Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Better Places

Pagina 1 van 8 met 75 resultaten

op 22 februari 2020 bestemming: Costa Rica, reisperiode: januari 2019

Programma geheel op wens samengesteld, mooie (eco)accommodaties en vooral de bereikbaarheid van Better Places tijdens de reis maakten het tot een mooie en bijzondere ervaring ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 12 januari 2020 bestemming: Costa Rica, reisperiode: december 2019

Supergave reis gehad verzorgd door Simone van Better Places. Zowel in de voorbereiding als tijdens de reis zelf aan alle kanten ondersteund en geadviseerd door haar. Hoe relaxed is dat om iemand in het land zelf te hebben, die je zo kan bellen/appen en gelijk met raad/daad ter zijde staat! Super georganiseerd!
Verder een fantastisch verblijf gehad daar, mooie locaties, verrassende onderkomens, supervriendelijke mensen en een waanzinnig gave natuur.
Keurig verzorgd allemaal, als we weer op reis gaan doen we dat zeker weer in overleg met Better Places! ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 1 januari 2020 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: december 2019

Hoe fijn is dit! Wat een luxe om te reizen met Better Places. De luxe van iemand die met je meedenkt in de voorbereiding, van een makkelijk te raadplegen zeer compleet reisschema, van de leuke en lekkere adresjes waar je alleen maar naartoe hoeft te rijden om aan te schuiven en van de snelle hulp via Whatsapp als je het nodig hebt.
En dat in het prachtige Costa Rica met een geweldige natuur, lieve mensen en hun gastvrijheid.
Een ideale combinatie die ik iedereen kan aanraden. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 15 december 2019 bestemming: Costa Rica / Rondreis 16 dagen, reisperiode: november 2019

Samen met mijn man hebben we een fantastische vakantie gehad, de hele organisatie was perfect, ook de keuze van de lodges en hotels, alles sloot prima op elkaar aan. Bij problemen altijd meteen feedback op Whatsapp. Ook het reisprogramma via de app. is ideaal, werkt offline dus altijd alle informatie bij de hand. We gaan zeker nog eens met Better Places

  • Algemeen 10
op 10 december 2019 bestemming: Costa Rica / Noord-Holland, reisperiode: november 2019

Costa Rica een van de mooiste reizen die we hebben gemaakt, alles was perfect geregeld. Better Places heeft, in eerste instantie, heel goed geluisterd naar wat wij leuk vinden, wat we graag wilden zien en doen en daarop een reisvoorstel gemaakt. Accommodaties zijn met zorg uitgekozen door Better Places, leuk, goed en kleinschalig. Ze geven goede en leuke tips over tal van activiteiten, wat te ondernemen, leuke restaurantjes, info over de reistijden. Zeer uitgebreid en goed. Ze weten ook net die leuke plekken aan te wijzen die je zelf wellicht niet zo snel vindt. Je ervaart de steun van Better Places gedurende de hele reis. We reisden lekker op ons zelf deels ook met een auto. En we hebben onderweg veel leuke internationale mensen ontmoet. Better Places is een vette aanrader!

  • Algemeen 10
op 29 november 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: november 2019

Onze eerste ervaring met Better Places. Een sympathieke reisorganisatie met grote betrokkenheid bij hun klanten. Alles klopte , hulp waar nodig en geweldige reis. Wij gaan er zeker opnieuw voor!

  • Algemeen 9
op 4 november 2019 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: mei 2019

Tijdens onze rondreis met 3 kleine kinderen fantastisch bij gestaan door de dames van Better Places!! Ook toen we met onze zoon van 3 naar de dokter moesten vanwege een voedselvergiftiging regelde ze alles voor ons en gingen zelfs met ons mee. Ik raad dit zeker aan!

  • Algemeen 10
op 5 oktober 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: september 2019

Alles was door Better Places goed geregeld. Mooie reisroute, rekening houdend met onze voorkeuren. Plaatsen voor overnachtingen : Top!!! Een prachtig land, mooie fauna en flora. Een sterke aanrader!!!

  • Algemeen 9
op 2 oktober 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: september 2019

Onze rondreis van 2,5 week door Costa Rica was in 1 woord fantastisch! Het reisplan paste precies bij ons. We zijn gewend om te reizen zonder organisatie, maar dit is heel goed bevallen. Omdat je precies kan laten vastleggen wat je wilt (en wat je dus ter plekke zelf wilt regelen). De dames reageren super snel op mail en apps (ter plekke), op elke vraag kwam antwoord en het contact is erg persoonlijk. Wat heel erg fijn is. De app waar de reis in staat werkt ook heel erg prettig. Alles staat daar in. De accommodaties waren allemaal heel erg fijn. Elke plek was weer anders, dus ontzettend veel gezien en ervaren. We hadden een week een auto en de rest ging met transfers, die allemaal goed geregeld waren. Je kunt merken dat ze het land goed kennen, dus qua weer hadden we het ook erg getroffen terwijl het regenseizoen was. Ik kan Better Places iedereen aanbevelen en een volgende reis gaan we ook weer zo doen!

  • Algemeen 10
op 27 september 2019 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: september 2019

Een geweldige reis! Die fantastisch is geregeld door Better Places. Een reis nog mooier dan we ons hadden voorgesteld en durfde te wensen. Vanaf het eerste mail contact hadden we al een goed gevoel en dat is alleen maar bevestigd. Alles klopte van begin tot eind en van grote tot kleine dingetjes. Je krijgt meteen een heel persoonlijk gevoel door het contact. Je kunt aangeven wat je wensen zijn en ze gaan het voor je verwerken. Wat wij als erg prettig hebben ervaren is de app waarin je reis van a tot z per dag vermeld staat en met de routes, en andere verwijzingen naar bv restaurants, je accomodatie en wat er evt te doen is in de omgeving. Je kunt 24/7 contact zoeken als je op locatie zit en krijgt meteen antwoord. In een ver land is dat toch prettig als je iemand binnen hand bereik hebt die meteen met je mee kan denken mocht dat nodig zijn. De reizigers die wij hebben gesproken en ook via Better Places hebben geboekt waren net zo entousiast en tevreden als wij. Kortom, wij zouden meteen weer overwegen om via Better Places een reis te boeken! Meiden in Costa Rica, BEDANKT!!!

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende