Disney Cruise Line

Url: https://disneycruise.disney.go.com/

Type reizen: rederijen

Logo van Disney Cruise Line

Disney Cruise Line is een Amerikaanse rederij welke gevestigd is in Florida, Verenigde Staten. De rederij beschikt over 4 schepen: de Disney Magic, de Disney Wonder, de Disney Dream en de Disney Fantasy. Disney Cruise Line heeft ook een eigen eiland in de Bahama's genaamd Castaway Cay. Op dit eiland bevindt zich een haven die exclusief bedoeld is voor de Disney-schepen. Je kunt hier van een privé-eiland met heerlijk strand genieten. Op het eiland zijn altijd leuke activiteiten om aan deel te nemen. Verder varen de cruiseschepen van Disney Cruise Line over de hele wereld: Alaska, de Bahamas, Bermuda, Canada, Caraïben, Europa, Hawaï, Mexico, de Stille Oceaan, Panama en de Atlantische oceaan.

Aan boord worden ook veel activiteiten georganiseerd, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Zo worden er regelmatig live shows gegeven in het Disney-thema, themafeesten op het dek en is er een kinderclub. Je kunt bijvoorbeeld Disney figuren ontmoeten of naar de musical van Frozen kijken. Er zijn 25 soorten restaurants verspreid over de 4 schepen waar je terecht kunt voor een maaltijd in Disney-stijl. Je eet een lekkere pizza bij Pinokkio en kunt thee drinken bij Assepoester. Er zijn naast algemene restaurants ook restaurants alleen voor volwassenen, om van een romantisch diner zonder kinderen te kunnen genieten. Daarnaast zijn er verschillende bars, nachtclubs en lounges.

De zwembaden op de cruiseschepen zijn voorzien van leuke speeltoestellen en waterglijbanen. Ook deze staan allemaal in het teken van Disney. Denk bijvoorbeeld aan Donald's Pool, Nemo's Reef, Mickey's Pool en AquaDuck. Voor volwassenen zijn er adult only zwembaden, namelijk de Quiet Cove Pool en de Satellite Falls. Ten slotte zijn er spa's en fitnessruimtes aanwezig op alle schepen van Disney Cruise Line.

Ervaringen met Disney Cruise Line

Disney Cruise Line krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen

Nieuws