Schrijf een ervaring over Holland America Line en maak kans op mooie prijzen!

Holland America Line

Url: http://nl.hollandamerica.com/ennl/

Type reizen: rederijen

Logo van Holland America Line

Holland America Line (HAL) werd meer dan 140 jaar geleden opgericht in Nederland en is momenteel leidinggevend in de cruisewereld. De rederij werd opgericht om de trans-Atlantische tocht te maken van Rotterdam naar de Verenigde Staten. Op de modern-klassieke schepen kan je vandaag de dag de hele wereld ontdekken. De vloot van Holland America Line bestaan uit 14 schepen met als paradepaardje de ms Koningsdam die in 2016 in de vaart is gegaan. Ondanks dat de rederij nu onder een Amerikaanse holding valt, kan je door de namen van de schepen de Nederlandse afkomst wel raden. DE schepen hebben namen als ms Volendam, ms Amsterdam, ms Prinsendam en ms Maasdam.

Er worden meer dan 500 cruises per jaar uitgevoerd waarbij alle zeven continenten worden bezocht. Tijdens een cruise van Holland America Line meer je aan bij bekend en minder bekende havens in Europa, Alaska, Mexico, Caribbean, Zuid-Amerika (incl. het Panamakanaal), Nieuw-Zeeland, Australië en Azië.

Op de website kun je naast een cruise ook excursies boeken en diners reserveren. Holland America Line kan je ook helpen om een vlucht te boeken van of naar de vertrekplaats.

op 11 juli 2014 bestemming: , reisperiode: september 2014

Het was een fantastische trip cruise met het schip deStatendam van de H.A.l.en aansluitende treinreis per uiterst luxieuze Mac Kinsey explorer die ook door deze cruisemaatschappij wordt uitgevoerd en beheerd een absolute aanrader zeker voor mensen die van leisure travel houden .
Eten drinken in de trein ook 9 geweldig en de maschinist stopte om ons de berenfoto' s moeder met twee cubs te laten maken
Werkelijk voortreffelijk ook de overland tour uitstekende hotels,alles tot in de puntjes verzorgd en de tourconductor voortreffelijk.
Alle excursies wel wat veel mensen maar vanwege de voortreffelijke organisatie maakte ons dit niets uit en om eerlijk te zijn reizen we altijd met 2 personen omdat we niet van groepsreizen houden
We kunnen geen negatieve ervaring mededelen
De cruise heeft ons met Alaska goed laten kennismaken,landexcurisies boden alles wat was beloofd en meestal veel meer
De tijd dat we Glacier Bay konden bekijken was meer als voldoende voor wildlife en neerstortend gletcherijs het schip werd na 1 uur gekeerd zodat alle balkon gasten vanaf hun eigen balkon van dit fasinerende schouwspel konden genieten.
Niets was het personeel te veel en de maaltijden top!,
Het hele schip was vol en het heeft ons totaal niet gehinderd er was altijd voldoende plaats om de bioloogen die aan board kwamen en lezingen gaven bij te wonen.
Alles kon worden gevraagd en iedereen kreeg een beurd bij iedere gebeurtenis weer
Voertaal uiteraard Engels maar board nieuws en bemanning zijn meestal Nederlanders die de niet engels sprekenkde passagiers met raad en daad bijstann
Het was weer een topvkantie en in september weer met H.A.L!!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8

Meer ervaringen

Nieuws