Schrijf een ervaring over MSC Cruises en maak kans op mooie prijzen!

MSC Cruises

Url: https://www.msccruises.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: rederijen

Logo van MSC Cruises
MSC Cruises won in 2017 de Reisgraag award

MSC Cruises is de grootste privé-cruiserederij in Europa en Zuid-Amerika. Het hele jaar vaart MSC Cruises in de Middellandse Zee en Caribbean. Seizoensgebonden worden er cruises aangeboden naar Noord-Europa, Cuba en de Franse Antillen, Zuid-Afrika, Dubai, Abu Dhabi en India. De geschiedenis van MSC Cruises loopt ruim 300 jaar terug in de tijd tot 1675. In 1970 werd MSC officieel opgericht en sindsdien is de organisatie enorm gegroeid. Inmiddels bestaat de vloot uit 16 moderne cruiseschepen: MSC Bellissima, MSC Seaview, MSC Seaside; MSC Meraviglia; MSC Preziosa; MSC Divina; MSC Splendida; MSC Fantasia; MSC Magnifica; MSC Poesia; MSC Orchestra; MSC Musica; MSC Sinfonia; MSC Armonia; MSC Opera en MSC Lirica.

Aan boord zijn altijd verschillende restaurants, zwembaden, winkels, bars en lounges aanwezig. Ook zijn er opties om naar de spa te gaan en te fitnessen. Kinderen tot en met 12 jaar cruisen gratis met MSC Cruises. Er is een Kids Corner, Mini Club en Juniors Club voor kinderen van verschillende leeftijden en ook voor tieners worden leuke activiteiten georganiseerd zoals feesten, danswedstrijden en diverse sporten. Ga je vaak met MSC Cruises? Het loyaliteitsprogramma MSC Voyagers Club biedt je de mogelijkheid om punten te sparen. Ook krijg je toegang tot exclusieve aanbiedingen, kortingen en andere privileges. MSC Cruises is gevestigd in Hoofddorp, Nederland.

op 17 augustus 2019 bestemming: , reisperiode: januari 2019

Zeer slechte ervaring met het internet. Ben zeer matig gebruiker en toch vlogen de mbís weg. Zelfs na upgraden met 1500 mb waren ee na 2 min nog maar 800 van over terwijl ik niks deed.7x naar guest service geweest om eea te verhelpen. Adviseerden ander pakket. Dat bleek slecht afvies want daarmee kon ik alleen op social sites die ik niet gebruik en geen mail ophalen. Al mat al heb ik tig pakketten gekocht, ben ik door guest service slecht geadviseerd. Ze waren niet bereid om geste te doen om me voor de cruise het duurste pakket te laten betalen ( terwijl ik amper internet gebruik....). Uiteindelijk heeft 6 dagen cruise me ca 600 dollars gekost en kon ik ook nog dagen geen mail ophalen en whatsapp gebruiken. Ik vind dit werkelijk alle perken te buiten gaan en ben bijzonder ontevreden over de afhandeling hiervan. Voor mij reden om nooit meer met MSC te reizen en het iedereen af te raden. Onbehoorlijke geldklopperij!

  • Algemeen 2
op 19 juli 2019 bestemming: , reisperiode: juni 2019

8 prachtige dagen gehad. We stapten op in Mallorca om vervolgens via Ibiza naar ItaliŽ te varen en via Marseille weer terug. Het schip ziet er goed uit met prima faciliteiten. Een grote sportschool en casino en genoeg barretjes en zelf een discotheek. Het is aan te raden om een alcoholkaart te nemen want dat kun je heel de dag lekker alcohol tikken. Tot volgend jaar!

  • Algemeen 9
op 19 juni 2019 bestemming: Verenigde Staten / Miami, reisperiode: mei 2018

De boot is echt heel mooi en comfortabel. De bemanning is vriendelijk, behulpzaam en de reis is goed georganiseerd.
Het eten is erg goed en er is veel keuze. We hebben ook een keer in een specialiteiten restaurant gegeten en dat was echt een prima en fijne ervaring.
We gaan zeker weer een cruise maken op de MSC Seaside.

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen