Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Better Places

Local Hero Travel
9,2
op basis van 29 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 3 met 24 resultaten

op 29 september 2019 bestemming: Ecuador / Rondreis, reisperiode: september 2019

De reis was fantatisch : de accomadties, de uitstappen, de organistie de ter plaatse door Rene was perfect. Een minpuntje : het verblijf in de Jamu Lodge. De accomodatie en de gids die ons werd toegewezen waren ondermaats.

  • Algemeen 9
op 10 september 2019 bestemming: Ecuador, reisperiode: augustus 2019

Wij hebben voor de 2e keer onze rondreis laten samenstellen door een Better Places expert. Dit keer heeft Renť van Better Places ons uitstekend geholpen met het samenstellen van onze droomreis naar Ecuador en de Galapagos eilanden. Het contact met hem verliep prettig en soepel, en wij vonden het ook supertof dat hij ook even langs kwam bij ons hotel zodat we van alles konden vragen. Wij raden Better Places zeker aan!

  • Algemeen 10




op 24 augustus 2019 bestemming: Ecuador, reisperiode: juli 2019

Eigenlijk drie vakanties in ťťn. Echt Amazone regenwoud stampvol dieren, daarna de Andes met twee vulkanen en aansluitende de Galapagos. Drie maal een onvergetelijke vakantie....in 1 trip. Topsupport van Better Places. Na onze vakantie in Madagaskar in 2017 waren we al verkocht . Deze trip naar Ecuador bevestigd de continue kwaliteit van advies en begeleiding. Dankdankdank

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2019 bestemming: Ecuador, reisperiode: juli 2019

Wij hebben een geweldige vakantie gehad! De samenstelling van de reis voldeed volledig aan onze wensen en verwachtingen. De accommodaties waren erg prettig, heel goed gesitueerd en erg afwisselend. De excursies gaven een erg goed inzicht in het leven van de Ecuadorianen en waren afwisselend. Renť, de lokale vertegenwoordiger, is erg goed te bereiken en is erg betrokken. Hij denkt mee en past dingen aan als dit nodig of wenselijk is.
Kortom we kunnen een reis naar Ecuador en de Galapagos eilanden met Better Places iedereen aanraden!

  • Algemeen 9
op 5 augustus 2019 bestemming: Ecuador / Quito-Amazone-Andes-Puerto Lopez, reisperiode: juli 2019

Wij hebben een schitterende rondreis gemaakt door Ecuador. Better Places, Rene (contactpersoon Ecuador), heeft onze wensen, natuur, actief en lokaal goed in ons reisschema verwerkt. We hebben ruim 3 weken genoten van de prachtige natuur van de Amazone, de mooie wandelingen in de Andes, de geweldige kust met zijn walvissen, de mooie koloniale steden en de vele aardige mensen uit Ecuador. Tijdens onze reis konden we via de app voor eventuele vragen bij Rene terecht. Onze vragen werden steeds snel beantwoord. Ook werd er geinformeerd vanuit Rene hoe de reis verliep. Dit hebben wij als erg prettig ervaren.

  • Algemeen 9
op 22 juli 2019 bestemming: Ecuador, reisperiode: juli 2019

Na 4 eerdere positieve ervaringen met Betterplaces kozen wij vol vertrouwen weer voor een door hun reisexperts samengestelde reis. Na veel (en snel) 1-op-1-contact met reisexpert Renť vooraf stelden we onze ideale route samen. En ook dit keer was alles weer perfect geregeld! Mooie kleinschalige en unieke hotels met veel persoonlijke aandacht van de medewerkers, een overzichtelijk reisschema, goede transfers en bijzondere excursies zonder het massa-toerisme gevoel. Renť heeft gedurende de hele reis af en toe contact met ons opgenomen, niet alleen om waar nodig kleine "probleempjes" op te lossen of enkele kleine wijzigingen in het reisschema door te geven, maar ook om even te informeren hoe ons elke nieuwe bestemming beviel. Heel persoonlijk!

  • Algemeen 10
op 13 juni 2019 bestemming: Ecuador / GalŠpagos Eilanden, reisperiode: mei 2019

Na het slagen voor mijn opleiding heb ik samen met mijn moeder een reis naar Ecuador en de Galapagos eilanden gemaakt. Voorafgaand aan deze reis hebben we ons goed verdiept en veel verschillende reisorganisaties overwogen. Voorafgaand kwamen we zo al uit bij Better Places omdat ze met de beste ideeŽn kwamen, open stonden voor onze eigen ideeŽn, en op een zeer prettige en persoonlijke manier communiceerden. Achteraf had deze keuze niet beter kunnen uitpakken. We hebben een fantastische reis gehad die niet beter georganiseerd had kunnen worden. Alle activiteiten die ons aangeraden zijn waren ook echt de moeite waard. Daarnaast sloot alles perfect op elkaar aan. Als we op een nieuwe plek kwamen stond er altijd iemand klaar die ons begeleidde en uitleg gaf over de nieuwe omgeving. Daardoor verliep de reis heel ontspannen en konden we overal genieten zonder ons zorgen te maken. Vandaar dat Better Places absoluut een 10 verdient voor deze reis. Tevens zijn de Galapagos eilanden een enorme aanrader. Het is een prachtige omgeving waarin de mens op een natuurlijke wijze samenleeft met de dieren. De grote verscheidenheid van de verschillende eilanden is daarom prachtig om te ervaren.

  • Algemeen 10
op 11 mei 2019 bestemming: Ecuador / GalŠpagos Eilanden, reisperiode: april 2019

We wilden samen als twee vriendinnen de Galapagoseilanden bezoeken . We hebben daarvoor regelmatig met Renť mailcontact gehad.Hij gaf goede tips en verwerkte in het reisadvies al onze wensen.
Het contact verliep erg prettig. En ook tijdens onze reis was er regelmatig contact via de app.Complimenten voor de zorgzaamheid en de toewijding van Renť en ook de medewerkers ter plekke.
Iedereen deed erg zijn best om het ons goed naar de zin te maken . We hebben ervan genoten . Alles klopte ....daarom een dikke tien.

  • Algemeen 10
op 25 maart 2019 bestemming: Ecuador, reisperiode: maart 2019

Prima reis doordat alles zo goed geregeld was hebben wij er optimaal van genoten! Goede Hotels,prima luxe vervoer,kortom een super vakantie! Dit zal niet de laatste keer zijn.

  • Algemeen 9
op 10 januari 2019 bestemming: Ecuador, reisperiode: december 2018

Vanaf het eerste contact met de lokale vertegenwoordiger in Quito was het prettig. We hadden zelf een reisvoorstel, daar is goed op ingehaakt, feedback op gegeven en op basis daarvan reis nog wat aangepast en door BP zijn locaties gezocht. Alle accomodaties zijn heel goed bevallen. En de reis ook! Ecuador is een prachtig en afwisselend land. Het contact met de lokale vertegenwoordiger is erg prettig, mede omdat we aanpassingen moesten doen gedurende de reis. Ook fijn dat veel locale mensen worden ingeschakeld. Er werd op een prettige, adueqate maar niet opdringerige manier meegedacht. Plannen met Better Places is zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende