Crusj biedt actieve Ibiza reis aan

Geschreven op 3 februari 2016 door Felice

Ibiza strand
Ibiza strand
Crusj is een reisorganisatie die reizen aanbiedt voor hoogopgeleide singles. Tijdens deze vakantie is het doel om nieuwe vrienden te maken. Nieuw in het programma van Crusj is een actieve Ibiza reis.

Het verblijf is op basis van logies in een drie sterren appartement aan het strand. Daarnaast hoef je maar een klein stukje te lopen en dan ben je in het centrum van Ibiza-stad. Ook het uitgaansleven is in de buurt, het appartement is maar 3 kilometer verwijderd van de populairste clubs gelegen op Platja d'en Bossa.

Crusj organiseert activiteiten waar je aan deel kunt nemen. Op het programma staan onder andere feesten in bekende clubs als Pacha, een tour door de stad, een jeepsafari over het hele eiland, een bezoek aan de hippiemarkt en dineren in restaurants met het lekkerste eten van Ibiza.

Inclusief bij de reis is de retourvlucht van Amsterdam naar Ibiza en op Ibiza zelf de retourtransfer van de luchthaven naar het appartement. Daarnaast is ook 7 kilo handbagage en de toeristenbelasting inbegrepen.

Nieuws