Schrijf een ervaring over MSC Cruises en maak kans op mooie prijzen!

MSC Cruises

Url: https://www.msccruises.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: rederijen

Logo van MSC Cruises
MSC Cruises won in 2017 de Reisgraag award

MSC Cruises is de grootste privé-cruiserederij in Europa en Zuid-Amerika. Het hele jaar vaart MSC Cruises in de Middellandse Zee en Caribbean. Seizoensgebonden worden er cruises aangeboden naar Noord-Europa, Cuba en de Franse Antillen, Zuid-Afrika, Dubai, Abu Dhabi en India. De geschiedenis van MSC Cruises loopt ruim 300 jaar terug in de tijd tot 1675. In 1970 werd MSC officieel opgericht en sindsdien is de organisatie enorm gegroeid. Inmiddels bestaat de vloot uit 16 moderne cruiseschepen: MSC Bellissima, MSC Seaview, MSC Seaside; MSC Meraviglia; MSC Preziosa; MSC Divina; MSC Splendida; MSC Fantasia; MSC Magnifica; MSC Poesia; MSC Orchestra; MSC Musica; MSC Sinfonia; MSC Armonia; MSC Opera en MSC Lirica.

Aan boord zijn altijd verschillende restaurants, zwembaden, winkels, bars en lounges aanwezig. Ook zijn er opties om naar de spa te gaan en te fitnessen. Kinderen tot en met 12 jaar cruisen gratis met MSC Cruises. Er is een Kids Corner, Mini Club en Juniors Club voor kinderen van verschillende leeftijden en ook voor tieners worden leuke activiteiten georganiseerd zoals feesten, danswedstrijden en diverse sporten. Ga je vaak met MSC Cruises? Het loyaliteitsprogramma MSC Voyagers Club biedt je de mogelijkheid om punten te sparen. Ook krijg je toegang tot exclusieve aanbiedingen, kortingen en andere privileges. MSC Cruises is gevestigd in Hoofddorp, Nederland.

op 19 juni 2019 bestemming: Verenigde Staten / Miami, reisperiode: mei 2018

De boot is echt heel mooi en comfortabel. De bemanning is vriendelijk, behulpzaam en de reis is goed georganiseerd.
Het eten is erg goed en er is veel keuze. We hebben ook een keer in een specialiteiten restaurant gegeten en dat was echt een prima en fijne ervaring.
We gaan zeker weer een cruise maken op de MSC Seaside.

  • Algemeen 9
op 14 juni 2019 bestemming: Noorwegen / noorwegen, reisperiode: juni 2019

De reis begon al toen we s'nachts van gentbrugge naar antwerpen en dan naar brussel en dan naar kiel moesten rijden s'nachts reisen is zo wie zo vermoeiend ,wie organiseert zo iets ?? En je ziet het wat de mensen schrijven ,wat ze schrijven is helemaal juist ,veel te veel volk ,veel te druk aan het buffet ,en ze buiten de mensen voor exursus uit ,wat wel positief is ,iedereen is zeer vriendelijk alfsof hun leven er van af ging ,het zijn allemaal toffe gasten ,die nog weten wat werken is …………..christian

  • Algemeen 5
op 27 mei 2019 bestemming: Noorwegen / Kiel, reisperiode: mei 2019

T was een droomreis maar inderdaad het is een beetje gecomersionaliseerd zeker voor het dranken paket verder was alles perfect getimed ,alles heel proper kajuit perfect ik heb geen kritiek

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen