Schrijf een ervaring over VacanceSelect en maak kans op mooie prijzen!

VacanceSelect

Url: https://www.vacanceselect.com/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: autovakantie

Logo van VacanceSelect

Reisorganisatie Vacanceselect heeft een breed aanbod campings, vakantieparken en andere accommodaties in Europa. De organisatie is al meer dan 30 jaar actief als reisorganisatie. Bij Vacanceselect kies je uit meer dan 2.400 vakantiebestemmingen in onder andere Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Kroatië, Duitsland, Denemarken en Nederland. De accommodaties zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten, van bungalowtenten tot luxe vakantiehuizen.

Vacanceselect is meer dan 30 jaar geleden begonnen als een klein familiebedrijf met een eigen camping aan het Italiaanse Gardameer. Enkele jaren later breidde de organisatie zich uit door middel van het verhuren van andere vakantieaccommodaties rondom het Gardameer, wat zich al snel uitbreidde naar een boekingskantoor in Italië. Inmiddels heeft de reisorganisatie meer dan 15.000 accommodaties in het reisaanbod, die zich in 15 verschillende Europese landen bevinden. Wat betreft vakantieaccommodaties in Italië, waar het allemaal ooit begon, is Vacanceselect tegenwoordig de grootste aanbieder van Nederland. De accommodaties in het reisaanbod van Vacanceselect worden tot op de dag van vandaag bezocht door de oprichter van het bedrijf, om de kwaliteit van de accommodaties te beoordelen. Alle vakantiebestemmingen van Vacanceselect worden zorgvuldig geselecteerd, waarbij kwaliteit, ligging, gastvrijheid en ambiance gelden als basiscriteria.

In 8 verschillende kantoren verspreid door Europa werken de medewerkers van Vacanceselect dagelijks om hun klanten van een prettig vakantieverblijf te voorzien. Daarnaast staan ze ook altijd voor je klaar om een vakantie voor jou samen te stellen. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR en de SGR.

op 5 september 2017 bestemming: Nederland / Maurik, reisperiode: augustus 2017

Heel gebrekkige informatie voorziening over geboekte bungalowpark na het boeken. Ik kreeg een email dat ik geregistreerd was voor hun website, in plaats van een overzicht.

Bungalowpark bleek flinke extra kosten in rekening te brengen (100EUR), waarover ik me niet geinformeerd voelde. Misschien was dit al duidelijk blij het boeken maar ik weet het simpelweg niet aangezien ik er geen goed overzicht van heb ontvangen. Ik zal niet nog eens met vacanceselect boeken.

Toch nog een redelijk cijfer omdat het wellicht wel van te voren gemeld is en ik het vergeten ben. Over de camping waar we geboekt hebben zijn we wel heel tevreden. We waren er al eens geweest en ik kon het huisje nergens anders vinden. ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 31 augustus 2017 bestemming: Frankrijk / Montalivet, reisperiode: juni 2017

Samen met mijn man twee weken in buurt strand van Montalivet genoten van mooie weer in een bungalowtent van alle gemakken voorzien. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2017 bestemming: Kroatië / Funtana, reisperiode: augustus 2017

Heerlijke vakantie gehad op een prachtige camping. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws