Schrijf een ervaring over Disneyland Parijs en maak kans op mooie prijzen!

Disneyland Parijs

Url: http://www.disneylandparis.nl

Type reizen: autovakantie

Logo van Disneyland Parijs

Disneyland Parijs ligt in een voorstad van Parijs, in Marne-la-Vallée. Het enorme park omvat 2 Disney Parken, 7 themahotels en een uitgebreid scala aan eet- en ontspanningsmogelijkheden. Het Resort omvat eveneens Disney Village, een uitgaans- en winkelcentrum, en Golf Disneyland met zijn 27 holes. Het totale Disneyland Parijs is 19 km² groot.

Het grootste themapark, Disneyland Park, bestaat uit vijf thema's: Main Street USA, Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland. Hier zijn verschillende grote attracties te vinden, zoals de achtbaan Big Thunder Mountain, Space Mountain en de darkride Pirates of the Caribbean.

Het andere park, het Walt Disney Studios Park, staat geheel in het teken van film en showbusiness. Dit park bestaat eveneens uit thema's. Hier zijn ook attracties te vinden, maar minder dan in het Disneyland Park. Enkele bekende zijn de Rock 'n' Roller Coaster, The Twilight Zone Tower of Terror en Crush's Coaster.

De 7 hotels van Disneyland Parijs zijn ook allemaal gethematiseerd. In totaal omvatten deze hotels wel 5.800 kamers. Veel reisorganisaties bieden reizen van enkele dagen aan naar Disneyland Parijs, omdat je aan één dag in Disneyland Parijs vaak niet genoeg hebt.

op 5 november 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2017

Ben op 2 november geweest voor 3 dagen onvergetelijke magie. Maar dit is mijn slechtste pretpark al ooit gedaan ! Om 8u30 -omwille van een hotelgast te zijn- in het park en al 90' moeten aanschuiven. Een fast pas kon je niet meer krijgen en dit VOOR 9u00 's morgens !
- Restuarant Providence was een breakout ruimte in het hotel waar ze een paar tafels en stoelen hadden geplaatst en ik wou hier de verjaardag van mijn dochter vieren. Een HORROR verhaal !
- Toiletten zonder papier, zeepdispenser was leeg en de Dyson droger ging niet
- In het park geen enkele bewijzering naar welke richting je kan gaan. Zelfs weinig pijlen waar er een toilet is !
- Meer dan 90 ' moeten aanschuiven voor een attractie. Plaats dan extra attracties als je de mensenmassa niet aan kan
- Park is volledig outdated en de attracties zijn NIET spectaculair. Mooie beelden altijd op hun website, maar het is een koude en kille bedoening
- In de week van Halloween geweest en we hebben niets van trick or treat gezien laat staan een pompoen in het park. Schaamtelijk !!! Dit is zijn geld niet waard
- Disney figuren zijn heel zelden te zien in het park laat staan aan het ontbijt
- Eten is slecht tenzij je naar de Cape God restaurant gaat. wel dan 56 EURO/persoon. Ook kinderen (43 EURO/persoon)
- Drinken is onnozel zot duur : een Nestea van 200 ml kost 3,69 EURO. Dat is bijna 19 EURO/l. Dit is meer dan een fles whiskey !!!
- parking is 's avonds niet verlicht. je moet in het donker je valies gaan halen om in te checken !
CONCLUSIE:
Spendeer je center er niet aan. Park is ten dode opgeschreven en licentie vervalt eind december 2017 ! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 23 oktober 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: januari 2017

Gave disneyland parijs reis gemaakt met gezin ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 19 oktober 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2017

Als ik minder had kunnen geven was t een 0 geweest. Parken onduidelijk aan gegeven. Loop je t verkeerde park in, kan je niet meer terug/wisselen, ja binnen een half u, maar ja met die wachtrijen en de onwetendheid van de staff, sta je zo langer dan een half u in verschillende rijen, kastje naar de muur, dus laten ze je valllen. Ja bijbetalen. Maar dat kan niet iedereen. En als klap op de vuurpijl worden uitgelachen. Een spookje die een nachtmerrie werd. Voor ons nooit meer Disney ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws