Ervaringen Better Places

Pagina 1 van 1 met 65 resultaten

op 3 april 2020 bestemming: Cuba / Rondreis, reisperiode: februari 2019

We maakten zeer goed georganiseerde reis met een betrokken plaatselijke agent!! We hadden overal fijne casa’s en daardoor goed contact met de bevolking. Het verkrijgen van brandstof was op Cuba niet altijd gemakkelijk, maar de plaatselijke vertegenwoordiger zorgde altijd voor een oplossing! Casa’s en taxivervoer waren perfect geregeld! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 16 maart 2020 bestemming: Cuba / midden en West Cuba, reisperiode: februari 2020

Cuba is geweldig . De geuren, kleuren en de muziek maken het tot een onze mooiste reiservaringen. Wij hebben gereisd met de tourbus. Dat was supergoed geregeld. Het kost misschien wat meer tijd, maar het begrip tijd speelt in een land als Cuba niet zo'n grote rol. We hadden van te voren een aantal excursies geboekt. Juist in dit contact met de gidsen kom je veel te weten over het land en de cultuur. Alle gidsen spraken goed Engels . Het slapen in de casa's is een ervaring op zich. De ene keer slaap je in een koloniaal huis met een jaren 70 inrichting, de andere keer in een vervallen paleis met een binnentuin en de altijd aanwezige schommelstoel. Op een vraag van een van onze vrienden :" Wat vond je nu het mooiste in Cuba", was ons beider antwoord: de mensen. Normaal organiseren wij niets van te voren , maar Better Places is zeker een aanrader! ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 28 februari 2020 bestemming: Cuba, reisperiode: februari 2020

Fijne, snelle en klantvriendelijke afstemming voorafgaande aan de vakantie. Resulterend in een perfect op maat gemaakte reis op basis van onze wensen in combinatie met hun uitgebreide kennis van het land. Er werd zelfs meegedacht in het organiseren van mijn huwelijksaanzoek! Kortom, ik beveel Better Places van harte aan! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 27 februari 2020 bestemming: Cuba, reisperiode: februari 2019

Better Places krijgt van ons een 9 voor de organisatie van onze Cuba reis! Zowel onderdak bij de Casas Particulares, als het transport met Private Transfers en de verschillende excursies met gidsen waren allemaal perfect geregeld. Ook de communicatie in Cuba en hier in Nederland was adequaat, snel en service gericht!
Alle casas waren verschillend van karakter, de chauffeurs reden veilig en de gidsen spraken allen redelijk engels en wisten interessante verhalen te vertellen. Zeer boeiende reis, mede door Better Places! Heel veel dank, Aernout en Frederike van Citters

  • Algemeen 9
op 22 november 2019 bestemming: Cuba, reisperiode: november 2019

Net terug met mijn vriendin van een prachtige reis door Cuba! Kan een heel verhaal houden over Better Places maar kort gezegd komt het er gewoon op neer dat ze professioneel, klantgericht, erg vriendelijk, hulpvaardig, flexibel, snel en duidelijk zijn. Ze respecteren je als klant, maar ook de lokale mensen waar ze mee samenwerken. Goed geholpen vooraf de reis en prettig dat je kort na terugkomst gevraagd wordt je ervaringen eerlijk met ze te delen. Wij raden Better Places aan! De volgende reis plannen we stiekem al...

  • Algemeen 9
op 20 november 2019 bestemming: Cuba, reisperiode: november 2019

Ook wij meer dan tevreden over onze reis naar Cuba. Vanaf het boeken en de voorbereiding, tot de organisatie tijdens de reis, alles klopte. Het contact vooraf loopt heel erg plezierig en persoonlijk. Er wordt goed geluisterd wat jouw wensen zijn voor de reis. De informatie is erg goed en informatief en met name de app is superhandig tijdens de reis. Alle afspraken zijn goed nagekomen, er is eigenlijk helemaal niets waar wij over zouden kunnen klagen.
Daarbij is de reis ook fantastisch geweest! Prachtig land, aardige mensen, interessante locaties. Wij hebben ons verbaasd over de professionaliteit en kennis van Better Places en dat gebeurt een verwende westerse reiziger niet vaak. Better Places is absoluut een aanrader!

  • Algemeen 10
op 14 april 2019 bestemming: Cuba / rondreis, reisperiode: maart 2019

Na jaren "bestemmingswens" is Cuba realiteit geworden. Vier weken hebben we rondgereisd op dit bijzondere eiland. De positieve levensinstelling van de hulpvaardige en humoristische Cubaan t.o.v. de vaak lastige omstandigheden waaronder hij woont en werkt hebben ons zeer verrast. Door inlezen en oriënteren hebben we onze route samengesteld en die bleek niet helemaal standaard. Vrienden van ons hadden op Cuba positieve ervaring met de organisatie "Better Places", om die reden hebben wij hen ook benaderd.
Een betere tip hadden ze ons niet kunnen geven: de door ons zelf samengestelde route kreeg enkele wijzigingen ten goede, de door Better Places uitgezochte Casas waren zonder uitzondering uitstekend. Het vervoer ter plekke verliep zonder één enkel probleem, alle afspraken klopten en verliepen soepel, mede door de samenwerking van Better Places met de eilandelijke organisatie "Mi Cuba"
Op onze "reiswenslijst" staan nog een aantal bestemmingen, het inlezen en de oriëntatie zullen we zelf blijven doen, de uitvoering ervan geven we voortaan uit handen: aan Better Places!

  • Algemeen 9
op 23 maart 2019 bestemming: Cuba / rondrit, reisperiode: maart 2019

Prima begeleiding vooraf, prima uitgestippeld, professioneel en vriendelijk!

  • Algemeen 9
op 16 maart 2019 bestemming: Cuba, reisperiode: februari 2019

Afgelopen januari/februari met een klein groepje (1 stel en 2 losse vrienden, 3 kamers dus) op reis geweest naar Cuba, onze eerste keer in Cuba. En we hebben better places gevraagd ons te helpen. In samenspraak met hen hebben we een rondreis opgezet, waarbij Better places voor ons de casas heeft uitgezocht en geregeld en ze hebben 3 tours met gids voor ons geregeld: in Havana, in Vinales en in Trinidad.
Wij waren heel erg tevreden met het contact vooraf, better places dacht met ons mee over de locaties, hoe lang we ergens zouden blijven e.d. De casas hadden wij zelf zo niet kunnen uitzoeken. De Casas waren echt top, leuke gastvrouwen/heren, mooie plekken, goede voorzieningen en zo nodig lekker eten. De mooiste was degene waar we van tevoren het minst van hadden verwacht, namelijk in Soroa. Daarnaast zijn we nog een aantal dagen in een all inclusive geweest aan een parelwit strand. WOW!!
Bij het boeken van de reis krijg je van te voren ook veel informatie, praktisch, maar ook inhoudelijk over het land en de mensen: heel handig.
de 3 tours die voor ons waren geregeld waren (Het idee daarvoor kwam van better Places, niet van ons) totaal verschillend van elkaar en alle 3 even waardevol. En zo was er gelijk een lokaal contact, voor het geval er nog meer wensen waren om iets te bezoeken met een gids. heel handig.
Er was 1 klein gedoe'tje over een ontbrekende voucher, maar dat was met een telefoontje, naar de lokale contactpersoon ook snel opgelost.
Wij hebben echt een top vakantie gehad. En voor een volgende vakantie (anders dan aan het strand liggen met een boek), zouden wij zeker weer gebruik maken van Better Places om ons te helpen een reis uit te zetten.

  • Algemeen 10
op 3 maart 2019 bestemming: Cuba / Rondreis, reisperiode: februari 2018

Samen met mijn man een rondreis gemaakt met privé transfers en geslapen in casa's, alles was super goed geregeld.

  • Algemeen 9
op 10 februari 2019 bestemming: Cuba, reisperiode: januari 2019

Fantastisch geregeld! Er wordt rekening gehouden met al je wensen! Privévervoer is erg prettig en de chauffeurs zijn altijd ruim op tijd! Leuke casa's, ene casa is beter dan de ander. De MiCuba app is zeer praktisch, top idee! Inclusief excursies, verliep uitstekend!

  • Algemeen 10
op 9 februari 2019 bestemming: Cuba / WESTERVOORT, reisperiode: januari 2019

Alles was tot in de puntjes geregeld. Hierdoor was het voor mij en mijn dochters een onvergetelijke, avontuurlijke reis. Fijn om niet in Cuba alles nog te moeten regelen en totaal ontzorgt te zijn.

  • Algemeen 10
op 5 februari 2019 bestemming: Cuba / Cuba, reisperiode: januari 2019

Voor ons was dit één van de betere vakanties. Aangezien we een relaxte rondreis met ons tweeen wilde maken, hebben we gekozen om de reis voor ons te laten samenstellen en alles van te voren vast te leggen. Better Places heeft ons hiermee geholpen. Nadat wij onze wensen kenbaar hebben gemaakt, ontvingen wij binnen één week een offerte. Hierin werden accomodaties, excursies en prive-tranfser tussen de accomodaties en vliegveld in opgenomen. We hebben overnacht in casa's op verschillende plaatsen. Iedere Casa was verschillend, maar hebben wel allen een goede indruk achtergelaten. Ze waren netjes, goede locatie en de bewonders waren zeer vriendelijk en behulpzaam. De excursies waren goed verzorgt en de chauffeur kwam altijd ruim van te voren aan om ons op te halen en weer verder te brengen naar de volgende bestemming. Indien wij wederom een rondreis voor twee willen laten samenstellen, zouden we zeker weer voor Better places kiezen. De prijs-kwaliteitverhouding vinden wij ook goed. Echt een aanrader!!!!

  • Algemeen 9
op 25 januari 2019 bestemming: Cuba / Rondreis, reisperiode: januari 2019

Geweldige rondreis door Cuba gehad! Het was voor ons eerste kennismaking met Better Places maar het was perfect vanaf het eerste contact. Persoonlijk, snel en voelden onze wensen goed aan. Mijn man en ik hebben van eind december tot half januari rondgereisd door de westelijke helft van Cuba. We reisden met de Viazul bus en overnachtten in casas particulares die allemaal hun eigen karakter hadden. De afwisseling van plaatsen was mooi en de door hen geregelde excursies geweldig. Mede hierdoor hebben we het echte Cubaanse leven gezien en daar kwamen we voor.
Ook bij vragen/problemen ter plekke was er goed en snel contact met Better Places.
De reis app vonden we subliem!! En ook de link om het boek "te gast in Cuba" te downloaden was een echt kadootje.
Ook niet onbelangrijk is de prijs/kwaliteit verhouding, die is erg goed.
Wij bevelen Better Places zeer zeker aan en zullen zelf hopelijk nog vaak met hen waanzinnige reizen maken!

  • Algemeen 9
op 29 december 2018 bestemming: Cuba / rondreis, reisperiode: november 2018

Het reisplan dat we zelf hadden gemaakt heeft Better Places geregeld precies zoals we wilden. Uitstekende overnachtingsplekken; alles klopte. Goede landinformatie gekregen. Persoonlijke benadering.

  • Algemeen 10
op 4 december 2018 bestemming: Cuba / steden, reisperiode: november 2018

Wij zijn met zijn tweeen in 3 weken tijd van West naar Oost Cuba gereisd. De reis werd door de Cuba specialist van Better Places geheel naar onze wensen samengesteld. Alles was perfect georganiseerd met prima prive transfers en verblijf in fijne casas particularis. We hebben genoten van de lokale activiteiten/excursies met fijne en deskundige gidsen

  • Algemeen 10
op 21 november 2018 bestemming: Cuba, reisperiode: november 2018

De reisspecialisten hebben mij zo ontzettend goed geholpen bij het vastleggen van mijn reis. Ze reageren snel, zijn ontzettend flexibel, denken met je mee en samen tot een perfecte reis op maat gekomen. De prijs kwaliteitsverhouding vind ik echt top! In Cuba maakte ik gebruik van een app en alles en iedereen was geregeld. Ik heb een ontspannen reis gehad door Better Places en beveel ze ook ten harte aan. Dank jullie wel daarvoor.

  • Algemeen 10
op 7 augustus 2018 bestemming: Cuba, reisperiode: juli 2018

Better Places maakt waar wat ze beloven en de reis app is een uitstekende tool om je voor te bereiden en op locatie voor de tips en kaarten

  • Algemeen 8
op 5 augustus 2018 bestemming: Cuba / rondtrekken, reisperiode: juli 2018

Reis hebben we samen met Better Places samengesteld Ben zeer tevreden over de kwaliteit van kennis en het meedenken tijdens de samenstelling. Snelle reactie. Reis goed georganiseerd en toen er twijfel was over doorgaan binnenlandse vlucht snelle reactie gekregen.
Alles met casa particulare geregeld. Zeer tevreden over. We bevelen Better Places zeker aan.

  • Algemeen 8
op 27 mei 2018 bestemming: Cuba / Havana, reisperiode: april 2018

Peroonlijke benadering op maat bij samenstellen reisprogramma.
Contact met deskundige bij Better Places verliep via erg korte lijnen.
In Cuba klopte alles wat we hadden afgesproken tot in de puntjes .
Casas particulares/hotels waren prima.
Programma gaf ons voldoende vrijheid en geen zorg over auto en overnachtingen.

  • Algemeen 9
op 5 maart 2018 bestemming: Cuba / rondreis, reisperiode: november 2017

Voorafgaand aan de reis, hebben we goed overleg gehad met BP in Nederland over een evenwichtig pakket aan bestemmingen. Dat pakte heel goed uit. De (8) casas particulares waar we verbleven,waren gevarieerd en allemaal schoon en met buitenruimte. De eigenaren gastvrij en vriendelijk. De transfers prima geregeld en van de gidsen in Havana en Trinidad hebben we veel opgestoken.

  • Algemeen 9
op 9 februari 2018 bestemming: Cuba, reisperiode: januari 2018

We hebben via Better places een rondreis geboekt naar Cuba, alles was prima geregeld, alle Casas particularis waren goed aangegeven en goed te vinden, ook alle tours die wij geboekt hadden waren prima geregeld, het viel ons op dat de mensen altijd stipt op tijd waren en meestal zelfs eerder.
als we 5 minuten stonden te wachten dan waren er altijd mensen die gingen bellen of de gids of taxi al onderweg was, het was een mooie indrukwekkende reis helaas viel het weer wat tegen maar daar kan niemand iets aan doen. als wij nog een verre reis willen maken dan zullen wij zeker Better Places weer alles laten plannen en reserveren, ze denken met je mee en alles was tot in de puntjes verzorgd.

  • Algemeen 9
op 5 december 2017 bestemming: Cuba / Individuele rondreis, reisperiode: juli 2017

Het was een geweldige reis. Heel afwisselend, enigszins avontuurlijk, tot in de puntjes verzorgd en ook zeer goed geregeld. Better Places komt al zijn afspraken na. De door Better Places georganiseerde individuele reis over het hele eiland was volledig aangepast aan onze wensen en mogelijkheden. Vrijwel alle 'Cases particulares" waren ook werkelijk better places dan andere accommodaties in de omgeving. Stuk voor stuk gunstig gelegen, soms ronduit feeëriek en bijna altijd met zeer vriendelijke eigenaren. Ook het vervoer per privé transfers was altijd stipt op tijd. In het land zelf was men voortdurend op de hoogte van ons reisprogramma; van taxichauffeur, tot gids en locatiebeheerder. Klasse. De informatie vooraf was ook uitstekend. Better Places reageert ook snel en duidelijk op de vragen vooraf via de mail.

  • Algemeen 9
op 3 november 2017 bestemming: Cuba / diverse, reisperiode: oktober 2017

Better Places heeft mij verrast met de enthousiaste medewerkers, die vooral meedachten in de tijd waar het om spande tijdens de orkaan Irma.Geen 10, want er moet altijd ruimte overblijven om nog beter te worden!

We hebben een geweldige vakantie gehad. Maar voordat dat een feit was, moesten we éérst door de ongerustheid die door orkaan Irma was veroorzaakt. De berichten waren niet goed. En in deze chaos moesten we het hoofd een beetje koel
houden en door de bomen het bos proberen te zien. Met veel hulp van de medewerker is het goed gekomen. Zij heeft bij elke vraag/ongerustheid geluisterd en geprobeerd mee te denken. Dat gaf een goed gevoel!

Onze reis Havana-Vińales, Playa Girón, Trinidad en Varadero is voor ons een gouden greep geweest. Met dank aan Better Places! Mooie Casa's in bijzondere buurten. Onze reisinformatie was ook heel goed gedocumenteerd. Al met al heel goed geregeld.

De aankomst in Havana was even een cultuurshock, maar we waren goed voorbereid dus dat viel heel snel weg.
Onze chauffeur had een veel te kleine auto om 3 vrouwen te vervoeren. Altijd té veel bagage :-)
Maar hij maakte het een beetje goed door ons een sightseeing te geven door Havana en ons naar een bank te brengen voor onze eerste geldwissel.
De Casa in Havana was heel mooi en in een prima locatie in mooi Oud Havana op loopafstand van bezienswaardigheden en vele WiFi hotspots.

Onze Vińales tour was van een onvergetelijke schoonheid door de landschappen van Cuba. Deze reis duurde 2 uur met een fantastische vintage auto die tip top was onderhouden. Hierdoor hadden wij de gelegenheid om onze gids beter te leren kennen. De geschiedenisles die wij kregen was heel bijzonder. Mede hierdoor verrijkt teruggekomen.

Onze volgende trip was naar Playa Girón met een busrit van 3 uur. Ik moet zeggen dat reizen met de bus wél iets had. Op deze manier was het mogelijk om kris/kras door Cuba te reizen en veel meer van óók de minder bekende plaatsen te zien.
In Playa Girón kwamen we echt tot rust. Zon, rust, zee en strand.
Geen WiFi, en soms was dit afzien vanwege boeken op de iPad die niet gedownload konden worden. Maar we hebben ons prima vermaakt met onze vrolijk nieuwsgierige 8 jarige buurjongen. Het delen met elkaar zit er al jong in. Hij kreeg van ons een rol snoep en het eerste wat hij deed, was naar zijn vriendjes gaan en delen.
In deze Casa konden we ontbijten, lunchen en dineren. We konden óók aangeven wat ww wilden eten. En dit alles voor 10 cuc per maaltijd. Deze locatie is de excellente vermelding van TripAdvisor dubbele en dwars waard.

Over Trinidad was niets gelogen in de informatie die wij hadden van Better Place.
We werden letterlijk teruggeworpen naar 1950 of zoveel eerder, de tijd waarin paard en wagen een normaal verschijnsel waren.
De stad beschrijven als een openlucht museum is meer dan correct. Als je van architectuur houdt, dan beslist deze stad bezoeken. En als je van dansen houdt kom je zeker aan je trekken!
Een pré van onze Casa was dat deze op loopafstand van het busstation én Plaza de Mayor lag.
Op het plein waren Iedere avond live optredens speciaal voor de toeristen.

Het hotel in Varadero was geweldig! Internationaal en goed geoutilleerd.
Hier was t "WiFi-probleem" opgelost; zelfs op je kamer had je WiFi-verbinding.
En een internet-kaart was snel gehaald bij de receptie.
Ik heb al heel veel stranden gezien, maar het strand van Varadero én Barbados zijn wat mij betreft de mooiste stranden!
En als je genoeg van zee en zwembad hebt, Calle 62 biedt vertier.
Hoewel Varadero ook hard is getroffen door Irma, was er niet veel meer van te zien dan een paar grote ontwortelde bomen die er nog lagen en sommige palmbomen zonder blad, die alweer driftig nieuw blad aan het maken waren

Al met al een onvergetelijke ontdekkingsreis/vakantie

  • Algemeen 9
op 1 november 2017 bestemming: Cuba / Havana, reisperiode: oktober 2017

Alles was top geregeld!
De goede Casa's voor de overnachting en ontbijt,de prachtige excursies met de vriendelijke gidsen in de geweldige vintage auto's(altijd op tijd) het mooie land, de muziek,de zon ,het was fantastisch!

  • Algemeen 10
op 8 oktober 2017 bestemming: Cuba / Havana, reisperiode: augustus 2017

Perfect geregeld door better places . een super rondreis gehad .

  • Algemeen 9
op 28 september 2017 bestemming: Cuba / verschillende, reisperiode: september 2017

Leuke ontdekking van een onbekend land en mensen,die heel inventief omgaan met hun beperkte middelen. En Betterplaces zorgde voor de lijm in het geheel.

  • Algemeen 9
op 4 september 2017 bestemming: Cuba, reisperiode: juli 2017

Alles was perfect georganiseerd, de Casas Particulares, de huur van de auto de transfers en de activiteiten. Dank zij Better Places konden wij zorgeloos van onze vakantie genieten.

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2017 bestemming: Cuba / Twello, reisperiode: augustus 2017

We hebben een fantastische vakantie gehad in Cuba. Alles goed geregeld door Better Places. Was echt top!!

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2017 bestemming: Cuba, reisperiode: augustus 2017

We hebben een super vakantie gehad. Betterplaces had alles geregeld. Het verblijf in alle casas waren prima. Het vervoer was altijd stipt op tijd met goede chauffeurs. Cuba een land om nooit te vergeten. We gaan zeker terug en vragen dan weet of betterplaces alles voor ons wil regelen!

  • Algemeen 10
op 10 augustus 2017 bestemming: Cuba / Meerdere steden in Cuba, reisperiode: juli 2017

Alles was perfect op elkaar afgestemd, iedere voucher, transfer en trips met gidsen klopten!

  • Algemeen 9
op 10 augustus 2017 bestemming: Cuba / rondreeis, reisperiode: juli 2017

Alles klopte aan deze reis. Vanaf het allereerste begin van contact met de reisexpert tot de laatste minuut in Cuba. We kregen vooraf zeer goede reisinformatie, goede tips. De accomodaties waren super en de excursies waren ook perfect geregeld, net als de transfers van en naar de luchthaven.
Alles wat wij hoefden te doen was genieten en dat hebben volop gedaan.

  • Algemeen 10
op 5 augustus 2017 bestemming: Cuba, reisperiode: juli 2017

De reis was tot in de puntjes geregeld. Alle privetransfers waren perfect op tijd, de casa's waren prachtig, de vooraf geboekte activiteiten waren erg leuk om te doen, dit alles heeft ons een heel goed beeld gegeven van cuba

  • Algemeen 9
op 28 juli 2017 bestemming: Cuba / rondreis, reisperiode: juli 2017

Better Places heeft een prima reis samengesteld, luisterden goed naar onze wensen. Leuke casas particulares en alles was goed geregeld.

  • Algemeen 9
op 26 juli 2017 bestemming: Cuba, reisperiode: juli 2017

Super goed geregelde reis door Cuba, met leuke accommodaties, gidsen en geen haperingen. Top!

  • Algemeen 9
op 8 juli 2017 bestemming: Cuba, reisperiode: juni 2017

Samen met Monique een prachtige rondreis door het Westen van Cuba samengesteld. Alles was prima geregeld, van casa's tot vervoer. Heel persoonlijke benadering, het contact verliep heel makkelijk en snel.

  • Algemeen 9
op 16 mei 2017 bestemming: Cuba, reisperiode: april 2017

Perfekt georganiseerd tegen een prima prijs

  • Algemeen 9
op 29 april 2017 bestemming: Cuba / overal, reisperiode: april 2017

De casa particular waren prima het vervoer kwam stipt op tijd dus gewoon prima

  • Algemeen 9
op 20 april 2017 bestemming: Cuba, reisperiode: maart 2017

Super klantvriendelijke en goed georganiseerd. Reisinformatie was zeer duidelijk. Casa Particulares op perfecte locaties. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel.

  • Algemeen 9
op 26 maart 2017 bestemming: Cuba, reisperiode: februari 2017

We hebben de reis helemaal naar onze wens kunnen samenstellen. De reisexpert was erg behulpzaam hierbij en heeft zelfs alles omgeboekt toen onze reis helaas verzet moest worden. Beter Places werkt samen met lokale agencies waardoor je meer van het land meekrijgt.

  • Algemeen 9
op 19 maart 2017 bestemming: Cuba, reisperiode: maart 2017

Erg goed alles geregeld, prima afwisseling in programma, professionele gidsen ter plaatse, twee weken volledig genoten

  • Algemeen 9
op 9 maart 2017 bestemming: Cuba / rondreis, reisperiode: februari 2017

In nauw overleg konden wij onze rondreis op Cuba regelen. Op reisgebied zijn wij echte zelfdoeners, voor ons was het belangrijk dat onze eigen inbreng en wensen op vakkundige wijze verwerkt zijn in het uiteindelijke voorstel van Better Places. Helaas moesten wij onze 23-daagse reis al na 5 dagen afbreken ivm familieomstandigheden. Alle lof voor de hulp die wij daarbij hebben gekregen van de lokale mensen in Cuba. Ook speciale lof voor Jacqueline in Nederland die er voor gezorgd heeft dat onze winterjassen die wij in de haast in Havana moesten achterlaten ook weer keurig in Nederland zijn gearriveerd.
Kortom, wij hebben een zeer goede indruk van Better Places.

Zij zijn zeer professioneel. Over Cuba kunnen we vanwege ons korte verblijf van maar helaas 5 dagen minder zeggen. Spannend welke toekomst Cuba te wachten staat na zoveel jaar van isolatie. We wensen de Cubanen al het goede toe voor de toekomst. Zij hebben het echt nodig.
John en Yvonne

  • Algemeen 9
op 29 januari 2017 bestemming: Cuba / rondreis westelijk cuba, reisperiode: december 2016

Goede info vooraf; kwalitatief goede casas; flexibel bij het samenstellen van het reisschema; Alle gemaakte afspraken zijn goed nagekomen tijdens de uitvoering van de reis

  • Algemeen 8
op 23 januari 2017 bestemming: Cuba / rondreis, reisperiode: oktober 2016

Via via op Better Places geattendeerd. Prima reis met overnachtingen in goede casas met private transfer naar volgende bestemming.

  • Algemeen 9
op 13 januari 2017 bestemming: Cuba / rondreis, reisperiode: november 2016

Met behulp van het team van Better Places hebben we ( groep van 5 vrienden een rondreis samengesteld door Cuba met (op ons verzoek) afsluitend 2 nachten Varadero.
Onze toer : HAV -Vinales - Sproa - Playa Largo - Cienfuegos - Trinidad - Santa Clare - Varadero
Better Places heeft voor ons prive transfers geregeld alsook onze overnachtingen in de Casa’s.
Op aanraden van Better places hebben we enkele excuries gemaakt :
oldtimer tour Havana ( +/- 3 uur ) + introductie gids
Tabacco Walking Tour in Vinales
Valle De Los Ingenios in Trinidad, rondtoer suikerrietplantage
Tour Topes de Collantes in Trinidad , uitstap naar watervallen

In Vinales zijn we gaan paardrijden, wat absoluut een topper was en vanuit Soroa zijn we naar Las Terrazas gegaan, waar we een leuke wandeling met gids hebben gemaakt. Playa Largo was ideaal om tussendoor even te relaxen.

Leuke rondreis. Verblijf in casas particulares erg leuk. Alles was prima geregeld, transfers klopten allemaal. Erg tevreden over contact met Better Places, zeker een aanrader!

  • Algemeen 8
op 12 december 2016 bestemming: Cuba / RONDREIS, reisperiode: november 2016

We kunnen Better Places enkel maar aanraden. Het contact met hun verliep zeer persoonlijk en er werd rekening gehouden met al onze wensen. De casa's waar we verbleven waren allemaal zeer goed in orde, de activiteiten perfect geregeld. Een echte aanrader!

  • Algemeen 9
op 5 december 2016 bestemming: Cuba / Rondreis, reisperiode: november 2016

Prima ingespeeld op de wensen. Prima prijs-kwaliteitsverhouding. TOP !!

  • Algemeen 9
op 20 september 2016 bestemming: Cuba, reisperiode: juli 2016

Better Places regelt alles kwalitatief goed, is uitgebreid en snel t.a.v. het verstrekken van informatie over de bestemming en de mogelijkheden. De Casa's waren allemaal kwalitatief goed en bij allen (op 1 na) was de ontvangst heel hartelijk en gastvrij. De excursies welke we vooraf geregeld hebben met Better Places waren allemaal de moeite waar. We hebben genoten van de Horse back riding in Vinales, de bici tour in Trinidad, de (privé) salsa workshop in Trinidad en de hiking naar Topes de Collantes. Het was voor ons de eerste keer dat we accommodaties en excursies vooraf hebben geboekt. Dit is prima bevallen. heel relaxed.(normaal gaan we op de bonnefooi). De auto heeft Better Places ook voor ons geregeld via een lokale agent. Ondanks dat wee een klasse lager kregen (MG6) was ook dit prima en ging voor Cubaanse begrippen snel. Het prijsverschil hebben we gewoon terug gekregen. Ook de omboeking van de vliegveld transfer 36 uur voor vertrek heeft Better Places prima opgepakt en ook hier kregen we het prijsverschil terug. Kortom, alles prima geregeld.

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2016 bestemming: Cuba, reisperiode: augustus 2016

Leuke gevarieerde en heel goed georganiseerde rondreis. Pretttigcontact met Better Places

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2016 bestemming: Cuba, reisperiode: augustus 2016

Een op maat gemaakte rondreis door Cuba en het land op een authentieke manier willen kennen? Dan wil ik jullie Betterplaces zeker aanraden!
Je geeft jouw eigen wensen aan en zij verzorgen in overleg met jou, op zeer klantvriendelijke wijze, een perfecte reis! Alles klopte voor ons; de route, casa's, kleinschalige rondleidingen, goede service enzovoorts.
er zijn diverse aanbieders voor verre reizen, maar wij durven betterplaces bij iedereen aan te raden!

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2016 bestemming: Cuba / Rondreis, reisperiode: augustus 2016

We hebben Cuba op een bijzondere manier leren kennen, mede dankzij de goede voorbereiding met Better Places.

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2016 bestemming: Cuba, reisperiode: augustus 2016

Tof land, mooie Casa's en de huur van een Chinese auto werden uitstekend geregeld door Better Places! Echt TOP!

  • Algemeen 10
op 18 augustus 2016 bestemming: Cuba / Holquin, reisperiode: juli 2016

Verzorgde reis, op maat gesneden, goede faciliteiten

  • Algemeen 9
op 16 augustus 2016 bestemming: Cuba / rondreis, reisperiode: augustus 2016

We hebben een rondreis van 3 weken gemaakt in cuba. Grotendeels zelf gepland met wat advies van Better Places. Communicatie was erg prettig, snelle reacties op onze vragen. Accommodaties, vervoer en enkele excursies geregeld door Better Places. Allemaal prima in orde.

  • Algemeen 9
op 16 juni 2016 bestemming: Cuba, reisperiode: mei 2016

Wij hebben de reis geboekt via Beter Places en dat als heel positief en goed ervaren. De begeleiding bij het boeken en samenstellen van de reis was perfect, korte lijnen direct contact met iemand die het land als geen ander kent. Er wordt rekening gehouden met je wensen en goed advies gegeven. De accommodaties waren echt super en ook de vooraf geboekte excursies waren goed geregeld en verzorgd. Ook alle transfers waren goed en alles liep op rolletjes. Dankzij Better Places hebben wij kunnen genieten van een prachtige en zorgeloze vakantie in Cuba.

  • Algemeen 8
op 13 april 2016 bestemming: Cuba / diversen, reisperiode: maart 2016

Geweldige reis gehad inclusief uniek Stones concert in Havana ! Better Places heeft een heel leuke 8 daagse trip voor ons uitgezet en we hebben genoten van ieder moment. Muchos gracies!! Ga zo door !

  • Algemeen 9
op 8 april 2016 bestemming: Cuba, reisperiode: maart 2016

Prima accommodatie op goede top locaties, cijfer een 9.

  • Algemeen 9
op 15 februari 2016 bestemming: Cuba / Havanna-Vinales-Playa Larga-Trinidad-Varadero, reisperiode: januari 2016

Het was een geweldige reis, leuk samengesteld op basis van onze wensen, goed geadviseerd. Het verblijf, de activiteiten ter plaatse en de huur van een auto en taxi waren uitstekend georganiseerd.

  • Algemeen 10
op 28 januari 2016 bestemming: Cuba, reisperiode: december 2016

Fijne reis, alles was prima geregeld en relaxed!

  • Algemeen 8
op 4 december 2015 bestemming: Cuba, reisperiode: november 2015

Keurig geregeld door iemand met (lokale) kennis van zaken

  • Algemeen 9
op 29 november 2015 bestemming: Cuba / rondreis, reisperiode: november 2015

Super leuke reis gehad, echt kennis kunnen maken met het cubaanse leven, geslapen in casa particulares (bij cubanen thuis) maar ook heerlijk van zon, zee en strand kunnen genieten. Veel gedanst, dat is de cultuur ,overal life muziek een heel gezellig sfeertje. salsa workshop in trinidad ,top! andere excursies bicitour en meet&greet ook goed geregeld ! de heerlijke mojito's mogen we ook niet vergeten, heerlijk bij de tropische temperaturen . Al met al top vakantie !

  • Algemeen 9
op 20 november 2015 bestemming: Cuba, reisperiode: oktober 2015

Wij hebben enorm genoten van onze rondreis in Cuba, het was een hele ervaring voor ons, zeker het overnachten in de Casa's Particularis vonden we zeer aangenaam. Het nauwe contact met de mensen gaf ons een mooi beeld over Cuba en zeker ook wat er leeft onder de mensen, hun visie, hun ideeën en dromen.
Dit was de eerste keer dat we onze reis lieten samenstellen (autuhuur & casa's), we kozen Better Places omdat zij luisteren naar je wensen en je daarbij goede raad geven. En we hebben daar zeker geen spijt van gehad ; nooit hadden wijzelf zo'n toffe casa's kunnen vinden. Ook hun plaatselijke gidsen zijn zeer aan te raden, ze zijn heel stipt en vol overtuiging vertellen ze over hun Cuba, de mooie natuur, hun geschiedenis enz. Zonder Better Places hadden we veel mooie dingen gemist !

  • Algemeen 10
op 1 november 2015 bestemming: Cuba / Rondreis, reisperiode: oktober 2015

Super vakantie gehad. We hebben de huurauto en overnachtingen van te voren geboekt. Alle casa particulares zijn goed bevallen. Schoon en vriendelijke mensen. Het paardrijden door de tabaksplantage, die we er ook bij hadden geboekt was ook zeer geslaagd.

  • Algemeen 9
op 31 juli 2015 bestemming: Cuba / Rondresi midden-west, reisperiode: juli 2015

Mooie reis met goede afwisseling stad en platteland. Individuele rondreis met goede excursies. Contact met reisorganisatie zowel in Nederland als in Cuba is prima. Persoonlijke aandacht. Aanrader!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 6 april 2015 bestemming: Cuba / Havana, reisperiode: maart 2015

Geweldige vakantie. Wat een prachtig land. Cultuur, natuur, mooie stranden en wat een muziek!

  • Algemeen 9
  • Prijs / kwaliteit 8
  • 1