Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Better Places

Local Hero Travel
9,2
op basis van 29 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 3 met 23 resultaten

op 3 oktober 2019 bestemming: Madagaskar, reisperiode: september 2018

Was een heerlijke reis, leuke locatie's, goede accommodaties, fijne chauffeur en goede gidsen op de verschillende plekken

  • Algemeen 9
op 27 augustus 2019 bestemming: Madagaskar / rondreis, reisperiode: juli 2019

We zijn weer thuis na een onvergetelijke rondreis door Madagaskar. Deze langgekoesterde droomreis heeft onze verwachtingen overtroffen. Het was een reis met alleen hoogtepunten: de verscheidenheid van de landschappen, de unieke flora en fauna, de aardige en behulpzame mensen, de fijne accommodaties, de -soms avontuurlijke- activiteiten, het lekkere eten, het kleurrijke straatleven etc etc. Het programma voor de reis zat goed in elkaar en we hebben ook tijdens de lange autoritten genoten van iedere minuut. De gidsen ter plaatse waren stuk voor stuk goed geÔnformeerd, geduldig met onze Sil (geboren met het syndroom van Down) en vriendelijk. Alle gidsen spraken voldoende engels waardoor we over het algemeen goed met elkaar konden communiceren. In het bijzonder herinneren we ons Alain in Parc d'Anja en Tonga, de gids in Tsingy NP.
En wat waren we blij met onze chauffeur Johary! We hadden geen betere chauffeur kunnen treffen; zijn rijstijl was uitstekend (vooral op de gebrekkige wegen of bij inhaalmanoevres) en we hebben ons erg veilig gevoeld onderweg, hij was bescheiden maar als het nodig was stond ie zijn mannetje, hij regelde alles tot in de puntjes, checkte bij ons regelmatig of nog alles naar wens was en informeerde ons over alledaagse dingen. Professioneel en ervaren. Wij hebben hem hartelijk bedankt: hij verdient een grote pluim!
De accommodaties onderweg waren prima en vaak waren we prettig verrast door de ligging of het eten, zoals Isalo Ranch en Tsara camp. Au bois vert was heerlijk om aan te komen na de lange vlucht en als voorbereiding van de terugvlucht. En het management en personeel van Belle Vue, die er mede voor gezorgd hebben dat de 18-jarige verjaardag van onze dochter Pien onvergetelijk was. En speciaal het verblijf en bezoek van project van Stg Madelief: een aanrader voor andere reizigers!
Wij willen jullie erg bedanken voor jullie goede reisprogramma, de dienstverlening en service, inzet en het delen van jullie ervaring. Wij zijn dankbaar dat het voor ons mogelijk was om deze reis te ondernemen met de kinderen -en in het bijzonder met onze gehandicapte zoon Sil-.

  • Algemeen 9




op 21 augustus 2019 bestemming: Madagaskar / Rondreis, reisperiode: augustus 2019

Fantastich land , perfecte reis samengesteld door Jolijn en Frank op basis van onze wensen. Gezin met 2 kinderen van 16 en 19, geen zin om iedere dag vroeg op te staan voor een excursie, maar een combi tussen land, cultuur, (active) sport, goede accommodatie en eten. Perfecte hotels in Diego Suarez Kiteparadise (topspot voor kite- en windsurfers!!!!) en Nosy Be, L'Heure Blue. Madagascar is puur Africa met paradijs aan de kust...

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2019 bestemming: Madagaskar / Rondreis, reisperiode: juli 2019

De reis was tot in de puntjes georganiseerd. Alles klopte. En daar waar niet alles volgens plan verliep (je bent nl. in Afrika), werden we meteen accuraat en heel vriendelijk geholpen. En ook goed op de hoogte gehouden. Complimenten.
Ook in het proces vooraf verliep het heel plezierig om de reis samen te stellen. We kregen goede tips en voorstellen. Ter plekke hadden we een fantastische chauffeur/gids, die ons veel kon vertellen. We gaan een volgende keer zeker weer met Better Places, als onze bestemming in jullie aanbod valt. We kijken terug op een onvergetelijke reis.

  • Algemeen 10
op 14 augustus 2019 bestemming: Madagaskar, reisperiode: juli 2019

Adembenemend, indrukwekkend!! Vanaf dag een heel goed en vriendelijk contact met Marjon. Ze was erg flexibel zeker gezien het feit dat ins gezelschap steeds uitgebreid werd. Voorstel voor de rondreis paste precies bij onze wensen. Eventuele aanpassingen werden in overleg gedaan. Afstanden en reisduur klopte soms niet geheel, maar daar werd ook over nagedacht. Transfers altijd op tijd aanwezig. Zeer vriendelijke en professionele chauffeur tijdens onze rondreis! Een absolute aanrader, ben zeer tevreden!

  • Algemeen 9
op 3 juli 2019 bestemming: Madagaskar, reisperiode: juni 2019

Better Places heeft voor ons een uitstekende reis georganiseerd naar Madagascar: een mooi programma, fijne hotels/lodges en een erg kundige en gezellige chauffeur. Al met al een erg prettige reis mede dankzij Better Places.

  • Algemeen 9
op 25 oktober 2018 bestemming: Madagaskar, reisperiode: september 2018

Het was een fantastische reis, alles was tot in de puntjes geregeld. Op voorhand was er een goede communicatie: vragen werden snel en uitgebreid beantwoord. Ter plaatse was er goede begeleiding, we moesten ons van niets aantrekken.
Het was allemaal heel persoonlijk en op maat, de reis werd aangepast naar onze wensen.
Prijs-kwaliteit zijn we ook heel tevreden!
Wij overwegen het om volgend jaar terug een reis te boeken via Better Places!

  • Algemeen 10
op 5 augustus 2018 bestemming: Madagaskar, reisperiode: juli 2018

Wij hebben een fantastische reis gemaakt door Madgascar. Het was een geweldig programma en enorm goed georganiseerd door Frank van Better Places. We hebben veel van dit prachtige land gezien mede dankzij Thierry, onze goede, geduldige en vriendelijke gids/chauffeur!
We sliepen op heel mooie en bijzondere locaties, waar we altijd hartelijk ontvangen werden door vriendelijk personeel. De lokale gidsen lieten ons veel van de flora en fauna van het land zien. Deze onvergetelijke reis was erg indrukwekkend in vele opzichten en onze chauffeur kunnen we iedereen aanbevelen!

  • Algemeen 10
op 1 augustus 2018 bestemming: Madagaskar, reisperiode: juli 2018

Wij (gezin met 3 kids 20j-20j-18j) zijn net terug van een rondreis van 3 weken door Madagascar.
Als je begint je reis te plannen check je natuurlijk verschillende reisaanbieders - je gaat zelfs naar infosessies- vraag informatie aan...en op een bepaald moment moet je een keuze maken...Wij kozen voor BetterPlaces voor volgende redenen:
- zeer snelle respons op al onze vragen
- contactpersoon woont in Madagascar (Frank en Jolijn)
- reis werd op maat voor ons gezin gemaakt/aangepast
- nuttige tips bij het plannen
- uitgebreide informatie en suggesties
- concurrentiŽle prijzen
- ....
En maakten wij de juiste keuze? Zeker en vast !!!
Ken je het gevoel: 'met je gat in de boter gevallen zijn'? - wel, dat was het gevoel dat we regelmatig hadden...
Onze chauffeur (waar je toch veel uren per dag mee doorbrengt) was 'goud' waard. Hij hielp ons met praktische zaken (waar kopen we een SIM-kaart? Waar vinden we postkaarten?...) maar speelde ook een rol als gids (we bezochten verschillende ateliers: Hoe wordt papier gemaakt? Aluminiumpotten? Zijden sjalen? ....Ook zorgde hij dat de check-in in de hotels en de nationale parken vlekkeloos verliep.
De gidsen in de nationale parken waren allen zeer enthousiast en we vonden dat we altijd als eerste op de beste plaatsen waren om bijvoorbeeld dieren te spotten. De boottocht op de Tsiribihina-rivier was een unieke ervaring en ook daar: de gids en de bemanning kenden hun job. De gids liet ons kennis maken met de bevolking - hij regelde een kampvuurdans door plaatselijke kinderen - hij vertelde veel over het leven en de geschiedenis van Madagascar.
En dan de hotels/accomodaties: niet de grote Westers luxe - maar dat wisten we op voorhand - en dat verwachtten we dus ook niet. Maar wel kleinschalige hotels - proper - soms met zwembad - soms kleine kamers - soms zeer grote kamers -...maar ieder hotel had zijn charme. En waren het niet de kamers, dan was het we de bediening of het eten die eruit sprongen, of de omgeving, de ligging....
3 weken - vele kilometers - 13 verschillende hotels -...en alles is vlekkeloos verlopen. We houden er heel leuke herinneringen en vele foto's aan over en zullen zeker in de toekomst nog reizen met BetterPlaces.

  • Algemeen 9
op 1 augustus 2018 bestemming: Madagaskar, reisperiode: juli 2018

Onze reis in Madagaskar was een top-ervaring! Heel onze familie, wij met onze 4 jongeren tussen 22 en 26 jaar oud vonden het super, gevarieerd en erg verrijkend. Frank heeft voor ons een heel mooi programma in elkaar gebokst, rekening houdend met onze wensen:
ē De activiteiten waren fijn en erg gevarieerd.
o De 3-daagse trekking was top, al zouden we misschien voor een ander parcours gekozen hebben als we vooraf hadden geweten hoe veel uren we zouden moeten stappen en hoeveel hoogtemeters we zouden moeten doen. Maar eens op pad liep het als een trein, dankzij de goede begeleiding van gids/dragers. Onze gids was Orla, een heel bekwame gast (die bv. onze opmerking over Ďgeen afval in de natuur gooiení meteen ter harte nam). Zelf vond ik de trekking de fijnste activiteit van de hele reis.
Fijn dat Orla nu weet dat afval niet thuis hoort in een natuurpark, maar misschien verdient dit probleem wel aandacht op grotere schaal.
o De wandelingen in de natuurparken waren heel fijn en de gidsen waren steeds erg professioneel. Soms hadden we wel eens behoefte om zonder gids op pad te gaan, maar dat kan blijkbaar niet in Madagaskar.
o De mogelijkheden aan zee waren ook leuk, mee zeilen, snorkelen, mangroven bezoeken...
ē De hotels en lodges waren heel goed en het personeel ook. We hadden wel opmerkingen over ťťn lodge: ratten hebben ons het leven er zuur gemaakt: uitwerpselen op en in bed, geknabbeld aan onze persoonlijke spullen en aan het beddengoed, tot zelfs meenemen van een aantal spulletjes. Onze twee zonen zijn er bovendien ziek geworden (buik/darmen).
ē Onze chauffeur vonden we heel vriendelijk en professioneel, het enige minpuntje: zijn communicatie was niet altijd optimaal.

Madagaskar met Better Places: een echte aanrader!

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende