Avila Reizen officieel agent voor National Geographic Expeditions

Geschreven op 12 januari 2019 door Vanessa

IJsberen spotten tijdens een expeditiecruise
IJsberen spotten tijdens een expeditiecruise
Afgelopen week werd reisorganisatie Avila Reizen door National Geographic Expedition officieel aangesteld als agent voor Nederland en België. Hiermee maakt Avila Reizen het mogelijk dat de prachtige reizen van National Geographic Expedition ook in Nederland geboekt kunnen worden. National Geographic Expeditions is de reisorganisatie van het bekende merk National Geographic, dat staat voor avontuur, natuurbehoud en educatie. Het portfolio van National Geographic Expedition omvat kleinschalige groepsreizen (eventueel per privé-jet), expeditiecruises en tours met een National Geographic Expert zoals fotografen, wetenschappers en onderzoekers. Reizigers hebben de kans om tijdens hun reis onderzoeksprojecten te bezoeken die exclusief toegankelijk zijn.

Ontdekkingsreizen met een vakantiegevoel

Tim van der Wel, eigenaar en oprichter van Avila Reizen: ‘Wij zijn uiteraard erg trots te zijn aangesteld als eerste officiële agent van National Geographic Expeditions in Europa. Deze expedities passen perfect bij waar Avila Reizen voor staat: ontdekkingsreizen met een vakantiegevoel.’

De oprichters van Avila Reizen zijn zelf echte reisliefhebbers en hebben ervaring met de plekken waar je met de reisorganisatie heen kunt reizen. De jarenlange ervaring met de mooiste reisroutes, meest unieke accommodaties en bijzondere activiteiten, in combinatie met de kennis over de geschiedenis en de cultuur van de bestemmingen, maken van Avila Reizen een echte specialist in verre reizen. 

Nieuws