Schrijf een ervaring over VacanceSelect en maak kans op mooie prijzen!

VacanceSelect

Url: https://www.vacanceselect.com/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: autovakantie

Logo van VacanceSelect

Reisorganisatie Vacanceselect heeft een breed aanbod campings, vakantieparken en andere accommodaties in Europa. De organisatie is al meer dan 30 jaar actief als reisorganisatie. Bij Vacanceselect kies je uit meer dan 2.400 vakantiebestemmingen in onder andere Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Kroatië, Duitsland, Denemarken en Nederland. De accommodaties zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten, van bungalowtenten tot luxe vakantiehuizen.

Vacanceselect is meer dan 30 jaar geleden begonnen als een klein familiebedrijf met een eigen camping aan het Italiaanse Gardameer. Enkele jaren later breidde de organisatie zich uit door middel van het verhuren van andere vakantieaccommodaties rondom het Gardameer, wat zich al snel uitbreidde naar een boekingskantoor in Italië. Inmiddels heeft de reisorganisatie meer dan 15.000 accommodaties in het reisaanbod, die zich in 15 verschillende Europese landen bevinden. Wat betreft vakantieaccommodaties in Italië, waar het allemaal ooit begon, is Vacanceselect tegenwoordig de grootste aanbieder van Nederland. De accommodaties in het reisaanbod van Vacanceselect worden tot op de dag van vandaag bezocht door de oprichter van het bedrijf, om de kwaliteit van de accommodaties te beoordelen. Alle vakantiebestemmingen van Vacanceselect worden zorgvuldig geselecteerd, waarbij kwaliteit, ligging, gastvrijheid en ambiance gelden als basiscriteria.

In 8 verschillende kantoren verspreid door Europa werken de medewerkers van Vacanceselect dagelijks om hun klanten van een prettig vakantieverblijf te voorzien. Daarnaast staan ze ook altijd voor je klaar om een vakantie voor jou samen te stellen. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR en de SGR.

op 11 september 2019 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: juli 2019

Prijs kwaliteit was erg slecht
slechte informatie op de site, bewust slechte zaken achtergehouden ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 3 september 2019 bestemming: ItaliŽ / Ca 'Savio, reisperiode: augustus 2019

Onze vakantie was voor 12 dagen gepland, op de Camping Ca 'Savio, we zijn al na 8 dagen weer richting huis gegaan.
Vanaf dag 1 werd je aangevallen door tientallen muggen. Gewoon ontzettend veel muggen.
Dit probleem blijkt alleen bij deze camping te zijn, aangezien andere campings elke dag aan het bestrijden waren, en deze camping vind 1x per week voldoende.

De chalets waren op elkaar gegooid, en zat bij sommige chalets nog net 1,2 meter afstand tussen. Je stond met je veranda bijna tegen de keuken/slaapkamer aan van je buurman. (foto's van)
Antwoord van VacanceSelect;
"Omdat er in het hoogseizoen veel vraag naar vakantie accommodaties is proberen de campings/organisaties zo veel mogelijk plaatsen te creŽren. Dit betekent vaak dat er plaatsen bij komen waar niet alle gasten van gecharmeerd zijn. Dit is een gegeven waar wij helaas geen invloed op hebben."
De andere chalets verhuurd door ander bedrijf, stonden wel ruimer, en zijn netter/luxer dan die van vacanceselect.

Na een nacht slapen in de chalet van VacanceSelect (SelectCamp) kwam mijn vrouw met allerlei uitslag op haar benen. Dit waren vlekken die groter waren dan muggebulten.
Na een 2e nacht kwamen er alleen plekken bij, ook bij mij. Toen hebben we SelectCamp medewerker geinformeerd, en bleek ons matras met mijten en bedswanten.
Ons huisje is toen ontsmet, dit duurde bij elkaar 8 uur, waarna we onze kleding en spullen moesten schoonmaken en wassen, want die waren vol met de chemische rotzooi.
Daarna nog gebelt met VacanceSelect Nederland, en die zeiden dat het lokale personeel dit konden oplossen.

Na het andere matras waren de problemen nog niet weg, want de uitslag/bulten bleven komen.

Na de vakantie heb ik een klacht in gediend, waarop ik na 2 weken antwoord kreeg dat ik hun de kans niet had gegeven om het op te lossen.
Quote uit de mail "Het spijt ons te vernemen dat uw vakantie niet naar wens verlopen is en bieden hiervoor onze excuses aan. Wij vinden het lastig om achteraf, na uw vakantie, te vernemen dat uw verblijf niet naar wens is geweest. U heeft de problemen alleen kenbaar gemaakt bij het personeel ter plaatse."

Mijn antwoord was dat we zeker hadden gebeld met een afdruk van de belhistory.
Antwoord van VacanceSelect: "U heeft aangegeven het niet eens te zijn met onze reactie van 29 augustus. Wij hebben de zaak intern besproken, maar zijn van mening dat wij niet van ons standpunt gaan afwijken. Zoals eerder aangegeven kunt u voor de medische kosten terecht bij de reisverzekeraar. Deze is daar juist voor bedoeld. U geeft aan dat de prijs die u heeft betaald voor uw vakantie aan de hoge kant is. Wij willen u meegeven dat u een accommodatie heeft geboekt tijdens de drukste periode van het jaar, namelijk het hoogseizoen. Daarbij is de prijs die u betaald niet alleen voor de accommodatie, maar betaalt u indirect ook voor het gebruik van de faciliteiten op de camping. U heeft verder gebruik kunnen maken van alle faciliteiten en de accommodatie.
Wij hopen dat wij ons standpunt duidelijk hebben kunnen uitleggen en gaan dus niet afwijken van ons eerder ingenomen standpunt."

Men stuurt gewoon een standaard template van een mail en willen er niets aan doen. Dan alleen 42 euro te betalen voor schoonmaakkosten.

Tip: boek niet via VacanceSelect, want hun interesseert zich niet of jij een goede vakantie hebt gehad.
De camping zelf was aardig, 2 leuke zwembaden, maar om vervolgens alleen maar muggen te lijf te gaan... ga ik liever voor het geld naar iets anders, en zeker niet via vacanceselect. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 26 augustus 2019 bestemming: Duitsland / Waxweilee, reisperiode: augustus 2019

We hadden ons erg verheugd op een weekje duitse eifel, maar wat een teleurstelling. Het huisje was klein en vies, in de vuilnisbak zat zelfs vuilnis van de vorge huurder. Er zou animatie zijn, maar dat was er niet en de supermarkt was gesloten. Voor ons geen vacanceselect meer! ... Lees meer

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws