Schrijf een ervaring over Disneyland Parijs en maak kans op mooie prijzen!

Disneyland Parijs

Url: http://www.disneylandparis.nl

Type reizen: autovakantie

Logo van Disneyland Parijs

Disneyland Parijs ligt in een voorstad van Parijs, in Marne-la-Vallée. Het enorme park omvat 2 Disney Parken, 7 themahotels en een uitgebreid scala aan eet- en ontspanningsmogelijkheden. Het Resort omvat eveneens Disney Village, een uitgaans- en winkelcentrum, en Golf Disneyland met zijn 27 holes. Het totale Disneyland Parijs is 19 km² groot.

Het grootste themapark, Disneyland Park, bestaat uit vijf thema's: Main Street USA, Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland. Hier zijn verschillende grote attracties te vinden, zoals de achtbaan Big Thunder Mountain, Space Mountain en de darkride Pirates of the Caribbean.

Het andere park, het Walt Disney Studios Park, staat geheel in het teken van film en showbusiness. Dit park bestaat eveneens uit thema's. Hier zijn ook attracties te vinden, maar minder dan in het Disneyland Park. Enkele bekende zijn de Rock 'n' Roller Coaster, The Twilight Zone Tower of Terror en Crush's Coaster.

De 7 hotels van Disneyland Parijs zijn ook allemaal gethematiseerd. In totaal omvatten deze hotels wel 5.800 kamers. Veel reisorganisaties bieden reizen van enkele dagen aan naar Disneyland Parijs, omdat je aan één dag in Disneyland Parijs vaak niet genoeg hebt.

op 27 februari 2017 bestemming: Frankrijk, reisperiode: februari 2017

Zeer lange wachttijden bij alle attracties... Lees meer

  • Algemeen 1
op 16 oktober 2016 bestemming: Frankrijk / Disneyland Parijs, reisperiode: oktober 2016

Wij waren met drie volwassene een twee kindjes van 2 en 4 jaar. We hebben ongeveer de helft van on toegangsticket betaald om in wachtrijen te staan. De fastlane neemt bij sommige attracties een onevenredig groot deel van de capaciteit weg.Afschuwelijk eten gehad in Walt's restaurant op mainstreet - aangebrand.... Lees meer

  • Algemeen 2
op 6 september 2016 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: september 2016

WAS MET MIJ GEZIN , WE HADDEN ONS VERHEUGD OP 4 HEERLIJKE DAGEN OP DISNEYLAND.
WIJ ZATEN IN HOTEL SANTA FE ,DE KAMERS WAREN ZEER KLEIN HET HOTEL ZAG ER NIET UIT.MEDEWERKEERS ZEER SLECHT . VOOR HET ONTBIJT 2 UUR LANG IN DE RIJ GESTAAN .
IN DE AVONDEN RESEVEREN . ALS JE NIET OP TYD WAS KON JE PAS OM 22.00 UUR ETEN .WAT NIET PRETTIG IS MET EEN KIND VAN 3 . TEVENS WAS HET ETEN ZEER SLECHT .
WIJ HEBBEN HIER EEN HOOP GELD VOOR BETAALD EN DAN VERWACHT JE OOK EEN BEETJE KWALITEIT. IK ZOU NIEMAND DIT HOTEL SANTA FE AANRADEN .!!!!... Lees meer

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Nieuws