Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Better Places

Pagina 1 van 60 met 596 resultaten

op 11 juli 2019 bestemming: Chili / Noord-Chili, reisperiode: juni 2019

De reis naar Chili was fantastisch, een mooie ervaring en avontuur. De organisatie door Better Places, specifiek Marion, is goed bevallen. Het is enorm fijn om niet meer te hoeven na te denken over: hotels, binnenlandse vluchten, welke plaatsen bezoeken, regelen van de huurauto en transfers. Dit was allemaal geregeld, waardoor onze focus helemaal gericht was op het genieten van het land. Het noorden van Chili is waanzinnig mooi, de landschappen zijn divers en blijf je naar keken, het kunnen zien van de melkweg is en het dit alles beleven met de vrijheid van een huurauto, maakte het een mooie belevenis! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 3 juli 2019 bestemming: Peru / Harderwijk, reisperiode: oktober 2018

Oktober/november 2018 hebben wij een rondreis door Peru gemaakt. Na onze eerste reis met Better Places naar Suriname, waar wij ook zo door verrast waren, was ook vlekkeloos geregeld. Dus nu voor een tweede reis hebben wij ons georiŽnteerd bij BP en dan nu voor Peru gekozen. Onze reis starte in Lima en daar zakte wij af naar het zuiden. We hadden een pittig programma waar wij zelf ook voor hebben gekozen, het wordt op maat gemaakt immers. We hebben gevaren, gevlogen, gemountainbiket, de koffieroute gelopen met als hoogtepunt Machu Picchu, eigenlijk waren alle wandeldagen een hoogtepunt, ook soms spannend. We hebben genoten van al onze gidsen, Homestays met gastvrouwen en gastheren. Wat misschien ook leuk is om te vertellen. Wij sliepen twee nachten aan het Titicacameer. Wij hoorden van andere toeristen dat zij er niet voor hadden gekozen om hier naar toe te gaan i.v.m. het massatoerisme. Nou ik kan vertellen dat BP geregeld had dat wij op een fantastische locatie sliepen, hebben gevaren en eilandjes hebben bezocht alleen met onze gids en visser die de boot bestuurde. Zo konden wij optimaal genieten van het prachtige meer op 3850 meter hoogte. In ťťn woord fantastisch!! Bussen, taxi's alles sloot mooi op elkaar aan en we waren dan ook echt relaxed op reis door het prachtige Peru.
Nu staat er een derde reis op stapel bij Better Places, althans wij zijn ons aan het oriŽnteren. Het kan niet anders of we gaan er weer voor. Better Places laat je plekjes zien waar je niet in de massa opgaat.
Ik ben blij dat ik BP gevonden heb op mijn computer, ik zocht een andere manier van vakantie vieren en dat is gelukt:). ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 3 juli 2019 bestemming: Madagaskar, reisperiode: juni 2019

Better Places heeft voor ons een uitstekende reis georganiseerd naar Madagascar: een mooi programma, fijne hotels/lodges en een erg kundige en gezellige chauffeur. Al met al een erg prettige reis mede dankzij Better Places. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 2 juli 2019 bestemming: Tanzania, reisperiode: juni 2019

Een geweldige onvergetelijke 13 daagse rondreis gemaakt door Noord Tanzania & Zanzibar samen met mijn moeder. We hebben de reis laten samenstellen door de lokale reisspecialist Karin. De communicatie was echt super fijn; snelle reacties, persoonlijk en goede tips. Al onze wensen heeft zij meegenomen in het reisvoorstel en nog beter! Een groot voordeel dat zij echt weet wat ze aanbiedt. De reis was op en top geregeld!! Elke accommodatie was boven verwachting met als hoogtepunten; de tented camp in Serengeti en de Maasai Lodge. Alle transfers waren goed geregeld en onze safari gids, Loi is een echte topper! Hij heeft veel passie voor zijn werk, weet enorm veel en vind dat leuk om te delen maar heeft ook de rust zodat wij optimaal konden genieten van al het moois wat Tanzania te bieden heeft. We hebben onwijs mooie herinneringen gemaakt die we nooit gaan vergeten. Dit is mogelijk gemaakt door betterplaces die samenwerkt met lokale reisspecialisten. Karin onwijs bedankt voor de fantastische reis!

  • Algemeen 10
op 27 juni 2019 bestemming: Bolivia / Rondreis, reisperiode: juni 2019

Onze reis door Bolivia was perfect geregeld.

  • Algemeen 10
op 21 juni 2019 bestemming: Peru, reisperiode: juni 2019

Bij het zoeken naar een passende individuele rondreis door Peru hadden we met Better Places direct de juiste klik. Ze begrepen wat we graag wilden en maakten er vlot een mooi programma van. Het hele reisprogramma werd goed en duidelijk vastgelegd. Kort voor vertrek was er nog en briefing om de laatste puntjes op de i te zetten.
Vanaf het moment van aankomst is alles perfect volgens dit programma verlopen. De taxiís waren steeds op tijd, de tickets kwamen tijdig via de groepsapp binnen en toen we ter plaatse een kleine wijziging wilden was dat snel geregeld.
Daarnaast was onze reis een aaneenschakeling van hoogtepunten in dit prachtige land. De volgorde en de bestede tijd per locatie bleken prima te kloppen. We deden in 22 dagen: Lima-Paracas -Nazca-Arequipa-Chivay-Cuzco-Machu Picchu-Amazone-Lima
Op aanraden van Better Places hadden wij 2x een homestay en dat was erg leuk en authentiek.
Kortom, een fantastische reiservaring!
Voor ons was dit de eerste keer dat we zo georganiseerd op reis zijn gegaan. Voorheen regelden we alles zelf maar dit is ons zeer goed bevallen. Het kost natuurlijk extra maar dat was het ons zeker waard.

  • Algemeen 10
op 18 juni 2019 bestemming: GeorgiŽ, reisperiode: mei 2019

Nadat Better Places voor ons een uitstekende rondreis door Cuba had georganiseerd, lag het voor de hand om, toen we besloten hadden naar Georgie te gaan, ons als eerste ons tot Better Places te wenden. Het reisvoorstel langs de hoogtepunten van Georgie op de website zag er al prima uit, en na wat aanpassingen aan onze wensen, wat via een vlot e-mail contact met de lokale reisagent George snel gerealiseerd was, was de boeking snel gedaan. We hebben ervoor gekozen om met een chauffeur/gids rond te reizen, wat ons prima bevallen is. Niet allen was Kakha Phashurishvili een uitstekend chauffeur in het soms hectische stadsverkeer en op de soms uitdagende bergweggetjes, maar hij was ook een prima gids die ons ook voorstelde om extra's buiten het programma te bezoeken.
Georgie is een prachtig land, met Tblisi als aangename stad om te bezoeken, de prachtige natuur in de Kaukasus en de heerlijke wijnproeverijen. Better Places heeft ons opnieuw een onvergetelijke vakantie bezorgd, omdat alles wat afgesproken was, als ook alle transfers, prima nakomen is.

  • Algemeen 9
op 18 juni 2019 bestemming: Peru / Inca trail, reisperiode: juni 2018

We zijn geland in Lima, daar zijn we 2 nachten gebleven in een super mooi en goed hotel. Better places zorgde er zelfs voor dat onze boarding passen voor ons klaar lagen. Toen zijn we doorgevlogen naar Cusco en gelijk doorgereden naar Ollantaytambo. Hier hadden we weer een super mooi Hotel en erg vriendelijk personeel. Wat een mooi plaatsje! Toen was het tijd voor de Inca trail, dit was het absolute hoogtepunt. Wat een reis. Kortom, we zijn zeer tevreden over Better Places en hebben geen verbeterpunten.

  • Algemeen 10
op 13 juni 2019 bestemming: Ecuador / GalŠpagos Eilanden, reisperiode: mei 2019

Na het slagen voor mijn opleiding heb ik samen met mijn moeder een reis naar Ecuador en de Galapagos eilanden gemaakt. Voorafgaand aan deze reis hebben we ons goed verdiept en veel verschillende reisorganisaties overwogen. Voorafgaand kwamen we zo al uit bij Better Places omdat ze met de beste ideeŽn kwamen, open stonden voor onze eigen ideeŽn, en op een zeer prettige en persoonlijke manier communiceerden. Achteraf had deze keuze niet beter kunnen uitpakken. We hebben een fantastische reis gehad die niet beter georganiseerd had kunnen worden. Alle activiteiten die ons aangeraden zijn waren ook echt de moeite waard. Daarnaast sloot alles perfect op elkaar aan. Als we op een nieuwe plek kwamen stond er altijd iemand klaar die ons begeleidde en uitleg gaf over de nieuwe omgeving. Daardoor verliep de reis heel ontspannen en konden we overal genieten zonder ons zorgen te maken. Vandaar dat Better Places absoluut een 10 verdient voor deze reis. Tevens zijn de Galapagos eilanden een enorme aanrader. Het is een prachtige omgeving waarin de mens op een natuurlijke wijze samenleeft met de dieren. De grote verscheidenheid van de verschillende eilanden is daarom prachtig om te ervaren.

  • Algemeen 10
op 12 juni 2019 bestemming: GeorgiŽ / Rondreis, reisperiode: mei 2019

Geweldige reisbestemming met nog niet te veel toerisme. Mari van Better Places, was een enthousiaste jonge reisleidster in Georgie. Vanaf onze eerste reisplannen thuis, mails die steeds snel werden geantwoord en snel werden omgezet in een mooie reistrip, tot het ter plaatste opvolgen en begeleidden van onze selfdrive trip door Georgia, ging alles uitstekend. Daar wij meestal individueel reizen, is Better Places een geweldige ontdekking. Wij gaan nog zeker nieuwe bestemmingen met hen doen.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende