Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Better Places

Pagina 1 van 7 met 65 resultaten

op 3 april 2020 bestemming: Cuba / Rondreis, reisperiode: februari 2019

We maakten zeer goed georganiseerde reis met een betrokken plaatselijke agent!! We hadden overal fijne casaís en daardoor goed contact met de bevolking. Het verkrijgen van brandstof was op Cuba niet altijd gemakkelijk, maar de plaatselijke vertegenwoordiger zorgde altijd voor een oplossing! Casaís en taxivervoer waren perfect geregeld! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 16 maart 2020 bestemming: Cuba / midden en West Cuba, reisperiode: februari 2020

Cuba is geweldig . De geuren, kleuren en de muziek maken het tot een onze mooiste reiservaringen. Wij hebben gereisd met de tourbus. Dat was supergoed geregeld. Het kost misschien wat meer tijd, maar het begrip tijd speelt in een land als Cuba niet zo'n grote rol. We hadden van te voren een aantal excursies geboekt. Juist in dit contact met de gidsen kom je veel te weten over het land en de cultuur. Alle gidsen spraken goed Engels . Het slapen in de casa's is een ervaring op zich. De ene keer slaap je in een koloniaal huis met een jaren 70 inrichting, de andere keer in een vervallen paleis met een binnentuin en de altijd aanwezige schommelstoel. Op een vraag van een van onze vrienden :" Wat vond je nu het mooiste in Cuba", was ons beider antwoord: de mensen. Normaal organiseren wij niets van te voren , maar Better Places is zeker een aanrader! ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 28 februari 2020 bestemming: Cuba, reisperiode: februari 2020

Fijne, snelle en klantvriendelijke afstemming voorafgaande aan de vakantie. Resulterend in een perfect op maat gemaakte reis op basis van onze wensen in combinatie met hun uitgebreide kennis van het land. Er werd zelfs meegedacht in het organiseren van mijn huwelijksaanzoek! Kortom, ik beveel Better Places van harte aan! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 27 februari 2020 bestemming: Cuba, reisperiode: februari 2019

Better Places krijgt van ons een 9 voor de organisatie van onze Cuba reis! Zowel onderdak bij de Casas Particulares, als het transport met Private Transfers en de verschillende excursies met gidsen waren allemaal perfect geregeld. Ook de communicatie in Cuba en hier in Nederland was adequaat, snel en service gericht!
Alle casas waren verschillend van karakter, de chauffeurs reden veilig en de gidsen spraken allen redelijk engels en wisten interessante verhalen te vertellen. Zeer boeiende reis, mede door Better Places! Heel veel dank, Aernout en Frederike van Citters

  • Algemeen 9
op 22 november 2019 bestemming: Cuba, reisperiode: november 2019

Net terug met mijn vriendin van een prachtige reis door Cuba! Kan een heel verhaal houden over Better Places maar kort gezegd komt het er gewoon op neer dat ze professioneel, klantgericht, erg vriendelijk, hulpvaardig, flexibel, snel en duidelijk zijn. Ze respecteren je als klant, maar ook de lokale mensen waar ze mee samenwerken. Goed geholpen vooraf de reis en prettig dat je kort na terugkomst gevraagd wordt je ervaringen eerlijk met ze te delen. Wij raden Better Places aan! De volgende reis plannen we stiekem al...

  • Algemeen 9
op 20 november 2019 bestemming: Cuba, reisperiode: november 2019

Ook wij meer dan tevreden over onze reis naar Cuba. Vanaf het boeken en de voorbereiding, tot de organisatie tijdens de reis, alles klopte. Het contact vooraf loopt heel erg plezierig en persoonlijk. Er wordt goed geluisterd wat jouw wensen zijn voor de reis. De informatie is erg goed en informatief en met name de app is superhandig tijdens de reis. Alle afspraken zijn goed nagekomen, er is eigenlijk helemaal niets waar wij over zouden kunnen klagen.
Daarbij is de reis ook fantastisch geweest! Prachtig land, aardige mensen, interessante locaties. Wij hebben ons verbaasd over de professionaliteit en kennis van Better Places en dat gebeurt een verwende westerse reiziger niet vaak. Better Places is absoluut een aanrader!

  • Algemeen 10
op 14 april 2019 bestemming: Cuba / rondreis, reisperiode: maart 2019

Na jaren "bestemmingswens" is Cuba realiteit geworden. Vier weken hebben we rondgereisd op dit bijzondere eiland. De positieve levensinstelling van de hulpvaardige en humoristische Cubaan t.o.v. de vaak lastige omstandigheden waaronder hij woont en werkt hebben ons zeer verrast. Door inlezen en oriŽnteren hebben we onze route samengesteld en die bleek niet helemaal standaard. Vrienden van ons hadden op Cuba positieve ervaring met de organisatie "Better Places", om die reden hebben wij hen ook benaderd.
Een betere tip hadden ze ons niet kunnen geven: de door ons zelf samengestelde route kreeg enkele wijzigingen ten goede, de door Better Places uitgezochte Casas waren zonder uitzondering uitstekend. Het vervoer ter plekke verliep zonder ťťn enkel probleem, alle afspraken klopten en verliepen soepel, mede door de samenwerking van Better Places met de eilandelijke organisatie "Mi Cuba"
Op onze "reiswenslijst" staan nog een aantal bestemmingen, het inlezen en de oriŽntatie zullen we zelf blijven doen, de uitvoering ervan geven we voortaan uit handen: aan Better Places!

  • Algemeen 9
op 23 maart 2019 bestemming: Cuba / rondrit, reisperiode: maart 2019

Prima begeleiding vooraf, prima uitgestippeld, professioneel en vriendelijk!

  • Algemeen 9
op 16 maart 2019 bestemming: Cuba, reisperiode: februari 2019

Afgelopen januari/februari met een klein groepje (1 stel en 2 losse vrienden, 3 kamers dus) op reis geweest naar Cuba, onze eerste keer in Cuba. En we hebben better places gevraagd ons te helpen. In samenspraak met hen hebben we een rondreis opgezet, waarbij Better places voor ons de casas heeft uitgezocht en geregeld en ze hebben 3 tours met gids voor ons geregeld: in Havana, in Vinales en in Trinidad.
Wij waren heel erg tevreden met het contact vooraf, better places dacht met ons mee over de locaties, hoe lang we ergens zouden blijven e.d. De casas hadden wij zelf zo niet kunnen uitzoeken. De Casas waren echt top, leuke gastvrouwen/heren, mooie plekken, goede voorzieningen en zo nodig lekker eten. De mooiste was degene waar we van tevoren het minst van hadden verwacht, namelijk in Soroa. Daarnaast zijn we nog een aantal dagen in een all inclusive geweest aan een parelwit strand. WOW!!
Bij het boeken van de reis krijg je van te voren ook veel informatie, praktisch, maar ook inhoudelijk over het land en de mensen: heel handig.
de 3 tours die voor ons waren geregeld waren (Het idee daarvoor kwam van better Places, niet van ons) totaal verschillend van elkaar en alle 3 even waardevol. En zo was er gelijk een lokaal contact, voor het geval er nog meer wensen waren om iets te bezoeken met een gids. heel handig.
Er was 1 klein gedoe'tje over een ontbrekende voucher, maar dat was met een telefoontje, naar de lokale contactpersoon ook snel opgelost.
Wij hebben echt een top vakantie gehad. En voor een volgende vakantie (anders dan aan het strand liggen met een boek), zouden wij zeker weer gebruik maken van Better Places om ons te helpen een reis uit te zetten.

  • Algemeen 10
op 3 maart 2019 bestemming: Cuba / Rondreis, reisperiode: februari 2018

Samen met mijn man een rondreis gemaakt met privť transfers en geslapen in casa's, alles was super goed geregeld.

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende