Schrijf een ervaring over AIDA Cruises en maak kans op mooie prijzen!

AIDA Cruises

Url: https://www.aida.de/

Type reizen: rederijen

Logo van AIDA Cruises

De Duitse cruisemaatschappij AIDA Cruises is gevestigd in Rostock. AIDA Crusies is onderdeel van Costa Cruises en daarmee ook van Carnival Corporation & plc. De 14 AIDA schepen zijn modern, kleurrijk en vooral gericht op de jongere, actievere vakantieganger en families. Er heerst aan boord een informele sfeer en je hebt de beschikking tot veel sportfaciliteiten, zowel op het schip als aan land. Voorbeelden hiervan zijn excursies als mountainbiken, kajakken en paardrijden. De bestemmingen zijn fascinerend en inspirerend.

AIDA Cruises kenmerkt zichzelf door de kleurige schildering op de boeg van de schepen, ontworpen door de kunstenaar Feliks Büttner. Aan boord is altijd een AIDA Kids Club aanwezig waar kinderen zich op en top kunnen vermaken. Voor de wat oudere kinderen is er een Teens Crew, waarmee ze spellen kunnen spelen en excursies kunnen maken. Verder is er het Theatrium waar shows worden gegeven Op sommige schepen is er zelfs een Brauhaus, waar speciale biertjes gebrouwen worden. Voor de ultieme ontspanning is er de Body & Soul Spa. AIDA Cruises vaart over de hele wereld: Azië, de Caribbean, Noord-Amerika, Europa en de Canarische Eilanden behoren onder andere tot de vaargebieden van de rederij.

op 10 januari 2019 bestemming: Verenigde Arabische Emiraten / Dubai, reisperiode: december 2018

Niet watje verwacht hadden, zoveel mensen aan boord dat ze het niet aankonden. Bedankt voor de bedwantsen Aida. Nooit meer.

  • Algemeen 5
op 1 juni 2018 bestemming: , reisperiode: mei 2018

AIDA geeft foutieve informatie omtrent excursies en laten je na de geboekte excursies ongevraagd meer betalen. We hebben hiertegen geageerd, maar kregen alleen maar een grote mond van de Duitse medewerkers. Het eten aan boord was iedere dag hetzelfde, ondanks de thema's die ze aangaven. De Duitse medewerkers zijn zeer onvriendelijk naar de buitenlandse medewerkers toe. Bij een zeedag was het schip te vol met mensen en was er voortdurend nergens plek (in restaurants, op het dek, etc.). Wij gaan nooit weer met AIDA!!!

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Nieuws