Schrijf een ervaring over MSC Cruises en maak kans op mooie prijzen!

MSC Cruises

Url: https://www.msccruises.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: rederijen

Logo van MSC Cruises
MSC Cruises won in 2017 de Reisgraag award

MSC Cruises staat voor een oprechte vorm van gastvrijheid en de rederij wilt dat je je thuis voelt tijdens de cruisevakantie. De geschiedenis van MSC Cruises loopt ruim 300 jaar terug in de tijd. Het begon met de familie Aponte uit Italië rond 1675, later in 1970 werd MSC officieel opgericht en sindsdien is het uitgegroeid tot de grootste particuliere cruiserederij van de wereld. Het vaargebied van de rederij is voornamelijk de Middellandse Zee en daarnaast vaart MSC verschillend per seizoen in Noord-Europa, de Atlantische Oceaan, de Caribbean, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Abu Dhabi, Dubai en Oman. De vloot van MSC Cruises bestaat uit 15 grote cruiseschepen. Aan boord zijn altijd verschillende restaurants, zwembaden, winkels, bars en lounges aanwezig. Ook zijn er opties om naar de spa te gaan en te fitnessen. Kinderen tot en met 12 jaar cruisen gratis met MSC Cruises. Er is een Kids Corner, Mini Club en Juniors Club voor kinderen van verschillende leeftijden en ook voor tieners worden leuke activiteiten georganiseerd zoals een White Party, danswedstrijd en diverse sporten. Ga je vaak met MSC Cruises? Er is een loyaliteitsprogramma genaamd MSC Voyagers Club, waarbij je punten kunt sparen en toegang hebt tot exclusieve aanbiedingen, kortingen en andere privileges. MSC Cruises is gevestigd in Hoofddorp, Nederland.

op 10 december 2017 bestemming: Verenigde Staten / Miami, reisperiode: september 2017

Een schitterend schip maar een hele slechte service ook bij het kantoor vanuit nederland. Als het geld binnen is hebben ze geen oog meer voor je, terwijl wij toch genoeg betaald hebben. Cruisse zelf is fantastisch maar wel met een andere rederij er zijn er tenslotte genoeg

  • Algemeen 1
op 30 oktober 2017 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: september 2017

Omdat mijn vriendin en ik een hele fijne vakantie hebben gehad en werkelijk van begin tot eind niets te klagen hebben gehad, ik heb problemen met lopen en gebruik daarom een rolstoel en ook daarbij werd voldoende hulp geboden,slechts een ding vonden we jammer en dat is dat het programma dat s'avonds op bed lag voor de volgende dag in zeven talen te lezen was maar niet in het Nederlands , misschien een tip om daar iets mee te doen.
ik heb verschillende referenties gelezen en herken niets van de klachten die mensen hebben,zeker niet dat je word lastig gevallen om drankjes ,in tegendeel.
Er was wel moeite gedaan om met Nederlanders aan tafel te zitten bij het dinner wat een gezellige boel werd.
NOGMAALS WIJ VONDEN HET TOP
Ik hoop dat mijn gezondheid het toelaat om nogmaals een Cruise mee te maken en die word dan weer met MSC

  • Algemeen 9
op 22 oktober 2017 bestemming: Europa, reisperiode: september 2017

Alles slecht geregeld door MSC ze laten je niets weten.Sommige passagiers hebben niet eens de veiligheids oefening gedaan.

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen