Schrijf een ervaring over VacanceSelect en maak kans op mooie prijzen!

VacanceSelect

Url: https://www.vacanceselect.com/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: autovakantie

Logo van VacanceSelect

Reisorganisatie Vacanceselect heeft een breed aanbod campings, vakantieparken en andere accommodaties in Europa. De organisatie is al meer dan 30 jaar actief als reisorganisatie. Bij Vacanceselect kies je uit meer dan 2.400 vakantiebestemmingen in onder andere Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Kroatië, Duitsland, Denemarken en Nederland. De accommodaties zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten, van bungalowtenten tot luxe vakantiehuizen.

Vacanceselect is meer dan 30 jaar geleden begonnen als een klein familiebedrijf met een eigen camping aan het Italiaanse Gardameer. Enkele jaren later breidde de organisatie zich uit door middel van het verhuren van andere vakantieaccommodaties rondom het Gardameer, wat zich al snel uitbreidde naar een boekingskantoor in Italië. Inmiddels heeft de reisorganisatie meer dan 15.000 accommodaties in het reisaanbod, die zich in 15 verschillende Europese landen bevinden. Wat betreft vakantieaccommodaties in Italië, waar het allemaal ooit begon, is Vacanceselect tegenwoordig de grootste aanbieder van Nederland. De accommodaties in het reisaanbod van Vacanceselect worden tot op de dag van vandaag bezocht door de oprichter van het bedrijf, om de kwaliteit van de accommodaties te beoordelen. Alle vakantiebestemmingen van Vacanceselect worden zorgvuldig geselecteerd, waarbij kwaliteit, ligging, gastvrijheid en ambiance gelden als basiscriteria.

In 8 verschillende kantoren verspreid door Europa werken de medewerkers van Vacanceselect dagelijks om hun klanten van een prettig vakantieverblijf te voorzien. Daarnaast staan ze ook altijd voor je klaar om een vakantie voor jou samen te stellen. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR en de SGR.

op 28 oktober 2020 bestemming: België / Erezee, reisperiode: juli 2020

Vacanceselect komt mondelinge overeenkomsten niet na en probeert met een tegemoetkoming van 10% de klacht af te kopen terwijl terugbetaling van de reissom was afgesproken. Ontzettend slechte service en alles behalve dienstverlenend. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 9 oktober 2020 bestemming: Frankrijk / Valras plage, reisperiode: augustus 2020

Camping domaine de la yole, complete maar massale camping. Camping zelf zouden we een 8 geven. Maar dan het Vacanceselect deel: de “de luxe” stacaravan bleek een oude afgeschreven kapotte en smerige stacaravan te zijn. Alles behalve de magnetron was oud, kapot of vies. We hebben door een defecte kraan van de 14 dagen er 10 niet warm kunnen douchen. Meubels waren oud en defect. Kind en man hebben zich opengehaald aan notabene de kinderbedden! Schimmel in de douche etc. Nu wil Vacanceselect ons afschepen met een restitutie van 20%. Dan betalen we ipv €200 per nacht “maar” €160 per nacht. Zelfs het eigen personeel zei dat de stacaravan hooguit €35 p/n waard was. Wij vragen een vergoeding van €1000 en niet van €550. Op een bedrag van €2800 betalen we dan nog steeds €130 per nacht. Volgens eigen personeel op de camping meer dan genoeg. Maar Vacanceselect beschuldigd ons en eigen personeel ervan dat we de waarheid niet spreken. NOOIT meer Vacanceselect! ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 1 september 2020 bestemming: Italië / Toscane, reisperiode: augustus 2020

Wij verbleven met drie vriendinnen in een glamping tent van Vacanceselect. En hebben hier zo genoten. De camping ligt aan een heel mooi (fijn)kiezelstrand. Fijne bedjes, bar en plek om te zitten op het strand.

Dan de camping is perfect. Restaurant hebben we heel leuk gegeten, met top bediening. Alles ziet er netjes uit, de sfeer is heerlijk. Wij wilden echt nog niet naar huis, en komen zeker nog terug.

Als kers op de taart hielp Marie-Elise van Vacanceselect ons. We werden al helemaal leuk welkom geheten door onze naam op het bord (het zijn de kleine dingen), de tent was helemaal fijn en als we wat wilden vragen was Marie-Elise om ons te helpen. Ze had leuke tips en dacht met ons mee. Zo fijn! :) ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws