Ervaringen Better Places

Pagina 1 van 1 met 23 resultaten

op 11 november 2019 bestemming: GeorgiŽ / Tbilisi, reisperiode: oktober 2019

We hebben een fantastische reis gehad in Georgie. Mari heeft een reis samengesteld aan de hand van onze wensen. Het was fijn om een contact te hebben in Georgie, die goed engels spreekt omdat lang niet iederee in Georgie Engels spreekt of begrijpt. Mari reageerde heel snel op onze vragen, zowel vooraf als tijdens de reis. De kans is groot dat we nog een keer naar Georgie gaan, we zijn nog lang noet uitgekeken. Ook dan zullen we weer gebruik maken van Better Places. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 3 september 2019 bestemming: GeorgiŽ, reisperiode: augustus 2018

Wij (mijn man en ik) hebben via Better places bij de lokale reisbureau in GeorgiŽ bij Mari en George samen een prachtig reis uitgestippeld. Onze wensen en hun ervaring van het land resulteerde in een prachtige reis.
Wat een prachtig land is dit. We adviseren iedereen om dit land met een Privechauffeur te doen en zeker met een 4x4 Auto. We hebben in 3 weken heel veel gezien. Wat een mooie regioís met vele diverse soorten gebergtes maar ook leuke steden. Doordat we met een Privechauffeur overal kwamen waar je met de bus niet komt hebben we echt een unieke vakantie gehad. We hadden ook mazzel dat we zomaar boven op een berg en ook in een dorp een feest hebben mogen meemaken. Wat zijn de mensen daar gastvrij zeg. Ze wilden dat we mee aten en ook wijn meedronken. Wat een feest met deze lieve mensen.
We hadden ook geluk dat we een chauffeur hadden die goed engels sprak. ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 16 augustus 2019 bestemming: GeorgiŽ / overal, reisperiode: augustus 2019

Prachtig land. Veel mooie en hoge bergen. Goede wijnen. Goed te bereizen met een huurauto. Laag prijsnivo en goede restaurants. Uitstekende ondersteuning van Mari tijdens de reis via telefoon. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 12 augustus 2019 bestemming: GeorgiŽ, reisperiode: juli 2019

Wij hebben een prachtige rondreis gemaakt door Georgie georganiseerd door Better Places. Het contact vooraf met Mari verliep vlot en prettig en onze wensen werden verwerkt in een mooi reisvoorstel. De 1e dag in Tbilisi kregen we van Mari alle informatie en vouchers en de huurauto werd afgeleverd bij ons hotel. Ook tijdens de reis hebben we contact gehad met Mari, ze reageerde altijd erg snel, fijn om in het land zelf iemand te hebben op wie je kan terugvallen. De reis was perfect georganiseerd. Goede kleinschalige hotels en homestays op gunstig gelegen locaties, goede auto, duidelijke informatie en routebeschrijving, lokale simcard en excursies volgens programma. Een absolute aanrader en voor een volgende reis kijken wij zeker weer bij Better Places.

  • Algemeen 9
op 3 augustus 2019 bestemming: GeorgiŽ / Rondrit, reisperiode: juli 2019

De voorbereiding door Mari van BetterPlaces was perfekt. All hotels correct geboekt, alle vouchers voor inkom in orde, driver correct geregeld. Reis is volledig volgens plan verlopen. Mari was ook altijd bereikbaar via telefoon en whatsapp via lokale simkaart. Ook de planning vooraf was in onderling overleg gebeurd zodat we onze eigen wensen konden invoegen en aanpassen in een eerste versie van de planning die van Mari kwam.

  • Algemeen 10
op 1 augustus 2019 bestemming: GeorgiŽ, reisperiode: juli 2019

Toen we op zoek gingen naar een reis door GeorgiŽ en ArmeniŽ konden we niet de reis vinden die bij onze wensen paste. Tot we Better Places tegen kwamen. We legden contact met Mari, de locale reisexpert van GeorgiŽ, en voor we het wisten lag er een prachtige reis voor onze neus. Al onze wensen zaten erin en het contact verliep snel en goed. Ook tijdens onze reis, we reden zelf met een auto door GeorgiŽ en ArmeniŽ, bleven we contact houden met Mari. Erg fijn om bij vragen terug te kunnen vallen op iemand in het land zelf. Ook de ontmoeting met elkaar aan het begin en eind van de reis hebben we prettig gevonden. We kregen een simkaart waar we mee konden bellen en whatsappen. De reis voldeed volledig aan onze verwachtingen. De geplande activiteiten en bezienswaardigheden maar ook de accomodaties en de auto waren goed.
Voor een volgende reis kijken we voortaan als eerste bij Better Places!

  • Algemeen 9
op 27 juli 2019 bestemming: GeorgiŽ / rondreis, reisperiode: juli 2019

Het was een schitterende reis in een schitterend land, waarbij we een zeer betrokken verhaal kregen van onze gids/chauffeur, die alles in een mooi menselijk perspectief plaatste

  • Algemeen 9
op 22 juli 2019 bestemming: GeorgiŽ, reisperiode: juli 2019

Tot in de puntjes georganiseerd. en zeer enthousiaste en deskundige gidsen in alle drie de landen (Azerbeidzjan, GeorgiŽ en ArmeniŽ). Een heerlijke vakantie

  • Algemeen 9
op 17 juli 2019 bestemming: GeorgiŽ / Rondreis, reisperiode: juli 2019

Het persoonlijke contact met onze locale reisexpert en de veelzijdigheid van het land maakte het voor ons als alternatief voor backpacken de perfecte bestemming.

  • Algemeen 9
op 18 juni 2019 bestemming: GeorgiŽ, reisperiode: mei 2019

Nadat Better Places voor ons een uitstekende rondreis door Cuba had georganiseerd, lag het voor de hand om, toen we besloten hadden naar Georgie te gaan, ons als eerste ons tot Better Places te wenden. Het reisvoorstel langs de hoogtepunten van Georgie op de website zag er al prima uit, en na wat aanpassingen aan onze wensen, wat via een vlot e-mail contact met de lokale reisagent George snel gerealiseerd was, was de boeking snel gedaan. We hebben ervoor gekozen om met een chauffeur/gids rond te reizen, wat ons prima bevallen is. Niet allen was Kakha Phashurishvili een uitstekend chauffeur in het soms hectische stadsverkeer en op de soms uitdagende bergweggetjes, maar hij was ook een prima gids die ons ook voorstelde om extra's buiten het programma te bezoeken.
Georgie is een prachtig land, met Tblisi als aangename stad om te bezoeken, de prachtige natuur in de Kaukasus en de heerlijke wijnproeverijen. Better Places heeft ons opnieuw een onvergetelijke vakantie bezorgd, omdat alles wat afgesproken was, als ook alle transfers, prima nakomen is.

  • Algemeen 9
op 12 juni 2019 bestemming: GeorgiŽ / Rondreis, reisperiode: mei 2019

Geweldige reisbestemming met nog niet te veel toerisme. Mari van Better Places, was een enthousiaste jonge reisleidster in Georgie. Vanaf onze eerste reisplannen thuis, mails die steeds snel werden geantwoord en snel werden omgezet in een mooie reistrip, tot het ter plaatste opvolgen en begeleidden van onze selfdrive trip door Georgia, ging alles uitstekend. Daar wij meestal individueel reizen, is Better Places een geweldige ontdekking. Wij gaan nog zeker nieuwe bestemmingen met hen doen.

  • Algemeen 10
op 4 oktober 2018 bestemming: GeorgiŽ / diverse steden, reisperiode: oktober 2018

Werkelijk alles klopte. Voorbereiding maatreis. Fijne hotels. Een perfecte chauffeur, mr. Gela.

  • Algemeen 10
op 18 september 2018 bestemming: GeorgiŽ / Tbilisi, reisperiode: augustus 2018

We zijjn een jong stel die 15 dagen een rondreis hebben gemaakt. Vooraf hadden wij contact met Mari, we stuurden haar een aantal plekjes waar we zeker heen wilden en zij maakte er een mooi reisvoorstel van! Ze reageerde heel snel en begreep onze wensen goed. We waren heel blij dat we voor een gids hadden gekozen, dat was echt een aanvulling op de reis. Niet alleen omdat je meer van het landschap kan genieten tijdens het autorijden, ook vanwege de toch soms wel weinig Engelssprekenden Georgiers. Heerlijk eten, heerlijke wijn, een gastvrij land, mooie accommodaties en dankzij de gids hebben we het idee dat we de cultuur goed hebben leren kennen in twee weken. Een aanrader!!

  • Algemeen 9
op 18 september 2018 bestemming: GeorgiŽ / Tbilisi, reisperiode: augustus 2018

Alles was geweldig georganiseerd,en GeorgiŽ is een enorm mooi en veelzijdig land om te bezoeken met name als je interesse in cultuur, historie en natuur hebt.Ook de georgische gerechten zijn absoluut de moeite waard om te proberen..... kortom het was voor ons een geweldige ervaring en we zijn ook zeker van plan dit prachtige land vaker te bezoeken

  • Algemeen 9
op 13 september 2018 bestemming: GeorgiŽ / Tblisi, reisperiode: september 2018

Super georganiseerd, geweldige gids (Lahsa) en overnachtingen in schone, gezellige hotels/homestays, goed eten.
Gids waakte voor onze veiligheid in de bergen en deed alles in overleg.
Goede chauffeur en sprak goed Engels. We willen zeker nog een keer naar Georgie of andere plekken met Better Places!

  • Algemeen 9
op 7 september 2018 bestemming: GeorgiŽ, reisperiode: augustus 2018

GeorgiŽ is een prachtig, veelzijdig land met overweldigende natuur, een rijke geschiedenis, boordevol cultuur, lekker eten en aardige mensen. De reis die door Mari van Better Places werd samengesteld liet de veelzijdigheid goed zien en was fantastisch georganiseerd.

  • Algemeen 10
op 15 augustus 2018 bestemming: GeorgiŽ / divers, reisperiode: juli 2018

Geweldige self drive rondreis gemaakt in Georgie, een reis op maat met geweldige slaapmogelijkheden. De helft van de tijd hebben wij gekampeerd (eigen tent) op adembenemende plekken in de bergen of bij mensen in te tuin (guesthouses). De overige nachten in mooie guesthouses of hotels. Mooie huurauto Jeep 4x4 tot onze beschikking. Rijden is ruig en avontuurlijk in Georgie. Het lokale eten is heerlijk en de mensen zijn zeer gastvrij. Mari regelt alles echt top! We kregen een lokale simkaart om te kunnen navigeren met de auto. Zo konden we ook makkelijk contact houden met haar gedurende de reis. Helemaal top!

  • Algemeen 10
op 13 augustus 2018 bestemming: GeorgiŽ / rondreis, reisperiode: juli 2018

Afgelopen zomer zijn we met Better Places naar GeorgiŽ geweest. Vooraf met Mari (vanuit GeorgiŽ) eerst een planning gemaakt en onze wensen aangegeven. Hierbij gaf zij nog wat tips wat we beter wel en niet konden doen. De reis zag er prima uit. De eerste reisdag bij aankomst werden we prima op tijd door onze gids afgehaald vanaf het vliegveld in Tbilisi. Deze gids en tevens chauffeur heeft ons de gehele rondreis bijgestaan. De gids Irakli had erg veel kennis over het land, gaf nog leuke tips wat we ook konden doen en niet geheel onbelangrijk zijn rijgedrag was prima.
Kortom een prachtig land wat zeker de moeite waard is om te bezoeken.En de complimenten aan Better Places want alles was echt tot in de puntjes geregeld.

  • Algemeen 9
op 30 juli 2018 bestemming: GeorgiŽ, reisperiode: juli 2018

De reis was heel mooi. Fijne hotels en guesthouses uitgestippeld en mooie originele activiteiten, die ook niet allemaal heel toeristisch waren. Supergeslaagd!

  • Algemeen 9
op 27 juni 2018 bestemming: GeorgiŽ, reisperiode: juni 2018

Ik geef niet graag een tien, maar de reis, de organisatie en het land waren geweldig.

  • Algemeen 9
op 31 mei 2018 bestemming: GeorgiŽ / Rondreis, reisperiode: mei 2018

Alles was zeer goed georganiseerd door de plaatselijke reisspecialist (Mari). Tot in de puntjes verzorgd en ook tijdens de reis persoonlijk contact!

  • Algemeen 10
op 16 mei 2018 bestemming: GeorgiŽ, reisperiode: mei 2018

Reis goed aangepast aan eigen behoefte.
Zeer persoonlijk en snel contact. Ook in het land zelf.
Fantastische roadtrip naar wens gehad met onze eigen 4WD. Zeker een aanrader en zeker bij Better places.

  • Algemeen 10
op 7 september 2017 bestemming: GeorgiŽ, reisperiode: augustus 2017

Uitgebreide voorbereiding samen met reisagent Mari, ter plaatste. Praktisch alles wat we wilden, heeft ze geregeld. Ze ontving ons in ons bij aankomst in ons hotel in Tibkisi en vroeg om feedback op onze laatste dag. Prettige enthousiaste jonge gids/ chauffeurs.Heel fijn dat we daar niet zelf hoefden te rijden en toch overal konden komen en wandelen (of-road wegen, heftige rijstijl van veel GeorgiŽrs ). Veel onverwachte leuke gebeurtenissen. Veel Verschillende landschappen, mooie schilderachtige huizen. Ook kleine Kaukasus,gebied rond Goderdzi pas is prachtig. Musea grotendeels mooi maar rondleiding soms wat gedateerd, oost-Europese stijl. Hotels prima, lokale keuken wat simpeler maar lekker. Wij wilden niet weg uit dit land na 31 dagen!

  • Algemeen 9
  • 1