Nieuw: een rondreis naar Europa met Better Places

Geschreven op 28 mei 2019 door Demi

Europa in de nacht
Europa in de nacht
De reisorganisatie Better Places, die een specialist is in verre reizen, biedt nu ook rondreizen aan in Europa. Better Places wil laten zien dat zelfs doorgewinterde reizigers nog verrast kunnen worden door Europa. 

Vakantie in Europa

De kracht van Better Places is dat de reisorganisatie haar reizigers bijzondere en unieke ervaringen biedt, waarbij de reizigers in contact komen met de lokale bevolking. Ook bij de rondreizen in Europa kunnen reizigers dit verwachten. Better Places kiest bewust voor rondreizen in de minder bekende landen in Europa zoals Moldavië, Kosovo en Montenegro. Zo kun je bijvoorbeeld een workshop houtsnijden volgen in Moldavië en op excursie bij een wijnboer in Montenegro. 

Duurzaam reizen 

Daarnaast richt Better Places zich op duurzaam reizen. Door vakanties in Europa aan te bieden, kunnen reizigers per trein naar hun bestemming reizen. De treinreis wordt als onderdeel van de vakantie beschouwd. Er worden tijdens de treinreis dan ook verschillende tussenstops op interessante plaatsen gehouden. Ten slotte wordt de CO2-uitstoot van jouw rondreis in Europa gecompenseerd door de reisorganisatie. Hiervoor heeft Better Places gekozen voor een project in Ghana. Dit doen ze in samenwerking met de South Pole Group, een bedrijf dat op een efficiënte manier duurzame energieprojecten in ontwikkelingslanden start en steunt.


Nieuws