Schrijf een ervaring over Avila Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Avila Reizen

Pagina 1 van 1 met 10 resultaten

op 25 maart 2020 bestemming: Peru, reisperiode: maart 2019

Helaas is onze voorgenomen reis naar Peru vanwege COVID-19 niet doorgegaan. Desondanks willen we Avila reizen een dikke 10 geven voor de manier waarop ze met deze problematiek zijn omgegaan. Het persoonlijk contact, de uitleg van de situatie, de oplossing die ze aandragen vele organisaties kunnen hier wat van leren. Zowel voor de klant als voor de organisatie zijn dit moeilijke tijden, maar we hebben jullie PERSOONLIJKE aanpak enorm gewaardeerd. Laten we hopen dat deze crisis gauw voorbij zodat wij onze volgende reis bij jullie kunnen boeken. Sterkte en veel wijsheid toegewenst in deze moeilijke dagen.! BLIJF POSITIEF!! CORONA KRIJGT JULLIE NIET KLEIN! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 4 januari 2018 bestemming: Chili, reisperiode: november 2017

Na onze kennismaking op de vakantiebeurs met Hilda had ik helemaal een goed gevoel. Zij kent de mensen in Chili en kan een op maat gemaakte offerte maken.
Ons uitgangspunt was om de carratera austral te rijden en een bezoek te brengen aan Torres’ del pain. Alles is gelukt. Dank zij Avila hebben we een geweldige en onbezorgde reis gehad, aanrader!! ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 3 augustus 2017 bestemming: Peru, reisperiode: juli 2017

Tijdens ons verblijf waren er stakingen waardoor ons programma in het gevaar kwam. Wij werden continu geïnformeerd over de situatie en zij bleven met ons communiceren. In overleg werden beslissingen genomen. Hotels, vervoer werd door hen aangepast. Tijdens zo'n momenten ondervind je het belang van de organisatie. En Avila heeft dit zeer goed gedaan. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 21 augustus 2016 bestemming: Panama, reisperiode: juli 2016

Van de voorbereiding tot aan de afhandeling van deze reis was alles perfect georganiseerd. Er was goed geluisterd naar onze wensen en er was zeer goed geadviseerd. De overnachtingen in Panama, Nicaragua en Costa Rica waren betoverend en de plekken uniek. Het uit handen geven van de organisatie van deze reis was voor ons bijzonder, maar zo prachtig, passend, uniek en geweldig hadden wij dit niet zelf kunnen regelen. Een absolute aanrader. En wat zeer bijzonder was, was dat er bij een klein probleem meteen adequaat en snel werd gehandeld, zelfs dit was ongeëvenaard. Complimenten voor de hele staf. Jullie verdienen een dikke tien, en we gaan zeker weer met jullie mee!!!!

  • Algemeen 10
op 11 mei 2016 bestemming: Mexico / rondreis, reisperiode: april 2016

Leuk reisaanbod, vriendelijke medewerkers. Veel reisbureaus geprobeerd, maar met Avila voor het eerst een echt positieve ervaring. Het aanbod was na een gesprek in een keer goed! Leuke, kleinschalige hotels en niet onbelangrijk: de verwachtingen zijn waargemaakt.

  • Algemeen 9
op 7 maart 2016 bestemming: Peru, reisperiode: december 2015

Wij, mijn partner Mario en ik, hebben een 65 dagen durende reis door de ' cono sur' van Zuid-Amerika gemaakt. Een groot deel van de reis werd georganiseerd door Avila ( vluchten, accomodaties, excursies ), een deel deden we zelf. Dat ging in goed overleg. De reis is uitstekend verlopen, de tips en suggesties van Avila bleken perfect te passen bij onze wensen, de door hen geregelde accomodaties en excursies idem. Een van de hoogtepunten was de cruise met Australis langs Tierra del Fuego, een echte aanrader ! De transfers werden steeds heel professioneel en prettig afgehandeld. Tijdens de reis werd door de medewerkers van Avila steeds heel snel en deskundig gereageerd op onze vragen. Een grote, welverdiende pluim voor deze club!

  • Algemeen 9
op 27 september 2015 bestemming: Brazilië / Rondreis, reisperiode: augustus 2015

In 2014 wilden we met het gezin een rondreis door Brazilië maken, maar we ontdekten al snel dat meer georganiseerd moest worden (in verband met beschikbaarheid van excursies en hotels) dan in veel andere landen. Omdat we geïnspireerd waren door het artikel “Onpeilbare schoonheid – de Pantanal, Bonito en Iguaçu: dit is Brazilië in optima forma.” van Paul Römer, met foto’s van Raymond Rutting, in de National Geograhic Traveler, nr. 4, 2014, namen we contact op met Avila Reizen. Zelf wilden wij nog een bezoek aan Itatiaia (vrienden), Paraty en iets langer verblijf in Rio toevoegen. In goed overleg kwamen we al snel tot een mooi reisvoorstel van bijna drie weken waarin al onze wensen waren verwerkt.
We hebben de reis gemaakt van 3 augustus tot en met 22 augustus 2015. De hele reis hebben we prachtig weer gehad (twee keer een regenbui aan het einde van de dag), de accommodaties waren stuk voor stuk voortreffelijk, de excursies en gidsen allemaal naar verwachting en, iets dat ik persoonlijk van mijn zakenreizen naar Brazilië niet gewend was, alle afspraken (transport, hotels) verliepen volgens afspraak en op tijd.

De rondreis was een aaneenschakeling van hoogtepunten, maar als gezin waren we het unaniem eens dat het vierdaagse bezoek aan de Cayman Lodge in de Pantanal het absolute hoogtepunt was. Het besef om met een kleine groep mensen alleen door dit immense stuk natuur te struinen en het zien van zoveel flora en fauna, waaronder drie jaguars, was fantastisch. Maar vooral het gezelschap van leuke collega bezoekers, gidsen en bedienend personeel maakte het verblijf zeer aangenaam.

Wij maken minstens een keer per jaar een rondreis en zijn gewend om veel zelf te organiseren. Het team van Avila Reizen heeft aan ons bewezen dat je ook goed de organisatie uit handen kunt geven. Voor een volgende reis naar Zuid Amerika zullen we zeker weer bij Avila aankloppen.

  • Algemeen 10
op 9 september 2015 bestemming: Colombia / Bogota, reisperiode: augustus 2015

Op de vakantiebeurs in Amsterdam werden we door Tim overgehaald om naar Colombia te reizen. Hij beloofde een geweldige vakantie. Binnen onze 16/17 te besteden dagen wist hij een prachtig programma in elkaar te zetten. Dit programma klopte ook perfect. En het was een geweldige vakantie. Van steden als Bogota en Medellin naar de kust bij Nuqui, naar de koffieplantages en vervolgens naar het noorden waar het wel erg warm was, maar ook bijzonder. De sfeer, het eten, de natuur enz maakt het een bestemming waar we zeker nog eens naar terug willen

  • Algemeen 9
op 3 oktober 2014 bestemming: Peru / Diverse steden en gebieden, reisperiode: juni 2014

Bijzondere gezinsreis ter gelegenheid van ons 25 jarig trouwjaar. Het moest een onvergetelijke rondreis door Peru en Ecuador worden. Samen
met onze 4 kinderen, ter gelegenheid van ons 25 jarig huwelijk. Al
googelend kwamen we op de site van Avila terecht. Het sprak ons aan,
maar we waren in eerste instantie niet van plan om de hele reis
integraal door een bureau als Avila te laten organiseren. We hadden daar
eerder niet zulke goede ervaringen mee opgedaan. Liever dus alleen wat
advies op maat. Maar al gauw verdween de scepsis en uiteindelijk hebben we de reis geheel door Avila laten organiseren.

En het werd een onvergetelijke reis! Onze eerste 13 dagen brachten we in
Peru door: van Lima naar Arequipa/Colca Canyon, vervolgens naar
Cuszco/Heilige vallei en Machu Picchu. Daarna vlogen we naar Quito waar
we de stad en de vulkaan Cotopaxi bezochten, gevolgd door een verblijf
van aantal dagen in de Amazone. Nadat we nog 2 dagen in hooggebergte van
Ecuador hadden doorgebracht (Otavalo en Quito) sloten we af met een 5
daagse cruise op Galapagos. Het unieke van de reis was voor ons de
combinatie van prachtige steden, prachtige landschappen, het dierenrijk
(de Condor in de Colca Canyon, het dierenleven in de Amazone en op
Galapagos), de geweldige en soms spectaculair mooie hotels en de hele
goede gidsen die we op verschillende locaties hadden! Daarnaast was de
reis logistiek en qua informatie tot in de puntjes verzorgd. De
betrokkenheid van het Avila team was groot, de service gerichtheid
enorm. Zelfs zodanig dat voorafgaand aan onze reis, Tim de moeite nam om
een 2 uur durend “college” aan ons gezin te geven, waardoor ook onze
kinderen voorbereid aan de reis begonnen. We hebben gemerkt dat Avila echte kenners van de regio zijn, met hele goede relevante contacten. We hadden overal het idee dat we in de beste kamers van het hotel waren geboekt.

Natuurlijk, ook zonder Avila zouden we een mooie reis hebben gehad.
Immers, de gebieden zijn zo uniek, het continent heeft zo’n boeiende
cultuur en de mensen zijn er zo vriendelijk: dat staat garant voor een
mooie vakantie. Maar Avila heeft deze reis veel extra glans gegeven!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 28 mei 2014 bestemming: Ecuador / Galápagos Eilanden, reisperiode: maart 2014

Prima georganiseerd. Een reis vol hoogtepunten en verrassingen. Organisator en gids Avila Reizen stonden steeds met en glimlach klaar voor de deelnemers

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 9
  • 1