Avila Reizen neemt AziŽ-specialist over

Geschreven op 27 december 2016 door Vanessa

Thimpu in Bhutan is een van de nieuwe bestemmingen
Thimpu in Bhutan is een van de nieuwe bestemmingen
Avila Reizen is specialist in op maat gemaakte (groeps)reizen en incentives naar Latijns-Amerika en Afrika en had al langer de wens om uit te breiden naar Azië. Met de overname van Dashwood Travel (specialist op het gebied van op maat gemaakte luxe boutique reizen naar Azië) komt deze droom uit.

Tim van der Wel, oprichter van Avila Reizen: "Avila en Dashwood zijn beide ontstaan vanuit passie, kennis en liefde voor het vak om de stoutste reisdromen waar te maken. Daarom passen we goed bij elkaar en sluiten onze ideeën over reizen en beleven vrijwel naadloos aan." Partner in crime Hilda van der Wel-Gonzalez: "Met de uitbreiding naar Azië kunnen wij onze klanten een nog bredere collectie aan bestemmingen aanbieden. Op dezelfde wijze, met dezelfde persoonlijke service."

De jarenlange ervaring met de mooiste reisroutes, meest unieke accommodaties en bijzondere activiteiten, in combinatie met de kennis over de geschiedenis en de cultuur van de bestemmingen, maken van Avila Reizen een echte specialist.

Nieuws