Schrijf een ervaring over AmerikaPLUS en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen AmerikaPLUS

Pagina 1 van 9 met 86 resultaten

op 24 september 2020 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: mei 2020

Ik heb een reis geboekt via Amerika plus deze is door de corona ellende niet door gegaan toen een voucher ontvangen maar de corona blijft maar duren dus mijn geld terug gevraagd dit is door Amerika plus netjes terug betaald daarom zal ik zeker wanneer het weer veilig is weer bij Amerika plus boeken vanwege de zeer nette behandeling ik zal Amerika plus ook zeker aanbevelen nogmaals dank Ton van Grinsven ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 28 augustus 2020 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: september 2020

Door corona kon de reis niet doorgaan, maar de medewerkers van AmerikaPlus hebben ons steeds op de hoogte gehouden, altijd snel geantwoord op onze vragen en onze aanbetaling direct na annulering teruggestort. Super, we gaan (na corona) zeker weer bij AmerikaPlus boeken. ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 25 augustus 2020 bestemming: Verenigde Staten / Las Vegas, reisperiode: september 2020

De reis heeft niet plaatsgevonden ivm Corona, maar het traject ernaar toe was allemaal prima geregeld. Goede prijs, prima service, flexibel, snelle en uitgebreide antwoorden, en een uitstekende snelle afhandeling na annulering van de reis. ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 22 augustus 2020 bestemming: , reisperiode: september 2020

Wegens corona is onze geplande rondreis niet kunnen doorgaan maar de klantenservice was top en onze contactpersonen waren enorm vriendelijk en steeds behulpzaam!

 • Algemeen 10
op 21 augustus 2020 bestemming: Verenigde Staten / Miami, reisperiode: augustus 2020

Samen erg prettig de reis kunnen organiseren in januari. Maatwerk. Zo treurig dat de reis door Corona niet door is gegaan, maar super fijn contact weer om ook dit vervelende (annulerings)gedeelte af te ronden. Ik wens de medewerkers van AmerikaPLUS veel sterkte toe in deze moeilijke tijd en jullie zien ons zeker terug als het weer veilig is om naar Amerika te gaan.

 • Algemeen 10
op 18 augustus 2020 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: september 2020

Ondanks het feit dat onze reis naar de Verenigde Staten niet heeft kunnen plaatsvinden, zijn we zeer tevreden over AmerikaPLUS. Supervriendelijk, snelle antwoorden, veel begrip, een ideaal, aangepast reisprogramma, ... zijn allemaal omschrijvingen die hen sieren. In de toekomst twijfelen we er niet aan om opnieuw een beroep te doen op hen. Ze komen hun afspraken ook supergoed na.

 • Algemeen 10
op 18 augustus 2020 bestemming: , reisperiode: april 2020

Ondanks dat onze geplande reis naar Florida niet door kon gaan vanwege "Corona" hebben jullie ons altijd goed en duidelijk op de hoogte gehouden. Ook na de vraag van terug betalen van de reissom hebben jullie begrip getoond en zijn jullie over gegaan tot een zeer snel actie! Een heel goed gevoel aan overgehouden. Ons zien jullie zeker terug!

 • Algemeen 10
op 12 april 2020 bestemming: Verenigde Staten / west, reisperiode: juni 2020

We moeten nu op 12/04/2020 toch het saldo betalen voor een reis die vermoedelijk niet doorgaat in juni naar de Verenigde Staten ? Waarom geven niet gewoon een voucher voor het voorschot die reeds betaald is... Nu vragen ze toch om de volledige reissom te betalen ? In denk dat USA nog niet coronasafe zal zijn om daar vrij rond te toeren...

 • Algemeen 1
op 28 oktober 2019 bestemming: , reisperiode: oktober 2019

Top georganiseerd, alles duidelijk uitgelegd in de documenten via e-mail en goed op tijd ontvangen voor de reis. Klantenservice ook heel erg tevreden van!

 • Algemeen 10
op 7 oktober 2019 bestemming: Verenigde Staten / Zuid West, reisperiode: september 2019

Heldere communicatie over de reis en (niet geheel onbelangrijk) de prijs. Voorwerk prima, mooi tourboek met bruikbare tips. Ophalen en inleveren van de auto zonder Vakantieman-achtige toestanden zoals niet bestaande deuken en hoge borg. Hotels goed tot zeer goed en allemaal goed geďnformeerd dus ook geen onnodig tijdsverlies met inchecken. We gaan zo weer in zee met deze organisatie.

 • Algemeen 9
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende