Schrijf een ervaring over Holland America Line en maak kans op mooie prijzen!

Holland America Line

Url: http://nl.hollandamerica.com/ennl/

Type reizen: rederijen

Logo van Holland America Line

Holland America Line (HAL) werd meer dan 140 jaar geleden opgericht in Nederland en is momenteel leidinggevend in de cruisewereld. De rederij werd opgericht om de trans-Atlantische tocht te maken van Rotterdam naar de Verenigde Staten. Op de modern-klassieke schepen kan je vandaag de dag de hele wereld ontdekken. De vloot van Holland America Line bestaan uit 14 schepen met als paradepaardje de ms Koningsdam die in 2016 in de vaart is gegaan. Ondanks dat de rederij nu onder een Amerikaanse holding valt, kan je door de namen van de schepen de Nederlandse afkomst wel raden. DE schepen hebben namen als ms Volendam, ms Amsterdam, ms Prinsendam en ms Maasdam.

Er worden meer dan 500 cruises per jaar uitgevoerd waarbij alle zeven continenten worden bezocht. Tijdens een cruise van Holland America Line meer je aan bij bekend en minder bekende havens in Europa, Alaska, Mexico, Caribbean, Zuid-Amerika (incl. het Panamakanaal), Nieuw-Zeeland, Australië en Azië.

Op de website kun je naast een cruise ook excursies boeken en diners reserveren. Holland America Line kan je ook helpen om een vlucht te boeken van of naar de vertrekplaats.

Nieuws