Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Corendon

8,5
op basis van 962 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
6,3
op basis van 484 reviews

1 consumenten award

Sunweb won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
5,9
op basis van 1019 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 130 met 1292 resultaten

op 20 maart 2019 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: maart 2019

Ten eerste vraagt corendon op de site wat je voorkeuren van de hotelkamer zijn waarbij je de keus hebt om bad aan te klikken inverband met onze 7 maanden oude baby, terwijl het hotel helemaal geen kamers heeft met een bad.
Daarna hebben we een excursie geboekt via de corendon reisgids, komen ze een half uur telaat, met een kleine shuttle bus, en er waren nog maar 4 plaatsen over terwijl er 6 personen uit het hotel dezelfde excursie hadden geboekt, en wordt er dan verteld dat we het maar onderling moeten oplossen met wie er wel en niet gaat. Schandalig vind ik dit, corendon hoort het probleem op te lossen aangezien zij een fout hebben gemaakt bij het aanmelden van de personen voor de excursie. Vervolgens brengen ze je naar de duden watervallen, en dan naar storks, een grote juwelier in antalya die in nederland bekend staan als grote oplichters. Is overigens ten sprake gekomen in het programma ďopgelicht in het buitenlandĒ. Dit was de eerste keer met corendon en nooit weer.

  • Algemeen 4
op 18 maart 2019 bestemming: Cyprus, reisperiode: september 2018

Op het terrein van acomodatie de 2e dag een ongeluk gehad. Host vond het erg spijtig. En dat was het. Ook in Nederland kon met Niets voor mij betekenen. Ik was te laat werd er gezegd. Dag vakantie! Dag spaargeld! Nog steeds heb ik ongemak van het voorval. Maar dat boeid Echt Niemand. Conclusie: Corendon, NOOIT MEER!!!

  • Algemeen 1
op 16 maart 2019 bestemming: TunesiŽ / Sousse, reisperiode: oktober 2018

Al vaak met corendon gevlogen, tot nu toe altijd tevreden. Wel jammer dat een tussenstop niet gewoon gemeld bij het boeken. Verder altijd goede prijs kwaliteit verhouding

  • Algemeen 9
op 13 maart 2019 bestemming: Egypte / Hurghada, reisperiode: maart 2019

Top hotel Aladdin beach resort en geweldige crew toestel CND heen en terug weinig tot niks gevoeld bij beide landingen ondanks noodweer in Amsterdam. Geweldig aanrader corendon hotel en vliegtuigmaatschappij

  • Algemeen 10




8,5
op basis van 962 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
6,3
op basis van 484 reviews

1 consumenten award

Sunweb won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
5,9
op basis van 1019 reviews
Lees meer
op 10 maart 2019 bestemming: Thailand / Hua Hin, reisperiode: februari 2018

De vlucht werd gecanceld. Vervolgens was de communicatie en de medewerking van de reisorganisatie van Corendon ZEER SLECHT: medewerkers wisten zgn. nergens van. Pas 20 uur later, na 4 keer contactgelegd te hebben, werd pas bekend gemaakt op welke vlucht we werden gezet. Er werden geen alternatieven aangeboden: als je van de 7 dagen verblijf er nog maar 5 overhoudt, verwacht ik dat er minimaal meegedacht wordt voor eventueel een verlenging, annulering of wijziging.
Ook waren er geen mensen van Corendon op Schiphol om de reizigers te woord te staan. Ik boek NOOIT MEER een reis bij Corendon

  • Algemeen 1
op 6 maart 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: april 2019

Omdat de reis niet doorgegaan is! Ik had deze reis gisteren geboekt en vandaag wilde ik er een vraag over stellen. Ze wilden mij niet te woord staan, omdat ze vonden dat mijn man (die hier helemaal niks mee van doen heeft) De hoofdboeker was, en hij de vraag maar moest stellen. Dit gaf mij meteen een onbestemd gevoel over Corendon. Gelukkig kon ik nog net binnen de limiet annuleren en hebben we een leuke reis bij de concurrent geboekt, waar we al jaren over tevreden zijn

  • Algemeen 1
op 22 februari 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: juni 2019

We moeten nog op vakantie maar ben nu al supernegatief gestemd met vluchttijden naar ibiza vanaf Amsterdam. Met transavia duurt de vlucht ca 2uur en 15 minuten. Met corendon ca 4.5 uur ivm tussenstop op Mallorca. Wordt totaal niet meegedacht en men verschuilt zich achter dat er niets vermeld staat over de duur van de vlucht. De medewerkster van corendon hoort je wel aan maar kan/mag schijnbaar niets regelen om zo'n tegenvaller wat acceptabeler te maken. Ik kan je verzekeren dit is de laatste keer dat ik gebruik maak van corendon. Genoeg andere aanbieders in dezelfde prijsklasse. Dus als je je kostbare tijd van je vakantie weg wilt gooien ga dan met corendon in zee. De review van het hotel en vakantie aldaar wordt vervolgd. Goed is goed en slecht is slecht. Deze ervaring is al extreem slecht en geen service..... Doe er je voordeel mee

  • Algemeen 1
op 21 februari 2019 bestemming: Gambia / Kololi, reisperiode: februari 2019

Vlucht okť. Ideaal vertrek vanuit Maastricht, geen lange wachttijden, gratis parking, goede vlucht (normaal steeds verschrikkelijke oorpijn en ditmaal niet), voldoende beenruimte alleen spijtig geen scherm voor toch een 6 uur durende vlucht. Hotel Balafon: management is een ramp !!! Veel goedgemaakt door de hele mooie kamers met groot balkon. Ontbijt heel sober en dan eens geen tassen, geen fruitsap meer, meerdere keren moeten vragen naar koffie, geen plaats....en 1ste nacht was kamer niet beschikbaar en bijgevolg 2x mogen verhuizen. Internet in hotel = ramp, wel wifi maar geen internet. Buiten hotel was dit geen probleem. Internationale luchthaven Banjul schandalig....geen water in toiletten en overal vies en vuil. Okť dit is Afrika maar ik begrijp niet dat reisagentschappen hier niet wat druk kunnen zetten tenslotte is het toerisme hun voornaamste bron van inkomsten.

  • Algemeen 6
op 21 februari 2019 bestemming: Turkije / Lara, reisperiode: maart 2018

Een super de luxe 5 sterren hotel, niks was te gek en alles was erop gericht om het de reiziger zoveel mogelijk naar de zin te maken. Eten, kwaliteit: top! Zeer ruime keuze buffetten, en iedereen vriendelijk. Corendon als reisorganisatie, vliegreis: verliep uitstekend en echt niks op aan te merken. Volgende keer (hopelijk) zeker weer met Corendon

  • Algemeen 10
op 19 februari 2019 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: februari 2017

Al jaren met corendon super

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende