Ervaringen Better Places

Pagina 1 van 1 met 36 resultaten

op 8 maart 2020 bestemming: Colombia / Punta Gallina, reisperiode: februari 2020

Goed geregeld een fantastische op maat gemaakte reis. Uitstekende gids en chauffeur door La Guaijra. Nu voor de derde keer onze reis via Better Places geregeld en uitsluitend positieve ervaringen. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 11 februari 2020 bestemming: Colombia / MedellŪn, reisperiode: januari 2020

We hebben voor de tweede keer met Better Paces een prachtige reis door Colombia gemaakt, prima georganiseerd door Eddy en zijn team. We overwegen volgend jaar opnieuw naar dit prachtige land te gaan. ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 7 januari 2020 bestemming: Colombia, reisperiode: december 2019

We hadden slechts 2 weken (Kerstvakantie) en een aantal wensen. Eddy heeft een mooie reis samengesteld voor ons en voor prachtige accommodaties en vervoer gezorgd. En op alle (!) vragen die we van tevoren hadden werd snel gereageerd. Bedankt Eddy! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 19 december 2019 bestemming: Colombia, reisperiode: november 2019

Wij hebben samen met Better Places een prachtige en zeer afwisselende reis samen gesteld. Het was zeker geen standaard reis en we hebben dan ook de mogelijkheid gehad de minder toeristische plekken te bezoeken. We hebben genoten en zullen in de toekomst zeker vaker voor deze organisatie kiezen.

  • Algemeen 10
op 5 november 2019 bestemming: Colombia, reisperiode: oktober 2019

Colombia was onze 2e reis met Better Places en net als de eerste een voltreffer. Voor de reis werden we heel goed begeleid in het opmaken van ons reisschema met advies voor de beste route, hoeveel tijd te spenderen op een bepaalde plaats, ... Verder werd ook heel goed rekening gehouden met onze vragen en wensen om het ideale traject samen te stellen. Ook wordt er in het reisprogramma nuttige info verstrekt over welke activiteiten kunnen worden gedaan op vrije dagen.

De reis is perfect verlopen: de chauffeurs en gidsen waren stuk voor stuk uitermate professioneel, stipt, behulpzaam en vriendelijk. Ook de keuze van de hotels was zeer goed, zowel qua ligging als kwaliteit van de kamers. Verder is de ondersteuning tijdens de reis zeer handig: met zowel een whatsapp nummer voor niet-dringende infoaanvragen als een noodnummer voor dringende zaken, heb je snel informatie indien nodig.
Colombia is als reisbestemming zeker en vast aan te raden, de enorme verscheidenheid met een mix van cultuur en natuur, van het land biedt afwisseling op de route. De vriendelijkheid van de mensen draagt verder bij dat dit land een uitstekende reisbestemming is.

  • Algemeen 9
op 19 september 2019 bestemming: Colombia, reisperiode: september 2019

In ťťn woord een fantastische reis. Perfect georganiseerd. Alles klopte. Wat een schitterend land. Telkens weer jammer als wij bij een verblijf weg moesten. Op iedere plek een mooie indruk gekregen van Columbia. Onze dank aan Eddy omdat hij onze wensen in 1 reis heeft kunnen stoppen Met name het verblijf in Palmari was een enorme ervaring. Zelf hadden wij het niet zo perfect kunnen regelen. Daardoor konden wij nog meer genieten van alle indrukken. Dit is de 3e reis via Better places. Van mij krijgen jullie een dikke 10.

  • Algemeen 10
op 16 september 2019 bestemming: Colombia / rondreis, reisperiode: augustus 2019

Alles mooi en goed verzorgd en alle vluchten en autoritten uitstekend geplanned en uitgevoerd. Daarnaast goede rustmomenten in rustige hotels.

  • Algemeen 9
op 12 september 2019 bestemming: Colombia / rondreis, reisperiode: augustus 2019

Het was een mooie reis, tot in de puntjes verzorgd, op 1 hotel na Playa de Roc in Palomino, maar we hebben direct een ander hotel geboekt. Was geen probleem. Wat ons aanspreekt bij Better Places, is de persoonlijkheid en de stiptheid van het organiseren.

  • Algemeen 9
op 11 september 2019 bestemming: Colombia, reisperiode: augustus 2019

We kijken met veel plezier terug op onze rondreis door Colombia. We zijn uitgegaan van de voorbeeldreizen op de site en hebben vervolgens in samenspraak met de contactpersoon ter plaatse (Eddy) onze eugen reis samengesteld. Alles was perfect geregels, de reis "klopte", helemaal ontzorgd ;-) Dank !

  • Algemeen 9
op 21 augustus 2019 bestemming: Colombia, reisperiode: augustus 2019

Indrukwekkende rondreis gemaakt van 3 weken door Colombia. Prima mix van bijzondere steden, oude koloniale dorpjes, prachtige natuur en een tropisch eiland voor de caribische kust. Heel goed georganiseerd, met hele goede, lokale gidsen (Gabriela in Bogota, de Nederlander Rogier in Medellin, Maurizio in Villa de Leyva en Luisa in Salento) en fijne hotels. Echt een hele mooie reis, samengesteld door Eddy.

  • Algemeen 8
op 15 augustus 2019 bestemming: Colombia, reisperiode: juli 2018

Een hele leuke reis gemaakt met vrienden. alles was heel goed geregeld en we hebben de reis samen kunnen stellen zoals wij wilden.
Fijn om via whats app nog dingen te kunnen vragen.

  • Algemeen 10
op 15 augustus 2019 bestemming: Colombia, reisperiode: juli 2019

Wij zijn net terug van een 25 daagse rondreis door Colombia. Dat je zelf kunt bepalen wat je wilt zien en doen is wat Better Places bijzonder maakt zeker als je niet van groepsreizen houdt maar net zoals wij zelf je route wilt bepalen. Voor de kieskeurige reiziger dus de perfecte reisorganisatie. De prijs-kwaliteitverhouding is ook prima. Als we vragen hadden werd er altijd zeer snel, vaak binnen 24 uur, per mail gereageerd door Aster of Eddy. Ook het what's app contact met Sigrid voor vragen en/ of tips tijdens de reis was erg prettig. De reis was zeer gevarieerd, zo hebben we een koffieplantage tour gedaan en de waspalmen gezien in de Cocoravallei, lieflijk Guatapť en Villa de Leyva bezocht, overnacht in Parque Tayrona, 3 geweldige dagen doorgebracht in de Amazone en wat de reis ook bijzonder maakte was een bezoek aan het straatkinderen Medellin project van Eddy. Voor onze 2 zonen (14 en 16) waren er ook genoeg leuke activiteiten (fietsen in Bogota, Abseilen en raften in San Gil, tuben in Taironaka, achter op de Willy staan in Salento en piranha's vissen in de Amazone). Het vervoer was altijd op tijd en de (engelstalige) gidsen waren enthousiast en vol verhalen, ook hebben wij ons geen moment onveilig gevoeld, kortom een zeer geslaagde vakantie. Eddy, Aster en Sigrid bedankt!

  • Algemeen 10
op 5 augustus 2019 bestemming: Colombia, reisperiode: juli 2019

Onze rondreis door Colombia was top. De voorbereiding: wat we wilden zien/doen, waar we wilden logeren, Ö stond na een paar mails naar en van Eddy helemaal op punt. De reis zelf: hotels, transfers van en naar de luchthaven, transport tussen de steden, de excursies, ... alles was perfect geregeld. Kortom, we hadden een onvergetelijke reis o.a. dankzij de uitstekende service van Better Places.

  • Algemeen 10
op 13 mei 2019 bestemming: Colombia / Rondreis, reisperiode: april 2019

Na een inspirerende lezing van Eddy op de vakantiebeurs van Berlage hebben wij voor Better Places en Colombia gekozen. Eddy heeft onze reis helemaal samengesteld naar onze wensen. We hebben hier regelmatig over gemaild. De route, de overnachtingsplekken en de lokale gidsen lagen vast en het avontuur kon beginnen. De uitgestippelde route was:Bogota-Tatacoa woestijn-San Agustin, Tierradentro, PopayŠn, Salento, Medellin, Rio Claro, Honda, Bogota. Vanaf de aankomst in Bogota verliep alles perfect. De lokale gidsen waren stuk voor stuk aardig, kundig en wisten super veel te vertellen. De plekken waar we sliepen waren superfijn en schoon. De activiteiten (o.a. paardrijden, raften, fietstour Bogota, verschillende bezoeken aan bijzondere plekken) waren indrukwekkend en leuk. Een van de hoogtepunten was de dag waarop we met Eddy in Medellin hebben doorgebracht. Naast een goede reisadviseur blijkt hij ook eigenaar te zijn van een prachtig project voor de straatkinderen in Medellin. Vol enthousiasme vertelde hij hierover, terwijl hij ons meenam naar de highlights van de stad van de eeuwige lente. Een mooi mens!
Net weer een week thuis moeten alle indrukken nog steeds een plekje krijgen. Better Places (in dit geval Eddy) heeft ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke reis hebben gemaakt waar geen enkel minpuntje te ontdekken is. Kortom: voor ons reden om voor onze volgende reis weer deze organisatie in te schakelen. Ons advies aan de lezers van dit verhaal: bezoek in januari de alternatieve vakantiebeurs in Berlage (Amsterdam) en laat je inspireren tijdens de presentaties van Better Places.

  • Algemeen 10
op 7 maart 2019 bestemming: Colombia, reisperiode: februari 2019

Onze rondreis van 4 weken was geweldig! Colombia is een gevarieerd, schoon en prachtig groen land met hele vriendelijke inwoners. Grote steden, woestijn, regenwoud en strand.....We hebben het allemaal gezien. De reis zat perfect in elkaar en de accommodaties waren prima en heel divers. We hebben excursies gemaakt met locale, meest Engels sprekende gidsen, die allemaal erg trots zijn op hun land. Aster van Better Places heeft ervoor gezorgd dat onze reis een goede mix was van activiteiten, reis- en rustdagen. Wij kijken er dan ook met een heel goed gevoel op terug en kunnen iedereen aanbevelen hun reis te laten samenstellen door Better Places.

  • Algemeen 9
op 3 maart 2019 bestemming: Colombia, reisperiode: februari 2019

Wat een super mooie reis hebben wij gemaakt. Dit keer konden wij door omstandigheden maar maximaal 3 weken van huis en kozen voor Better Places om alles vast te leggen. En dat scheelt enorm veel tijd ter plekke en wat klopte het allemaal goed. Goeie afwisselende keuze van hotels in de steden en op mooie plekjes in de natuur. De gidsen, die ons het prachtige land lieten zien waren stuk voor stuk prettig, goed ontwikkeld en trots op hun land. Wij hadden zelf veel inbreng en er was ruimte om Spaans te oefenen. Perfect geregeld, wij komen zeker nog een keer terug bij B P

  • Algemeen 9
op 26 februari 2019 bestemming: Colombia / Rondreis, reisperiode: februari 2019

We hebben een prachtige zeer afwisselende rondreis gemaakt via BogotŠ, villavieja, San Agustin, PopayŠn , Salento, medellin, Palomina en Cartagena, hoe zuidelijker hoe minder toeristisch. Het land heeft een overweldigende flora en een heel afwisselend landschap. Hele vriendelijke sociale bevolking. De lokale gidsen waren uitstekend, vriendelijk en goed geinformeerd. De samenstelling van de reis verliep soepel en was prima maatwerk, Eddy reageerde altijd snel en adequaat op onze vragen. De locatie van de hotels in de grote steden was goed centraal gelegen en buiten de steden lagen ze in prachtig natuurgebied. We hebben vaak gebruik gemaakt van lokale bussen tijdens onze en dat is goed te doen. De reis en de organisatie kunnen wij van harte aanbevelen.

  • Algemeen 10
op 1 oktober 2018 bestemming: Colombia, reisperiode: september 2018

Top georganiseerd!! Door deze fijne samenwerking hebben wij een onvergetelijke vakantie gehad! Alles was geregeld, erg fijn! Zeker een aanrader!

  • Algemeen 10
op 29 september 2018 bestemming: Colombia, reisperiode: september 2018

We reisden als koppel, hotels, transferts en enkele gidsen gereserveerd. Toffe reis. Voorbereiding werd ondersteund door zeer vlotte communicatie met Eddy, deskundige in Bogota... Vlucht A'dam-Bogota en Cartagena-A'dam bood ook perspectief. Goede hotels mťt evident couleur locale. Erg stipte chauffeurs en gidsen. Museo del Oro, Villa de Leyva, Barichara, tatacoa, San Agustin, Tierradentro, Popayan, Koffieregio, Medellin, Cartagena: telkens 2 of 3 dagen, steeds boeiend, natuur, architectuur, kultuur, archeologie, goed eten en aardige Colombianen die van een babbeltje houden. Binnenvlucht eens verlŗŗt, eens geannuleerd, ietsje zelfredzaamheid is nuttig, BP steeds bereikbaar... Prijs-kwaliteit okť!

  • Algemeen 9
op 25 september 2018 bestemming: Colombia, reisperiode: september 2018

Een reis geheel op de persoonlijke wensen afgestemd. Na een vriendelijk persoonlijk mailcontact, met steeds snel antwoord is de reis samengesteld zoals wij deze wilden maken. De uiteindelijke reis overtrof al onze verwachtingen... keurige hotels op de meest fraaie locaties in de verschillende steden en dorpen. De verschillende trips/tours in het programma waren onder begeleiding van zeer goede en vriendelijke gidsen.

  • Algemeen 9
op 12 september 2018 bestemming: Colombia, reisperiode: augustus 2018

Wij hadden vooraf onze wensen voor een rondreis door Colombia kenbaar gemaakt bij Aster van Better Places en zij heeft hier een reisvoorstel op gemaakt wat helemaal aansloot bij onze wensen. Alle tours die door Better Places waren georganiseerd, waren perfect geregeld met goede gidsen die ook Engels spraken. Wij hadden gekozen voor privť vervoer wat heel erg prettig was, en ook dit was allemaal prima geregeld met goede chauffeurs die steeds op tijd waren. Twee accommodaties voldeden niet helemaal aan onze verwachtingen maar dat mocht de pret niet echt drukken. We hebben een fantastische rondreis gemaakt door een geweldig mooi land!! Voor ons waren de hoogtepunten Valle de Cocora, Guatapť en Tayrona National Park. Er is veel aan gedaan om het land veiliger te maken waardoor het toerisme in Colombia van de grond is gekomen en dit een een land is om verliefd op te worden! De bevolking is erg vriendelijk, ze zijn nieuwsgierig waar je vandaan komt en ze zeggen regelmatig "bedankt dat je naar mijn land bent gekomen". Helemaal top!

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2018 bestemming: Colombia / bogota,amazone,yopal,juan solito,cano cristales, reisperiode: juli 2018

Het was een prachtige avontuurlijke reis die we met onze 2 (in Colombia geboren) kinderen (21 en 23) hebben mogen beleven. Zeer goed samengesteld in samenspraak met Ed. goed afgewisseld met het meer "primitieve" leven (slapen in een authentiek dorp of in een boomhut) met wat meer luxe ( overnachting in een floathouse op de Amazone rivier) Iedere dag een nieuw avontuur beleefd, de meest mooie dieren gezien van Anaconda , capibara's in de tuin tot doodskopaapjes (op schoot) leguanen hangend in een boom, kaaimannen in het water enz.met vele soorten vliegtuigjes gereisd van booing tot 4 persoons sportvliegtuigje. we werden vergezeld door leuke, lieve en zeer kundige gidsen, wel makkelijk om wat spaans te kunnen. wanneer er iets niet liep zoals we gepland hadden (b.v met vervoer) zijn de zeer gastvrije Colombianen zo lief om met (onderhand) een heel dorp een oplossing te vinden (en dat is tot 2x toe gelukt.)
Het was de vierde keer dat wij met onze kinderen een gedeelte van hun geboorteland hebben ontdekt en zeker niet de laatste keer! We hebben in de jaren Colombia zien veranderen in een land waar de mensen keihard werken om het prachtige land toegankelijk te maken voor toeristen (een mooie toekomst voor de jongeren) en dat lukt zeer goed!

Bedankt Ed voor de geweldige organisatie

  • Algemeen 10
op 11 maart 2018 bestemming: Colombia, reisperiode: januari 2018

Graag hadden we net als vele anderen met een positieve recensie gekomen, maar helaas zou die niet op zijn plaats zijn voor onze Colombia reis. Aangekomen in de Colombia kregen we direct een mail van onze Better Places tourguide Eddy, die aangaf dat door stakingen van piloten onze binnenlandse vluchten tot 2x toe een halve dag extra zouden gaan kosten en dat op beide dagen een tussenlanding in Bogota moest worden gemaakt (dit was aanvankelijk 1x). Een dag later toch maar even een mail naar Eddy gestuurd waarin we aangaven dat we 2x een halve dag vertraging, inclusief lange wachttijd op het vliegveld van Bogota niet heel netjes vonden. Aangezien de eerste vluchtdag voor de deur stond hebben we aangegeven dat we begrepen dat het wijzigen van de vluchten van Bucaramanga naar Armenia wellicht lastig werd, maar dat voor de vlucht van Medellin naar Santa Marta toch nog wel iets mogelijk moest zijn. In een reactie via de mail gaf Eddy aan een zo goed mogelijk alternatief te organiseren, iets waar Better Places voortdurend intensief mee bezig is.
Echter, 5 minuten googlen op vluchten leverde ons voor beide vluchtdagen aanzienlijk betere opties op. Dit heb ik vervolgens netjes geappt naar Eddy, inclusief print screens van de vluchtdata en Ėtijden. Eddyís reactie is tot op heden uitgebleven, ondanks dat hij het bericht gelezen heeft. Ik kan niet anders vermoeden dan dat het financiŽle aspect hier zwaarder woog dan klanttevredenheid. Er is dus ook geen wijziging geweest voor de 2e vluchtdag. Gevolg hiervan was dat we pas laat op de dag in Santa Marta landden en dwars door de regen en bliksem in het pikkedonker in een bootje naar onze cabana werden gebracht. Niet heel erg prettig aankomen. De volgende dag zagen we pas hoe de omgeving eruit zag. Eerlijk is eerlijk, de chauffeurs, gidsen en hotels waren allemaal keurig voor elkaar, maar het serviceniveau door de Nederlandstalige reisleider was zwaar onder de maat. Een flinke smet op onze reis.

  • Algemeen 4
op 20 december 2017 bestemming: Colombia, reisperiode: december 2017

Een perfect samengestelde reis die grotendeels aan onze verwachtingen voldeed. Gidsen en chauffeurs waren stipt op tijd op de afgesproken plekken (vaak in the middle of nowhere) en zeer ter zake kundig, enthousiast en vriendelijk. De gekozen accommodaties vonden wij mooi tot zeer mooi en gelegen op goede locaties. Wij hebben erg genoten van de reis door dit prachtige land!

  • Algemeen 8
op 28 november 2017 bestemming: Colombia / Rondreis, reisperiode: november 2017

Better Places heeft voor ons een zeer gevarieerde reis samengesteld, rekening houdende met onze wensen/verwachtingen. Contact met de locale expert ging zeer vlot.
De verblijven waren zeer goed gekozen (kleine en authentieke verblijven) met zeer vriendelijke gastheren(gastvrouwen).
Alle gidsen hadden een zeer uigebreide kennis over hun streek/land, en deelden hun passie graag met ons.

  • Algemeen 9
op 11 november 2017 bestemming: Colombia / Bogota, Medellin, Cartagena, reisperiode: oktober 2017

We hebben een rondreis gemaakt, met daarin ook een deel een rootsreis, omdat mijn dochter in Colombia geboren is. We hadden een heel persoonlijk reisschema, met eigen gidsen en chauffeurs. De gidsen waren erg goed en betrokken en hebben zich uitgesloofd om het ons naar de zin te maken en nog meer informatie te krijgen over de achtergrond van mijn dochter. De reis is vrijwel vlekkeloos verlopen.

  • Algemeen 9
op 19 september 2017 bestemming: Colombia, reisperiode: augustus 2017

Wat hebben wij met het gezin een fantastische reis gehad in Colombia! De uitstekende afwisseling tussen steden, jungle, woestijn en zee in combinatie met de gave activiteiten, de erg leuke en passende accoís en de mooie ontmoetingen zijn onvergetelijk. En alles was uitstekend geregeld door Better Places!

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2016 bestemming: Colombia / Rondreis, reisperiode: augustus 2016

Een uitstekend georganiseerde reis, door een geweldig land. Met heel diverse activiteiten en accommodaties, alles klopte gewoon! Ongelooflijk hoeveel een mens beleven kan in drie weken!!! Van te voren dacht Erik, de plaatselijke contactpersoon, echt met ons mee! Een reis om nooit te vergeten!!!

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2016 bestemming: Colombia / hele land, reisperiode: augustus 2016

We hebben net een drie weken durende prachtige reis achter de rug, met de uitgebreide familie (7 personen). We waren zowel in het centrale deel (Bogota -Giron), het amazonegebied als aan de kust.
We hadden de reis samengesteld samen met Eric, de better places expert uit Medellin. Er was altijd een snelle reactie, goede suggesties en flexibiliteit voor (laattijdige) veranderingen in de planning.
De reis was prachtig, chauffeurs en gidsen meestal goed tot geweldig en altijd stipt en heel persoonlijk en flexibel, binnenlandse vluchten waren goed geregeld en de accomodatie was altijd kleinschalig, persoonlijk en uitstekend. Hoogtepunt was een homestay in het amazonegebied.
aanrader!

  • Algemeen 9
op 19 augustus 2016 bestemming: Colombia, reisperiode: juli 2016

Colombia is een geweldig mooi land, dat heel goed met een gezin met kinderen bereist kan worden. (Die van ons zijn 9 en 12) De gastvrijheid van de mensen is geweldig, de natuur mooi en afwisselend, de cultuur interessant en de koloniale steden, dorpjes kleurrijk. Better Places luisterde goed en de lokale reisagent voelde snel aan wat we wilden. Sanguare Reserve was het topstuk van onze reis! Op alle vlakken een paradijs! Dank voor deze geweldige ervaring.

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2016 bestemming: Colombia, reisperiode: augustus 2016

Persoonlijk afgestemd reisprogramma wat ter plekke nog was aan te passen aan onze wensen. Alles was prima georganiseerd. Heeft uitstekend voldaan aan onze verwachtingen. Het land en de mensen leren kennen.

  • Algemeen 9
op 3 augustus 2016 bestemming: Colombia / rondreis, reisperiode: juni 2016

Gehele rondreis was tot in puntjes goed georganiseerd. Zeer mooie (kleinschalige) accommodaties op de mooiste plekken. Geweldige excursies met ervaren, enthousiaste, informatieve gidsen.

  • Algemeen 9
op 8 juli 2016 bestemming: Colombia, reisperiode: mei 2016

In mei ben ik samen met mijn vriend en zoon van 1,5 jaar oud voor het eerst terug gegaan naar mijn geboorteland....
Dit wilde wij via een reisorganisatie doen omdat wij het land totaal niet kennen. Via internet en lang zoeken, kwamen we bij betterplaces uit.
Zoals gevraagd had Erik een reisplan voor ons opgesteld en na een paar keer heen en weer mailen kwamen we tot een mooie offerte.
De reis moest vooral afgestemd zijn op onze kleine man.

Toen de dag daar was, dat we in Colombia aankwamen, hadden we geen idee hoe of wat. Het was voor ons voor het eerst zo een georganiseerde reis en naar zuid Amerika. Zelf waren we ook wat onzeker over hoe of wat in Colombia, qua veiligheid......
Ik kan mijn hele verhaal hier wel opschrijven want ik vond t zo mooi, maar laat ik het proberen kort te houden.
Alles was zo goed geregeld.... Het vervoer was top de chauffeurs waren overal dik optijd en iedere autoreis hadden we een kinderstoeltje en stopte we wanneer we maar wilde.
Hotels waren ook top met super gastvrije mensen. Onze reisgidsen waren ook top, regelmatig moesten we pauzes nemen omdat onze kleine man een schone luier nodig had, of moest eten, of wilde lopen..... De reisgidsen hadden daar heel veel geduld voor. Ook spraken ze vol lof over hun eigen land en hebben we hele gezellig dagen met ze gehad. Kortom een reis die we nooit meer vergeten.
alle twijfels over het onveilig voelen in Colombia zijn voor 100% weggenomen. Wij hebben zo ontzettend genoten.... Dagen waren te kort. Wanneer het kan gaan wij terug en dan komen wij zeker weer bij beterplaces! Erik bedankt voor dit mooie avontuur..

  • Algemeen 9
op 12 april 2016 bestemming: Colombia / rondreis, reisperiode: maart 2016

Een goed georganiseerde reis, na intensief mailcontact. Helemaal op maat! Over de transfers, de verblijfplekken en de gidsen zijn wij erg enthousiast. Men was op de afgesproken tijd aanwezig, de verblijfplaatsen waren netjes en de gastheren/dames vriendelijk en behulpzaam.
Daarnaast hebben we een prachtige indruk van een deel van Colombia gekregen, de mooie natuur, vriendelijke zachtmoedige mensen, en in het noorden de kleuren, vrolijkheid. We hebben genoten.

  • Algemeen 9
op 23 november 2015 bestemming: Colombia, reisperiode: november 2015

Individuele reis op maat. Alles was perfect geregeld. Heel goede gidsen (een sprak zelfs Nederlands) en accommodaties.

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2015 bestemming: Colombia / Bogota, reisperiode: juli 2015

We hebben een heerlijke vakantie gehad, echt genoten. Wat een prachtig, veelzijdig land en wat een vriendelijke mensen! Geweldig zo goed alles geregeld was door de lokale reisagent van Better Places, Erik. We hebben ons vaak afgevraagd hoe hij dat allemaal voor elkaar gekregen heeft. Alle hotels waren op de hoogte van onze komst en het transport stond steeds ruim op tijd klaar. Dankzij hem hebben we op mooie, unieke locaties gezeten. Hij heeft goed aangevoeld waar wij naar op zoek waren, een goede mix van cultuur, natuur en avontuur. Zoals hij al voorspeld had was Sanguare aan de Golfo Morresquillo ťťn van de hoogtepunten van onze reis; wat een paradijs en gastvrijheid. We hebben ook genoten van het ruige landschap rondom San Augustin, het prachtige koffiegebied en de mooie dorpen en stadjes in de bergen. Onze oudste zoon heeft flink gefeest in Cali, Medellin en Cartagena. De meiden hebben veel gezwommen, genoten van de vele Jugos Naturales van de meest uiteenlopende soorten fruit en hun ogen uitgekeken onderweg. Kortom voor ieder wat wils. We zijn echt verliefd geworden op Colombia en komen zeker nog een keer terug.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
  • 1