Schrijf een ervaring over Disneyland Parijs en maak kans op mooie prijzen!

Disneyland Parijs

Url: https://www.disneylandparis.nl

Type reizen: autovakantie

Logo van Disneyland Parijs

Disneyland Parijs ligt in een voorstad van Parijs, in Marne-la-Vallée. Vanaf Utrecht is het ongeveer 500 kilometer rijden met de auto. Het enorme park omvat 2 Disney Parken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park), 7 officiële Disney Hotels en een uitgebreid scala aan eet- en ontspanningsmogelijkheden. Het Resort omvat eveneens een uitgaans- en winkelcentrum Disney Village en Golf Disneyland met zijn 27 holes. Het totale Disneyland Parijs is 19 km² groot.

Het grootste themapark, Disneyland Park, bestaat uit vijf thema's: Main Street USA, Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland. Hier zijn verschillende bekende attracties te vinden, zoals de achtbaan Big Thunder Mountain, Space Mountain en de darkride Pirates of the Caribbean.

Het andere park, het Walt Disney Studios Park, staat geheel in het teken van de film- en showbusiness. Dit park bestaat eveneens uit thema's uit de filmwereld, namelijk Frontlot, Toon Studio, Production Courtyard en Backlot. Hier zijn ook attracties te vinden, maar minder dan in het Disneyland Park. Enkele bekende zijn de Rock 'n' Roller Coaster, The Twilight Zone Tower of Terror en Crush's Coaster.

De 7 hotels van Disneyland Parijs zijn ook allemaal gethematiseerd. In totaal omvatten deze hotels 5.800 kamers. Veel reisorganisaties bieden meerdaagse reizen aan naar Disneyland Parijs, omdat je aan één dag in Disneyland Parijs vaak niet genoeg hebt.

op 2 maart 2020 bestemming: Frankrijk / DisneyLand Parijs, reisperiode: februari 2020

Eten in het park? Neem eten mee. Drukke rijen van 60+ min. Ga om 08.30 uur ( alleen toegang voor hotelgasten, tot 11.30 uur. Dan doe je alle attracties van 1 park. Ga daarna genieten van je vrijetijd buiten het park en kom 18.00 uur terug.
Volgende dag, volgend park, zelfde methode.. Haha, denk toch eens na! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 29 februari 2020 bestemming: Frankrijk / Euro disney, reisperiode: februari 2020

Zeer tegenvallende attracties, de paar goede zijn het geld niet waard.
Continu afgesloten gedeelten, storingen aan attracties en simpel te weinig attracties voor zoveel mensen.
Eten is stervensuur, helft van het park bestaat uit winkels.
Er zijn zoveel leukere en goedkopere pretparken, eigenlijk een wonder dat deze nog bestaat ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 25 februari 2020 bestemming: Frankrijk / breda, reisperiode: februari 2020

Weekendje Disney. Je weet van te voren wat de prijzen zijn en dat je bij iedere attractie moet wachten.

Waar ik me vooral aan erger is het personeel wat onlogisch in de restaurants werkt. En als je dan eindelijk je eten hebt, zijn er te weinig tafels en stoelen. Kun je vervolgens iemand irriteren door naast zijn tafel te gaan wachten, hopend dat ie een beetje dooreet.

Na 2 dagen in principe wachten in rijen wel een beetje gehad voor komende 10 jaar.

Ook suf dat je al een half uur in de rij staat om met Doornroosje op de foto te gaan. Je vervolgens te horen krijgt dat ze over 10 minuten stoppen met die foto's. Gelukkig werden we nog net meegepakt. Waarom niet gewoon de rij afwerken?

En dan nog wat.....poseren, foto, klik en klaar. Zo kan je 10-tallen mensen op de foto zetten ipv een dom gesprekje waar vandaan komt en dat de kleine een mooie trui aan heeft. ... Lees meer

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws