Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Better Places

Pagina 1 van 3 met 29 resultaten

op 20 augustus 2019 bestemming: Tanzania, reisperiode: juli 2019

We zijn heel blij met Better Places! We hebben een hele mooi reis gemaakt in Tanzania en Zanzibar. Karin begreep goed onze wens voor kleinschalige accomodaties en authentieke activiteiten. Heel leuk ook om haar daar te ontmoeten en tips te krijgen! Super dat ze zo bereikbaar bleef. We hebben echt genoten! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 19 augustus 2019 bestemming: Tanzania / safari, reisperiode: augustus 2019

Het was een individuele reis geheel volgens onze wensen en alles tot in de puntjes geregeld door Better Places en in het bijzonder door de lokale vertegenwoordigster Karin. De prive chauffeur / gids Melleck die 9 dagen bij ons was, was zeer professioneel. Wij konden daardoor genieten van al het moois dat Tanzania te bieden heeft. De mensen zijn heel hartelijk. Wild life in overvloed. De migratie van de gnoes en vooral het oversteken van de Mara River een onvergetelijke ervaring. ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 17 augustus 2019 bestemming: Tanzania, reisperiode: augustus 2019

Fantastisch land, zowel de safari als Zanzibar. Karin hielp goed om de reis samen te stellen en het was fijn dat ze goede tips had en snel reageerde via Whatsapp of mail. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 7 augustus 2019 bestemming: Tanzania, reisperiode: juli 2019

Wij hebben met ons gezin van 5 waaronder 3 kinderen van 12, 14 en 17 jaar een onvergetelijke reis ervaren, waar alles in zat. Safari met alle facetten en top verblijven eindigend op Zanzibar. Een reis voor ons op maat. Top ervaring met Better Places en speciale dank aan Karin!

  • Algemeen 9
op 7 augustus 2019 bestemming: Tanzania / jeepsafari's, reisperiode: juli 2019

We hebben een fantastische reis gehad, alles was tot in de puntjes verzorgd. Karin (de reisexpert) in Tanzania heeft onze wensen omgezet in een prachtig reisvoorstel. Niets was teveel voor Karin en de chauffeur/gids tijdens onze reis. Vanwege fysieke beperkingen was het in-en uitstappen in de jeep lastig. Karin heeft een mooi opstapje laten maken waardoor het probleem opgelost werd. Wij hebben de kleinschalige accommodaties heel prettig gevonden en zeker omdat er gewerkt wordt met de lokale bevolking. Het tussentijdse contact, via app of mail hebben we bijzonder gewaardeerd (en nog niet eerder meegemaakt). Onze reis heeft alle verwachtingen overtroffen en we kijken al uit naar een volgende reis met Better Places.

  • Algemeen 10
op 2 juli 2019 bestemming: Tanzania, reisperiode: juni 2019

Een geweldige onvergetelijke 13 daagse rondreis gemaakt door Noord Tanzania & Zanzibar samen met mijn moeder. We hebben de reis laten samenstellen door de lokale reisspecialist Karin. De communicatie was echt super fijn; snelle reacties, persoonlijk en goede tips. Al onze wensen heeft zij meegenomen in het reisvoorstel en nog beter! Een groot voordeel dat zij echt weet wat ze aanbiedt. De reis was op en top geregeld!! Elke accommodatie was boven verwachting met als hoogtepunten; de tented camp in Serengeti en de Maasai Lodge. Alle transfers waren goed geregeld en onze safari gids, Loi is een echte topper! Hij heeft veel passie voor zijn werk, weet enorm veel en vind dat leuk om te delen maar heeft ook de rust zodat wij optimaal konden genieten van al het moois wat Tanzania te bieden heeft. We hebben onwijs mooie herinneringen gemaakt die we nooit gaan vergeten. Dit is mogelijk gemaakt door betterplaces die samenwerkt met lokale reisspecialisten. Karin onwijs bedankt voor de fantastische reis!

  • Algemeen 10
op 11 juni 2019 bestemming: Tanzania / Rondreis, reisperiode: juni 2019

We hebben een fantastische safari rondreis gehad in Noord Tanzania. Op basis van het voorstel van Better Places hebben we verschillende natuurparken bezocht en verbleven we in tented lodges. Geweldig. We hebben heel veel dieren gezien en de chauffeur/gids was uitstekend. Ook de contacten met de lokale bevolking waren erg leuk. Een deel van de inkomsten van de lodges kwam in veel gevallen ten goede van de lokale bevolking. Een mooi concept. Het verblijf bij de Maasai was indrukwekkend. Ook de reisperiode was ideaal: net buiten het regenseizoen en niet te druk. Al hetgeen beloofd was in het reisvoorstel heeft Better Places waargemaakt.

  • Algemeen 10
op 22 februari 2019 bestemming: Tanzania / Arusha, reisperiode: januari 2019

We hebben echt een geweldige reis gemaakt door dit prachtige land. Omdat dit voor ons de eerste keer Afrika was hebben we dit volledig laten organiseren door Karin. En dat heeft ze fantastisch gedaan. We hebben veel rondgereisd en dus veel taxi's nodig en van hotel gewisseld maar echt, alles liep op rolletjes. Eťn keer kwam een taxi niet opdagen, het bleek een fout van het hotel. Karin was toen snel bereikbaar, en het was in een wip opgelost. En vooraf, tijdens het organiseren en boeken: We kregen een persoonlijke behandeling, snelle antwoorden en goede begeleiding. Kortom: een aanrader!

  • Algemeen 10
op 19 januari 2019 bestemming: Tanzania, reisperiode: januari 2019

Een reis naar Tanzania, we wilden natuur zien. En het liefst met zoveel respect voor die natuur als mogelijk. We namen contact op met Better Places en hebben aangegeven wat onze interesses waren. De reis heeft onze verlangens meer dan overtroffen. Om te beginnen zat de reis goed in elkaar. Rustige opbouw, genoeg afwisseling. En prachtige hoogtepunten.
Waarover we ook zeer te spreken zijn: de accomodaties. Mooie ruime kamers, heerlijk eten. Kortom echt een goede selectie.
En het ging natuurlijk om de natuur. Nou wat dat betreft zeer aan onze trekken gekomen. Een gids die liefde heeft voor de natuur en het wild. Accomodaties in het wild - en tegelijk goed verzorgd. Oh en laat me de vriendelijke ontvangst aan het begin van de reis door een reisagent niet vergeten. Ja, het was echt top. Ik zou het iedereen aanraden, ben blij dat we ons dit gegund hebben.

  • Algemeen 10
op 5 januari 2019 bestemming: Tanzania / Noordelijke national parks & Zanzibar, reisperiode: december 2018

We hadden vooraf hoge verwachtingen van de safari's en deze zijn zeker waargemaakt! We zijn naar Tarangire, Serengeti en Ngorongoro geweest, en alle plekken waar we kwamen hadden hun eigen unieke karakteristieken. We hebben heel veel dieren kunnen zien en mooie inzichten in scenario's die je normaal gesproken alleen op tv ziet. We kozen wederom om met Better Places te gaan, omdat onze voorgaande ervaring (Costa Rica) ook zeer goed was. De communicatie is persoonlijk, vriendelijk en duidelijk. De accommodaties zijn zorgvuldig gekozen en alle zaken eromheen zijn goed geregeld. Onze chauffeur (Chui) was ervaren, wist ons veel te vertellen over de omgeving en reed veilig/goed. We kozen deze reis ook vanwege de combinatie met de mogelijkheid om te relaxen op Zanzibar. Ook dit is zeer goed bevallen! Stonetown was ietsje minder wat ons betreft, maar dat is ook omdat we niet heel erg van de drukte houden en bijbehorende toeristische aspecten houden. We hebben echter op alle plekken erg mooie momenten beleefd en zijn erg blij met deze ervaringen!

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende