Ervaringen Better Places

Pagina 1 van 1 met 21 resultaten

op 22 januari 2020 bestemming: Jamaica / Rondreis, reisperiode: januari 2020

Alles was goed geregeld, goede communicatie en prachtige kleine/sfeervolle accommodaties. De kinderen (8 en 5 jaar) hebben ook enorm genoten. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 11 januari 2020 bestemming: Jamaica / divers, reisperiode: december 2019

Ellen en Karin hebben voor ons een prachtige rondreis gemaakt voor Jamaica. In de voorbereiding heb je duidelijk het gevoel dat er door hen goed geluisterd werd om aan onze verwachtingen te voldoen. Door de kleinschalige locale accommodaties en rondrit per auto hebben wij Jamaica gelukkig anders leren kennen als "gewone" bezoekers die kiezen voor all inclusive resort in Montego bay en Negril. Ook de last minute aanpassing in ons programma door vluchtvertraging werd door Ellen prima opgepakt. Complimenten aan het Jamaica team. Better places Jamaica maakt de verwachtingen meer dan waar! ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 3 januari 2020 bestemming: Jamaica / Rondreis, reisperiode: september 2019

We hebben een fantastische reis gehad. Alles was tot in de puntjes voorbereid. Karin van Better Places had voor ons prachtige plekjes uitgekozen. Een rustige plek in Montego Bay om te acclimatiseren, een werkelijk schitterend plantagehuis in de bergen, een luxe boomhut boven de Blue Lagoon, een cabin in the Blue Mountains (hoog boven Kingston Town), de homestay in Speculation en als afsluiting een prachtig luxe kleinschalig hotel in Negril.

We hebben zelf de rondreis per auto gemaakt. Een avontuur, en toch enorm genoten van de reis. We hebben het hele eiland gezien. Vooraf het vervoer en alle plekjes gereserveerd door Better Places. Heel relaxed het eiland geabsorbeerd: een mooie mix van kunst, cultuur, zon, zee, strand, eten, drinken, de bevolking.

Een super vakantie. Enorm veel verhalen, veel foto's en onvergetelijke herinneringen gemaakt.

Don't like Jamaica, we love her....

dankzij het team van Better Places op Jamaica. We zijn erg enthousiast geworden van deze reisorganisatie en zullen hier zeker vaker gebruik van maken. Een echte aanrader!
We zijn alweer bezig met de planning van een nieuwe bestemming samen met Better Places ! Dat belooft ook weer een mooie reis te worden... ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 27 maart 2019 bestemming: Jamaica, reisperiode: maart 2019

We zijn vanaf begin tot eind zeer goed geholpen om onze rondreis zo goed mogelijk in te vullen en werden goed op de hoogte gehouden vsn de vorderingen en aanpassingen zelfs na een kleine klacht werdt er snel op gereageerd en zal er op gecontroleerd gaan worden
We zullen ze zeker vaker benaderen voor andere reizen
Groeten Reinoud en medereizigers

  • Algemeen 9
op 15 maart 2019 bestemming: Jamaica / rondreis, reisperiode: februari 2019

We hebben enorm genoten van onze 10-daagse reis. Alles was prima op voorhand geregeld. We hebben alles op het voorziene tempo kunnen doen. Buiten de nachtelijke klim naar de top van de Blue Mountains hadden we geen excursies op voorhand vastgelegd. Ter plaatste bekeken we verder dag per dag wat we wilden zien en doen. Ook het links rijden ging prima, eerst wat wennen, maar eenmaal je mee bent in het verkeer lukt dat goed. Top bestemming, top organisatie.

  • Algemeen 10
op 9 maart 2019 bestemming: Jamaica / Middelbeers, reisperiode: februari 2019

Geweldige reis, schitterend land met heel vriendelijke en behulpzame mensen. We zijn door Better Places heel goed geholpen in het samenstellen van de rondreis en het boeken van de juiste hotels/guesthouses. Hotels waren over het algemeen heel goed, netjes en met goed personeel

  • Algemeen 9
op 21 november 2018 bestemming: Jamaica / rondreis, reisperiode: november 2018

De reis was gewoonweg perfect en we vonden het geweldig.Van begin tot einde.

  • Algemeen 10
op 15 oktober 2018 bestemming: Jamaica / rondreis, reisperiode: september 2018

Karin heeft een mooie, individuele drieweekse rondreis geheel volgens wens georganiseerd. Een prima huurauto en afwisselende accomodaties geregeld. Nuttige informatie vooraf en snel contact via de mail en telefoon. Ook ter plaatse. Een aanrader!

  • Algemeen 10
op 20 augustus 2018 bestemming: Jamaica / Rondreis, reisperiode: augustus 2018

Vooraf goede suggesties voor reisplan. Er werd zeer snel gereageerd op vragen en aanpassingen. Ter plekke ook goede en snelle communicatie met Karin.
Een rondreis gemaakt rond het hele eiland met huurauto. Dit is goed te doen, ondanks erg slechte wegen. Schitterende natuur en mooie stranden. Buiten de toeristische centra (Negril en Montego Bay) zeer vriendelijke bevolking. Negril en Montego Bay duidelijk commerciŽler. Ik zou het zuiden zeker niet overslaan . Accomodaties waren over het algemeen bijzonder (Holywell park) en aangenaam (Jake's) Een accommodatie viel door drukte wat tegen. Suggesties hierover zijn door Karin adequaat opgepikt.

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2018 bestemming: Jamaica, reisperiode: juli 2018

Het land is fantastisch, de mensen zo aardig, vooral aan de noordkust. Lekker gegeten, ook op straat. De onderkomens vond ik mooi klein, alleen kwam je wel dezelfde mensen tegen met het rondje eiland in dezelfde onderkomens. Ik vond de onderkomens soms erg afgelegen enkel te bereiken door slechte wegen, waardoor je veel tijd kwijt was in de auto. Ik zou dan liever iets kiezen voor een onderkomen in het binnenland dan aan de kust, om zo iets meer rust te creeeren in de reis. Een volgende x zou ik alleen de noordkust doen, heen en weer terug, puur voor de aardige mensen en de dreadlocks...

  • Algemeen 9
op 8 juli 2018 bestemming: Jamaica / Roadtrip, reisperiode: juni 2018

Alles heel goed geregeld, routes erg duidelijk beschreven met tips, hoe om te gaan met verkopers/gidsen. Super locaties om te overnachten: heel goed het echte Jamaica kunnen beleven. Karin heeft ons heel goed geholpen. Onze bagage is niet aangekomen en zij gaf ons de service, die TUI niet gaf. Super!!

  • Algemeen 10
op 14 maart 2018 bestemming: Jamaica, reisperiode: maart 2018

Dit is de 2e x dat ik via Betterplaces reis, en ik wil niet anders meer. Wat een fantastische persoonlijke service. Heerlijk ook bij de locals thuis

  • Algemeen 10
op 1 februari 2018 bestemming: Jamaica / Rondreis, reisperiode: november 2017

Een bijzonder( niet gevaarlijk ) land, door BP de juiste plekken gezien, op bijzondere plekjes geslapen ,leuke tripjes, heerlijk eten,enorm lieve en gezellige bevolking en natuurlijk de muziek wil zeker terug

  • Algemeen 10
op 4 september 2017 bestemming: Jamaica / Rondreis, reisperiode: augustus 2017

In 2 weken hebben we het hele eiland kunnen zien door een perfect samengestelde route van Karin van Better Places. Het is heel erg relaxed reizen (Jah man!), omdat je alleen maar hoeft te kiezen wat je wilt gaan doen op basis van het vooraf toegestuurde advies over hoe je je dagen in kunt vullen. Omdat we een huurauto hadden moesten we er wel zelf naartoe rijden, maar dat geeft een extra stuk vrijheid en is in Jamaica ook al een ervaring op zich. In augustus is het wel echt laagseizoen, maar een mooie gelegenheid om zonder teveel toeristen om je heen Jamaica en de locals te leren kennen.

  • Algemeen 10
op 17 augustus 2017 bestemming: Jamaica / Rondreis, reisperiode: augustus 2017

We hebben een fantastische reis gehad! Karin, de lokale expert van Better places, heeft super leuke accommodaties voor ons geboekt. Ook de opties voor activiteiten waren super uitgebreid. Voor vragen konden we altijd bij haar terecht. Ik heb al veel reizen gemaakt, maar deze reis staat toch wel op ťťn nu! :)

  • Algemeen 9
op 8 februari 2017 bestemming: Jamaica / Rondreis, reisperiode: januari 2017

Vooraf goed advies en prima met locale expert de reis kunnen samenstellen. Bijna alles zoals van te voren geregeld ook ter plaatse aangetroffen. Op Kleine tekortkomingen werd direct en adequaat in gespeeld. Hadden een zeer goede chauffeur die ons van veel info kon voorzien.

  • Algemeen 9
op 22 januari 2017 bestemming: Jamaica, reisperiode: januari 2017

Rondreis.. Zo genoten! Alles was boven verwachting geregeld. Onze wensen waren perfect begrepen.

  • Algemeen 10
op 16 november 2016 bestemming: Jamaica / Blue Mountains, reisperiode: november 2016

Goed georganiseerd, alle wensen ingevuld een droom van een hotel.

  • Algemeen 10
op 24 oktober 2016 bestemming: Jamaica / meerdere plaatsen, reisperiode: oktober 2016

Jamaica is een prachtig land, tropisch groen, mooie stranden, watervallen, rivieren. Veel te doen, vriendelijke bevolking. Via Better Places leuke accommodaties geboekt. Negen dagen is eigenlijk te kort, er is zoveel te zien. Autorijden viel ons erg mee, maar we waren wel in oktober ; het laagseizoen. Wij gaan zeker nog een keer terug.

  • Algemeen 8
op 29 augustus 2016 bestemming: Jamaica, reisperiode: augustus 2016

Wij zijn net thuis van een geweldige rondreis door Jamaica, georganiseerd door Better Places. Een reisorganisatie die aan de hand van jouw persoonlijke wensen voorstellen doet voor de reis. Dit is een prachtig concept en uiteindelijk nog goedkoper dan wanneer je zelf alles vooraf gaat reserveren. Ter plekke is de Nederlandse operator, die je reis vooraf samengesteld heeft samen jou, bereikbaar en beschikbaar. Dat is heel fijn voor als het nodig mocht zijn. Alle activiteiten die er in de betreffende omgeving zijn worden uitgelegd met routebeschrijving en het is aan de reiziger zelf wat je wel of niet gaat doen. Dus wel geregeld maar ook heel veel vrijheid.
Wij vonden het geweldig en hebben heel veel gezien en beleefd. Voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 9
op 28 maart 2016 bestemming: Jamaica, reisperiode: maart 2016

Wij hadden een fantastische rondreis met Better Places. We hebben veel van het eiland gezien en we verbleven in kleinschalige hotels met mooie ligging. Reisspecialist Karin woont al jaren in Jamaica en kent veel bijzondere plekjes. Alhoewel de stranden van Jamaica prachtig zijn is onze tip om vooral rond te gaan reizen en zo in contact te komen met de supervriendelijke mensen en de schitterende natuur.

  • Algemeen 10
  • 1