Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Better Places

Pagina 1 van 2 met 14 resultaten

op 18 juni 2019 bestemming: GeorgiŽ, reisperiode: mei 2019

Nadat Better Places voor ons een uitstekende rondreis door Cuba had georganiseerd, lag het voor de hand om, toen we besloten hadden naar Georgie te gaan, ons als eerste ons tot Better Places te wenden. Het reisvoorstel langs de hoogtepunten van Georgie op de website zag er al prima uit, en na wat aanpassingen aan onze wensen, wat via een vlot e-mail contact met de lokale reisagent George snel gerealiseerd was, was de boeking snel gedaan. We hebben ervoor gekozen om met een chauffeur/gids rond te reizen, wat ons prima bevallen is. Niet allen was Kakha Phashurishvili een uitstekend chauffeur in het soms hectische stadsverkeer en op de soms uitdagende bergweggetjes, maar hij was ook een prima gids die ons ook voorstelde om extra's buiten het programma te bezoeken.
Georgie is een prachtig land, met Tblisi als aangename stad om te bezoeken, de prachtige natuur in de Kaukasus en de heerlijke wijnproeverijen. Better Places heeft ons opnieuw een onvergetelijke vakantie bezorgd, omdat alles wat afgesproken was, als ook alle transfers, prima nakomen is. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 12 juni 2019 bestemming: GeorgiŽ / Rondreis, reisperiode: mei 2019

Geweldige reisbestemming met nog niet te veel toerisme. Mari van Better Places, was een enthousiaste jonge reisleidster in Georgie. Vanaf onze eerste reisplannen thuis, mails die steeds snel werden geantwoord en snel werden omgezet in een mooie reistrip, tot het ter plaatste opvolgen en begeleidden van onze selfdrive trip door Georgia, ging alles uitstekend. Daar wij meestal individueel reizen, is Better Places een geweldige ontdekking. Wij gaan nog zeker nieuwe bestemmingen met hen doen. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 4 oktober 2018 bestemming: GeorgiŽ / diverse steden, reisperiode: oktober 2018

Werkelijk alles klopte. Voorbereiding maatreis. Fijne hotels. Een perfecte chauffeur, mr. Gela. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 18 september 2018 bestemming: GeorgiŽ / Tbilisi, reisperiode: augustus 2018

We zijjn een jong stel die 15 dagen een rondreis hebben gemaakt. Vooraf hadden wij contact met Mari, we stuurden haar een aantal plekjes waar we zeker heen wilden en zij maakte er een mooi reisvoorstel van! Ze reageerde heel snel en begreep onze wensen goed. We waren heel blij dat we voor een gids hadden gekozen, dat was echt een aanvulling op de reis. Niet alleen omdat je meer van het landschap kan genieten tijdens het autorijden, ook vanwege de toch soms wel weinig Engelssprekenden Georgiers. Heerlijk eten, heerlijke wijn, een gastvrij land, mooie accommodaties en dankzij de gids hebben we het idee dat we de cultuur goed hebben leren kennen in twee weken. Een aanrader!!

  • Algemeen 9




op 18 september 2018 bestemming: GeorgiŽ / Tbilisi, reisperiode: augustus 2018

Alles was geweldig georganiseerd,en GeorgiŽ is een enorm mooi en veelzijdig land om te bezoeken met name als je interesse in cultuur, historie en natuur hebt.Ook de georgische gerechten zijn absoluut de moeite waard om te proberen..... kortom het was voor ons een geweldige ervaring en we zijn ook zeker van plan dit prachtige land vaker te bezoeken

  • Algemeen 9
op 13 september 2018 bestemming: GeorgiŽ / Tblisi, reisperiode: september 2018

Super georganiseerd, geweldige gids (Lahsa) en overnachtingen in schone, gezellige hotels/homestays, goed eten.
Gids waakte voor onze veiligheid in de bergen en deed alles in overleg.
Goede chauffeur en sprak goed Engels. We willen zeker nog een keer naar Georgie of andere plekken met Better Places!

  • Algemeen 9
op 7 september 2018 bestemming: GeorgiŽ, reisperiode: augustus 2018

GeorgiŽ is een prachtig, veelzijdig land met overweldigende natuur, een rijke geschiedenis, boordevol cultuur, lekker eten en aardige mensen. De reis die door Mari van Better Places werd samengesteld liet de veelzijdigheid goed zien en was fantastisch georganiseerd.

  • Algemeen 10
op 15 augustus 2018 bestemming: GeorgiŽ / divers, reisperiode: juli 2018

Geweldige self drive rondreis gemaakt in Georgie, een reis op maat met geweldige slaapmogelijkheden. De helft van de tijd hebben wij gekampeerd (eigen tent) op adembenemende plekken in de bergen of bij mensen in te tuin (guesthouses). De overige nachten in mooie guesthouses of hotels. Mooie huurauto Jeep 4x4 tot onze beschikking. Rijden is ruig en avontuurlijk in Georgie. Het lokale eten is heerlijk en de mensen zijn zeer gastvrij. Mari regelt alles echt top! We kregen een lokale simkaart om te kunnen navigeren met de auto. Zo konden we ook makkelijk contact houden met haar gedurende de reis. Helemaal top!

  • Algemeen 10
op 13 augustus 2018 bestemming: GeorgiŽ / rondreis, reisperiode: juli 2018

Afgelopen zomer zijn we met Better Places naar GeorgiŽ geweest. Vooraf met Mari (vanuit GeorgiŽ) eerst een planning gemaakt en onze wensen aangegeven. Hierbij gaf zij nog wat tips wat we beter wel en niet konden doen. De reis zag er prima uit. De eerste reisdag bij aankomst werden we prima op tijd door onze gids afgehaald vanaf het vliegveld in Tbilisi. Deze gids en tevens chauffeur heeft ons de gehele rondreis bijgestaan. De gids Irakli had erg veel kennis over het land, gaf nog leuke tips wat we ook konden doen en niet geheel onbelangrijk zijn rijgedrag was prima.
Kortom een prachtig land wat zeker de moeite waard is om te bezoeken.En de complimenten aan Better Places want alles was echt tot in de puntjes geregeld.

  • Algemeen 9
op 30 juli 2018 bestemming: GeorgiŽ, reisperiode: juli 2018

De reis was heel mooi. Fijne hotels en guesthouses uitgestippeld en mooie originele activiteiten, die ook niet allemaal heel toeristisch waren. Supergeslaagd!

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • Volgende