Schrijf een ervaring over MSC Cruises en maak kans op mooie prijzen!

MSC Cruises

Url: https://www.msccruises.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: rederijen

Logo van MSC Cruises
MSC Cruises won in 2017 de Reisgraag award

MSC Cruises staat voor een oprechte vorm van gastvrijheid en de rederij wilt dat je je thuis voelt tijdens de cruisevakantie. De geschiedenis van MSC Cruises loopt ruim 300 jaar terug in de tijd. Het begon met de familie Aponte uit Italië rond 1675, later in 1970 werd MSC officieel opgericht en sindsdien is het uitgegroeid tot de grootste particuliere cruiserederij van de wereld. Het vaargebied van de rederij is voornamelijk de Middellandse Zee en daarnaast vaart MSC verschillend per seizoen in Noord-Europa, de Atlantische Oceaan, de Caribbean, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Abu Dhabi, Dubai en Oman. De vloot van MSC Cruises bestaat uit 15 grote cruiseschepen. Aan boord zijn altijd verschillende restaurants, zwembaden, winkels, bars en lounges aanwezig. Ook zijn er opties om naar de spa te gaan en te fitnessen. Kinderen tot en met 12 jaar cruisen gratis met MSC Cruises. Er is een Kids Corner, Mini Club en Juniors Club voor kinderen van verschillende leeftijden en ook voor tieners worden leuke activiteiten georganiseerd zoals een White Party, danswedstrijd en diverse sporten. Ga je vaak met MSC Cruises? Er is een loyaliteitsprogramma genaamd MSC Voyagers Club, waarbij je punten kunt sparen en toegang hebt tot exclusieve aanbiedingen, kortingen en andere privileges. MSC Cruises is gevestigd in Hoofddorp, Nederland.

op 19 juli 2018 bestemming: Noorwegen / Noordkaap, reisperiode: juni 2018

Omdat alles perfect was geregeld. Kwamen om 13u aan in Hamburg Auto parkeren voor de boot. Inchecken direct en werden opgevangen door een butler. ( moet wel zeggen we hadden MSC Jachtclub geboekt). Die verzorgde alles inchecken meteen koffers naar de hut en zelf ook naar de hut gebracht. Daarna hebben we ondanks het slechte weer kunnen genieten van een fantastische cruise. Onze hut lag voorin in t schip en je kon daar alleen maar komen met een special pasje. Eten tussen konden we gewoon binnen lopen er was altijd plaats en kelner en bediende waren zeer vriendelijk. ook een compliment aan onze butler als we iets te vragen hadden stond hij meteen klaar. t enigste nadeel was dat t ontzettend druk was bij verschillende bars. M'n vrouw is ernstig ziek en kan niet lang staan maar daar was bijna nooit plaats voor te zitten. Maar ja wat wil je met bijna 4500 mensen aan boort. De boot was fantastisch. Dat t niet altijd goed gaat horen we nu. Onze dochter is met haar vriend op cruises in de middellandse zee. Paar kleine dingen. Vlucht erna toe niet goed geregeld vliegtuig overboekt. Schip MSC Sinfonia heeft technische problemen waardoor ze later op santorini aankomen. Mykanos wordt helemaal overgeslagen. en er zijn mensen die willen demonstreren en onrustig zijn veel kabaal maken omdat er zoveel mis gaat. Zo kan tinderdaad ook gaan.

  • Algemeen 9
op 27 juni 2018 bestemming: Frankrijk / Marseille, reisperiode: juni 2018

Eerste maal cruise met Divinia geboekt via reizen Lauwers, fantastische ervaring excellente bediening aan tafel door Gerald , we kwamen niks tekort. En al het personeel was super vriendelijk voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 9
op 18 juni 2018 bestemming: Cuba / Cuba, reisperiode: juni 2018

Helaas kunnen wij geen nul geven anders had MSC Nederland deze zeker gekregen. De reis, gepland in januari 2019, is gecancelled door MSC Nederland omdat ze een verkeerde vluchtprijs op de site hadden staan.
Zelfs hun site op orde houden is blijkbaar onmogelijk.Ja, mogen ze volgens de algemene voorwaarden binnen 48 uur. En ja, daar waren ze heel snel mee. Maar het aanbetaalde bedrag terugstorten heeft nog niet plaatsgevonden. We zijn benieuwd hoeveel moeite we hier voor moeten doen.
Wij zijn ervaren cruisers, inmiddels 10 cruises gemaakt met verschillende rederijen(HAL, Celebrity, Carnival, Costa) maar dit hebben wij nog nooit meegemaakt. Wij hebben verzocht dat de manager van MSC contact met ons opneemt maar dit gebeurt ook niet.
Voor ons hebben ze helemaal afgedaan. Keuze genoeg aan rederijen.
Ze zijn blijkbaar niet eens in staat om hun site up to date te houden.

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen