Ervaringen AmerikaPLUS

Pagina 1 van 1 met 98 resultaten

op 12 september 2021 bestemming: Verenigde Staten / Atlanta, reisperiode: september 2021

Onze reis is weliswaar wederom (3e keer) geannuleerd, vanwege de pandemie, maar wij geven aan Amerika plus reizen (Aeroglobe) de maximale waardering voor de manier waarop zij in overleg met ons als cliënt zijn omgegaan en ons steeds hebben geďnformeerd. Chapeau! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2021 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: september 2021

De geplande reis is wederom door de Corona perikelen niet doorgegaan. De contacten met het reisbureau vanaf het moment van de boeking tot de allerlaatste mededeling over het niet doorgaan van de reis was prettig, professioneel en toch ook persoonlijk. Restitutie van de reissom was binnen enkele dag geregeld. Hoewel de reis dus niet doorging toch een 10 voor deze organisatie! ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 9 augustus 2021 bestemming: Verenigde Staten / rondreis, reisperiode: augustus 2021

Onze ervaring met Amerikaplus is heel positief uitgevallen, al kon onze Amerikareis omwille van Covid uiteindelijk niet plaatsvinden. Maar de communicaties en suggesties verliepen vlekkeloos, altijd heel open en direct. Onze reis gaat op dit moment dus niet door, maar we gaan die reis alvast opnieuw inplannen van zodra we de mogelijkheid hebben, en dat zullen we zeker opnieuw met Amerikaplus plannen, want onze ervaring met de organisatie is uitstekend. Ze planden voor ons reeds een op maat gemaakte reis naar Afrika, en die reis verliep perfect. Alles mooi uitgewerkt, logies van goede kwaliteit, goede contacten en communicaties. Zeker aan te raden! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 20 april 2021 bestemming: Verenigde Staten / Atlanta, reisperiode: juni 2020

Uiteraard kon de reis tgv corona niet doorgaan. Maar AmerikaPLUS hield mij zeer regelmatig op hun eigen initiatief op de hoogte van de situatie rondom de reis naar de VS (en het alternatief: uitbetaling van de voucher). Ik ben nog steeds van plan deze reis te maken zogauw het kan. Maar omdat ik inmiddels ook enkele vrienden enthousiast heb gemaakt om mee te reizen (die op dit moment gezien de onzekere situatie echter - terecht - nog niet wilden boeken), was AmerikaPLUS mij onmiddellijk behulpzaam in het terugbetalen van mijn voucher. Maar hopelijk kunnen we snel weer op reis naar de VS! Zodat het cijfer voor de reis alsnog van 9 naar 10 kan!

  • Algemeen 9
op 31 maart 2021 bestemming: Verenigde Staten / Atlanta, reisperiode: april 2020

Helaas kon door Covid onze reis vorig jaar niet doorgaan. We werden goed geholpen en de reis tot twee maal toe moeten verzetten. Dit jaar ging het weer niet door en wij kregen zonder problemen ons geld terug. Wij zijn alle keren vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen. Het aanbod van de reizen zijn uniek en goed geprijsd. We vinden het heel jammer dat het niet door kan gaan, maar we hopen in de toekomst deze reis wederom bij Aeroglobe te boeken. Ik wens ze heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

  • Algemeen 10
op 5 maart 2021 bestemming: Verenigde Staten / van St. Franciso naar Los Angeles, reisperiode: juni 2020

Wij geven de reis, maar eigenlijk de reisorganisatie AmerikaPlus een 10. Onze reis kon door het coronavirus niet doorgaan. Tijdens het hele traject van annuleren, voucher en uiteindelijk terugstorting, heeft AmerikaPlus ons goed geďnformeerd. Bij iedere nieuwe fase hebben ze naar oplossingen gezocht en contact met ons onderhouden. AmerikaPlus verdient een dikke duim. Voordat we de reis boekten, hadden we nog nooit gehoord van AmerikaPlus. Inmiddels is ons vertrouwen in deze organisatie alleen maar toegenomen. Chapeau! We hopen echt dat jullie de coronacrisis overleven en door kunnen gaan met waar jullie passie ligt: prachtige reizen met bijzondere ervaringen aanbieden. Zet hem op!

  • Algemeen 10
op 17 januari 2021 bestemming: Verenigde Staten / rondreis Zuiden, reisperiode: mei 2020

Standaard reis vlot naar onze wens aangepast. Helaas kon de reis vanwege corona niet doorgaan. Goede communicatie hierover. Besloten voucher te accepteren. Deze zeer snel ontvangen. Nu door persoonlijke omstandigheden gevraagd om terugbetaling. Netjes en zeer vlot afgehandeld.

  • Algemeen 10
op 17 januari 2021 bestemming: Nederland, reisperiode: augustus 2019

Onze reis naar New York en Parks of the West was uitstekend georganiseerd. We kregen ook voldoende informatie vooraf. De reis was een goede afwisseling tussen steden en natuur en leverde een onvergetelijke positieve ervaring op. Gezien deze ervaring boekten we in 2020 een nieuwe reis bij Amerikaplus naar de USA. Vanwege de coronapandemie ging die niet door. Hierover werden we uitstekend geďnformeerd door AmerikaPlus en toen we daarom vroegen, stortten ze probleemloos ons volledig betaalde bedrag terug.

  • Algemeen 9
op 8 januari 2021 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: mei 2020

Reis niet doorgegaan vanwege Corona. Toen een voucher ontvangen. Nu 9 maanden later op verzoek snel en zonder problemen omgezet in contante terugbetaling

  • Algemeen 8
op 11 december 2020 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: mei 2020

Vanwege Corona is de reis niet doorgegaan. Maar de communicatie en hoe alles geregeld is was heel goed en we zijn daar zeer tevreden over. Zodra het virus onder controle is gaan we zeker weer een nieuwe reis hier boeken!!

  • Algemeen 10
op 7 november 2020 bestemming: Verenigde Staten / Westkust, reisperiode: januari 2019

Voor de goede service die zij steeds verlen. Zowel bij planning van de reis als nu met de afhandeling van de annulering door covid. Hebben al eerder de Oost kust gedaan met hen en waren zeer tevreden

  • Algemeen 9
op 17 oktober 2020 bestemming: Verenigde Staten / Westkust, reisperiode: april 2020

Dankzij COVID konden we deze droomreis helaas niet maken. AmerikaPlus heeft ons echter heel goed geholpen met duidelijke en altijd vriendelijke communicatie, ondanks het feit dat deze situatie voor hen natuurlijk ook verschrikkelijk is. We hopen de reis als de wereld er wat anders uit ziet alsnog met AmerikaPlus te kunnen maken en wensen ze heel veel sterkte in deze lastige tijden.

  • Algemeen 8
op 24 september 2020 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: mei 2020

Ik heb een reis geboekt via Amerika plus deze is door de corona ellende niet door gegaan toen een voucher ontvangen maar de corona blijft maar duren dus mijn geld terug gevraagd dit is door Amerika plus netjes terug betaald daarom zal ik zeker wanneer het weer veilig is weer bij Amerika plus boeken vanwege de zeer nette behandeling ik zal Amerika plus ook zeker aanbevelen nogmaals dank Ton van Grinsven

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2020 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: september 2020

Door corona kon de reis niet doorgaan, maar de medewerkers van AmerikaPlus hebben ons steeds op de hoogte gehouden, altijd snel geantwoord op onze vragen en onze aanbetaling direct na annulering teruggestort. Super, we gaan (na corona) zeker weer bij AmerikaPlus boeken.

  • Algemeen 10
op 25 augustus 2020 bestemming: Verenigde Staten / Las Vegas, reisperiode: september 2020

De reis heeft niet plaatsgevonden ivm Corona, maar het traject ernaar toe was allemaal prima geregeld. Goede prijs, prima service, flexibel, snelle en uitgebreide antwoorden, en een uitstekende snelle afhandeling na annulering van de reis.

  • Algemeen 10
op 22 augustus 2020 bestemming: , reisperiode: september 2020

Wegens corona is onze geplande rondreis niet kunnen doorgaan maar de klantenservice was top en onze contactpersonen waren enorm vriendelijk en steeds behulpzaam!

  • Algemeen 10
op 21 augustus 2020 bestemming: Verenigde Staten / Miami, reisperiode: augustus 2020

Samen erg prettig de reis kunnen organiseren in januari. Maatwerk. Zo treurig dat de reis door Corona niet door is gegaan, maar super fijn contact weer om ook dit vervelende (annulerings)gedeelte af te ronden. Ik wens de medewerkers van AmerikaPLUS veel sterkte toe in deze moeilijke tijd en jullie zien ons zeker terug als het weer veilig is om naar Amerika te gaan.

  • Algemeen 10
op 18 augustus 2020 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: september 2020

Ondanks het feit dat onze reis naar de Verenigde Staten niet heeft kunnen plaatsvinden, zijn we zeer tevreden over AmerikaPLUS. Supervriendelijk, snelle antwoorden, veel begrip, een ideaal, aangepast reisprogramma, ... zijn allemaal omschrijvingen die hen sieren. In de toekomst twijfelen we er niet aan om opnieuw een beroep te doen op hen. Ze komen hun afspraken ook supergoed na.

  • Algemeen 10
op 18 augustus 2020 bestemming: , reisperiode: april 2020

Ondanks dat onze geplande reis naar Florida niet door kon gaan vanwege "Corona" hebben jullie ons altijd goed en duidelijk op de hoogte gehouden. Ook na de vraag van terug betalen van de reissom hebben jullie begrip getoond en zijn jullie over gegaan tot een zeer snel actie! Een heel goed gevoel aan overgehouden. Ons zien jullie zeker terug!

  • Algemeen 10
op 12 april 2020 bestemming: Verenigde Staten / west, reisperiode: juni 2020

We moeten nu op 12/04/2020 toch het saldo betalen voor een reis die vermoedelijk niet doorgaat in juni naar de Verenigde Staten ? Waarom geven niet gewoon een voucher voor het voorschot die reeds betaald is... Nu vragen ze toch om de volledige reissom te betalen ? In denk dat USA nog niet coronasafe zal zijn om daar vrij rond te toeren...

  • Algemeen 1
op 28 oktober 2019 bestemming: , reisperiode: oktober 2019

Top georganiseerd, alles duidelijk uitgelegd in de documenten via e-mail en goed op tijd ontvangen voor de reis. Klantenservice ook heel erg tevreden van!

  • Algemeen 10
op 7 oktober 2019 bestemming: Verenigde Staten / Zuid West, reisperiode: september 2019

Heldere communicatie over de reis en (niet geheel onbelangrijk) de prijs. Voorwerk prima, mooi tourboek met bruikbare tips. Ophalen en inleveren van de auto zonder Vakantieman-achtige toestanden zoals niet bestaande deuken en hoge borg. Hotels goed tot zeer goed en allemaal goed geďnformeerd dus ook geen onnodig tijdsverlies met inchecken. We gaan zo weer in zee met deze organisatie.

  • Algemeen 9
op 29 september 2019 bestemming: Verenigde Staten / rondreis, reisperiode: augustus 2019

Een goed georganiseerde rondreis naar wens door Amerika Plus samengesteld. Met daarbij een compleet reishandboek. Goede service en dienstverlening. Zeer snelle respons met goed advies.

  • Algemeen 10
op 27 september 2019 bestemming: Verenigde Staten / Westkust, reisperiode: september 2019

Perfect op maat georganiseerde reis. Goede communicatie, voorbereiding en opvolging van de reisorganisatie met de nodige debriefing, voor, tijdens en na de reis.

  • Algemeen 9
op 2 september 2019 bestemming: Verenigde Staten / rondreis, reisperiode: augustus 2018

Alles tot in de puntjes geregeld. Echt een maatwerkprogramma geheel afgestemd op onze wensen! Mooi tourboek met onze route en bezienswaardigheden onderweg. Echt een aanrader!

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2019 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: augustus 2019

Prima georganiseerde reis en goede communicatie met de reisorganisatie.

  • Algemeen 9
op 19 augustus 2019 bestemming: Verenigde Staten / Trip- CA, UT,NV, AR., reisperiode: juli 2019

Na een korte afweging om "zelf alles te regelen" voor een trip door het zuidwesten van de US, was een kleine aanpassing op een bestaande reis bij AmerikaPlus efficienter, strakker geregeld en een veel prettigere beleving. Goede begeleiding/suggesties/advies, flexibel, alles tot in de puntjes geregeld, documentatie goed voor elkaar. De ervaring druipt ervan af. Top: ga ik volgende keer weer mee in zee.

  • Algemeen 10
op 17 augustus 2019 bestemming: Verenigde Staten / West amerika, reisperiode: augustus 2019

Prachtige streek fantastische plaatsen gezien alles goed georganiseerd alleen tickets Alcatraz en antilope canyon op voorhand boeken want ter plaatse lukt da niet meer motels goed er was meestal een ontbijt inbegrepen zeker een aanrader

  • Algemeen 9
op 12 augustus 2019 bestemming: Verenigde Staten / Diverse, reisperiode: juli 2019

Prachtige reis zeer afwisselend veel gezien. Kortom schitterend een absolute aanrader.

  • Algemeen 8
op 12 augustus 2019 bestemming: Verenigde Staten / West, reisperiode: augustus 2019

Fantastische reis. Indrukwekkend. Alle excursies meteen erbij geboekt, dat bleek echt nodig want het is overal druk en uitverkocht. Alles prima geregeld, nergens problemen gehad. De luxere hotelversie is aan te bevelen gezien ook dan wel verschillend in niveau per hotel. Een ruime 4 wiel aangedreven auto is ook prettig in het drukke Amerikaanse verkeer tussen de andere grote auto’s. Creditcard is een must.
Vlekkeloze organisatie van AmerikaPlus.

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2019 bestemming: Verenigde Staten / Californië, reisperiode: juli 2019

We hebben een schitterende reis gemaakt door west Amerika olv een nederandse reisleider. Heel veel gezien en veel mooie indrukken op gedaan. Het is zeker een aanrader wat Amerikaplus ons heeft aangeraden . Prima service . TOP

  • Algemeen 8
op 6 augustus 2019 bestemming: Verenigde Staten / New York, reisperiode: augustus 2018

Uitstekend georganiseerde rondreis met New York als startplaats en eindpunt. Begeleiding door deskundige Nederlands sprekende reisleidster en uitmuntende Amerikaanse buschauffeur. Deze rondreis laat je op een zeer ontspannende manier kennismaken met de Amerikaanse manier van leven en brengt je naar alle bekende bezienswaardigheden. Zeer de moeite waard!

  • Algemeen 10
op 3 augustus 2019 bestemming: Verenigde Staten / Las Vegas - Los Angeles - San Francisco, reisperiode: juli 2019

Het was een fantastische vakantie, goed georganiseerd door Amerika Plus.

  • Algemeen 10
op 30 juli 2019 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: juli 2019

Een prachtige auto rondreis door het zuidwesten van Amerika. De prijs staat in verhouding tot de kwaliteit. Sommige hotels hadden van mij iets beter gemogen, maar het begeleidende boek met beschrijvingen en tips was heel handig.

  • Algemeen 8
op 26 juli 2019 bestemming: Verenigde Staten / East, reisperiode: juli 2019

Goed verzorgd, goede prijs kwaliteit verhouding! Aanrader!

  • Algemeen 8
op 26 juli 2019 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: juli 2019

Wij hebben een geweldige rondreis gemaakt door West- Amerika, omdat AmerikaPlus ons een goed draaiboek heeft gegeven met de bezienswaardigheden!

  • Algemeen 10
op 23 juli 2019 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: mei 2019

Het was een reis om nooit te vergeten. Heel veel verschillende plekken gezien. Het was erg jammer alleen, dat de reisleider niet goed Nederlands sprak en erg onaardig was. Hij werd snel boos, als je iets niet verstond. Hij was erg intimideren en onrespectvol. We moesten betalen voor een excursie, waar wij niet voor hadden gekozen. En dit kon niet op een volwassen manier worden opgelost. De tweede reisleider was super. Wij hebben meerdere klachten doorgegeven ook met meerdere reizigers, alleen werd dit niet goed opgepakt door Amerika plus en werd de schuld in onze schoenen geschoven, omdat Travalco een ander verhaal heeft. Dit verwacht je niet van een reisorganisatie. Jammer dat de organisatie je op deze manier de mond wilt snoeien. Zo gaat dat met grote organisaties.

  • Algemeen 5
op 22 juli 2019 bestemming: Verenigde Staten / Westkust, reisperiode: juli 2019

Goede reisleider, met uitstekende kennis van Amerika . Heel veel gezien .
Stevig reistempo wel . Alles was goed geregeld . Hotels in de steden waren zeer goed , onderweg zijn het wel eerder doorgaanshotel , genre motel , goed voor 1 nacht maar geen luxe.

  • Algemeen 8
op 23 juni 2019 bestemming: Verenigde Staten / rondreis Oostkust en Florida, reisperiode: juni 2019

Prima reis, heel veel gezien (en uiteraard veel kilometers gemaakt). Combinatie Oostkust en Florida uitstekend bevallen. Eerste deel veel (korte) stadsbezoeken, tweede deel wat relaxter, met bovendien enkele dagen ter vrije besteding. Informatievoorziening en hulp bij vragen was prima geregeld bij AmerikaPlus, wellicht volgende keer AfrikaPlus :)

  • Algemeen 9
op 22 juni 2019 bestemming: Verenigde Staten / Verschillende state, reisperiode: juni 2019

Ik heb de reis Southern Explorer gedaan, van New York naar Miami. Een leuke reis die je naar mooie plekken brengt, zeker als je van muziek houdt! De reis is goed georganiseerd. De hotels zijn bijna allemaal top. Het Nashville en Pensacola hotel hadden wat dichter bij de stad c.q. strand kunnen liggen. Ik heb als enige Nederlandse in een internationale groep gereisd. Ik vond dat een extra leuke dimensie geven aan de reis.

  • Algemeen 9
op 12 juni 2019 bestemming: Verenigde Staten / New York, reisperiode: juni 2019

Perfect geregeld. Amerika Plus is heel goed bereikbaar. Antwoord op vragen nog dezelfde dag. Heel klantvriendelijk.

  • Algemeen 9
op 3 juni 2019 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis Oosten, reisperiode: mei 2019

Wat een heerlijke probleemloze vakantie, alles vlekkeloos gepland en geregeld, buitengewone gids, meer gezien dan verwacht

  • Algemeen 10
op 5 mei 2019 bestemming: Verenigde Staten / New York, reisperiode: april 2019

De reis kon volledig naar wens worden samengesteld en alle informatie wordt overzichtelijk en duidelijk aangeleverd. Daarbij konden we alle vluchten (zowel Internationaal als binnen Amerika) via een app bekijken. Verder ontvingen we bijvoorbeeld een duidelijk tourboek van de reis met allerlei praktische (verkeers)regels in Amerika.

We waren toevallig op dit reisbureau uitgekomen, aangezien onze eerder geboekte reis bij een andere touroperator helaas overboekt was. We werden door AmerikaPlus super goed geholpen en de prijs en kwaliteitsverhouding is ook heel goed!

  • Algemeen 9
op 9 oktober 2018 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: juli 2018

Was een rondrit van 19 dagen met huurauto. Standaardpakket aangepast omdat ik kleinere dagritten wou doen. Super prijs/kwaliteit. Loont de moeite om zelf wat te sleutelen aan de reis; ik kreeg supersnel feedback en aangepast voorstel.

  • Algemeen 9
op 6 september 2018 bestemming: Canada / Rondreis, reisperiode: augustus 2018

Zeer krap reisschema. Vlug, vlug i.v.m. het schema. 's Ochtends op om 06.00 - 06.30 uur, vlug ontbijten en weg. Helaas heel weinig tijd om vrij te besteden. Wel veel gezien en goede excursies.

  • Algemeen 7
op 25 augustus 2018 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: augustus 2018

Alles tot in de puntjes verzorgd met een zeer complete reis beschrijving

Hebben een rondreis gemaakt door Florida met Amerika plus.
Een super goed reisbureau die alles zeer gedetailleerd heeft uitgewerkt.
Wij hebben na de rondreis nog een minicruise gemaakt met een andere reisorganisator en dit was geen probleem met het terugvliegen naar Nederland. Als je meer dagen wilt boeken dan passen ze alles voor je aan naar je eigen behoefte, kortom een super goed reisbureau. GROTE KLASSE

  • Algemeen 10
op 19 augustus 2018 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: september 2017

In het oosten was de reis oké met een hele ongeďnteresseerde gids die alleen het noodzakelijke vertelde. Daarna werd door een orkaan in Florida het reisprogramma bijgesteld,maar alles behalve gelijkwaardig. Je word hierover slecht geďnformeerd en last minute. De groep die uit Belgie en Nederland naar Florida zou komen werden gecanceld, maar wij kregen geen enkel optie aangeboden we moesten het maar doen met de omstandigheden en de helft van het reisprogramma. De gids deed alles wat hij kon en heel leuk, maar we vonden deze reis weggegooid geld. Hotels die ter plekke nog geregeld moesten worden etc. Bij Amerikaplus werden in het begin onze klachten niet serieus genomen en werd je afgepoeierd, daarna iets van compensatie gehad. Voor ons nooit meer.

  • Algemeen 3
op 19 augustus 2018 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: juli 2018

We hebben 3 weken lang een prachtige rondreis door Amerika gemaakt. Californie, Florida en New York bezocht. Hotels en excursies onderweg allemaal goed geregeld. Met onze individuele wensen werd goed rekening gehouden. Toen er door brand ons geplande bezoek aan Yosemite niet kon doorgaan werden wij hier ruimschoots van te voren op de hoogte gebracht.

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2018 bestemming: , reisperiode: augustus 2018

Schitterende reis, goede hotels.

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2018 bestemming: , reisperiode: juli 2018

Wij hadden een reis optie naar hun toegestuurd en AmerikaPLUS heeft daar op een heel serieuze manier naar gekeken en hun aanbevelingen doorgegeven. Hun voorstel hebben we geaccepteerd en de totale reis was fantastisch geregeld (incl. nazorg daar Yosemite gesloten was door brand). Ook de reisbeschrijving (dag-per-dag) was erg goed. Als ik weer naar amerika op vakantie zou gaan zou ik AmerikaPLUS weer kiezen.

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2018 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: juli 2018

Super leuke rei gehad, verzorgde hotls en alles zat heell goed in elkaar.

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2018 bestemming: Verenigde Staten / Highlights of the West, reisperiode: juli 2018

Het was een geweldige reis! Alles was prima georganiseerd door AmerikaPlus. We hebben enorm veel gezien en genoten. Wij hadden voor de hotels een upgrade gedaan naar de standaard klasse en dat is prima bevallen. De hotels zijn niet luxe, maar prima. Wel vonden we dat we teveel moesten rijden in een te korte tijd (16 daagse rondreis), maar dat kun je geheel naar eigen inzicht aanpassen. Wij vinden het zeker een aanrader!

  • Algemeen 9
op 28 juli 2018 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: mei 2018

Ik heb een fijne rondreis gehad, alles was goed geregeld en ik heb zo veel plekken kunnen zien waar ik anders zelf niet was gekomen.

  • Algemeen 9
op 13 juni 2018 bestemming: Verenigde Staten / Groepsreis per bus Best of the East, 11 dagen, reisperiode: juni 2018

Goed georganiseerde reis door Amerikaplus, prima gids en veilige chauffeur. Veel gezien en gehoord. We waren al eerder in New York en Washington geweest. Hoogtepunten: Niagara watervallen, zowel de boottocht als het diner in de Skylon tower, het bezoek aan de Amish people, het bezoek aan Boston, de avondwandeling onder begeleiding van een gids door Central Park en het bezoek aan het 9/11 museum (deze beide laatste activiteiten hadden we van thuis uit geregeld).

  • Algemeen 9
op 11 juni 2018 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: juni 2018

Leuke reis met veel bezienswaardigheden

  • Algemeen 9
op 4 mei 2018 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: april 2018

Wij hebben de 12 daagse Florida rondreis gedaan. Mooie relaxte reis! Fijne reisleidster en genoeg vrije tijd om zelf ook dingen te doen. Een aanrader!

  • Algemeen 9
op 21 april 2018 bestemming: Verenigde Staten / Las Vegas, reisperiode: april 2018

Omdat Alles Amerika alles perfect gedaan heeft. Ik heb werkelijk niks aan te merken

  • Algemeen 10
op 24 november 2017 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: november 2017

Veruit goedkoopste offerte, maar alles was super goed geregeld met geweldige accommodaties en locaties! Ook naar West Amerika geweest met dit bedrijf en hopelijk volgend jaar naar Canada. Snel, behulpzaam en goedkoop.

  • Algemeen 9
op 15 oktober 2017 bestemming: Verenigde Staten / Westkust, reisperiode: september 2017

Wij zijn 24 dagen naar de westkust van de VS geweest en hebben een super vakantie gehad! AmerikaPLUS was altijd bereid om vragen te beantwoorden en er werd zeer snel op e-mails gereageerd, zelfs in het weekend. Zij hebben onze reis volledig naar onze wensen aangepast en gaven ook advies over de beste route. Alle hotels, excursies en de huur van de auto waren goed geregeld en tijdens onze reis hebben wij hier geen problemen van ondervonden.

  • Algemeen 9
op 29 september 2017 bestemming: Canada, reisperiode: september 2017

Fantastische reis, mooie combinatie van natuur en cultuur!

  • Algemeen 9
op 13 september 2017 bestemming: Canada / rockies en alaska, reisperiode: september 2017

Top-combi-reis , die je eens in je leven gedaan moet hebben ,met een paar kleine minpuntjes

  • Algemeen 9
op 21 augustus 2017 bestemming: Verenigde Staten / Amersfoort, reisperiode: juli 2017

Super mooie rondreis, alles was perfect geregeld. Prettig contact met AmerikaPlus en vouchers, huurauto prima in orde. Wel veel in de auto vanwege de afstanden maar goede afwisseling met steden/natuurparken. Wij hadden de standaard motels en die waren over het algemeen goed. Prima prijs/kwaliteit voor de gehele reis. Wij hebben er samen met onze puberdochter van genoten!

  • Algemeen 9
op 17 augustus 2017 bestemming: Verenigde Staten / West, reisperiode: juli 2017

Goede reis- en routebeschrijving vooraf door AmerikaPlus. Goede reisafstanden, in etappes met leuke tussenstops, waardoor het programma niet te vol was en ook voor onze puberdochters prima was te doen. Prettige afwisseling in steden en natuurparken én shop ongelijkheden :-). Uitstekend alles geregeld, konden bij de hotels de vouchers inleveren en altijd alles voor elkaar. Prima hotels op goede locaties. Ook huurauto verliep probleemloos. Voor ons de eerste keer dat we een dergelijke, verre reis hebben gemaakt en vooraf werden al onze vragen altijd snel en duidelijk beantwoord. Doordat alles zo fijn was geregeld, konden wij zorgeloos genieten!!!

  • Algemeen 9
op 12 augustus 2017 bestemming: Canada / Vancouver, reisperiode: juli 2017

Van een fantastische rondreis genoten alles tot in de puntjes geregeld. Mooie auto en goede hotels. I.v.m.de bosbranden een alternatieve route moeten rijden maar dit is door jullie prima geregeld.

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2017 bestemming: Verenigde Staten / Zuid Westen, reisperiode: juli 2017

Een prachtige reis met uitstekende mogelijkheden voor maatwerk, maar beslommeringen met de huurauto (AVIS) heeft voor een vervelende bijsmaak gezorgd.

  • Algemeen 8
op 11 juni 2017 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: mei 2017

Zeer goed georganiseerd, snelle en duidelijke communicatie met het reisbureau.
Goede hotels op leuke plekken. Heel veel gezien en een goede balans tussen de reistijd per dag en de mogelijkheid om dingen te zien en parken te bezoeken.
Koop direct bij het eerste national park een 'annual pass'van $80. Haal je er dubbel en dwars weer uit. Let op sommige parken zijn 'state parks' en hier moet nog wel voor betaald worden. Eten en drinken in Amerika is relatief duur.
Jammer dat 'Yoshua Tree' niet in het programma was opgenomen, was leuker geweest dan de trip via Needles en Barstow. Alcatraz zeer aan te bevelen, indrukwekkend. Front Line pass voor Univesal relatief duur maar absoluut geen wachtrij, dus bij iedere attractie zonder wachten op de eerste rij.
Kortom hele leuke vakantie, heel veel gezien en heel veel gedaan.

  • Algemeen 8
op 7 juni 2017 bestemming: Verenigde Staten / New York, reisperiode: mei 2017

Mijn zoon en ik hebben een stedentrip gemaakt naar New York en Washington DC. Alles was uitstekend geregeld en georganiseerd. Ik had al eerdere zeer positieve ervaringen me dit reisburo en ben daar ook niet weer niet in teleur gesteld.

  • Algemeen 9
op 6 juni 2017 bestemming: Canada / Rockys Trail, reisperiode: mei 2017

Fantastische rondreis, veel gezien. Goed georganiseerd.

  • Algemeen 8
op 8 mei 2017 bestemming: Verenigde Staten / Heel, reisperiode: april 2017

Onze eerste reis naar de Verenigde staten hebben wij geboekt via AmerikaPlus. Dit was dus dan ook meteen onze eerste ervaring met deze reisorganisatie en wij zijn zeer tevreden. Alles was tot in de puntjes goed georganiseerd. Van hotels tot huurauto, alles klopte als een bus.
Van New York, via Ithaka, Niagara Falls en Lancaster naar Washington DC, de hele reis hebben wij kunnen genieten. Onze dochter loopt stage in de VS en het was geen enkel probleem het reisschema en het verblijf voor ons aan te passen zodat wij wat extra tijd met haar konden doorbrengen.
Wij raden Aeroglobe International Amerika dan ook van harte aan.

  • Algemeen 9
op 18 november 2016 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: oktober 2016

Prima verblijfplaatsen, zeer gastvrije B&B eigenaren en personeel, comfortabele auto, ZA is een prachtig en veilg land om zelf in te rijden.

  • Algemeen 9
op 3 augustus 2016 bestemming: Canada, reisperiode: juli 2016

Zeer tevreden, goede prijs/kwaliteit en zeer efficient in het oplossen van eventuele onvoorziene issues

  • Algemeen 9
op 2 augustus 2016 bestemming: Verenigde Staten / Zuid West, reisperiode: juli 2016

Wij hebben een geweldige reis gemaakt door het Zuidwesten van de VS. We hebben een eigen invulling gegeven aan de All America rondreis van Amerikaplus. Mede dankzij hen hebben wij een van de mooiste reizen ooit gemaakt. Goede prijs/kwaliteit verhouding, goede accommodaties, juiste en waardevolle informatievoorziening vooraf die ruim voor de reisdatum werd verstrekt, uitstekende service bij aanvullende vragen. Absoluut een aanrader.

  • Algemeen 9
op 26 juli 2016 bestemming: Costa Rica / Zichem, reisperiode: juli 2016

Zeer tevreden over de voorbereiding van de reis. Al mijn vragen werden steeds heel vlug beantwoord. Ik nam één van hun voorgestelde rondreizen maar heb ze kunnen aanpassen naar believen. Al mijn wensen werden onmiddellijk ingevoegd en ik kreeg elke keer een nieuwe berekening van de prijs.
De opvang op de vlieghaven van de plaatselijke organisatie was super. We hadden wel wat problemen met de auto, maar die zijn opgelost door ons een nieuwe auto te brengen de tweede dag. Over de gps waren we totaal niet tevreden. Maar daar kan CRplus natuurlijk niets aan doen. Dat ligt aan de verhuurmaatschappij.

Wij hadden een fantastisch mooie reis in een prachtig land. Eén valse noot was een naar mijn mening vreselijk hotel (Tabulia Tree) in Manuel Antonio. Daar had ik liever een dag minder dan me werd aangeraden verbleven.

Maar verder kan ik alleen maar zeggen dat wij een TOPvakantie hadden tegen een zeer scherpe prijs.

Ik ben twee jaar geleden ook met deze organisatie naar Amerika geweest en dat was ook super geregeld. Een aanrader volgens mij.

  • Algemeen 8
op 10 oktober 2015 bestemming: Verenigde Staten / Meerdere, reisperiode: september 2015

Supermooie vakantie gehad welke tot in de puntjes (na veel eigen inbreng) door AmerikaPLUS is verzorgt

  • Algemeen 9
op 16 augustus 2015 bestemming: Verenigde Staten / East & West Triangle, reisperiode: juli 2015

Geweldige, unieke ervaring. Combinatiereis tussen het oosten en het westen van de VS waarbij we zó veel te zien/doen kregen omdat het zeer goed georganiseerd was door Amerika Plus. Thanks voor de mooie herinneringen die we er aan overhouden.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 15 augustus 2015 bestemming: Verenigde Staten / Californië, reisperiode: juli 2015

Met behulp van AmerikaPlus hebben wij onze droomreis naar Amerika samengesteld. Wij hebben genoten van onze reis naar California, Florida en New York. Alles was tot in de puntjes geregeld! De vliegtickets, de hotels en de autohuur. Het reisboek met de routebeschrijving en de suggesties voor bezienswaardigheden vonden wij erg fijn. Complimenten voor de hotelkeuze! Perfecte ligging, prima kamers, wifi, koelkast en met zwembad ! Wij hebben mede dankzij AmerikaPlus een onvergetelijke reis kunnen maken.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 10 augustus 2015 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: juli 2015

Onvergetelijke reis. Goed en zorgvuldig samengesteld door AmerikaPlus. AmerikaPlus was zeer flexibel en kon zo geheel aan onze wensen tegemoet komen.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Prijs / kwaliteit 10
op 31 juli 2015 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: juli 2015

AmerikaPlus is erg flexibel en wist onze wensen goed te vertalen in een mooie reis. Door accomodatie vooraf te regelen is ons veel tijd en moeite gespaard. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Een tip voor ze is dat het wat mij betreft iets meer maatwerk mag zijn en minder (standaard) hotels.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 6
  • Prijs / kwaliteit 8
op 7 juni 2015 bestemming: Verenigde Staten / San Francisco, reisperiode: april 2015

Een geweldige reis gehad. Het was onze 4e keer in Amerika. Al 3 reizen geboekt met Aeroglobe International en alles wordt uitstekend geregeld.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 14 mei 2015 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: april 2015

Prima reisorganisatie; correcte antwoorden op vragen hoewel soms wel wat summier. Het is geen echt reisbureau, die uitgebreid de tijd neemt om je de reis helemaal voor te kauwen; wel krijg je een prima reisbeschrijving per mail als de reis is geboekt; kortom eigen initiatief is zeker nodig om eea uit te zoeken maar dat zorgt voor een stukje voorpret!
Prettig is dat je de reis geheel naar eigen smaak kan aanpassen.
Hoewel vergelijkmateriaal ontbreekt toch het gevoel dat het een prima prijs/prestatie verhouding heeft.
Verder moet gezegd worden dat wij geen enkel reisprobleem hebben gehad, dus een beoordeling van de organisatie wanneer er iets aan de hand is, kunnen we niet geven;
Wellicht gaan we over een paar jaar de West-kust ontdekken en dan zal deze organisatie beslist weer geraadpleegd worden

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 16 september 2014 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: augustus 2014

Via AmerikaPlus hebben wij een rondreis door Florida geboekt en zijn hierover zeer tevreden. De boeking is snel in orde gemaakt, vragen die ik nog had werden altijd netjes binnen 24 uur via de mail beantwoord en de reispapieren waren meer dan volledig en ruim op tijd beschikbaar.

De reis zelf was ontzettend mooi, en we hebben hierdoor alle hoogtepunten Florida gezien.
De kwaliteit van de hotels was wisselend, maar was in alle gevallen voldoende (lees: schoon, veilig en met alle basisfaciliteiten zoals handdoeken, zeep, tv, internet, telefoonmogelijkheden, vriendelijk personeel).
Het merendeel van de hotels was zelfs uitstekend door bijv. aanwezigheid van een koelkast of een gratis ontbijt of gratis gebruik van badhandoeken bij het zwembad of een mooie ligging of een hotel met een bijzondere historische achtergrond.

Kortom, wij hebben genoten en mochten wij in de toekomst opnieuw naar Amerika of Canada gaan, dan zullen wij zeker weer gebruik maken van Aeroglobe.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 13 september 2014 bestemming: Verenigde Staten / Best of the West, reisperiode: augustus 2014

'Jaren naar uitgekeken, verwachtingen ingelost, is onvergetelijk. Opgebouwd naar een ultiem hoogtepunt onder sterke reisbegeleiding. Afstanden best te doen, voldoende stops, lopen naar wens en ruimte voor individueel initiatief. Excursies zijn niet inbegrepen maar een must. Ook de planning en communicatie via Amerika plus verdient een pluim.'

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 27 augustus 2014 bestemming: Verenigde Staten / rondreis, reisperiode: augustus 2014

Ik heb een rondreis in het zuidwesten van de US gedaan met AmerikaPlus en ik ben zeer tevreden over deze reisorganisatie.

Ondanks het feit dat het geen standaard rondreis was (ik heb de route op maat laten maken naar mijn wensen, incl 4 vluchten) bleek alles telkens prima geregeld zodat we op geen enkel moment voor negatieve verrassingen stonden, alle vluchten, hotels (13 verschillende!) en de wagen waren telkens correct geboekt.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 11 augustus 2014 bestemming: Canada / Rondreis, reisperiode: juli 2014

Prachtige rondreis door west Canada, huurwagen was nieuw, hotels fantastisch, en de papieren lagen allemaal klaar in het eerste hotel zoals afgesproken, de excursies waren zeer goed van kwaliteit en tot in de puntjes geregeld door Amerikaplus. Proficiat!!!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 14 juni 2014 bestemming: Verenigde Staten / Calefornie en florida, reisperiode: mei 2014

Reis geboekt bij AmerikaPlus, alle boekingen van vliegtuig, auto en hotels prima verzorgd. Hebben hier totaal geen problemen mee gehad. Meeste accomodaties waren prima in orde, enkele wat minder. De accomodaties van de keten Best Western waren de beste. Wel overal direct ID en creditkaart tonen anders worden de boekingen niet gehonoreerd. Houd rekening met extra kosten, vooral voor parkeren bij het hotel, is lang niet overal gratis en bij sommige hotels zelfs redelijk duur. Ook heffen sommige hotels nog een resort fee of een fee voor de kluis, al gebruik je die niet. Deze waren bij onze reis niet bij de prijs inbegrepen! Verder niets dan lof voor de organisatie van Amerika Plus, de reis is naar volle tevredenheid verlopen, zou het zo een ander aanbevelen.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 7
op 30 mei 2014 bestemming: Verenigde Staten / Californië, reisperiode: april 2014

Alles was prima op tijd binnen, keurig geregeld en duidelijk. Extra mails als we iets zelf moesten regelen en alles op tijd. AmerikaPLUS is prima.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 22 mei 2014 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: mei 2014

We zijn heel tevreden over onze reis ,eerste keer met aeroglobe ,
het was de vierde keer dat we naar Amerika geweest zijn ,en als we nog eens zouden gaan is het zeker met Aeroglobe, heel tevreden !!!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 19 november 2013 bestemming: Verenigde Staten / Diverse, reisperiode: november 2013

Zoals altijd heeft Aeroglobe (AmerikaPLUS) ons ook deze keer weer perfect met onze USA reis geholpen. Op vragen komt altijd heel snel een antwoord. De offertes zijn qua prijs altijd goed (vergeleken met andere organisaties). Reisdocumenten worden op tijd toegestuurd etc. Wij boeken al ruim 10 jaar via Aeroglobe (voorheen vlieg met me mee) en altijd tot volle tevredenheid!! Volgend jaar reizen wij weer naar de USA en boeken dan zeker weer via deze reisorganisatie!!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 17 september 2013 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: augustus 2013

Aeroglobe levert maatwerk, is snel en behulpzaam. De hotels die ze voorgesteld hebben bleken erg goed. Advies over wat te doen toen er een brand gaande was bij Yosemite hebben ze zeer snel gegeven en ze hebben uit zichzelf een alternatieve routebeschrijving bijgevoegd. De prijs voor de reis bleek marktconform na een vergelijking met andere aanbieders van rondreizen door Amerika. We zouden bij een volgende Amerikareis absoluut weer voor AmerikaPlus (Aeroglobe International) kiezen.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 6 september 2013 bestemming: Verenigde Staten / New York, reisperiode: augustus 2013

Ze reageren snel op vragen die je hebt bij Aeroglobe.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 7
op 5 september 2013 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: juli 2013

Verrassings reis wat hotels betreft, in de offerte kregen wij een lijst met hotels, echter 2 weken van te voren werd een andere lijst opgestuurd, plaatsen wel goed,, echter 5 hotels anders, helaas hadden wij dit niet gecheckt , dus ter plekke mee geconfronteerd. Na klacht zeiden ze bij Amerikaplus dat dit voorbeeld hotels zijn, dus bij boeking en betaling weet men niet in wat voor accommodatie men verblijft , pas 2 weken voor vertrek is dat duidelijk, ook bieden zij hotels aan op de site waar zij geen contract mee hebben , alles zeer misleidend. Boeken hier nooit meer.Pas op als men niet voor verrassingen wil staan

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 5
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 7
op 1 september 2013 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: augustus 2013

Een heel goed ervaring met de reisorganisator AmerikaPLUS. Ze staan altijd bereid om te helpen. De communicatie verliep telkens supervlot. Heel snelle reacties op mail en steeds onmiddellijk antwoord op vragen bij telefonisch contact.
Ook een absoluut pluspunt is dat het heel duidelijk is wat je krijgt voor je geld, m.a.w. wat inbegrepen is in het reispakket en wat niet. Prijs/kwaliteit verhouding zit ook heel goed. Kortom zeer duidelijke informatie en een heel goede communicatie. Een schitterende reis voor een goede prijs.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 30 augustus 2013 bestemming: Verenigde Staten / Californië, reisperiode: augustus 2013

Alles strak geregeld, prima informatie vooraf. Reis zat goed in elkaar. Wij hebben de reis een beetje aangepast maar ook met de reis zoals die wordt aangeboden zie je echt alle te gekke dingen van Californie. Alle hotels, huurauto, tickets, echt alles klopte. Tip: skip / verplaats de stop in Fresno, daar wil je niet zijn. Conclusie: dikke plus voor AmerikaPlus / Aeroglobe!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 29 augustus 2013 bestemming: Verenigde Staten / zuidwesten nationale parken, reisperiode: juli 2013

Geweldige reis van AmerikaPLUS, echter niet te doen in 22 dagen , gelukkig met 3 dagen verlengd, en dan nog het gevoel , dat je de auto niet uit komt. Wij hebben 8.400 km. Gereden!!!
Met 4 volwassen personen 1 kamer gedeeld, kamers veel te klein en vaak niet berekend op 4 personen. Bedden nog niet eens Queensize!!!
Upgraten van hotels , te duur voor wat het is, niet doen.
Helaas in zomervacantie veel te druk in de parken.overvol

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 7
op 29 augustus 2013 bestemming: Verenigde Staten / Divers, reisperiode: juli 2013

Een zeer nette verzorgde reis van Amerikaplus. Alles was netjes geregeld en we hoefden ons hier geen zorgen over te maken.
Ook de autoverhuurorganisatie Alamo was prima. We hadden een inbraak in de auto maar dezelfde dag hadden we nog een vervangauto.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 26 augustus 2013 bestemming: Verenigde Staten / Best of the East en Florida, reisperiode: augustus 2013

Best of the East en Florida geboekt bij AmerikaPLUS. Prima bevallen, New York, Boston, Niagara watervallen, Toronto en Washington gezien. Florida met alle palmbomen krijg je een echt vakantiegevoel van. Natuurlijk naar Magic Kingdom in Orlanda, lekker uitgerust in Sara Sota en een leuke boottocht gemaakt bij Key West.
Daarna naar Miami waar wij een bezoek gebracht hebben aan Miamiaquarium, de kinderen hebben gezwommen met Dolfijnen. (vooraf via internet geboekt!)

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 8
op 8 augustus 2013 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: juli 2013

Zeer mooie, afwisselende reis. Budget motel/hotels zijn prima. Alleen de locatie van het motel in Fresno was niet OK. Reisafstanden zijn goed te doen. Elke dag weer een nieuw avontuur. Kortom een aanrader deze reis van AmerikaPLUS.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 7
op 24 mei 2013 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis ZW, reisperiode: mei 2013

Konden zelf enige wijzigingen aanbrengen in de standaard aangeboden reis. M.a.w. het werd ongeveer maatwerk. Keuze vliegmaatschappij (waardoor we directe vlucht konden hebben ook heerlijk).
Alles in the US of A was goed geregeld, geen problemen gehad met hotels, auto etc.
Ofwel alles zat mee (ook het weer, maar dat valt buiten de scope), eigenlijk is: 'zat mee' FOUT, Het ging gewoon goed, en dat zou normaal moeten zijn.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 8
  • 1