alvast opnieuw inplannen van zodra we de mogelijkheid hebben, en dat zullen we zeker opnieuw met Amerikaplus plannen, want onze ervaring met de organisatie is uitstekend. Ze planden voor ons reeds een op maat gemaakte reis naar Afrika, en die reis verliep perfect. Alles mooi uitgewerkt, logies van goede kwaliteit, goede contacten en communicaties. Zeker aan te raden!

  • Algemeen 10
op 20 april 2021 bestemming: Verenigde Staten / Atlanta, reisperiode: juni 2020

Uiteraard kon de reis tgv corona niet doorgaan. Maar AmerikaPLUS hield mij zeer regelmatig op hun eigen initiatief op de hoogte van de situatie rondom de reis naar de VS (en het alternatief: uitbetaling van de voucher). Ik ben nog steeds van plan deze reis te maken zogauw het kan. Maar omdat ik inmiddels ook enkele vrienden enthousiast heb gemaakt om mee te reizen (die op dit moment gezien de onzekere situatie echter - terecht - nog niet wilden boeken), was AmerikaPLUS mij onmiddellijk behulpzaam in het terugbetalen van mijn voucher. Maar hopelijk kunnen we snel weer op reis naar de VS! Zodat het cijfer voor de reis alsnog van 9 naar 10 kan!

  • Algemeen 9
op 31 maart 2021 bestemming: Verenigde Staten / Atlanta, reisperiode: april 2020

Helaas kon door Covid onze reis vorig jaar niet doorgaan. We werden goed geholpen en de reis tot twee maal toe moeten verzetten. Dit jaar ging het weer niet door en wij kregen zonder problemen ons geld terug. Wij zijn alle keren vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen. Het aanbod van de reizen zijn uniek en goed geprijsd. We vinden het heel jammer dat het niet door kan gaan, maar we hopen in de toekomst deze reis wederom bij Aeroglobe te boeken. Ik wens ze heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

  • Algemeen 10
op 5 maart 2021 bestemming: Verenigde Staten / van St. Franciso naar Los Angeles, reisperiode: juni 2020

Wij geven de reis, maar eigenlijk de reisorganisatie AmerikaPlus een 10. Onze reis kon door het coronavirus niet doorgaan. Tijdens het hele traject van annuleren, voucher en uiteindelijk terugstorting, heeft AmerikaPlus ons goed geïnformeerd. Bij iedere nieuwe fase hebben ze naar oplossingen gezocht en contact met ons onderhouden. AmerikaPlus verdient een dikke duim. Voordat we de reis boekten, hadden we nog nooit gehoord van AmerikaPlus. Inmiddels is ons vertrouwen in deze organisatie alleen maar toegenomen. Chapeau! We hopen echt dat jullie de coronacrisis overleven en door kunnen gaan met waar jullie passie ligt: prachtige reizen met bijzondere ervaringen aanbieden. Zet hem op!

  • Algemeen 10
op 17 januari 2021 bestemming: Verenigde Staten / rondreis Zuiden, reisperiode: mei 2020

Standaard reis vlot naar onze wens aangepast. Helaas kon de reis vanwege corona niet doorgaan. Goede communicatie hierover. Besloten voucher te accepteren. Deze zeer snel ontvangen. Nu door persoonlijke omstandigheden gevraagd om terugbetaling. Netjes en zeer vlot afgehandeld.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • Volgende