Schrijf een ervaring over VacanceSelect en maak kans op mooie prijzen!

VacanceSelect

Url: https://www.vacanceselect.com/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: autovakantie

Logo van VacanceSelect

Reisorganisatie Vacanceselect heeft een breed aanbod campings, vakantieparken en andere accommodaties in Europa. De organisatie is al meer dan 30 jaar actief als reisorganisatie. Bij Vacanceselect kies je uit meer dan 2.400 vakantiebestemmingen in onder andere Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Kroatië, Duitsland, Denemarken en Nederland. De accommodaties zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten, van bungalowtenten tot luxe vakantiehuizen.

Vacanceselect is meer dan 30 jaar geleden begonnen als een klein familiebedrijf met een eigen camping aan het Italiaanse Gardameer. Enkele jaren later breidde de organisatie zich uit door middel van het verhuren van andere vakantieaccommodaties rondom het Gardameer, wat zich al snel uitbreidde naar een boekingskantoor in Italië. Inmiddels heeft de reisorganisatie meer dan 15.000 accommodaties in het reisaanbod, die zich in 15 verschillende Europese landen bevinden. Wat betreft vakantieaccommodaties in Italië, waar het allemaal ooit begon, is Vacanceselect tegenwoordig de grootste aanbieder van Nederland. De accommodaties in het reisaanbod van Vacanceselect worden tot op de dag van vandaag bezocht door de oprichter van het bedrijf, om de kwaliteit van de accommodaties te beoordelen. Alle vakantiebestemmingen van Vacanceselect worden zorgvuldig geselecteerd, waarbij kwaliteit, ligging, gastvrijheid en ambiance gelden als basiscriteria.

In 8 verschillende kantoren verspreid door Europa werken de medewerkers van Vacanceselect dagelijks om hun klanten van een prettig vakantieverblijf te voorzien. Daarnaast staan ze ook altijd voor je klaar om een vakantie voor jou samen te stellen. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR en de SGR.

op 29 juni 2020 bestemming: Italië / Iseo, reisperiode: augustus 2020

Ook wij zoeken al een aantal weken contact via het contactformulier en telefoon. Helaas krijgen we nergens een reactie op. Ik snap best dat het druk is, maar het minste wat ze kunnen doen is een reactie geven via de mail. (Betalingsherinnering mailen ze wel) Zolang er geen contact is, gaan wij ook niets betalen. Zo ga je niet met klanten om!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 29 juni 2020 bestemming: Italië, reisperiode: augustus 2020

Na tig keer geprobeerd te bellen en te mailen dan eindelijk na 1.5 uur in de wacht te hebben gestaan een medewerker gesproken. Ze kunnen niks voor je doen.. vakantie word niet omgeboekt naar zomer 2021.
Slechte organisatie, wij zullen hier niet meer boeken! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 28 juni 2020 bestemming: Frankrijk / Auvergne-Rhône-Alpes, reisperiode: juli 2020

Niemand reageert meer , zie de andere reacties. Denk dat ze failliet zijn. Onze reis is over twee weken maar we horen niets meer. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws