Costa Cruises

Url: https://www.costacruises.nl/
Aangesloten bij: ANVR
Type reizen: rederijen

Logo van Costa Cruises

Costa Cruises is een Italiaanse rederij die al meer dan 60 jaar cruisereizen verzorgt. Er is een cruise voor iedereen: voor gezinnen, jongeren, wellness liefhebbers, bruidsparen, singles en avontuurlijke reizigers. Bovendien zijn er mogelijkheden om jouw evenement op een cruiseschip te organiseren. De schepen van Costa Cruises beschikken over ruimtes die geschikt zijn voor allerlei soorten activiteiten, zoals conferentiezalen en theaters.

Met een vloot van 11 cruiseschepen met elk zijn eigen karakter vaart de rederij naar de Caribbean, Middellandse Zee, Rode Zee, Noord-Europa, Zuid-Amerika, Indische Oceaan, Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten. In de zomer varen de schepen ook in Nederland.

Costa Cruises is onderdeel van het internationale bedrijf Carnival Corporation & plc. Op een schip van Costa Cruises is altijd een ruime keus aan restaurants en bars, zwembaden, sportfaciliteiten, verschillende soorten entertainment en vermaak voor de kinderen. Tegen betaling kun je gebruik maken van roomservice, de spa, yogafaciliteiten, het casino en speciale drankjes. Je verblijft aan boord op basis van volpension: koffie in de ochtend, ontbijt, lunch, diner, thee in de middag en een dinerbuffet. Drankjes zijn voor eigen rekening, hiervoor zijn verschillende drankarrangementen af te sluiten.

Alle hutten zijn voorzien van een eigen badkamer met zeepjes en douchegel, airconditioning, telefoon, radio, satelliet televisie en een kluisje. Aan boord is er 24 uur per dag Wifi tegen betaling en er is de optie om direct vanuit je hut te bellen.

Ervaringen met Costa Cruises

Costa Cruises krijgt gemiddeld een 4,3
op basis van 4 ervaringen:

4,3 + Ervaring delen
op 20 januari 2022 bestemming: , reisperiode: maart 2021

Veel wijzigingen, zeer slecht bereikbaar, constant nieuw personeel. Dus aan toezeggingen heb je niets. Iedere wijziging kost klant geld! Ook op papier heeft weinig zin is mijn ervaring. Heb 7x met ze gecruised maar zijn sinds twee jaar erg teleurstellend en klantonvriendelijk!

  • Algemeen 1
op 28 november 2018 bestemming: Japan, reisperiode: oktober 2018

Mooie reis..goed verzorgde hut en uitstekende maaltijden deze reis geen klachten

  • Algemeen 9
op 1 oktober 2018 bestemming: , reisperiode: september 2018

Om dat we hebben moeten annuleren ivm overlijden schoonvader
ben nu nog steeds bezig om geld terug te krijgen wordt van kastje naar de muur gestuurd

  • Algemeen 1
op 20 juli 2017 bestemming: Spanje, reisperiode: juli 2017

Wij cruisen haast ieder jaar in de maand juli, omdat wij allebei jarig zijn met de cost. Wij zijn lid van CostaClub en heb zelf een gold card. En op de dagen dat wij jarig zijn, 19 en 20 juli , krijgen wij een taart aan tafel tijdens het avonddiner. Vandaag hebben ze dus bij de verjaardag van mijn vrouw niet gedaan, terwijl wij het verwachten, wij xijn heel erg teleurgesteld op Costa cruises . Jammer dat wij al voor jan 2018 hebben geboekt. Wij denken nooit meer te cruisen met de Costa 😏

  • Algemeen 6

Nieuws