Clubdorpen van Club Med met Nederlandstalige kinderclubs

Leren surfen bij Mini Club Med
Leren surfen bij Mini Club Med
Club Med biedt luxe, all inclusive resorts op prachtige bestemmingen in Azië, Amerika, de Caraïben, Afrika en Europa. Kenmerkend voor de organisatie is de kindvriendelijkheid. Op de meeste bestemmingen heeft Club Med verschillende soorten kinderclubs, waar kinderen leuke programma's kunnen volgen onder professionele begeleiding van een G.O. Deze kinderclubs zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden tot en met 17 jaar oud. Op veel, maar niet alle resorts wordt Nederlands gesproken. Wij hebben de clubdorpen van Club Med op een rijtje gezet waar Nederlandstalige kinderclubs aanwezig zijn, zodat de taal geen belemmering vormt voor je kinderen.

Kinderclubs van Club Med

Zo is er een Baby Club Med (voor baby's van 4 tot 23 maanden), een Petit Club Med (voor peuters van 2 t/m 3 jaar), een Mini Club Med (voor kinderen van 4 t/m 10 jaar) en een Juniors' Club Med (voor jongeren van 11 t/m 17 jaar). Voor de eerste twee geldt wel een toeslag. Enkele voorbeelden van activiteiten van de kinderclubs zijn paardrijden, koken, dansen, spelletjes doen en waterskiën. 

Petit Club Med
Petit Club Med

Egypte: Club Med Sinai Bay

Sinai Bay is als een verborgen stad. Je beschikt hier over een privéstrand en er is een Nederlands sprekende G.O aanwezig. Daardoor kunnen je kinderen eenvoudig in het Nederlands met de G.O communiceren. Er is hier geen Juniors' Club Med voor jongeren.

Marokko: Club Med Marrakech la Palmeraie en Club Med Agadir

Loop tussen de palmbomen en ervaar het echte Marokkaanse leven. In deze clubdorpen zijn Nederlandstalige kinderclubs aanwezig voor alle leeftijden. Zowel Club Med Marrakech la Palmeraie als Club Med Agadir hebben aparte ruimtes ingericht speciaal voor kinderen, enkel beschikt het clubdorp van Marrakech la Palmeraie niet over een Baby Club. 

Club Med Agadir
Club Med Agadir

Tunesië: Club Med Djerba la Douce

Dit resort op het Tunesische eiland Djerba is een waar paradijs. Kinderen beleven hier, zowel overdag als 's avonds, ultiem vakantieplezier terwijl jij lekker kunt genieten van de spa. Voorbeelden van activiteiten van de Juniors' Club Med zijn tennissen, zeilen, kajakken, dansen en films en shows bekijken.

Club Med Djerba la Douce
Club Med Djerba la Douce

Frankrijk: Club Med Opio in de Provence, Club Med La Palmyre Atlantique, Club Med Vittel le Parc en Club Med Valmorel

Maak prachtige fietstochten terwijl je kinderen plezier maken in de kinderclub. Leuk is dat bij Club Med Opio in de Provence de kinderclubs omgeven zijn door de natuur, waarbij de Mediterraanse vegetatie het decor vormt. Bij Club Med La Palmyre Atlantique is geen Baby Club en bij Club Med Vittel le Parc en Club Med Valmorel geen Juniors's Club. Wel is er bij Vittel le Parc en Valmorel een Club Med Passworld. Dit zijn exclusieve ruimtes die speciaal zijn ontworpen voor jongeren.

Club Med Opio in de Provence
Club Med Opio in de Provence

Italië: Club Med Napitia

Kom tot rust in de spa en beleef een ware smaaksensatie in het Italiaanse restaurant. Je kinderen vermaken zich zowel overdag als 's avonds prima in de kinderclubs van Club Med. Een bijzonderheid: kinderen in de Baby Club Med van Napitia worden omringd door de natuur.

Club Med Napitia
Club Med Napitia

Portugal: Club Med Da Balaia

Club Med Da Balaia in Portugal heeft een nieuw design en is een echt familieresort geworden door de nieuwe kinderclubs en het verwarmde zwembad. De activiteiten van de kinderclubs zijn voornamelijk creatief: er kan geknutseld, verkleed, gedanst en gezongen worden en er worden diverse shows gegeven.

Club Med Da Balaia
Club Med Da Balaia
Reisbureau Reisgraag.nl is officieel partner van Club Med. U kunt bij ons de reizen van Club Med boeken tegen dezelfde prijs; maar dan wel met de service van een reisbureau. Vraag een offerte aan.

Nieuws

Artikelen