Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Better Places

Pagina 1 van 58 met 575 resultaten

op 14 mei 2019 bestemming: Marokko, reisperiode: april 2019

Leuke, avontuurlijke reis, samengesteld op basis van onze wensen en prima adviezen. Mooie kleinschalige locaties en bijzondere gastheren en gidsen. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 13 mei 2019 bestemming: Colombia / Rondreis, reisperiode: april 2019

Na een inspirerende lezing van Eddy op de vakantiebeurs van Berlage hebben wij voor Better Places en Colombia gekozen. Eddy heeft onze reis helemaal samengesteld naar onze wensen. We hebben hier regelmatig over gemaild. De route, de overnachtingsplekken en de lokale gidsen lagen vast en het avontuur kon beginnen. De uitgestippelde route was:Bogota-Tatacoa woestijn-San Agustin, Tierradentro, PopayŠn, Salento, Medellin, Rio Claro, Honda, Bogota. Vanaf de aankomst in Bogota verliep alles perfect. De lokale gidsen waren stuk voor stuk aardig, kundig en wisten super veel te vertellen. De plekken waar we sliepen waren superfijn en schoon. De activiteiten (o.a. paardrijden, raften, fietstour Bogota, verschillende bezoeken aan bijzondere plekken) waren indrukwekkend en leuk. Een van de hoogtepunten was de dag waarop we met Eddy in Medellin hebben doorgebracht. Naast een goede reisadviseur blijkt hij ook eigenaar te zijn van een prachtig project voor de straatkinderen in Medellin. Vol enthousiasme vertelde hij hierover, terwijl hij ons meenam naar de highlights van de stad van de eeuwige lente. Een mooi mens!
Net weer een week thuis moeten alle indrukken nog steeds een plekje krijgen. Better Places (in dit geval Eddy) heeft ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke reis hebben gemaakt waar geen enkel minpuntje te ontdekken is. Kortom: voor ons reden om voor onze volgende reis weer deze organisatie in te schakelen. Ons advies aan de lezers van dit verhaal: bezoek in januari de alternatieve vakantiebeurs in Berlage (Amsterdam) en laat je inspireren tijdens de presentaties van Better Places. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 11 mei 2019 bestemming: Ecuador / GalŠpagos Eilanden, reisperiode: april 2019

We wilden samen als twee vriendinnen de Galapagoseilanden bezoeken . We hebben daarvoor regelmatig met Renť mailcontact gehad.Hij gaf goede tips en verwerkte in het reisadvies al onze wensen.
Het contact verliep erg prettig. En ook tijdens onze reis was er regelmatig contact via de app.Complimenten voor de zorgzaamheid en de toewijding van Renť en ook de medewerkers ter plekke.
Iedereen deed erg zijn best om het ons goed naar de zin te maken . We hebben ervan genoten . Alles klopte ....daarom een dikke tien. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 11 mei 2019 bestemming: Suriname / Divers, reisperiode: april 2019

Suriname is een prachtig land. Prachtige vrolijke mensen en een wonderschone natuur. De organisatie door Better Places was super. Alles klopte. Ze zijn makkelijk met een app ter plekke te bereiken en denken mee. Prima, de volgende keer weer!

  • Algemeen 9




op 10 mei 2019 bestemming: Iran / Rondreis Iran, reisperiode: mei 2019

We hebben al heel wat reizen gemaakt en dit keer voor het eerst gekozen voor een organisatie en privť gids. Het contact met Nasim van Better Places was goed, persoonlijk, snelle reactie, steeds in overleg, flexibel t.a.v. de samenstelling van de route en een goede prijs/kwaliteit verhouding. We hebben zoveel prachtige dingen gezien en op de meest leuke plaatsen geslapen. Onze privť gids, Reza, was in het begin even wennen omdat je altijd gewend bent om alles zelf uit te zoeken en te regelen.
Maar wat een luxe, ontspanning, genieten dat er iemand is die alles voor je regelt en je overal naar toe brengt. Reza is zeer deskundig, spreekt goed Engels, is rustig, voelt feilloos aan wanneer we nog even willen rondkijken en weet Ďhoe het werktí in Iran. Daarnaast heeft hij ons kennis laten maken met allerlei soorten gebruiken, eten en drinken. Hij weet waar je het lekkerste eten kan krijgen, waar je moet zijn voor het beste theehuis en welke dingen je moet zien in Iran.
Ga je naar Iran, neem in ieder geval contact op met Better Places. En wil je Iran ontdekken met een gids (wat wij van harte aanbevelen) vraag dan naar Reza!

  • Algemeen 9
op 9 mei 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: april 2019

Omdat we hebben genoten van het begin tot het eind

  • Algemeen 10
op 9 mei 2019 bestemming: JordaniŽ / Rondreis, reisperiode: april 2019

Vanwege de meer dan perfecte organisatie door Elena, de landen coŲrdinator. Ze heeft een prachtig programma samengesteld geheel aan onze wensen - authentiek en sportief - aangepast. Geslapen in ecolodges en uitdagende wandelingen gemaakt. Tijdens onze reis veelvuldig telefonisch contact met Elena gehad, zoveel betrokkenheid en zorgvuldigheid hebben wij niet eerder meegemaakt!
Een geweldig land met hele vriendelijke mensen en indrukwekkende cultuur maar ook natuur! Een aanrader!

  • Algemeen 10
op 8 mei 2019 bestemming: Suriname, reisperiode: maart 2019

We waren op zoek naar een persoonlijk samengestelde reis, waarbij veel aandacht was voor duurzaamheid; het in stand houden van de natuur en het profiteren van het toerisme door de lokale bevolking. Better Places heeft voor ons een persoonlijke reis samengesteld waarin we alle hoogtepunten van Suriname hebben gezien op een duurzame manier met verschillende prettige lokale gidsen. We konden altijd laagdrempelig contact opnemen als iets niet helemaal duidelijk was of we ons programma wilden wijzigen. We hebben enorm genoten van de reis en herinneringen opgedaan die we niet gauw vergeten!

  • Algemeen 9
op 8 mei 2019 bestemming: Suriname / Rondreis, reisperiode: april 2019

Vooraf volledig naar onze wensen een individuele rondreis gepland. We kregen ideale tips van de locale (Nederlandse) agent. Dat voelde gelijk heel vertrouwd. Zeker omdat we onze trip wilde afstemmen op het tempo van onze 2 (relatief jongere) kinderen. De reis was ter plekke precies als van tevoren doorgesproken/afgesproken. Correcte gidsen/ chauffeurs; alles perfect geregeld. …n indien gewenst een continue hulplijn met de lokale reisagent en regelmatig extra tips. Ook onze 2 kinderen van 7 en 9 hebben genoten van dit Suriname avontuur!!

  • Algemeen 9
op 8 mei 2019 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: april 2019

Alles was prima verzorgd, we konden uitgaan van een "standaard" reis die we naar eigen idee konden aanpassen. Zodoende was het een onvergetelijke ervaring met een mooie mix van cultuur, oudheid, avontuur, luxe en fijn met zijn 2-en op pad. De naam Elena opende letterlijk en figuurlijk deuren voor ons in Jordanie en Israel.

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende