Ontmoet nu de locals bij Better Places

Geschreven op 25 juli 2017 door Anique

Riksjatocht door de hutongs van Beijing
Riksjatocht door de hutongs van Beijing
Het is bij Better Places tegenwoordig mogelijk om 'meet the locals' activiteiten te boeken bij je reis. Een belangrijk aspect van de reizen bij Better Places is het contact met de lokale bevolking, iets dat door middel van deze excursies nog beter mogelijk is. 

Er zijn al op diverse bestemmingen 'meet the local' activiteiten te boeken, zoals in Cuba. Hier kan je bijvoorbeeld een Tabacco wandeling maken, waarbij je onder begeleiding van een lokale sigarenboer langs de tabaksvelden wandelt. Ben je in Beijing en zou je graag wat meer van het lokale leven zien? Maak dan een riksjatocht door de hutongs van Beijing, waarbij je ook bij een traditioneel huis van een familie stopt. Houd je van koken en ben je in Zuid-Afrika? Volg dan een kookworkshop met de mamma's, waarbij je leert lokale gerechten te bereiden. Je luncht in een township en maakt de gerechten samen met de kamamma. Deze drie excursies zijn slechts een kleine greep uit de aangeboden excursies.

Nog niet bij alle bestemmingen van Better Places zijn deze lokale activiteiten te boeken. Kijk op de pagina van jouw favoriete bestemming of het hier al beschikbaar is. Komende maanden wordt het aanbod van dit soort excursies verder uitgebreid.

Nieuws