Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Better Places

Pagina 1 van 1 met 26 resultaten

op 24 maart 2020 bestemming: Ecuador / Andes-Amazone-Galapagos, reisperiode: februari 2020

We hebben een fantastische en gevarieerde vakantie gehad in het prachtige Ecuador. Het begon thuis al met de voorbereidingen en het persoonlijk contact met René via WhatsApp, erg prettig.
De samenstelling van onze rondreis is geheel zoals we gepland en bedacht hadden verlopen. Hulde aan de vrijheid in het plannen bij Better Places.

Gestart in Quito waar René ons heeft bezocht in het hotel en alles doorgesproken. Tijdens de reis nog regelmatig via WhatsApp contact gehad, zo maar :). Goeie kerel.
Vanuit Quito ging de reis naar Cuyabeno diep in Amazone, prachtig. Hierna weer terug naar de Andes naar het kleurrijke Otavalo en vervolgens via een tocht op de Cotopaxi, een trekking van Isinlivi naar Chugchilan, afgedaald naar Baños om even bij te komen van de trekkings op grote hoogte. Hier gelijk ook even de aftrap van carnaval meegepikt.
Daarna weer terug naar de imposante Andes en de 5000mtr aangetikt op de Chimborazo vulkaan; magnifiek.
Ook in Guamote weer vol in het carnaval terecht gekomen, werkelijk een hele mooi ervaring. Een grote optocht met heel veel dansgroepen uit omliggende bergdorpen met allemaal eigen folklore.
De laatste stad van ons bezoek in het Andesgebergte en een mooie afsluiter na 3 weken op het vaste land, was het mooie Cuenca.

Tot slot de finale. Vanuit Guayaquil zijn we naar de Galapagos gevlogen. Je leest er veel over, maar in werkelijkheid is het nog veel mooier en ook vaak onwerkelijk. We hebben op 3 eilanden telkens 2 nachten overnacht, en met een speedboot als transport tussen deze eilanden gereisd (heftige ritjes). Wat een natuur. De dieren zijn echt zo dicht te benaderen (en zij benaderen jou ook) en absoluut niet schuw. Alle foto's die je ziet in folders en websites kloppen gewoon. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 6 december 2019 bestemming: Ecuador, reisperiode: oktober 2019

Inmiddels zijn we al weer 4 weken thuis na een fantastische reis naar Ecuador. Het concept van Better Places spreekt ons erg aan. Wij bepalen zelf waar we heen willen en hoe lang, maar de "echte" organisatie laten we graag aan een ander over. Ook deze reis was weer goed georganiseerd. Leuke hotels, interessante excursies, goed reisschema én een betrokken reisagent op lokatie. Kortom, prima! ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 29 september 2019 bestemming: Ecuador / Rondreis, reisperiode: september 2019

De reis was fantatisch : de accomadties, de uitstappen, de organistie de ter plaatse door Rene was perfect. Een minpuntje : het verblijf in de Jamu Lodge. De accomodatie en de gids die ons werd toegewezen waren ondermaats. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 10 september 2019 bestemming: Ecuador, reisperiode: augustus 2019

Wij hebben voor de 2e keer onze rondreis laten samenstellen door een Better Places expert. Dit keer heeft René van Better Places ons uitstekend geholpen met het samenstellen van onze droomreis naar Ecuador en de Galapagos eilanden. Het contact met hem verliep prettig en soepel, en wij vonden het ook supertof dat hij ook even langs kwam bij ons hotel zodat we van alles konden vragen. Wij raden Better Places zeker aan!

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2019 bestemming: Ecuador, reisperiode: juli 2019

Eigenlijk drie vakanties in één. Echt Amazone regenwoud stampvol dieren, daarna de Andes met twee vulkanen en aansluitende de Galapagos. Drie maal een onvergetelijke vakantie....in 1 trip. Topsupport van Better Places. Na onze vakantie in Madagaskar in 2017 waren we al verkocht . Deze trip naar Ecuador bevestigd de continue kwaliteit van advies en begeleiding. Dankdankdank

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2019 bestemming: Ecuador, reisperiode: juli 2019

Wij hebben een geweldige vakantie gehad! De samenstelling van de reis voldeed volledig aan onze wensen en verwachtingen. De accommodaties waren erg prettig, heel goed gesitueerd en erg afwisselend. De excursies gaven een erg goed inzicht in het leven van de Ecuadorianen en waren afwisselend. René, de lokale vertegenwoordiger, is erg goed te bereiken en is erg betrokken. Hij denkt mee en past dingen aan als dit nodig of wenselijk is.
Kortom we kunnen een reis naar Ecuador en de Galapagos eilanden met Better Places iedereen aanraden!

  • Algemeen 9
op 5 augustus 2019 bestemming: Ecuador / Quito-Amazone-Andes-Puerto Lopez, reisperiode: juli 2019

Wij hebben een schitterende rondreis gemaakt door Ecuador. Better Places, Rene (contactpersoon Ecuador), heeft onze wensen, natuur, actief en lokaal goed in ons reisschema verwerkt. We hebben ruim 3 weken genoten van de prachtige natuur van de Amazone, de mooie wandelingen in de Andes, de geweldige kust met zijn walvissen, de mooie koloniale steden en de vele aardige mensen uit Ecuador. Tijdens onze reis konden we via de app voor eventuele vragen bij Rene terecht. Onze vragen werden steeds snel beantwoord. Ook werd er geinformeerd vanuit Rene hoe de reis verliep. Dit hebben wij als erg prettig ervaren.

  • Algemeen 9
op 22 juli 2019 bestemming: Ecuador, reisperiode: juli 2019

Na 4 eerdere positieve ervaringen met Betterplaces kozen wij vol vertrouwen weer voor een door hun reisexperts samengestelde reis. Na veel (en snel) 1-op-1-contact met reisexpert René vooraf stelden we onze ideale route samen. En ook dit keer was alles weer perfect geregeld! Mooie kleinschalige en unieke hotels met veel persoonlijke aandacht van de medewerkers, een overzichtelijk reisschema, goede transfers en bijzondere excursies zonder het massa-toerisme gevoel. René heeft gedurende de hele reis af en toe contact met ons opgenomen, niet alleen om waar nodig kleine "probleempjes" op te lossen of enkele kleine wijzigingen in het reisschema door te geven, maar ook om even te informeren hoe ons elke nieuwe bestemming beviel. Heel persoonlijk!

  • Algemeen 10
op 13 juni 2019 bestemming: Ecuador / Galápagos Eilanden, reisperiode: mei 2019

Na het slagen voor mijn opleiding heb ik samen met mijn moeder een reis naar Ecuador en de Galapagos eilanden gemaakt. Voorafgaand aan deze reis hebben we ons goed verdiept en veel verschillende reisorganisaties overwogen. Voorafgaand kwamen we zo al uit bij Better Places omdat ze met de beste ideeën kwamen, open stonden voor onze eigen ideeën, en op een zeer prettige en persoonlijke manier communiceerden. Achteraf had deze keuze niet beter kunnen uitpakken. We hebben een fantastische reis gehad die niet beter georganiseerd had kunnen worden. Alle activiteiten die ons aangeraden zijn waren ook echt de moeite waard. Daarnaast sloot alles perfect op elkaar aan. Als we op een nieuwe plek kwamen stond er altijd iemand klaar die ons begeleidde en uitleg gaf over de nieuwe omgeving. Daardoor verliep de reis heel ontspannen en konden we overal genieten zonder ons zorgen te maken. Vandaar dat Better Places absoluut een 10 verdient voor deze reis. Tevens zijn de Galapagos eilanden een enorme aanrader. Het is een prachtige omgeving waarin de mens op een natuurlijke wijze samenleeft met de dieren. De grote verscheidenheid van de verschillende eilanden is daarom prachtig om te ervaren.

  • Algemeen 10
op 11 mei 2019 bestemming: Ecuador / Galápagos Eilanden, reisperiode: april 2019

We wilden samen als twee vriendinnen de Galapagoseilanden bezoeken . We hebben daarvoor regelmatig met René mailcontact gehad.Hij gaf goede tips en verwerkte in het reisadvies al onze wensen.
Het contact verliep erg prettig. En ook tijdens onze reis was er regelmatig contact via de app.Complimenten voor de zorgzaamheid en de toewijding van René en ook de medewerkers ter plekke.
Iedereen deed erg zijn best om het ons goed naar de zin te maken . We hebben ervan genoten . Alles klopte ....daarom een dikke tien.

  • Algemeen 10
op 25 maart 2019 bestemming: Ecuador, reisperiode: maart 2019

Prima reis doordat alles zo goed geregeld was hebben wij er optimaal van genoten! Goede Hotels,prima luxe vervoer,kortom een super vakantie! Dit zal niet de laatste keer zijn.

  • Algemeen 9
op 10 januari 2019 bestemming: Ecuador, reisperiode: december 2018

Vanaf het eerste contact met de lokale vertegenwoordiger in Quito was het prettig. We hadden zelf een reisvoorstel, daar is goed op ingehaakt, feedback op gegeven en op basis daarvan reis nog wat aangepast en door BP zijn locaties gezocht. Alle accomodaties zijn heel goed bevallen. En de reis ook! Ecuador is een prachtig en afwisselend land. Het contact met de lokale vertegenwoordiger is erg prettig, mede omdat we aanpassingen moesten doen gedurende de reis. Ook fijn dat veel locale mensen worden ingeschakeld. Er werd op een prettige, adueqate maar niet opdringerige manier meegedacht. Plannen met Better Places is zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 9
op 2 december 2018 bestemming: Ecuador / Quito, reisperiode: november 2018

We hebben genoten van onze reis in Ecuador. René had een mooi programma voor ons samengesteld, waarbij er ruimte was om aanpassingen te doen. Super geregeld!

  • Algemeen 10
op 22 oktober 2018 bestemming: Ecuador / Rondreis+Galapagos, reisperiode: september 2018

Voor onze huwelijksreis de perfecte combinatie tussen heel actief bezig zijn, natuur, stad en ontspanning. In Ecuador omtmoet je allemaal lieve mensen die allemaal stuk voor stuk hun best doen je te helpen of een gesprekje met je aangaan ookal kan je de taal bijna niet. We hebben ons laten verwonderen door de natuur...wie wil er nou geen vulkaan zien vanuit zijn bed? Fantastisch gesnorkeld op de galapagos. In de drukte van een mercado gestaan om te lunchen en in tegenstelling bij een fantastisch restaurant de keuken van het land mogen proeven inclusief overheerlijke cuy. Bij de hot springs zijn we tot rust gekomen. We hebben ons door de straten gewaand in de steden die ongelofelijk mooi kunnen zijn. Kortom wie wil dit nu niet? Bedankt aan better places die voor ons het grootste deel geregeld heeft. Dank voor jullie flexibiliteit om onze eigen extra wensen in te passen en toen het even tegenzat en onze vlucht verplaatst werd hebben jullie ons super geholpen zodat alles gewoon door kon gaan!

  • Algemeen 9
op 9 september 2018 bestemming: Ecuador / Amazone, Quito, Andes, en Galapagos, reisperiode: augustus 2018

Het was een geweldige reis. In de amazone hadden we fantastische excursies en een hele leuke accommodatie. Mooie vulkanen en excursies in de Andes met veel afwisseling en geweldige accomodaties. Galapagos een prachtig landarrangement met bezoek aan Plaza’s en Kicker Rock. Tussen de haaien en zeeschildpadden snorkelen is heel bijzonder. Alles was prima geregeld en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Prijs/kwaliteit verhouding was top.

  • Algemeen 10
op 10 augustus 2018 bestemming: Ecuador, reisperiode: juli 2018

Persoonlijke aandacht, grote lokale kennis en contacten, goed programma en alles klopte

  • Algemeen 10
op 23 juli 2018 bestemming: Ecuador, reisperiode: juli 2018

We hebben zelf de route bepaald en aangegeven dat we zelfstandig met een huurauto wilden reizen, hier is door Better Places vervolgens uitstekend invulling aangegeven met tips en informatie. Aan het begin van de reis in Ecuador is de reis en de hoogtepunten nogmaals doorgelopen en zelfs tijdens de reis heeft de lokale reisagent nog bemiddeld waar nodig.

  • Algemeen 10
op 6 juni 2018 bestemming: Ecuador / Galápagos Eilanden, reisperiode: april 2018

Prima geregeld door Better Places en René. Prachtige reis door het mooie Ecuador en Galapagos eilanden met gezellige accomodaties.

  • Algemeen 9
op 18 mei 2018 bestemming: Ecuador / Cuenca, Banjos,Manta, reisperiode: mei 2018

Een 10 geven doe je niet snel. In dit geval geen twijfel. Alles perfect georganiseerd. Uitstekende contacten, snel en deskundig. Prachtige accommodaties , perfecte gidsen. Top. We reisden van Guayaquil naar Cuenca over de Andes. Onderweg een bezoek gebracht aan Cajas nationaal park met onze deskundig Engels sprekende Tourist Guide.
Van Cuenca naar Banos met een treinrit Devils Nose. Van Banos naar Manta , onderweg een bezoek aan Chilatoa meer . Vanuit Manta ons sponsor meisje ontmoet. Een onvergetelijke reis mede dankzij BETTER PLACES

  • Algemeen 10
op 6 september 2017 bestemming: Ecuador, reisperiode: juli 2017

Mooie en gevarieerde reis, vlot en efficiënt samengesteld door Lukas, met oog voor duurzaamheid en oor naar onze wensen. Veel gezien, vele bijzondere plaatsen ontdekt, een ervaring om niet te vergeten.

  • Algemeen 10
op 26 augustus 2017 bestemming: Ecuador, reisperiode: augustus 2017

Zoveel ervaren, zo afwisselend, bijzondere hotels steeds net op de juiste plek en geweldige ondersteuning van Lukas, waarvan leek dat hij steeds alleen voor ons beschikbaar was en ons super heeft geholpen!

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2017 bestemming: Ecuador, reisperiode: juli 2017

Onze rondreis in Ecuador was fantastisch. Alles was perfect volgens onze wensen. We hadden een engelstalige chauffeur gevraagd om ons te begeleiden maar we kregen een ervaren gids/chauffeur! Op die manier hebben we vele extra's kunnen bezichtigen, doen en proeven. Wat een avontuur. Alles was perfect voorbereid en niets was te veel, zowel voor de lokale reisexpert als voor onze gids. Better Places heeft er 2 trouwe klanten bij!

  • Algemeen 10
op 7 augustus 2017 bestemming: Ecuador / Galapagos, reisperiode: juli 2017

Eerst waren we wat sceptisch over het boeken van onze huwelijksreis via internet en een reisorganisatie waarmee we nog geen ervaring hadden. Onze contactpersoon heeft ons echter gerustgesteld en steeds duidelijk op onze vragen geantwoord. Ter plaatse bleek alles zeer goed georganiseerd te zijn. Alle contactpersonen waren zeer behulpzaam en zorgden ervoor dat we goed wisten wat de bedoeling was voor de volgende paar dagen. Alles was op maat uitgestippeld. Wij zullen zeker aan Better Places denken als we later nog eens op reis gaan.

  • Algemeen 10
op 21 juni 2017 bestemming: Ecuador, reisperiode: juni 2017

Alles was super geregeld. Op één binnenlandse vlucht na. Maar hier kon het reisbureau waarschijnlijk niets aan doen en ze hebben er alles aan gedaan om het ons naar de zin te maken tijdens het wachten op de eerstvolgende vlucht.

  • Algemeen 9
op 28 april 2017 bestemming: Ecuador, reisperiode: april 2017

Een prachtige rondreis met fantastische accommodaties.
Een prettig contact met Lukas de lokale adviseur.

  • Algemeen 9
op 31 mei 2016 bestemming: Ecuador, reisperiode: mei 2016

Mooie reis, mooie locaties voor overnachtingen, goed georganiseerd, goed contact met lokale expert.

  • Algemeen 9
  • 1