Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Corendon

De Jong Intra Vakanties
8,5
op basis van 1096 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Sunweb
6,1
op basis van 555 reviews

1 consumenten award

Sunweb won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
TUI
5,7
op basis van 1175 reviews
Lees meer

Pagina 2 van 151 met 1509 resultaten

op 17 december 2019 bestemming: Turkije / Lara, reisperiode: december 2019

Was een regelrechte ramp drie en half uur vertraging bijna vechten voor een betaalde plaats nog nooit meegemaakt niemand zat op zijn eigen plaats

  • Algemeen 1
op 14 december 2019 bestemming: MacedoniŽ / Struga, reisperiode: juni 2019

Ik organiseer een schildervakantie in Macedonie, wat bij Tui niet lukte was bij Corendon zo geregeld. Dankzij de adequate en buitengewoon vriendelijke afhandelingen van Annabelle was alles zo geregeld. Top service!

  • Algemeen 10




op 12 december 2019 bestemming: Gambia, reisperiode: december 2019

Voor onze vluchten hadden wij extra beenruimte geboekt voor 25 euro per persoon per vlucht. Op de heenvlucht van zat er een man naast ons op die erg dik was. Hierdoor moest ik erg naar mijn man toehangen. Dit heb ik tijdens de vlucht gemeld aan de stewardess. Zij gaf aan dat als deze meneer zijn gordel om paste dat het goed was. Dit lukte deze meneer met moeite en hij deed dit enkel als de stewardess in de buurt was. Door deze situatie hebben zowel ik als mijn man niet comfortabel kunnen zitten. Terwijl we juist 2 maal 25 euro hebben betaald om comfortabel te zitten. Ik vind het schandalig dat dit zich heeft voorgedaan. Daarnaast kan hierdoor ook niet de veiligheid gegarandeerd worden. Deze man was niet in staat geweest om de nooddeur te openen.

  • Algemeen 2
op 10 december 2019 bestemming: Egypte / Hugarda, reisperiode: september 2019

Corendon wijzigt, klant betaald

  • Algemeen 5
op 8 december 2019 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: juli 2019

We kwamen aan bij Aegeon Vieuw
Vochtplekken in appartement vies verouderd. Meermalen aangegeven maar helaas nadat ik de reiskeiding inschakelde en er kakkerlakken op onze kamer waren kregen we een ander app.Dit was dus nog viezer en jawel hoor.. wederom vocht en kakkerlakken. Toen met corendon gebeld klachten opgeschreven en mij werd verzekerd dat het achteraf opgelost werd en gecompenseerd. Nu maanden later willen ze 209 eur terug betalen voor 6 van de 10 dagen te compenseren.
Nooit meer corendon voor ons

  • Algemeen 3
op 7 december 2019 bestemming: Spanje, reisperiode: november 2019

Bij het boeken zag ik dat je nu ook geld moet betalen voor de transfer. Waar het tot vorige maand nog overal werd aangegeven dat het bij Corendon vlucht, hotel en transfer betreft kom je nu in de laatste stap er achter dat je daar ook voor moet betalen.

  • Algemeen 4
op 4 december 2019 bestemming: Gambia / Kotu, reisperiode: december 2019

We kunnen niet naar de accommodatie die geboekt hebben en de aangeboden passende accommodatie bied geen adults only geen WiFi overal geen premium kamer met zeezicht geen Spa en niet de locatie waar we willen zitten. Passende accommodatie in zelfde prijsklasse als aangeboden accommodatie is niet mogelijk.

  • Algemeen 1
op 4 december 2019 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: november 2019

Rond reis gehad cappadocie en een sideheel goed verzorgd goede reis leider. alleen hotel in cappadocie was slecht verzorgd

  • Algemeen 8
op 30 november 2019 bestemming: Griekenland / Rhodos, reisperiode: mei 2018

3x met corendon gevlogen en nooit problemen gehad ,de vluchttijden klopten steeds. Mensen klagen hier vaak over het eten in hun hotel maar daar kan corendon niets aan doen, natķķrlijk zou ik het wel melden en kunnen ze er rekening mee houden of zelfs dit hotel schrappen als ze vaak hier melding van krijgen. Wij nemen steeds een appartement en gaan dan steeds ergens anders eten,zoveel leuker.

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: juli 2019

Het hotel had voor nog niet de helft van de gasten bedden bij het zwembad. Wilde je er 1 proberen te bemachtigen dan moest je om 6.00 uur je bed uit om je handdoek neer te leggen. Wel kon je naar het strand alleen daar was geen all inclusive. Moet je maar telkens heen en weer lopen , aldus een medewerker van Corendon. Dus geen relaxte vakantie dus.

  • Algemeen 2
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende