Themacruises 2017 Club Med 2

Club Med 2, prachtig zeilschip
Club Med 2, prachtig zeilschip
Naast de luxe resorts heeft Club Med ook een zeilcruiseschip in bezit: de Club Med 2. In de zomer vaart de Club Med 2 in de Middellandse Zee en in de winter gaat het zeilschip naar het Caribisch gebied. Deze grote vijfmaster van 187 meter lang heeft 175 cabines, 11 suites met zeezicht, 2 restaurants, 2 zwembaden en 2 sauna's. Naast de 'standaard' cruises biedt Club Med ook verschillende themacruises aan. Wil jij je hobby kunnen uitoefenen op jouw cruisevakantie? Dan is een van deze Club Med 2 themacruises echt iets voor jou.

Jazz

Deze themacruise is nieuw in het aanbod. Het zeilschip Club Med 2 vormt het perfecte decor voor een cruise dat in het teken staat van jazzmuziek. Er is een vaste liveband aan boord zijn en daarnaast worden er diverse presentaties gegeven over het ontstaan en de evolutie van de jazz. De zomercruise vertrekt 8 juli 2017. Ben jij een echte jazzmuziekfan? Dan is deze themacruise van Club Med 2 wel wat voor jou.

Gastronomie

Ben jij een fijnproever? Ga dan mee met de gastronomische zomercruise van Club Med 2 op 1 juli 2017. Deze themacruise is een echt culinair hoogstandje met kwaliteitsgerechten, wijn, voedselpresentaties en nog veel meer. Aan boord zijn een sterrenchef en gespecialiseerde wijnkelner die je de beste smaken en verrassingen voorschotelen. Deze cruise is een echte verwennerij voor je smaakpapillen.

Gastronomie aan boord Club Med 2
Gastronomie aan boord Club Med 2

Golf

De golf themacruise is voor golfliefhebbers. Er zullen twee PGA professionals aan boord zijn die jou naar wens begeleiden tijdens de cruise. Theorie wordt afgewisseld met praktijk op de beste golfbanen van de Middellandse Zee. Deze themacruise gaat twee keer in de zomer van 2017: 19 april en 11 oktober.

Themacruise golfen
Themacruise golfen

Bridge

Kun jij een ervaren meester bridger verslaan? Ga mee op de Bridge themacruise en leer bridgen als een professional. Er worden verschillende demonstraties en partijen georganiseerd onder leiding van de Franse bridgefederatie. Ook kun je deelnemen aan een erkend toernooi waar een beroepsscheidsrechter aanwezig is. Deze themacruise gaat op 9 september als zomercruise en op 8 december als wintercruise.

Yoga

Op vakantie optimaal in balans zijn, het kan met de Yoga themacruise van Club Med 2. Ervaren yogaleraren doen in kleine groepen verschillende yogaoefeningen met je. Je wordt persoonlijk behandeld en je komt helemaal tot rust. Bij deze themacruise is een heerlijk ontspannen ontbijthoek inbegrepen. Op 2 september kun je een zomercruise doen in het Yoga thema en op 1 december 2017 een wintercruise.

Wil jij mee op een van bovenstaande cruises? Bel (0486-412199) of mail ons (reisbureau@reisgraag.nl) en wij regelen de beste plek voor je op het schip!

Reisbureau Reisgraag.nl is officieel partner van Club Med. U kunt bij ons de reizen van Club Med boeken tegen dezelfde prijs; maar dan wel met de service van een reisbureau. Vraag een offerte aan.

Nieuws

Artikelen