Nieuw hybride expeditieschip Noordpool boekbaar bij Avila Reizen

Geschreven op 22 augustus 2019 door Anique

Le Commandant Charcot van Ponant
Le Commandant Charcot van Ponant
Het is nu mogelijk om de eerste route te boeken met het nieuwste hybride luxe polair expeditieschip van National Geographic Expeditions. Dit revolutionaire schip vaart naar de Noordpool- en Antarctisch zeegebied. Het zal ik 2021 in vaart worden genomen door Ponant en heeft de naam Le Commandant Charcot gekregen.

Deze nieuwe reis is speciaal ontwikkeld in samenwerking met experts van National Geographic, waarbij je het nationaal park Noordoost-Groenland gaat ontdekken. Op de route reist een expert mee van National Geographic die die specialist is in de regio. Ook gaat er een professionele fotograaf mee. Hierdoor krijg je als reiziger een goede en bovendien diepgaande indruk van dit gebied.

Bijzonder aan deze reis is dat de route voert door een gebied dat kan worden bestempeld als een van de minst toegankelijke ter wereld. Het UNESCO-biosfeerreservaat is het grootste en tevens meest noordelijk gelegen nationale park in de wereld. Passagiers krijgen prachtige landschappen voorgeschoteld als fjorden, ijsbergen, gletsjers en bijzondere dieren als zeehonden, ijsberen, poolvossen en narwallen.

Nieuws