Royal Caribbean

Url: https://www.royalcaribbean.nl/

Type reizen: rederijen

Logo van Royal Caribbean

Royal Caribbean beschikt over een vloot van maar liefst 25 schepen. Ieder schip van deze vloot eindigt op 'of the Seas'. Een paar van deze schepen zijn: Majesty of the Seas, Enchantment of the Seas, Radiance of the Seas en Odyssey of the Seas. Royal Caribbean staat bekend om de innovatieve voorzieningen aan boord van haar schepen. De rederij is tevens de enige rederij die een licentie heeft voor het opvoeren van Broadway Shows. Het schip Symphony of the Seas is op 31 maart 2018 in vaart genomen en is het grootste cruiseschip ter wereld.

Rederij Royal Caribbean wordt in Nederland vertegenwoordigd door AMCA, deze organisatie bemiddelt cruise boekingen voor onder andere de rederij Royal Caribbean.

Royal Caribbean heeft zeven verschillende accommodaties waar je uit kunt kiezen voor je verblijf: Freedom Class, Oasis Class, Quantum Class, Radiance Class, Sovereign Class, Vision Class en Voyager Class. Aan boord geniet je van veel entertainment. Je kunt geweldige broadway shows bekijken, parades bijwonen en nachtclubs bezoeken. Naast entertainment zijn er vele activiteiten op de schepen van Royal Caribbean. Bezoek bijvoorbeeld de bioscoop, de schaatsbaan, het kinderwaterspeelparadijs, de surfsimulator, het Casino Royale of ga klimmen op de klimmuur. Aan boord geniet je ook van de gezelligste bars en lounges. Breng een bezoekje aan de Viking Crown Lounge, de Wipe Out bar, de Vintages wijnbar of de Music Hall. Daarnaast zijn er overdag verschillende kinderprogramma's.

Ervaringen met Royal Caribbean

Royal Caribbean krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen