Sri Lanka als winterbestemming bij Crusj

Geschreven op 10 juni 2016 door Felice

Ga met Crusj olifanten spotten in Sri Lanka
Ga met Crusj olifanten spotten in Sri Lanka
De reisorganisatie Crusj is gericht op hoogopgeleide mensen die vrienden willen maken op vakantie. Crusj bied vele bestemmingen aan zoals Spanje, Bali en Griekenland. Nu is daar een nieuwe bestemming bijgekomen, Sri Lanka.

De eerste reis naar Sri Lanka met Crusj kun je maken op 7 november dit jaar. Deze reis duurt een week en je komt langs enkele highlights van Sri Lanka. Zo ga je onder andere olifanten spotten in een van de vele nationale parken en een bezoek brengen aan de theeplantages van Nuwara Eliya. Op de reis wordt je vergezeld door 19 andere mensen die een leeftijd rond de 35 jaar hebben. Ook is er een gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen.

Het verblijf is in hotel Camelot Beach in de stad Negombo. Dit hotel is direct aan het strand gelegen, heeft 2 zwembaden in de tropische tuin, een poolbar en twee restaurants. Ook kun je tot rust komen in de Ayurvedische spa. De kamers in het hotel hebben een terras of balkon. Je kan bij de reis naar Sri Lanka kiezen voor een kamer voor jezelf of een kamer delen met een andere reisgenoot.

Nieuws