Nieuwe bestemmingen bij Better Places

Geschreven op 1 mei 2015 door Anique

Parque Nacional de Tayrona
Parque Nacional de Tayrona
De afgelopen maanden heeft reisorganisatie Better Places diverse nieuwe bestemmingen toegevoegd aan het aanbod. Zo werden Colombia, Madagaskar, Suriname, Marokko, Myanmar en Tanzania toegevoegd. De komende maanden zal dit aantal blijven groeien, ook Iran, Ethiopië en Sri Lanka staan op de planning.

Nieuwe bestemmingen populair

Opvallend is dat de nieuwe bestemmingen Madagaskar, Colombia en Suriname het erg goed doen, binnen een maand na aanbod werden er al reizen geboekt naar de bestemmingen. Saskia van Better Places zegt hier het volgende over: ''De lokale reisexperts hebben juist op de wat meer onbekende bestemmingen een grote meerwaarde, zij kennen hun land door en door en hebben vaak bijzondere tips''. Ook laten klanten van Better Places weten het lokale aspect van logeren bij de mensen thuis erg te waarderen. Zo zegt Kees, die met zijn kinderen op vakantie ging naar Cambodja, het volgende over dit concept: ''Het bleek inderdaad en fantastische reis te zijn, ervaren en enthousiaste gidsen en logeren bij de mensen thuis en zo het leven van de mensen in Cambodja van dicht bij mee te maken''.

Cuba

Cuba blijkt een van de populairste bestemmingen te zijn op het moment bij Better Places, dit is waarschijnlijk te verklaren doordat de lokale reisexpert gespecialiseerd is in overnachtingen in Casas Particulares. Ook Peru doet het erg goed, vanwege het enthousiasme van de lokale reisexpert Guido en de lokale bevolking.

Nieuws