Schrijf een ervaring over AmerikaPLUS en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen AmerikaPLUS

Pagina 2 van 8 met 79 resultaten

op 12 augustus 2019 bestemming: Verenigde Staten / West, reisperiode: augustus 2019

Fantastische reis. Indrukwekkend. Alle excursies meteen erbij geboekt, dat bleek echt nodig want het is overal druk en uitverkocht. Alles prima geregeld, nergens problemen gehad. De luxere hotelversie is aan te bevelen gezien ook dan wel verschillend in niveau per hotel. Een ruime 4 wiel aangedreven auto is ook prettig in het drukke Amerikaanse verkeer tussen de andere grote auto’s. Creditcard is een must.
Vlekkeloze organisatie van AmerikaPlus. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2019 bestemming: Verenigde Staten / Californië, reisperiode: juli 2019

We hebben een schitterende reis gemaakt door west Amerika olv een nederandse reisleider. Heel veel gezien en veel mooie indrukken op gedaan. Het is zeker een aanrader wat Amerikaplus ons heeft aangeraden . Prima service . TOP ... Lees meer

  • Algemeen 8




op 6 augustus 2019 bestemming: Verenigde Staten / New York, reisperiode: augustus 2018

Uitstekend georganiseerde rondreis met New York als startplaats en eindpunt. Begeleiding door deskundige Nederlands sprekende reisleidster en uitmuntende Amerikaanse buschauffeur. Deze rondreis laat je op een zeer ontspannende manier kennismaken met de Amerikaanse manier van leven en brengt je naar alle bekende bezienswaardigheden. Zeer de moeite waard! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 3 augustus 2019 bestemming: Verenigde Staten / Las Vegas - Los Angeles - San Francisco, reisperiode: juli 2019

Het was een fantastische vakantie, goed georganiseerd door Amerika Plus.

  • Algemeen 10
op 30 juli 2019 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: juli 2019

Een prachtige auto rondreis door het zuidwesten van Amerika. De prijs staat in verhouding tot de kwaliteit. Sommige hotels hadden van mij iets beter gemogen, maar het begeleidende boek met beschrijvingen en tips was heel handig.

  • Algemeen 8
op 26 juli 2019 bestemming: Verenigde Staten / East, reisperiode: juli 2019

Goed verzorgd, goede prijs kwaliteit verhouding! Aanrader!

  • Algemeen 8
op 26 juli 2019 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: juli 2019

Wij hebben een geweldige rondreis gemaakt door West- Amerika, omdat AmerikaPlus ons een goed draaiboek heeft gegeven met de bezienswaardigheden!

  • Algemeen 10
op 23 juli 2019 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: mei 2019

Het was een reis om nooit te vergeten. Heel veel verschillende plekken gezien. Het was erg jammer alleen, dat de reisleider niet goed Nederlands sprak en erg onaardig was. Hij werd snel boos, als je iets niet verstond. Hij was erg intimideren en onrespectvol. We moesten betalen voor een excursie, waar wij niet voor hadden gekozen. En dit kon niet op een volwassen manier worden opgelost. De tweede reisleider was super. Wij hebben meerdere klachten doorgegeven ook met meerdere reizigers, alleen werd dit niet goed opgepakt door Amerika plus en werd de schuld in onze schoenen geschoven, omdat Travalco een ander verhaal heeft. Dit verwacht je niet van een reisorganisatie. Jammer dat de organisatie je op deze manier de mond wilt snoeien. Zo gaat dat met grote organisaties.

  • Algemeen 5
op 22 juli 2019 bestemming: Verenigde Staten / Westkust, reisperiode: juli 2019

Goede reisleider, met uitstekende kennis van Amerika . Heel veel gezien .
Stevig reistempo wel . Alles was goed geregeld . Hotels in de steden waren zeer goed , onderweg zijn het wel eerder doorgaanshotel , genre motel , goed voor 1 nacht maar geen luxe.

  • Algemeen 8
op 23 juni 2019 bestemming: Verenigde Staten / rondreis Oostkust en Florida, reisperiode: juni 2019

Prima reis, heel veel gezien (en uiteraard veel kilometers gemaakt). Combinatie Oostkust en Florida uitstekend bevallen. Eerste deel veel (korte) stadsbezoeken, tweede deel wat relaxter, met bovendien enkele dagen ter vrije besteding. Informatievoorziening en hulp bij vragen was prima geregeld bij AmerikaPlus, wellicht volgende keer AfrikaPlus :)

  • Algemeen 9
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende