Nieuwe yoga reis bij Crusj

Geschreven op 27 september 2018 door Vanessa

Yoga oefening
Yoga oefening
Heb jij behoeft aan een week ontspannen en relaxen? Dan heeft Crusj een ideale reis voor jou! Ze hebben namelijk een nieuwe yoga reis aan het aanbod toegevoegd. Deze reis is voor singles tussen de 25 en 50 jaar en gaat naar Lara in Turkije. Je verblijft deze week in het 5* Baia Lara Hotel en krijgt twee keer per dag een les yoga. Daarnaast kun je gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel of een leuk uitstapje maken naar de prachtige omgeving van Lara.

5* Baia Lara Hotel

Je verblijft in het 5* Baia Lara op basis van Ultra All Inclusive waarbij een ontbijt, laat ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Ook zijn er de hele dag door diverse snacks te krijgen en koffie en thee kun je overal pakken. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen, wel volgens de openingstijden van de diverse gelegenheden. Er zijn diverse zwembaden waarvan er één verwarmd is in de winter. De ligbedden en parasols staan gratis voor je klaar op het strand en het zonneterras. Tevens kun je gratis gebruikmaken van de badhanddoekenservice.

Lara

Ten oosten van Antalya ligt de badplaats Lara, op ongeveer een half uurtje rijden van de luchthaven. Het is een relatief nieuwe vakantiebestemming met een van de mooiste zandstranden die er in Turkije te vinden zijn. Daarom staat de plaats ook wel bekend als de 'Golden Mile'. Er zijn leuke winkeltjes in Lara te vinden. Vooral op de mini-markten vind je originele souvenirs en lokale producten. De markten zijn namelijk vooral gericht op de lokale bevolking. De winkels in het centrum zijn daarentegen wel op toeristen gericht. Eenmaal per week is er aan de rand van Lara een weekmarkt.

Nieuws