Schrijf een ervaring over Holland America Line en maak kans op mooie prijzen!

Holland America Line

Url: https://www.hollandamerica.com/nl_NL.html

Type reizen: rederijen

Logo van Holland America Line

Holland America Line is al 145 jaar een toonaangevende reisorganisatie op het gebied van cruises. Ben je op zoek naar de ruimste en meest comfortabele schepen op zee, bekroonde service, heerlijk dineren, een uitgebreide keuze aan activiteiten en wereldwijde routes? Dan ben je bij Holland America Line aan het juiste adres.

Holland America Line heeft een vloot van 14 moderne klassieke schepen. Per jaar worden er meer dan 500 cruises aangeboden waarbij alle 7 continenten worden bezocht. De cruises hebben zowel populaire als minder bekende havens als bestemming. Er wordt onder andere aangemeerd in havens in Alaska, de Caraïbische Eilanden, Europa, Mexico, Zuid-Amerika, het Panamakanaal, Australië, Nieuw-Zeeland en Azië. Ook worden er unieke reizen aangeboden naar de Amazone en Antarctica. Verder kun je indrukwekkende wereldreizen maken met de schepen van Holland America Line.

Ondanks dat de rederij nu onder de Amerikaanse holding Carnival Corporation & plc valt, kan je door de namen van de schepen de Nederlandse afkomst wel raden. De schepen hebben namen als ms Volendam, ms Amsterdam, ms Prinsendam en ms Maasdam.

Op de website kun je naast cruises ook excursies boeken en diners reserveren. Holland America Line kan je ook helpen om een vlucht te boeken van of naar de vertrekplaats.

op 16 juli 2020 bestemming: Noorwegen, reisperiode: april 2020

Al sinds april bezig om ons geld terug te krijgen van de gecancelde cruise. Ettelijke telefoontjes gepleegd en telkens weer hetzelfde liedje. Binnen nu en ...... is het geregeld. Mooi niet dus! Waardeloos!! Ondertussen worden schepen verkocht en is de tweede cruise die we op het programma hadden staan gecanceld. Krijgen we hetzelfde gedoe nog een keer. Als we al ons geld terug krijgen, gezien de financiële situatie. En telkens weer iemand anders aan de lijn en telkens weer met hetzelfde kluitje in het riet gestuurd worden.

  • Algemeen 1
op 14 juli 2020 bestemming: Verenigde Staten / amerika, reisperiode: maart 2020

Cruise geannuleerd wegens corona.
Al maanden bezig mijn geld terug te krijgen
heel veel gebeld zelfde antwoord telkens
1e geen reis door corona
nu geen vakantie door vast houden van mijn vakantie geld
voor mij geen holland Amerika line.
Je moet wel op tijd betalen anders kan je niet mee
Maar op tijd terug betalen gebeurt niet.
Waardeloze organisatie.

  • Algemeen 3
op 6 juli 2020 bestemming: Noorwegen, reisperiode: juni 2019

Geannuleerd wegens corona sinds april bezig om ons geld terug te krijgen. Nog steeds niet ontvangen ettelijke mails en telefoontjes gepleegd maar alles wordt afgeschermd.
Waardeloos voor zo,n organisatie.

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws