Met Crusj naar verre bestemmingen

Geschreven op 20 oktober 2018 door Vanessa

Ontdek Sri Lanka met Crusj
Ontdek Sri Lanka met Crusj
Reisorganisatie Crusj breidt het aanbod uit met nieuwe verre bestemmingen. Zo gaan ze reizen aanbieden naar Sri Lanka, Vietnam, India, China en ThailandCrusj is een reisorganisatie die singlereizen organiseert voor singles in de leeftijd van 25-45 jaar en van 45-65 jaar. Hierbij richten ze zich voornamelijk op mensen met een opleidingsniveau van HBO+. Crusj organiseert geen datingreizen, de kans bestaat dat je de ware ontmoet natuurlijk, maar het gaat er vooral om dat je een leuke en nieuwe groep vrienden leert kennen.

Sri Lanka is al te boeken via de website van Crusj. Tijdens deze singlereis ontdek je een veelzijdige vakantiebestemming en reis je mee naar de door mangroven omgeven kustplaats Negombo, de indrukwekkende op een berg gelegen tempel van Mihintale en de oude koningsstad Anuradhapura die bekend staat om de bijzondere dagoba’s en op de Werelderfgoedlijst van UNESCO is opgenomen.

Ook van Vietnam is het programma al bekend. Tijdens deze reis maak je onder meer kennis met kleurrijke bergdorpjes, het levendige charismatische Hanoi en het sprookjesachtige Halong Bay, waar je een onvergetelijke boottocht langs duizenden eilanden maakt. Maar ook de badplaatsen Nha Trang, de oude keizerlijke hoofdstad Hue, het ambachtsstadje Hoi An en Mui Ne passeren de revue. Nadat je de uitgestrekte rijstvelden en waterwegen van de Mekong Delta hebt verkend, vlieg je tenslotte vanuit Ho Chi Minh City terug naar Amsterdam.

Tijdens deze verre reizen reis je in groepen van ongeveer 20 singles in de leeftijd van 25-50 jaar. Onder begeleiding van lokale gidsen ontdek je deze prachtige bestemmingen.

Nieuws