De beste golfresorts van Club Med

Golfen bij Club Med
Golfen bij Club Med
Club Med is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in luxe all-inclusive vakanties. Denk hierbij aan wintersportvakanties, cruises en verre vakanties. De luxe resorts bevinden zich over de hele wereld. Daarnaast biedt Club Med veel sportactiviteiten aan op haar resorts. Zo hebben ze watersporten, wintersporten en landsporten. In dit artikel lees je over de acht beste golfresorts van Club Med. Deze golfbanen zijn ontworpen door de grootste namen uit de golfwereld zodat het parcours ritmisch en uitdagend is voor zowel beginners als voor gevorderde spelers.

Club Med Da Balaia in Albufeira 

Het Club Med resort Da Balaia ligt in Albufeira, aan de Atlantische kust van Portugal. Da Balaia ligt op een roodbruine rotsklif met daaronder een zandstrand. In het resort kun je heerlijk ontspannen in het Club Med wellnesscentrum en word je omgeven door mediterrane geuren. Het golfresort Da Balaia heeft maar liefst elf golfbanen met elk 18 holes behalve de golfbaan 'Balaia Golf Village', die heeft negen holes. Golfen kun je onder andere doen in groepslessen op alle niveaus.

Club Med Da Balaia
Club Med Da Balaia

Club Med La Plantation d'Albion op Mauritius

La Plantation d'Albion ligt op Mauritius in de Indische Oceaan. De golfacademie heeft zes dagen per week groepslessen voor alle niveaus vanaf acht jaar oud. Op dit resort worden er lessen gegeven door externe partners. Daarnaast biedt het resort verschillende cursussen aan. Zo kun je hier bijvoorbeeld je golftechniek verbeteren. Het restaurant Le Phare is ook zeker een bezoek waard aangezien het restaurant verschillende awards gewonnen vanwege het heerlijke seafood.

Club Med La Plantation d'Albion
Club Med La Plantation d'Albion

Opio in de Provence

Club Med Opio in de Provence is gelegen in Frankrijk aan de Europese en Middellandse zeekust. Het resort heeft een olijfgaard en ligt op dertig kilometer afstand van de stad Nice. Het resort heeft drie buitenbanen met 18-holes. De baan 'Golf de la Grande Bastide' werd in 1990 ontworpen door Cabell Robinson en is maar liefst 6.105 meter lang.

Club Med Opio in de Provence
Club Med Opio in de Provence

Bintan Island in Indonesië

Club Med Bintan Island bevindt zich in Indonesië. Op dit eiland zijn de sporen van de vroegere specerijenhandel nog te vinden. De baaien van het eiland hebben zelfs een tijd als schuilplaats gediend voor piraten. De Golfacademie biedt groepslessen aan op alle niveaus vanaf acht jaar oud. Deze lessen worden gegeven door gespecialiseerde G.O®. De 'Ria Bintan Golfbaan' is gemaakt door de architect Gary Player. De baan behoort tot een van de vijf mooiste banen van Azië.

Club Med Bintan Island
Club Med Bintan Island

Club Med Sandpiper Bay in Verenigde Staten

Sandpiper Bay ligt in de Verenigde Staten aan de Amerikaanse en Caribische kust. Dit resort is een perfecte bestemming voor een familievakantie. Golfen is goed mogelijk voor de beginnende en gevorderde golfer bij dit resort. Golfen kan bij dit resort al vanaf 4 jaar. Het resort heeft Petit Golf (4-7 jaar) en Junior Golf (8-13 jaar). Ontdek de baan 'Sandpiper Golf Course' ontworpen door Mark Mahannah op een bebost terrein.

Club Med Sandpiper Bay
Club Med Sandpiper Bay

Punta Cana op de Dominicaanse Republiek

Punta Cana ligt op de Dominicaanse Republiek aan de Caribische en Amerikaanse kust. In het Club Med Resort kun je golfgroepslessen volgen op alle niveaus. Deze lessen worden gegeven door een gespecialiseerde G.O®. Het resort beschikt over een oefenterrein met oefennet waarbij spelers hun swing kunnen verbeteren vanaf een mat. Als je vrede en harmonie zoekt kun je een bezoek brengen aan het stiltezwembad. Daarnaast is Punta Cana een van de twee resorts van Club Med met een creatieve speeltuin met activiteiten die geïnspireerd zijn op Cirque du Soleil.

Club Med Punta Cana
Club Med Punta Cana

La Palmeraie in Marrakech

Het Club Med resort La Palmeraie ligt in een buitenwijk van Marrakech. De stad Marrakech ligt op de grens van het Hoge Atlas Gebergte en de Sahara. Bij La Palmeraie kun je golfgroepslessen op alle niveaus volgen maar je kunt ook zelf de golfbaan verkennen. Daarnaast is er begeleiding door een caddy bij de golfbaan. De 'Golf Royal' is de op twee na oudste golfbaan in Marokko

Club Med La Palmeraie Marrakech
Club Med La Palmeraie Marrakech

Club Med Trancoso in Brazilië

Club Med Trancoso ligt in Brazilië aan de Caribische en Amerikaanse kust. Dit resort ligt verscholen in een Kokospalmbos en ligt bovenop de kliffen van de kust met een mooi zandstrand. Terravista Golf Club heeft de 'Terravista course' van 6.495 meter. Deze baan is een van de meest spectaculaire en moeilijkste banen van Zuid-Amerika. Er worden cursussen voor beginners en opfriscursussen voor gevorderden gegeven.

Club Med Trancoso Brazilië
Club Med Trancoso Brazilië
Reisbureau Reisgraag.nl is officieel partner van Club Med. U kunt bij ons de reizen van Club Med boeken tegen dezelfde prijs; maar dan wel met de service van een reisbureau. Vraag een offerte aan.

Nieuws

Artikelen