Ervaringen Better Places

Pagina 1 van 1 met 77 resultaten

op 17 april 2020 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: februari 2020

We hebben een hele mooie diverse reis gemaakt. Veel locaties aangedaan, de meeste erg fijn, sommige net niet helemaal wat we hadden gehoopt. We zijn drie volle weken geweest met een kleine uitstap naar Panama voor drie dagen. Denk dat het niet iets te lang was. Wel was alles verder strak geregeld vanuit Better Places, informatie was goed en duidelijk. Het contact en het overleg bij het boeken, het meedenken en ook het contact tijdens de reis wanneer dit nodig was erg fijn. Wij hebben echt veel gehad aan het advies tijdens het boeken, heel persoonlijk en snel. Fijn. Kortom wij zullen zeker een volgende reis bij Better Places boeken.

  • Algemeen 8
op 6 maart 2020 bestemming: Costa Rica / Divers, reisperiode: februari 2020

Goed op ons gericht reisplan was zeer snel ter beschikking. Prachtige slaaplokaties op bijzondere plekken. Zeer handige reisapp. Org. Is gericht op duurzaamheid en dat is merkbaar gedurende de reis

  • Algemeen 9




op 22 februari 2020 bestemming: Costa Rica, reisperiode: januari 2019

Programma geheel op wens samengesteld, mooie (eco)accommodaties en vooral de bereikbaarheid van Better Places tijdens de reis maakten het tot een mooie en bijzondere ervaring

  • Algemeen 9
op 12 januari 2020 bestemming: Costa Rica, reisperiode: december 2019

Supergave reis gehad verzorgd door Simone van Better Places. Zowel in de voorbereiding als tijdens de reis zelf aan alle kanten ondersteund en geadviseerd door haar. Hoe relaxed is dat om iemand in het land zelf te hebben, die je zo kan bellen/appen en gelijk met raad/daad ter zijde staat! Super georganiseerd!
Verder een fantastisch verblijf gehad daar, mooie locaties, verrassende onderkomens, supervriendelijke mensen en een waanzinnig gave natuur.
Keurig verzorgd allemaal, als we weer op reis gaan doen we dat zeker weer in overleg met Better Places!

  • Algemeen 10
op 1 januari 2020 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: december 2019

Hoe fijn is dit! Wat een luxe om te reizen met Better Places. De luxe van iemand die met je meedenkt in de voorbereiding, van een makkelijk te raadplegen zeer compleet reisschema, van de leuke en lekkere adresjes waar je alleen maar naartoe hoeft te rijden om aan te schuiven en van de snelle hulp via Whatsapp als je het nodig hebt.
En dat in het prachtige Costa Rica met een geweldige natuur, lieve mensen en hun gastvrijheid.
Een ideale combinatie die ik iedereen kan aanraden.

  • Algemeen 9
op 15 december 2019 bestemming: Costa Rica / Rondreis 16 dagen, reisperiode: november 2019

Samen met mijn man hebben we een fantastische vakantie gehad, de hele organisatie was perfect, ook de keuze van de lodges en hotels, alles sloot prima op elkaar aan. Bij problemen altijd meteen feedback op Whatsapp. Ook het reisprogramma via de app. is ideaal, werkt offline dus altijd alle informatie bij de hand. We gaan zeker nog eens met Better Places

  • Algemeen 10
op 10 december 2019 bestemming: Costa Rica / Noord-Holland, reisperiode: november 2019

Costa Rica een van de mooiste reizen die we hebben gemaakt, alles was perfect geregeld. Better Places heeft, in eerste instantie, heel goed geluisterd naar wat wij leuk vinden, wat we graag wilden zien en doen en daarop een reisvoorstel gemaakt. Accommodaties zijn met zorg uitgekozen door Better Places, leuk, goed en kleinschalig. Ze geven goede en leuke tips over tal van activiteiten, wat te ondernemen, leuke restaurantjes, info over de reistijden. Zeer uitgebreid en goed. Ze weten ook net die leuke plekken aan te wijzen die je zelf wellicht niet zo snel vindt. Je ervaart de steun van Better Places gedurende de hele reis. We reisden lekker op ons zelf deels ook met een auto. En we hebben onderweg veel leuke internationale mensen ontmoet. Better Places is een vette aanrader!

  • Algemeen 10
op 29 november 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: november 2019

Onze eerste ervaring met Better Places. Een sympathieke reisorganisatie met grote betrokkenheid bij hun klanten. Alles klopte , hulp waar nodig en geweldige reis. Wij gaan er zeker opnieuw voor!

  • Algemeen 9
op 4 november 2019 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: mei 2019

Tijdens onze rondreis met 3 kleine kinderen fantastisch bij gestaan door de dames van Better Places!! Ook toen we met onze zoon van 3 naar de dokter moesten vanwege een voedselvergiftiging regelde ze alles voor ons en gingen zelfs met ons mee. Ik raad dit zeker aan!

  • Algemeen 10
op 5 oktober 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: september 2019

Alles was door Better Places goed geregeld. Mooie reisroute, rekening houdend met onze voorkeuren. Plaatsen voor overnachtingen : Top!!! Een prachtig land, mooie fauna en flora. Een sterke aanrader!!!

  • Algemeen 9
op 2 oktober 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: september 2019

Onze rondreis van 2,5 week door Costa Rica was in 1 woord fantastisch! Het reisplan paste precies bij ons. We zijn gewend om te reizen zonder organisatie, maar dit is heel goed bevallen. Omdat je precies kan laten vastleggen wat je wilt (en wat je dus ter plekke zelf wilt regelen). De dames reageren super snel op mail en apps (ter plekke), op elke vraag kwam antwoord en het contact is erg persoonlijk. Wat heel erg fijn is. De app waar de reis in staat werkt ook heel erg prettig. Alles staat daar in. De accommodaties waren allemaal heel erg fijn. Elke plek was weer anders, dus ontzettend veel gezien en ervaren. We hadden een week een auto en de rest ging met transfers, die allemaal goed geregeld waren. Je kunt merken dat ze het land goed kennen, dus qua weer hadden we het ook erg getroffen terwijl het regenseizoen was. Ik kan Better Places iedereen aanbevelen en een volgende reis gaan we ook weer zo doen!

  • Algemeen 10
op 27 september 2019 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: september 2019

Een geweldige reis! Die fantastisch is geregeld door Better Places. Een reis nog mooier dan we ons hadden voorgesteld en durfde te wensen. Vanaf het eerste mail contact hadden we al een goed gevoel en dat is alleen maar bevestigd. Alles klopte van begin tot eind en van grote tot kleine dingetjes. Je krijgt meteen een heel persoonlijk gevoel door het contact. Je kunt aangeven wat je wensen zijn en ze gaan het voor je verwerken. Wat wij als erg prettig hebben ervaren is de app waarin je reis van a tot z per dag vermeld staat en met de routes, en andere verwijzingen naar bv restaurants, je accomodatie en wat er evt te doen is in de omgeving. Je kunt 24/7 contact zoeken als je op locatie zit en krijgt meteen antwoord. In een ver land is dat toch prettig als je iemand binnen hand bereik hebt die meteen met je mee kan denken mocht dat nodig zijn. De reizigers die wij hebben gesproken en ook via Better Places hebben geboekt waren net zo entousiast en tevreden als wij. Kortom, wij zouden meteen weer overwegen om via Better Places een reis te boeken! Meiden in Costa Rica, BEDANKT!!!

  • Algemeen 10
op 23 september 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: september 2019

Het was een reis om ons 50-jarig huwelijk samen te vieren. De voorbereidingen met de dames in Costa Rica was erg plezierig en we ontvingen prima suggesties en er werd ook goed rekening gehouden met onze wensen en mogelijkheden. Ook werd er rekening gehouden met de beperkingen van het seizoen. Tijdens de reis klopte vrijwel alles en werden we op de verschillende locaties zeer hartelijk ontvangen. We hadden ons geen betere eerste kennismaking met het schitterende land Costa Rica kunnen voorstellen. Prachtige flora en faunen en meestal zeer deskundige gidsen.

  • Algemeen 9
op 3 september 2019 bestemming: Costa Rica / diverse, reisperiode: juli 2019

Wij zijn van 24/7/19 tot en met 10/8/19 (2 volwassenen en 2 kinderen) via Better Places op reis geweest naar Costa Rica. Het land is geweldig mooi, de mensen zijn heel erg aardig en de wegen zijn goed te berijden. Ik had bij Better Places aangegeven wat wij zochten en binnen een paar dagen hadden we een super gaaf reisvoorstel liggen. We hebben hier nog een paar kleine wijzigingen in aangebracht. Tijdens de reis zelf was alles top geregeld. Ik had gevraagd om kleinschalige accomodaties en schone kamers en alles was kleinschalige en super schoon. Overal deden ze aan afvalscheiding en was er mogelijkheid tot gezuiverd water. De chauffeurs van vooraf geboekte excursies (paardrijden, raften, ziplinen) waren voor de afgesproken tijd aanwezig op de afgesproken locatie. Tijdens de reis kan je makkelijk met de meiden van Better Places app'en. Wij zijn super blij dat we deze reis met behulp van Better Places hebben kunnen maken en boeken een volgende keer zeker weer via Better Places. Bedankt allemaal

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2019 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: juli 2019

Wij hebben met onze twee kinderen van 5 en 7 een prachtige rondreis gemaakt in Costa Rica. We zaten op geweldige plekken en hebben heel veel dieren en overweldigende natuur gezien. Het was onze eerste verre reis met kinderen en hoewel we dachten dat het misschien vermoeiend voor ze was om na twee of drie dagen weer verder te trekken was dat totaal niet het geval. Dat kwam ook doordat bijna alle accomodaties erg kindvriendelijk waren met een zwembad. Een hoogtepunt van onze reis waren wel de zipplines in Monteverde. Wat een enorm avontuur is dat geweest. Simone en Nadieh bedankt voor het regelen van de accomodaties, de huurauto en de transfers. We hebben enorm genoten van onze vakantie in Costa Rica!

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: augustus 2019

Net terug van een geweldige rondreis door Costa Rica met gezin met drie tiener dochters. Alles perfect geregeld met vele leuke lodges, welke ik nooit zelf gevonden zou hebben. Goed advies met betrekking tot de activiteiten ter plekke en suggesties voor lokale eetgelegenheden. Ook de reisvoorbereidingen en respons tijd op mijn vragen was zeer snel. Echt een aanrader!

  • Algemeen 10
op 22 augustus 2019 bestemming: Costa Rica / Rondgetrokken, reisperiode: juli 2019

Mede dankzij Better Places een fantastische vakantie gehad. Zij hebben voor ons een mooie rondreis samengesteld naar aanleiding van onze wensen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Via de app geven ze tips voor extra excursies en restaurants. De communicatie verliep ook uitstekend. Zeer zeker een aanrader!

  • Algemeen 10
op 20 augustus 2019 bestemming: Costa Rica / Tortuguero, La Fortuna, Puerto Viejo, reisperiode: augustus 2019

Persoonlijk en heel fijn direct contact met degene die alles regelt. Eerlijk advies over wat wel en niet aan te bevelen is. Zeer snel in reageren op vragen. Schitterende locaties. We hebben een top reis gehad!

  • Algemeen 10
op 16 augustus 2019 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: augustus 2018

Prachtige reis gemaakt, net sinds een dag terug. Erg genoten van de mooie natuur, de aardige bevolking en het lekkere eten. Vooraf heel prettige begeleiding van Better Places, snel reactie via email en app, prijs- kwaliteit verhouding prima. Het reisplan werd in een handige reisapp geplaatst. Ook tijdens de reis bleef onze contactpersoon belangstellend. Beveel better places van harte aan!

  • Algemeen 9
op 16 augustus 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: juli 2019

Fantastische reis gehad, we hebben Costa Rica in ons hart gesloten. Better Places heeft ons een passende reis gemaakt welke we fijn konden bekijken op een handige app tijdens onze reis. De tips voor restaurantjes werden erg gewaardeerd. Wat heel fijn is gebleken is dat we tijdens onze reis via Whatsapp in contact konden komen met de reisorganisatie. Nadat we heel ongelukkig auto schade hadden opgelopen, heeft de reisorganisatie dit direct met het verhuurbedrijf gecommuniceerd. Doordat we foto's hadden doorgestuurd konden ze direct voor ons de reparatiekosten voor de schade berekenen waardoor we niet de hele vakantie in de rats zaten.

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2019 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: juli 2019

Vanaf het eerste contact tot en met de terugreis hebben we een super goed gevoel gehad. Mooi samengestelde reis waarbij goed geluisterd werd naar onze individuele wensen. Overzichtelijk reisschema en een superhandige app (tripplans) welke we onderweg veel gebruikt hebben voor de vouchers, routebeschrijvingen, etc.
Ook het feit dat je ter plaatse contact kunt opnemen met je contactpersoon mocht dit nodig zijn, hebben we als zeer prettig ervaren.
Al met al een ontzettend mooie en avontuurlijke vakantie waaraan de kennis en expertise van Better Places zeker heeft bijgedragen.

  • Algemeen 9
op 28 juli 2019 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: juni 2019

Voor ons de eerste keer met Better Places naar Midden-Amerika. En het is ons vanaf het begin tot het einde zeer goed bevallen. De informatie vooraf met tips over hoe de reis te plannen, tot de uitvoering in Costa Rica was geweldig. Ter plaatse prima accommodaties, vriendelijke begeleiding. Een prima reisplan van A tot Z op je mobiel. En de contacten via whatts-app of via de telefoon met de medewerkers in het land waren perfect. Het is ons zeer goed bevallen en de volgende reis zal zeker weer via Better Places zijn.

  • Algemeen 9
op 26 juli 2019 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: juli 2019

We hebben een fantastische reis gemaakt door Costa Rica met ons gezin. Samengesteld naar onze wensen en in nauw en snel contact met better places. Alles was zoals voorgesteld en beter. Perfect geregeld en de app werkt fantastisch. We hebben veel gedaan zoals paardrijden op het strand, canopy tour, dolfijnen en snorkeltocht, schildpadden eieren zien leggen, bezoek aan de hangbruggen bij de Arenal vulkaan en nog veel meer. Ook onze kinderen van 12 en 15 hebben genoten! We zullen de volgende keer zeker weer voor Better places kiezen.

  • Algemeen 10
op 24 mei 2019 bestemming: Costa Rica / Verschillende plaatsen, reisperiode: mei 2019

De reis die jullie hebben samengesteld heeft ons meer gegeven dan dat wij hadden kunnen indenken. De accomodaties die voor ons zijn uitgezocht waren zeer bijzonder. Bedankt.

  • Algemeen 10
op 9 mei 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: april 2019

Omdat we hebben genoten van het begin tot het eind

  • Algemeen 10
op 11 april 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: maart 2019

We zijn in maart 17 dagen naar Costa Rica geweest en hebben genoten van een fantastische reis.
De eerste 3 dagen was in een internationaal gezelschap naar Tortuguero, vanaf dag 4 hebben we individueel rondgereisd met een huurauto, een echte aanrader !
Het contact vooraf met Better Places verliep heel vlot. We hadden zelf vooraf al wat opzoekwerk verricht, maar dankzij de extra informatie invm activiteiten en tips en de info van de website van Better Places konden we een fantastische ďreis op maatĒ samenstellen. Eigen voorstellen / wijzigingen werden zonder problemen opgenomen in het reisplan. Ook ter plaatse konden we een beroep doen op hen dmv. Whatsapp. Elke vraag werd binnen de kortste tijd beantwoord, zelfs in het weekend 😊. Trip informatie en vouchers werden via een app ter beschikking gesteld, super handig !
We hebben op onze reis zeer mooie natuur gezien, heel veel dieren (zelfs van kortbij), mooie stranden, nevelwouden en prachtige parken.
We hebben op 3 dagen regen/bewolking gehad (waarvan 2 tijdens ons bezoek aan de Mystic hanging bridges en Monteverde ->> heel jammer, maar dat is helaas de natuur 😊 ), maar voor de rest heel veel zon.
Het was een reis om nooit te vergeten dankzij het superteam van Better Places : Liesbet, Nadieh, Antoinette en Simone.
Het was gewoon genieten ďPura VidaĒ

  • Algemeen 9
op 28 maart 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: maart 2019

We hebben een heel mooie reis gemaakt van 3 weken door Costa Rica. Vooraf hadden we goed contact met de dames ter plaatse en we hebben een heel uitgebreide reisbeschrijving gekregen. Alles is prima verlopen, de meeste accomodaties waren heel goed en we hebben volop genoten.

  • Algemeen 8
op 11 maart 2019 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: februari 2018

Goed georganiseerde reis, prima begeleiding ter plaatse via whatsapp, het dreigde 1 x serieus fout te gaan en na contact is het die dag toch nog goed gekomen, Toppie!

  • Algemeen 9
op 15 februari 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: januari 2019

Zeer tevreden over zowel de voorbereiding met Better Places als de uitvoering van de reis zelf. Er wordt meegedacht, als er iets wijzigt dan komen de reisbegeleidsters met voorstellen voor aanpassing en tijdens de reis bleek alles perfect geregeld te zijn. Chauffeurs waren steeds op tijd, kundige en aardige gidsen waren in de parken geregeld en de verblijflocaties voldeden geheel aan onze wensen. Heerlijk rustige en schone plekken voor overnachtingen. Topprestatie dus!

  • Algemeen 9
op 25 januari 2019 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: december 2018

Geweldige rondreis met ons gezin gemaakt! Alles was perfect geregeld.

  • Algemeen 9
op 15 januari 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: december 2018

We hebben een hele mooie reis gehad, super georganiseerd. Erg fijn dat je zelf het reisschema kan samenstellen en dat better places meedenkt over de mogelijkheden. Ze reageren snel op vragen en het is fijn om ook tijdens de vakantie een whatsapp bericht te kunnen sturen met een vraag. De accomodaties waren op erg mooie locaties die perfect aansloten bij onze wensen: in de natuur, je ziet de dieren al rondom de accomodaties en ook in toeristische locaties op een rustig plekje. Een aanrader!

  • Algemeen 9
op 11 januari 2019 bestemming: Costa Rica / westkust van zuid naar noord, reisperiode: december 2018

Er was vanaf het begin een vlot en goed contact met Better Places, zij pikten onze wensen goed op qua invulling van de reis en accommodaties, zij hadden ook zelf suggesties zodat je goed in het reisplan kon kijken of dit voldeed aan je wensen . We (ouders met 2 kinderen van 18 en 15) zijn met een huurauto rond getrokken en dat ging perfect. Ter plekke was het handig om via what's app contact te hebben en vragen werden direct beantwoord, dat vonden we zeker een pluspunt.
Costa Rica overtrof onze verwachtingen. De natuur is overweldigend mooi, wij hebben enorm genoten.

  • Algemeen 10
op 4 januari 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: november 2018

Fantastische reis en goede voorbereiding en begeleiding tijdens de reis. Communicatie erg fijn, informeel en zeer vriendelijk.

Een aanrader

  • Algemeen 10
op 4 januari 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: december 2018

Vanaf het eerste contact met Better Places( Liesbet en Nadieh) viel de uitstekende samenwerking op. Persoonlijk advies, snelle reacties, helemaal zoals het hoort!
Costa Rica was fantastisch, en de samen met BP vastgelegde reis was boven verwachting. Wat een prachtige natuur, zeer aangename mensen, wat een ervaring. Ook ter plekke konden we een beroep doen op BP, zowel qua info als bij eventuele vragen. In een land waar je de taal niet machtig bent, vonden wij dat toch een heel grote plus!
Als je twijfelt aan Costa Rica, niet doen. Als je twijfelt of je met BP wil samenwerken: ook niet doen. Prima organisatie!!!

Dank jullie wel, Liesbet, Nadieh en Simone!!

  • Algemeen 9
op 7 december 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: november 2018

Samen met mijn vriendin heb ik in november een prachtige reis gemaakt door Costa Rica. De reis werd samengesteld door de reisexperts van Better Places. Door hun persoonlijke benadering en goed luisterend oor werd de reis helemaal op onze wensen aangepast. We hebben optimaal genoten van de schitterende natuur, de vogels en prachtige rustige plekken waar we verbleven. Vorig jaar hadden we met Better Places al een topreis door Madagaskar en deze reis deed daar niet voor onder.
Bedankt dames voor deze geweldige ervaring!
Heb je reisplannen dan raden we je aan om eerst op de site van Better Places te kijken!!

  • Algemeen 9
op 15 november 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: oktober 2018

Zeer tevreden over onze rondreis door Costa Rica, goed georganiseerd

  • Algemeen 9
op 11 november 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: september 2018

Wij hebben een fantastische reis gehad in Costa Rica!
Reisplanners Nadieh & Liesbeth hebben ons zeer goed geholpen met het plannen van een reis op onze maat en met hun interessante tips & mooie locaties werd het een onvergetelijke reis! Bedankt!

  • Algemeen 9
op 3 september 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: augustus 2018

Bijzondere reis in een prachtig land. Goed georganiseerd met goede hotels en een fijne afwisseling van natuur en strand. Ook Bocas del Toro in Panama was heel leuk. Fijn het snelle app contact met antoinet en de reis app met leuke suggestie met wat te doen en restaurants.

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: augustus 2018

Het was een hele mooie reis met de juiste afwisseling tussen actie en ontspanning. Leuke hotels en goed advies. Heel fijn was t makkelijke what'sapp contact met lokale reisagent en de app met de hele reis erin.

  • Algemeen 9
op 21 juni 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: mei 2018

Jaren lang hebben wij onze vakanties volledig zelf geregeld. Sinds vorig jaar leggen we toch maar wat van te voren vast. Dit jaar wilden we naar Costa Rica en Nicaragua. Onze ideeŽn voorgelegd aan 3 organisaties, waaronder Better Places. Het eerste voorstel van Better Places zat al snel in onze inbox, inclusief een paar suggesties voor wat wijzigingen. Helaas konden we de auto niet mee nemen naar Nicaragua en moesten we gebruik gaan maken van allerlei transfers....dat betekent voor ons "weg vrijheid". Dus besloten het Nicaragua deel maat te laten vallen. De dames van Better Places pikten dat snel op en kwamen dezelfde dag nog met een nieuw voorstel. Na nog wat kleine aanpassingen was ons reisplan compleet. Het reisvoorstel van Better Places wordt elektronisch aangeleverd, dus geen papieren rompslomp meer. Alles in een App op je telefoon, vouchers, navigatie, eetsuggesties...En tijdens de reis bleek het allemaal te kloppen.....een heerlijke vakantie gehad dankzij de vriendelijke, persoonlijke en professionele assistentie van de dames van Better Places.

  • Algemeen 10
op 16 juni 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: mei 2018

Ik kan niks noemen wat niet goed was. De communicatie vooraf verloopt erg soepel: er wordt snel geantwoord op vragen, adviezen worden gegeven en voorstellen worden aangepast naar wensen.
Tijdens de reis zelf was het erg makkelijk via WhatsApp contact hebben.
De reis zelf was perfect. Goede hotels, op mooie locaties en top activiteiten.
Ik zal mijn volgende reis zeker weer door Better Places laten organiseren!

  • Algemeen 10
op 31 mei 2018 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: mei 2018

Terug van ruim 4 weken vakantie in Costa Rica kunnen we niet anders dan grote waardering uitspreken voor de fantastische organisatie van Better Places, en in het bijzonder de lokale vertegenwoordiger. De dames van deze organisatie verdienen alle lof voor de snelle en accurate wijze waarop alles is georganiseerd en de snelle reacties op al onze vragen...Vier weken onderweg en alle afspraken en regelingen klopten. Prima hotels, leuke excursies en de persoonlijke aandacht op de verjaardag van onze kleinzoon was klasse. Better Places blijft in beeld voor onze reizen in de toekomst....

  • Algemeen 10
op 17 mei 2018 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: mei 2018

We hebben vanaf het begin heel goed contact gehad met Liesbeth en Nadieh, we hebben aangegeven wat wij graag willen van een vakantie en zij hebben echt een goed voorstel gemaakt. We hebben een top vakantie gehad. Goeie service, kennis van het land is uitstekend en ze luisteren echt naar wat je wil. Ik zou het iedereen aanbevelen. Ik zou ook iedereen aanraden om naar de Bri Bri indianen te gaan, geweldig! Daar was better places ook de enige die dit in hun reisplan had aangeboden.

  • Algemeen 9
op 24 februari 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: januari 2018

Goed georganiseerd, flexibele mensen, mooie plekjes. Groot voordeel is dat je contact op kunt nemen ter plekke voor vragen en problemen.

  • Algemeen 9
op 22 februari 2018 bestemming: Costa Rica / rondreiz, reisperiode: februari 2018

Voor het eerst op reis via Better Places. Ronduit schitterend georganiseerd via een lokale experte en Nederlandstalig. Alles meer dan prima in orde, en vooral op maat gemaakt. Door de juiste balans tussen activiteiten en rust, heeft het team van Better Places zeer juist ingespeeld op onze aangegeven wensen.

  • Algemeen 10
op 23 januari 2018 bestemming: Costa Rica / Op 4 plaatsen, reisperiode: januari 2017

Alles was perfect op uur en tijd geregeld alle verblijven waren goed gemakkelijk is het contact via whatsapp tijdens De reis als je iets wil vragen

  • Algemeen 10
op 19 januari 2018 bestemming: Costa Rica / Tortuguero, Puerto Viejo, Sarapiqui, Arenal, Tenorio, Monteverde, Vergel de Punta Mala, Manuel Antonio, reisperiode: december 2017

Mijn partner en ik hebben een rondreis door Costa Rica gemaakt. We hebben in 3 weken tijd 9 verschillende hotels/plaatsen bezocht. Doordat de dames van Better Places in Costa Rica goed wisten welke activiteiten, lodges en bestemmingen bij onze voorkeuren aansloten, hebben we de reis van onze dromen gemaakt! Er was een goede mix van trips en tours die gereserveerd waren en 'vrije tijd' die we ter plekke nog konden invullen. Daarvoor gaven zij allemaal ideeŽn, maar ook ter plaatse kwam je goede tips tegen. Voor ons gold: zoveel mogelijk van de diverse natuur en wild genieten. We hebben gebieden van wetlands tot regenwoud, van nevelwoud tot vulkanen bezocht. We hebben alle vier de aanwezige apensoorten gespot, evenals bultruggen en dolfijnen, tapirs, slangen en nog veel meer! Doordat alle reserveringen bevestigd waren, konden we met behulp van de app zonder vouchers zo overal terecht. Ook de mogelijkheid om direct contact op te nemen met de organisatie vonden we erg prettig. Hierdoor hadden we geen hinder van het tijdsverschil van 7 uur (en geen kantooruren!). Niet dat we veel contact met ze hebben opgezocht: het was allemaal erg goed geregeld! Maar dat idee was wel heel fijn! Voor ons was het 3 weken echt 'Pura Vida'!

  • Algemeen 9
op 18 januari 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: december 2017

Wat hebben we genoten van onze privť rondreis door de regenwouden en langs de stranden van Costa Rica!! Samen met Liesbet (en Antoinette), de lokale reisexpert van Better Places hebben we deze reis samengesteld. De expert komt met een reisvoorstel op basis van je opgegeven voorkeuren. Vervolgens geef je zelf aan of je akkoord bent of dat je het reisvoorstel wilt aanpassen/verfijnen. Wil je meer strand of juist meer stad of meer regenwoud? Wil je extra activiteiten inplannen zoals natuurtochten, paardrijden, duiken of als Superman boven het woud zweven aan een kabel?
Alles is mogelijk en de reisexpert zal je zeker fantastische tips geven over plaatsen, activiteiten, restaurants etc..etc..
Wij hebben diverse malen tijdens onze reis gegeten in restaurantjes van de tips en die waren ronduit top! En Better Places maakt gebruik van een reisapp genaamd Trip Plans en dat werkt geweldig!! Al je gegevens van je reis en de routes staan erin (ook offline). Overal in Costa Rica is makkelijk Wifi te krijgen en als je dan je route download en opslaat, kan je gewoon offline navigeren. Vergeet niet alsnog een landkaart ergens te scoren, want dat blijft toch gewoon leuk om te zien waar je je bevindt!

  • Algemeen 9
op 15 januari 2018 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: december 2017

Uitstekend georganiseerde reis naar Costa Rica, echt maatwerk. De specialisten van Better Places luisteren goed naar je wensen en maken vervolgens een goed passend reisvoorstel. Het contact vooraf is heel persoonlijk en ze reageren heel snel. Kortom, een mooie reis op maat en zeer goed persoonlijk contact.

  • Algemeen 9
op 13 januari 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: juli 2017

Heel goede samenstelling van de rondreis. Voldeed uitstekend aan onze wensen. Fantastische ecolodges. Prettig contact.

  • Algemeen 9
op 7 oktober 2017 bestemming: Costa Rica / Allerlei, reisperiode: september 2017

We hadden een rondreis met auto, overnachtingen op verschillende plekken en enkele excursies. De communicatie met Better Places was tijdens alle fases van de reis zeer goed. Alles was zeer goed geregeld, mooie accommodaties, goed geluisterd naar onze wensen, vrijwel geen onduidelijkheden. Overall zijn wij heel erg tevreden! We hebben een ontzettend mooie reis gemaakt in een prachtig land met een schitterende natuur en mensen!

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2017 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: augustus 2017

De reis die voor ons was samengesteld was heel gevarieerd en paste precies bij de wensen die we doorgegeven hadden. We hebben een fantastische vakantie gehad in een prachtig land.

  • Algemeen 9
op 9 augustus 2017 bestemming: Costa Rica, reisperiode: juli 2017

We had an amazing holiday in Costa Rica organized via Better Places. The trip met all expectations. Accomodations were good, car hire went smoothly and activities were wonderful. Better Places gave us accurate advice before and during the trip and have a focus on keeing travel eco-friendly. Would travel with them again!!

  • Algemeen 9
op 9 augustus 2017 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: juli 2017

We hebben net een geweldige rondreis achter de rug door Costa Rica. We waren samen met onze 2 dochters van resp. 13 en 17 jaar. ook zij hebben genoten. We vonden de reis zeer afwisselend, boeiend, en inspirerend. We zaten in de regentijd dus hebben wel regen gehad, op sommige momenten wel een jammer maar op zich was dat geen groot bezwaar. Het bleef warm. In de droge tijd zou het wel eens erg heet kunnen zijn !
De accomodaties waar we verbleven waren alle, zonder uitzondering, prima. Mooi gelegen, goed voorzien, de meeste ronduit comfortabel.
De reis was goed geprogrammeerd op basis van onze wensen. We hebben daardoor veel aspecten van het land kunnen ervaren. De dorpen, de inwoners, de wegen, de overweldigende natuur, de flora en fauna.
Het verbaasde ons keer op keer dat als we weer ergens aankwamen, soms in schijnbaar chaotische omstandigheden, er iedere keer weer iemand rondliep met een lijst in zijn handen met onze naam erop. De organisatie van de reis was prima, geen minpunten.
We hadden een geweldige ervaring.

  • Algemeen 9
op 5 augustus 2017 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: juli 2017

De rondreis was goed samengesteld, met goede hotels. Klein minpuntje was dat er soms iets te veel schakels in de reserveringen zaten waardoor er wat vergissingen ontstaan waren bij een paar reserveringen.

  • Algemeen 8
op 10 juni 2017 bestemming: Costa Rica, reisperiode: december 2016

Snelle en uitstekende adviezen voor onze reis naar het zuiden van CR.

  • Algemeen 9
op 19 maart 2017 bestemming: Costa Rica, reisperiode: maart 2017

Prachtig land, deskundige en persoonlijke begeleiding door Liesbet van Better Places. Je kunt bij BP veel invloed uitoefenen op je eigen programma en accommodaties (zoals het ook hoort, want het is jouw reis).
Ons advies: neem ruim de tijd om Costa Rica te bezoeken! De afstanden zijn niet zo groot, maar soms heb je te maken met 'lastige' wegen. Het is zeker de moeite waard om zelf een auto te huren, want rijdenin CR valt reuze mee!

  • Algemeen 9
op 17 maart 2017 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: februari 2017

Mooie goed uitgestippelde rondreis georganiseerd door Liesbet en Nadieh in Costa Rica. Gedurende onze reis waren de dames ook altijd bereid om onze vragen snel en adequaat te beantwoorden, zowel via de whatsapp als telefoon.

  • Algemeen 9
op 16 januari 2017 bestemming: Costa Rica, reisperiode: december 2016

Wij zijn in de Kerstvakantie 17 dagen naar Costa Rica geweest. We hebben een rondreis gemaakt. Voorstel voor de rondreis was prima, hier en daar hebben we wat aangepast, dat was geen probleem. Alles was goed geregeld: transfers kwamen, boekingen waren gemaakt en excursies geboekt door Better Places. En dat via een snelle, correcte en prettige communicatie via de mail. Kortom: wat wil een mens nog meer? Aanrader!

  • Algemeen 10
op 12 januari 2017 bestemming: Costa Rica, reisperiode: januari 2017

De lokale reisexpert Liesbet speelde heel persoonlijk ( en snel) in op onze wensen en heeft een prima reis voor ons sanengesteld. Super!

  • Algemeen 9
op 20 december 2016 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: november 2016

Liesbet en Nadieh pikten zeer snel op wat wij graag wilden, kwamen met suggesties die heel goed bevielen en achteraf ook heel goed pasten in het geheel. Bij evacuatie Tortuguero door orkaan, hebben zij zeer snel gereageerd en gezorgd voor onderkomen naar onze wensen en niet zoals de meesten terug naar San Jose. Er waren nog plaatsen die niet bereikbaar waren waarvoor in samenspraak met ons ter plaatse een zeer toffe andere plaats voor is gevonden. Bedankt meisjes voor de toffe ervaring.

  • Algemeen 9
op 11 september 2016 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: juli 2016

Perfect en volledig naar eigen wensen samengesteld in overleg met de lokale reisexpert van Better Places, alles vervolgens door haar ook perfect geregeld.

  • Algemeen 9
op 5 september 2016 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: augustus 2016

Tijdens onze zoektocht naar een geschikte reisorganisatie voor onze eerste verre reis, kwamen we uit bij Better Places. Het concept sprak ons meteen aan; zelf een reis samen kunnen stellen, op basis van advies en ondersteuning van een (Nederlandse) reisadviseur die gevestigd is in het betreffende vakantieland. Onze reis voldeed aan al onze wensen, het had niet beter of mooier kunnen zijn. Dankzij de plaatselijke kennis van onze reisadviseurs (Liesbet en Nadieh), hebben we de mooiste plekjes van Costa Rica mogen zien. Van de groene zeeschildpad 's nachts te zien broeden op het strand, tot kaaimannen in de jungle, van raften op de Pacuare rivier, tot ziplining over de boomtoppen van Monteverde... Maar ook van surflessen aan de kust, tot walvissen spotten op de Pacific! En dat waren slechts een paar onderdelen van onze met Liesbet samengestelde reis. Een avontuur vol natuurwonderen, ondersteund door goede communicatie (ook ter plekke!) van onze reisadviseurs.
Bij het boeken van een volgende reis, denken we absoluut weer aan Better Places!!

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2016 bestemming: Costa Rica, reisperiode: augustus 2016

We hebben net een prachtige rondreis gemaakt door Costa Rica. De individuele reis was volgens onze persoonlijke wensen samengesteld door Better Places en voldeed meer dan aan onze verwachtingen. Alles was perfect door de lokale contactpersoon Liesbet geregeld en de geboekte accommodaties waren prachtig. Van te voren waren we voorzien van uitgebreide informatie over het land, mooie locaties en leuke activiteiten. Een aanrader!

  • Algemeen 9
op 19 augustus 2016 bestemming: Costa Rica, reisperiode: augustus 2016

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Alles was erg goed geregeld. Van de hotels tot de huurauto tot de informatie en routebeschrijving die we kregen van onze lokale reisagent terplekke. Heel fijn om te kunnen vertrouwen op de deskundigheid en bereikbaarheid van iemand terplekke.

  • Algemeen 8
op 17 augustus 2016 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: juli 2016

Onze rondreis door Costa Rica was super geslaagd dankzij een prachtig reisplan dat -in samenspraak met ons- was samengesteld door Better Places. We hebben een hele afwisselende, goed verzorgde en actieve reis gemaakt, waarbij we verbleven in prachtige, duurzame accomodaties. In drie weken hebben we heel van dit schitterende land kunnen ervaren en namen prachtige herinneringen mee naar huis!

  • Algemeen 9
op 16 augustus 2016 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: augustus 2016

Top organisatie vanwege persoonlijke benadering en individueel reisvoorstel. 24-uurs bereikbaarheid ter plekke! Probleempjes binnen uurtje opgelost!

  • Algemeen 8
op 15 augustus 2016 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: juli 2016

Supergoed georganiseerd, er is duidelijk naar onze wensen geluisterd. De plaatselijke reisexpert heeft ter plekke nog dingen voor ons geregeld toen wij aangaven dat onze plannen iets veranderd waren.

  • Algemeen 10
op 11 augustus 2016 bestemming: Costa Rica, reisperiode: juli 2016

Via Better Places zijn wij in contact gekomen met hun lokale reisexpert Liesbet Kossen.
Nadat Liesbet onze wensen had geÔnventariseerd via mail en skype kwam ze al snel met een reisvoorstel inclusief vervoer, excursies en overnachtingsaccommodaties.
Slechts enkele aanpassingen waren nodig om tot een voor ons ideaal reisschema te komen.
Natuurlijk is het spannend hoe het allemaal ter plaatse uitpakt.
Dat liet niks te wensen over. Op het vliegveld stond keurig iemand ons op te wachten en ook in de daarop volgende weken liep alles volgens afspraak. De overnachtingsaccommodaties waren boven verwachting en ook het reisschema bleek haalbaar en gaf een prachtige indruk van alle hoogtepunten in Costa Rica.
Zaken zoals de huurauto waren strak geregeld.
Tijdens de tour was regelmatig via WhatsApp even contact met Liesbet of alles naar wens verliep.
Bij problemen, die er gelukkig niet waren, konden we een beroep op haar doen.
Voor ons was dit een zeer prettige kennismaking met Better Places en wat ons betreft een aanrader voor diegenen die van plan zijn een individuele rondreis te gaan maken in Costa Rica.

  • Algemeen 9
op 7 augustus 2016 bestemming: Costa Rica, reisperiode: juli 2016

Super vakantie gehad in Costa Rica. Vooral de accommodaties waren erg goed op zeer bijzondere locaties. Vervoer en excursies waren prima geregeld en van hoge kwaliteit. Goed en makkelijk contact per mail met lokale reisleider Liesbet. Een echte aanrader!

  • Algemeen 9
op 4 augustus 2016 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: juli 2016

Afgelopen juli zijn wij met onze 2 kinderen van 15 en 13 naar Costa Rica geweest. De reis begon met een 3 daagse tour en aansluitend een rondreis per huurauto.
Tijdens het uitzoeken en plannen van de reis hebben wij veelvuldig met Liesbet gemaild voor advies en het samenstellen van de reis. Dit contact verliep soepel aangezien zij direct op onze mails reageerde. Het was heel fijn om contact te hebben met een Nederlandse reisexpert.
De reis was vanaf begin tot eind top geregeld: transfers altijd op tijd, goede huurauto ( op het afgesproken tijdstip geleverd), goede lodges; mooi gelegen, vriendelijk en behulpzaam personeel, schone kamers. En een prachtig land!
De visie van Better Places, de aandacht voor duurzaamheid sprak ons erg aan om voor Better Places te kiezen. Helemaal na onze super ervaring in Costa Rica zou ik iedereen Better Places aanbevelen.

  • Algemeen 9
op 16 mei 2016 bestemming: Costa Rica, reisperiode: april 2016

Heerlijke actieve, maar ook ontspannende reis gemaakt

  • Algemeen 9
op 25 maart 2016 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: maart 2016

Goede duidelijke communicatie met een Nederlands talige reisagent terplekke, waarbij je in geval van problemen tijdens je vakantie op terug kunt vallen. Je hebt je eigen inbreng bij de invulling van je reis, en voor de afstemming heb je korte lijnen. Dit heeft voor ons een onvergetelijke reis opgeleverd.

  • Algemeen 9
op 10 maart 2016 bestemming: Costa Rica / San Josť en Tortuguero, reisperiode: februari 2015

Eťn dag acclimatiseren en 3 dagen Tortuguero bouwsteen. Alles was perfect geregeld en verliep volgens planning. Prima accommodatie en uitstekende reisleiding in Tortuguero.

  • Algemeen 9
op 30 januari 2016 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: januari 2016

Het was een zeer goed uitgezette reis, met veel verschillende mogelijkheden

  • Algemeen 10
op 30 oktober 2015 bestemming: Costa Rica, reisperiode: september 2015

Het was een geweldige ervaring! De rondreis was geheel samengesteld op onze wensen. De lokale gids weet wat er speelt en weet wat de mogelijkheden zijn in Costa Rica. Dat is een heel groot voordeel bij Better Places. Alles was goed geregeld en de communicatie over de rondreis hebben wij als prettig en persoonlijk ervaren. Wij hebben een hele bijzondere en gevarieerde reis op maat gehad met veel natuur en dieren.

  • Algemeen 9
op 9 januari 2015 bestemming: Costa Rica / diverse, reisperiode: december 2014

Onze eerste verre reis is uitstekend bevallen. Je komt in Costa Rica ogen en oren tekort. De natuur is overweldigend, de mensen vriendelijk en trots om je hun land te laten zien. De accommodaties van Better Places zijn met zorg uitgezocht. Topvakantie gehad.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
  • 1