Crusj organiseert wintercruises

Geschreven op 4 mei 2015 door Eva

MSC Opera
MSC Opera
Crusj introduceert iets nieuws, namelijk een achtdaagse cruise voor singles. In de winter van 2015/2016 kun je een single cruisevakantie boeken, je hebt daarbij de keuze uit twee mogelijkheden. Reis één is van de Canarische eilanden naar Madeira en reis twee is van de Canarische elanden naar Marokko. In beide gevallen vlieg je met Corendon Dutch Airlines naar Las Palmas op Gran Canaria. Vervolgens ga je gelijk aan boord en begint de vakantie. In acht dagen kom je op verschillende plaatsen, de cruise eindigt weer in Las Palmas.

MSC Opera

Tijdens de cruise verblijf je op de MSC Opera, een schip wat op dit moment wordt gerenoveerd. Het Italiaanse schip is zeer luxe en van alle gemakken voorzien. Ook kun je genieten van echt Italiaans ijs en opwekkende espresso's. Op het schip zijn wifi zones aanwezig en kun je in veel activiteiten je sportiviteit kwijt. Er is zelfs een spa aanwezig om na het sporten helemaal te ontspannen. Op het schip zijn 8 bars aanwezig met ieder een eigen thema, een disco, een casino en een theater waar 's avonds shows zijn.

Verblijf

Al het eten aan boord is inclusief, er is een mogelijkheid om een all inclusieve drankenpakket erbij te boeken. Hierbij heb je de keuze uit drie verschillende hutten; een binnenhut, een hut met uitzicht op zee en een balkonhut. Bij de hut met zeezicht en de balkonhut komt er een toeslag bij. Overigens deel je de hut met een andere reiziger van jouw eigen geslacht en leeftijd, het is niet mogelijk om een hut voor je alleen te boeken.

Unieke ervaring

Op deze reis ontmoet je nieuwe mensen met dezelfde interesses. Alleen reizen hoeft dus niet saai te zijn, met deze reis ontmoet je een groep mensen waar je ongetwijfeld een geweldige vakantie mee gaat beleven.

Nieuws