Ervaringen Better Places

op 24 mei 2019 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: mei 2019

We hebben, samen met Better Places, een mooie rondreis samengesteld, voor 5 personen, inclusief een peuter. Ze hebben geluisterd naar onze wensen en zelf mooie aanvullingen gedaan. Het contact was makkelijk, prettig en informeel. Eenmaal daar was alles perfect geregeld, en een aanpassing tijdens de reis was geen enkel probleem.
Kortom; meedenkend, flexibel en perfect geregeld! Chapeau!!

  • Algemeen 10
op 22 mei 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: mei 2018

De gehele reis was perfect geregeld en op onze persoonlijke wensen aangepast. Zowel de contacten met Seb ten aanzien van het reisvoorstel als Eric in Thailand zelf waren fijn. We starten op het kantoor van Better Places in Bangkok om de reis nog eens goed door te praten. Alle accommodaties en het vervoer waren top geregeld en alles verliep daardoor heel soepel. Een volgende keer gaan we weer met Better Places!

  • Algemeen 9




op 18 februari 2019 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: januari 2019

Voorbereiding van de reis met Seb was al heel leuk.
Voor ons was belangrijk Kanchanaburie i.v.m. de Birma spoorlijn
en in contact komen met de lokale bevolking.
Dit met daarnaast diverse andere bezienswaardigheden , home stays etc. hebben deze reis , waarvan de uitvoering tot in de puntjes klopte , tot een onvergetelijke ervaring gemaakt.

  • Algemeen 9
op 7 februari 2019 bestemming: Thailand, reisperiode: januari 2019

De reis was volledig afgestemd op onze wensen. Wij wilden graag een goede indruk van het land krijgen en een beetje buiten de grote trekpleisters blijven. Dat is helemaal gelukt! De reis was van begin tot eind perfect georganiseerd. We konden alles uit handen geven en genieten zonder zorgen over chauffeurs gidsen of hotelboekingen. De plekken die we bezocht hebben zou je zelf niet op gekomen zijn omdat je gewoon niet genoeg weet van het land. Vooral het bezoek aan de homestay in Phrae was een echt unieke ervaring. Thailand zoals het echt is zonder toeristen. Geweldig. Ook met kinderen was tempo prima vol te houden. Kinderen hebben de reis van hun leven gehad en echt iets meegekregen van een heel andere cultuur. Van kennismaking met het eten tot een inwijding van een nieuwe Boeddhistische tempel en de overweldigende natuur. Gelukkig was er ook genoeg tijd voor ontspanning. De resorts waren zeer comfortabel en soms zo luxe dat je echt een beetje beduusd bent. Ik bedoel. Een eigen villa met groot dakterras twee slaapkamers en 3! badkamers en uitzicht op zee. Het enige nadeel is dat dit luxeniveau snel went ;-)
We hebben zonder overdrijven de beste vakantie ooit met ons gezin gehad en raden Better places van harte aan. Wij boeken onze volgende grote reis ook zeker weer via hen

  • Algemeen 10
op 3 januari 2019 bestemming: Thailand / Chiang Rai, Sukhothai, Bangkok en Hua Hin, reisperiode: november 2018

Alles liep volgens plan. Elke keer was de altijd vriendelijke chauffeur en/of gids(Engelssprekend) er op het afgesproken tijdstip. Tripjes met locals waren verrassend met veel informatie en goed georganiseerd. Verrassend hotels. Onze eerste keer met Better Places maar beslist niet de laatste.

  • Algemeen 9
op 23 december 2018 bestemming: Thailand / Divers, reisperiode: november 2018

Reis was super geregeld. We hadden behoorlijk wat activiteiten en verplaatsingen en alles klopte ! De sfeer in de hotels was heel goed en betrokken. Concept met aandacht om vooral met lokale mensen te werken is ins heel goed bevallen. Wij gaan zeker weer met Better Places

  • Algemeen 10
op 18 december 2018 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: november 2018

Het is de 2 de keer dat we via better places geboekt hebben en het was wederom perfect geregeld, je kunt zelf veel inbrengen en zij zorgen dat het allemaal geregeld wordt.
Wij zijn er erg tevrede over

  • Algemeen 10
op 13 november 2018 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: oktober 2018

In oktober zijn mijn man en ik voor de 2de keer op rondreis door Thailand geweest. Nadat we onze wensen met Seb hadden gedeeld heeft hij er weer een fantastisch voorstel van gemaakt. Het is heerlijk dat hij zo goed rekening houdt met je wensen, dat hij, zelfs last minute, nog even informeert als er boekingen niet helemaal meer overeenstemmen met wat we hadden afgesproken. Dat je dan alsnog wijzigingen mag aanbrengen, dat maakt dat je met een heel goed gevoel op reis kan.
Het was voor ons de tweede keer Thailand, en weer compleet anders dan de eerste keer. Opnieuw werden we enorm warm van de gastvrijheid en de wijze waarop mensen daar met elkaar omgaan. Er is zoveel respect voor elkaar, op alle vlakken. In onze reis zat ook de Mae Hon Son tour van 5 dagen, die is echt spectaculair mooi. Daarnaast hebben we ook 3 dagen in een Eco HomeStay verbleven, even helemaal weg van wat allemaal zo vanzelfsprekend is. Elektriciteit geleverd door een zonnepaneel en wassen met opgevangen regenwater. Even het leven instappen zoals de lokale mensen echt leven, in Nederland waren we huiverig bij de gedachte, maar uiteindelijk hebben we dit voor geen goud willen missen! Tja, eenmaal terug in Nederland komen we tot de conclusie dat we zonder twijfel nog meer moeten zien van Thailand, en boeken uiteraard weer bij Seb via Better Places!

  • Algemeen 9
op 25 juni 2018 bestemming: Thailand / Bangkok rondreis, reisperiode: mei 2018

Een rondreis samengesteld naar onze wensen, alles perfect geregeld door Seb en Erik. In 14 dagen enorm veel gezien en ondernomen. Top vakantie!

  • Algemeen 10
op 27 mei 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: mei 2018

Om ons 10-jarig huwelijksjubileum te vieren, wilden we met ons gezin ruim twee weken naar Thailand. Van tevoren hadden we globaal een route uitgestippeld en deze naar Seb, de lokale agent van Better Places in Thailand, gemaild. Samen met hem hebben we de reisroute en excursies nader bepaald. De communicatie verliep heel soepel en Seb reageerde steeds snel op onze (veranderde) wensen. Daarbij luisterde hij echt naar wat we wilden en deed hij mooie, passende suggesties. Na het boeken bracht hij ons direct op de hoogte wanneer er bijvoorbeeld vluchtwijzigingen waren.
Toen de reis aanbrak, werden we vanaf de luchthaven van Bangkok opgehaald door een taxibusje en deze bracht ons eerst naar het kantoor van Seb. Daar kregen we wat te drinken en werd de reis nog eens met ons doorgenomen. Seb was ook in levenden lijve heel prettig in het contact en vertelde ons alle van belang zijde zaken. Daarna zijn we naar ons hotel in Bangkok gebracht en kon onze rondreis door Thailand beginnen. We hebben van A tot Z genoten! Niet in de laatste plaats doordat werkelijk alles zo goed geregeld was; alles klopte. Chauffeurs / gidsen waren (ruim) op tijd, alle boekingen waren goed geregeld en alles sloot perfect op elkaar aan. We hebben een supervakantie gehad en zullen zeker opnieuw Better Places inschakelen bij een volgende rondreis!

  • Algemeen 10
op 28 februari 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: februari 2018

Individueel reizen is fantastisch. Je kan gaan en staan waar en wanneer je maar wil. Samen met de mensen die het land door en door kennen, kan je je reis samenstellen. We kunnen zelf onze wensen kenbaar maken en zij vertellen je of dit de moeite en/of mogelijk is. Zij werken ook samen met plaatselijke kantoren, zodat deze mensen hier ook iets op kunnen verdienen. Bij onverwachte omstandigheden of problemen kan je hen altijd bereiken en wordt je zo vlug mogelijk geholpen. Ook doordat er geen uurverschil is.

  • Algemeen 10
op 10 januari 2018 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: december 2017

Interessante reis buiten de gebaande paden waar genoeg ruimte was voor persoonlijke invulling. Top geregeld!

  • Algemeen 9
op 8 november 2017 bestemming: Thailand / Leiden, reisperiode: maart 2017

Uitstekend geregeld, transfers altijd op tijd, prima contacten met de lokale agenten die snel en adequaat reageren.

  • Algemeen 9
op 25 juli 2015 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: juli 2015

Van die "better places" hebben wij niet veel gemerkt. Zeer matige accomodaties, niet persť authentiek of " off the beaten track". Ook niet sfeervol, centraal of goedkoop. De reisorganisatie was absoluut niet flexibel en kwam ons op geen enkele manier tegemoet toen ik zelf heb geprobeerd wat leukere hotelletjes te boeken. De reistijden waren te lang de reisroutes veel te omslachtig wij hebben veel vakantiedagen en vakantiegenot verloren.

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 1
  • Vervoer 1
  • Reisbegeleiding 1
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 5
  • 1