Ervaringen Better Places

Pagina 1 van 1 met 17 resultaten

op 6 december 2019 bestemming: India, reisperiode: november 2019

Geweldige reis (alternatieve Golden Triangle), voor het eerst een georganiseerde reis. De contactpersoon in India, Shalome, werkte snel en toch heel persoonlijk! Gaf goede informatie, passende voorstellen en overtuigend advies. Al onze wensen wist zij te vertalen in een geslaagde reis. We zijn supertevreden! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 4 oktober 2019 bestemming: India / Noord-India, reisperiode: september 2019

Dit was onze eerste reis met Better Places. Hadden reeds ervaring met groepsreizen, maar dit jaar konden we geen georganiseerde reis vinden naar Noord India met een voor ons gewenste periode en duur. De reis is heel erg meegevallen. Samen met Shalome, de lokale agente in India, stippelden we een traject uit dat volledig aan onze wensen voldeed. Het was een mooie mix tussen grote en must-see steden (Delhi, Jaipur, Agra, Varanasi, ..) en een aantal minder bekende pareltjes (Mandawa, Karauli, ...) Ook het aantal en frequentie van de tours met gids was mooi uitgebalanceerd; er was ruimte om eens een namiddag op jezelf te zijn (niet onbelangrijk met de warmte en vochtigheid in September). Wat de hotels betrof, volgden we de voorstellen Better Places en hebben ons niets beklaagd. Organisatie tijdens de reis zelf liep ook perfect: steeds op tijd opgepikt, afgezet, incl. nodige uitleg, Kortom, super!
Better Places is zeker aan te bevelen indien je bereid bent om alleen rond te trekken, maar wetende dat in er steeds een organisatie achter je staat mochten er problemen zijn (last-minute annulatie van binnenlandse vlucht b.v.b.). Kortom: een aanrader ! ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 14 augustus 2019 bestemming: India / ladakh, reisperiode: juli 2019

Wij maakten met zijn tweeŽn een indrukwekkende reis naar Ladakh/India. De reis werd door Better Places en locale reisagent Jan Knaapen geheel op maat, aan onze smaak/ wensen aangepast. De organisatie ervan toonde zich flexibel toen aanpassing onderweg nodig bleek (lich. ongemak/ een geblokkeerde weg). Alles klopte wat betreft de vooraf verstrekte, adequate reisinformatie - en planning.
Jan was altijd beschikbaar wanneer we hem nodig hadden.
De chauffeurs/ gidsen die ons ter beschikking werden gesteld, waren ieder voor zich deskundig; behulpzaam en erg plezierig in de omgang. Het aangeboden verblijf onderweg was fijn gekozen.
We waren drie weken onderweg, maar voor het gevoel waren wij veel langer onderweg vanwege het zeer afwisselende programma.
Het CO2 neutrale reizen en de verdere aandacht voor milieuzaken en de belangen van de lokale bevolking, spraken ons zeer aan.
De prijs/kwaliteitsverhouding van deze reis was dik in orde.
Zonder meer een aanbeveling waardig!! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 1 augustus 2019 bestemming: India / Leh, e.v.a., reisperiode: juli 2019

Omdat alles tot in de puntjes was georganiseerd en niets aan het toeval werd overgelaten

  • Algemeen 10
op 30 april 2019 bestemming: India, reisperiode: april 2019

Dit was de tweede keer dat we een reis geboekt hebben via Better Places. Na Egypte hebben we deze keer een rondreis door het noorden van India gemaakt en de plaatselijke reisexperte heeft er echt alles aan gedaan opdat we de reis van ons leven zouden hebben. Ze heeft rekening gehouden met al onze wensen en verzoeken en had ook alles tot in de puntjes geregeld: de hotels, de gidsen, de chauffeurs, de nachttrein, tickets voor 'Taj Mahal by night' en de binnenlandse vlucht. Zelfs verzoeken op het laatste moment kon ze nog probleemloos in onze planning inlassen. Onze eerste ervaring met Better Places heeft ons overgehaald om het nog eens te proberen en we zijn opnieuw uitermate tevreden. We kijken al uit naar onze derde reis via Better Places.

  • Algemeen 10
op 7 maart 2019 bestemming: India / kerala, reisperiode: februari 2018

Mooie reis, op maat gemaakt programma, vriendelijke mensen, mooi land! Hele goede en vriendelijke chauffeur!

  • Algemeen 9
op 26 oktober 2018 bestemming: India / Noord-India en Himalaya, reisperiode: oktober 2018

We hebben een fantastische reis gehad. Bijzonder land. Reis vooraf zelf samengesteld met India-specialist ter plekke. Die alles vervolgens perfect heeft georganiseerd. Boven verwachting verlopen. Per stad/staat stonden agent/gids/chauffeur/porter klaar, geweldig. Met Better Places inderdaad dicht bij lokale cultuur gekomen. Gidsen wisten veel achtergronden en stonden open voor voorstellen. Kortom: we zijn heel tevreden en gaan graag opnieuw reizen aan met Better Places. TOP!

  • Algemeen 9
op 16 september 2018 bestemming: India / Ladakh, reisperiode: augustus 2018

Het was al jaren een wens om opnieuw Ladakh te bezoeken, maar na bijna 40 jaar en nu met de familie moest het wel een heel speciale reis worden. Dat is met Better Places voor 100% gelukt! Jan hielp ons vakkundig met het samenstellen van de reis; zijn grote kennis van het gebied, creatieve suggesties, persoonlijke stempel en wijze raad zorgden voor een aaneenschakeling van fantastische belevenissen. Elke accommodatie was bijzonder en had eigen charme, we reisden met uitstekende chauffeurs en deskundige, flexibele en vriendelijke gidsen, en het was heel fijn dat we Jan op elk moment konden bellen. We hebben ons de hele reis veilig en verzorgd gevoeld. Toen een van ons ziek werd op de tweede dag van een trekking in Ladakh waren we in no time weer in Leh. Petje af voor Jan en Better Places om in een land waar de dingen vaak anders gaan dan je verwacht zoín uitstekende kwaliteit neer te zetten.

  • Algemeen 10
op 7 april 2018 bestemming: India / Rondreis, reisperiode: maart 2018

Vanaf het eerste contact was alles zeer persoonlijk en zo is de reis ook samengesteld. Bij aankomst werden we opgewacht door Maaike en Chuda welke vervolgens continue bereikbaar waren voor vragen.
De rondreis voelde goed en betrouwbaar aan doordat het persoonlijk was zoals de gidsen en de privť chauffeurs. Je bent uiteindelijk toch in een land ver weg dus dat maakt het zeker fijn.
Alles was gewoon prima geregeld en nemen Better Places zeker in overweging bij een volgende reis.

  • Algemeen 8
op 4 november 2017 bestemming: India / Cochin, Kerala, reisperiode: oktober 2017

Better Places heeft in samenwerking met ons een fantastische reis samengesteld. Dat wil zeggen.. zij hebben goed geluisterd en al onze wensen omgezet in een realistisch, afwisselend en boeiend reisprogramma. Van het begin tot het einde van de reis klopte alles en hebben wij geen enkele pech gehad of probleem ondervonden. We hebben optimaal genoten ťn zijn uitgerust thuis gekomen, met dank aan de goede zorgen van Better Places.

  • Algemeen 10
op 1 oktober 2017 bestemming: India / Ladakh, reisperiode: september 2017

Schitterende ervaring onder zeer deskundige begeleiding van Ladakh-specialist Jan Knaapen.

  • Algemeen 10
op 3 augustus 2017 bestemming: India / Ladakh, reisperiode: juli 2017

Geweldige mooie reis door de prachtige bergen in Ladakh. Wij deden een trekking en mountainbike tocht. Uitstekend geregeld door onze lokale reisexpert Jan! Jan beschikt over enorm veel kennis over Ladakh en is ontzettend hartelijk en vriendelijk! Wij hebben er erg van genoten.

  • Algemeen 9
op 26 juli 2017 bestemming: India / Leh, reisperiode: juli 2017

Wij hebben voor het eerst via Better Places geboekt en hebben dit als bijzonder prettig ervaren, vooral door het goede contact met de lokale reisagent. Jan heeft alles tiptop verzorgd!

  • Algemeen 9
op 2 januari 2017 bestemming: India / Noordoosten, reisperiode: december 2016

Afwisselende reis (natuur, cultuur en lokale gebeurtenissen). Goed advies van lokale expert.

  • Algemeen 8
op 21 september 2016 bestemming: India / Ladakh, reisperiode: juli 2016

Voor het eerst naar AziŽ en naar India! En wat fijn als dan alles goed is geregeld en past bij wat je zoekt tijdens een verre reis. Het heeft ons volop de gelegenheid gegeven om ons heen te kijken en te genieten. Er valt een hoop te zien en te ervaren in India, Ladakh, maar het is ons tegelijk ook meegevallen. Het noorden is waarschijnlijk een stuk rustiger dan elders in India, de mensen zijn er zeer vriendelijk en gastvrij, en de natuur is prachtig.
Bij onze zoektocht naar een reisorganisatie voor onze reisplannen naar India, Ladakh, kwamen we terecht bij Better Places. Wat een goed concept! Je treedt direct in contact met de reisagent, Jan Knaapen in dit geval, en kunt al je wensen bespreken en ombouwen tot een maatwerk reis.
In ons geval een reis voor ons gezin van drie (2 volwassenen, onze zoon van 13) over land van Delhi naar Leh (Ladakh), klein deel per trein en verder met een auto met chauffeur. Door de kennis van Jan van dit gebied, zijn adviezen en suggesties, is het een mooie reis geworden. De overnachtingen waren goed gevarieerd van hotel tot tented camp, waarbij voor ons de homestay echt een warm plekje heeft achtergelaten. Ook de paar dagen in de Shyok Riverlodge bij Jan en de Ladakhi familie waren een zeer aangename onderbreking van de reis met heerlijk eten en leuke gesprekken. De chauffeur was een verademing in het drukke, wat chaotische, verkeer en op de soms spannende wegen. Over de geplande trekking valt helaas niet iets te vertellen anders dan dat Jan ons heel goed heeft geholpen toen op de eerste dag van de trekking twee van ons ziek bleken te zijn. Het was een prachtige vakantie en we hebben nog niet genoeg gezien zodat we zeker nog eens teruggaan.

  • Algemeen 9
op 4 augustus 2016 bestemming: India / Ladakh, reisperiode: juli 2016

Via de reisexpert van Better Places heb ik de voor mij ideale vakantie kunnen samenstellen: alleen op pad in dit prachtige boeddhistische Himalaya gebied, met daar waar nodig begeleiding van een chauffeur en/ of gids. Ook voldoende ruimte om mijn eigen gang te gaan en ter plekke eigen keuzes te maken. In de 3 1/2 week vakantie, die ik had, was het prettig niet zelf achter vervoer en accommodatie aan te moeten gaan; dit was prima georganiseerd. Door alleen door Ladakh te lopen (of soms samen met een gids) kom je makkelijker in contact met andere mensen, andere culturen; ik heb hier van genoten.

  • Algemeen 9
op 11 mei 2016 bestemming: India / Darjeeling, reisperiode: april 2016

Toen onze dochter stage liep in India hebben mijn vrouw en ik het plan opgevat om haar 'op te halen". Als extra hebben wij op het laatste moment contact gezocht met Nepal specialist Jan van Betterplaces. kort onze wensen aan hem kenbaar gemaakt. Hij is er mee aan de slag gegaan en heeft een reis samengesteld waarbij we Sikkim (provincie in noord oost India) bezochten en een korte trekking hebben gemaakt in de Himalaya. Met fijne gids, chauffeur en tijdens de trekking 2 dragers. Alles was tot in de puntjes in no time geregeld en we hebben een prachtige reis gehad die nog lang zal blijven hangen in onze geheugen.

  • Algemeen 9
  • 1