Better Places beste verre reizenspecialist

Geschreven op 7 januari 2016 door Vanessa

Reisgraag Award Better Places
Reisgraag Award Better Places
Met het prachtige cijfer van een 9,0 is Better Places verkozen tot beste reisorganisatie in de categorie 'Verre Reizen'. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze maakten met Better Places  uit Leiden. Ondanks dat het bedrijf nog niet zo lang bestaat mag het zichzelf nu al de beste noemen. Better Places brengt je rechtstreeks in contact met een lokale reisspecialist, waarmee je samen jouw ideale rondreis samenstelt. De oprichters geloven dat toerisme de wereld een beetje mooier kan maken mits het op een verantwoorde manier gebeurt.

Saskia Griep (mede-oprichter Better Places): "Het allerleukste aan het organiseren van reizen zijn de enthousiaste reacties van reizigers bij terugkomst. Het winnen van de Reisgraag Award bewijst dat ons concept van het rechtstreeks boeken van een reis bij lokale reisexperts goed aanslaat. Steeds meer reizigers willen een betekenisvolle reis maken, waar niet alleen zij zelf van genieten, maar ook de lokale bevolking van profiteert."

Better Places neemt award in ontvangst
Better Places neemt award in ontvangst


De Reisgraag Awards zijn 5 jaar geleden in het leven geroepen om een eerlijk beeld te schetsen van de kwaliteit van reisorganisaties. Afgelopen jaar zijn er meer dan 6.000 reviews geschreven, enkel en alleen door reizigers. Alle reviews worden handmatig gecontroleerd. Dit is de enige publieksprijs in Nederland waarbij alleen de ervaring van de consument de doorslag geeft.

Nieuws