Crystal Cruises

Url: https://www.crystalcruises.com/

Type reizen: rederijen

Logo van Crystal Cruises

Crystal Cruises is een luxe rederij uit Californië, Verenigde Staten. De cruisemaatschappij is opgericht in 1988. Je geniet hier van heerlijke maaltijden en fantastische all-inclusive service. Voor een heerlijke verwenvakantie is Crystal Cruises een ideale keuze. Op de zeeschepen kun je interessante lezingen en een uitgebreid entertainmentprogramma verwachten.

De rederij heeft twee luxe cruiseschepen die over de hele wereld varen: de Crystal Symphony en de Crystal Serenity. Daarnaast heeft Crystal Cruises een intiem luxe jachtschip, de Crystal Esprit. Dit schip biedt plaats aan 62 gasten en kan de meest exclusieve jachthavens ter wereld bezoeken. Er zijn ook 4 schepen die alleen in Europa varen: de Crystal Bach, Crystal Mozart, Crystal Mahler en Crystal Debussy. Tijdens een cruise op de Donau, Moezel of Rijn kom ook je niets te kort en zijn zelfs excursies bij de reissom inbegrepen.

Aan boord van de schepen zijn alle faciliteiten aanwezig die je je maar kunt wensen. Denk hierbij aan spa's, winkels, bars, lounges, luxe restaurants en zwembaden. Voor kinderen tussen de 3 en 17 jaar zijn er leuke junior activiteiten zoals karaoke, dansshows, sporten, feesten en kookworkshops. Ook is er een babysit service voor kinderen boven de 1 jaar. Excursies zijn zowel privé als in kleine groepen te boeken. Je kunt op de website van Crystal Cruises zoeken op datum en op reisgebied. Naast zee- en riviercruises biedt Crystal Cruises ook luxe vluchten met de vliegtuigen van Crystal AirCruises.

Ervaringen met Crystal Cruises

Crystal Cruises krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen

Nieuws