Schrijf een ervaring over AIDA Cruises en maak kans op mooie prijzen!

AIDA Cruises

Url: https://www.aida.de/

Type reizen: rederijen

Logo van AIDA Cruises

De Duitse cruisemaatschappij AIDA Cruises is gevestigd in Rostock. AIDA Crusies is onderdeel van Costa Cruises en daarmee ook van Carnival Corporation & plc. De 14 AIDA schepen zijn modern, kleurrijk en vooral gericht op de jongere, actievere vakantieganger en families. Er heerst aan boord een informele sfeer en je hebt de beschikking tot veel sportfaciliteiten, zowel op het schip als aan land. Voorbeelden hiervan zijn excursies als mountainbiken, kajakken en paardrijden. De bestemmingen zijn fascinerend en inspirerend. Je reist bijvoorbeeld naar Venetië, Dubai, Tenerife, New York of Barcelona.

AIDA Cruises kenmerkt zichzelf door de kleurige schildering op de boeg van de schepen, ontworpen door de kunstenaar Feliks Büttner. Aan boord is altijd een AIDA Kids Club aanwezig waar kinderen zich op en top kunnen vermaken. Voor de wat oudere kinderen is er een Teens Crew, waarmee ze spellen kunnen spelen en excursies kunnen maken. Verder is er het Theatrium waar shows worden gegeven Op sommige schepen is er zelfs een Brauhaus, waar speciale biertjes gebrouwen worden. Voor de ultieme ontspanning is er de Body & Soul Spa. AIDA Cruises vaart over de hele wereld: Azië, de Caribbean, Noord-Amerika, Europa en de Canarische Eilanden behoren onder andere tot de vaargebieden van de rederij.

op 31 januari 2020 bestemming: , reisperiode: januari 2020

Prima eten, schone hut, vriendelijk personeel, goede informatievoor excursies, welige shows, in een woord geweldig!

  • Algemeen 10
op 14 december 2019 bestemming: Spanje / La palma de Mallorca, reisperiode: december 2019

Inchecken en uitchecken gingen vrij vlot. Al moet ik zeggen dat we erg vroeg werden opgehaald met als gevolg uren wachten op onze vlucht. Eten is veel van hetzelfde. Verder was voor ons het grootste nadeel dat alles in het Duits is. Volgende keer toch een rederij met voertaal Engels.

  • Algemeen 7
op 24 augustus 2019 bestemming: , reisperiode: augustus 2019

Hut niet gereed bij aankomst, maar nadat de schoonmaker geweest was wel kleding verdwenen. Klacht niet afdoende behandeld, want als je geen Duitser bent tel je niet. Eten veelal hetzelfde, na ervaringen met Costa en MSC is dit het laagst qua niveau!!! Nooit geen Aida meer!!

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws