Schrijf een ervaring over VacanceSelect en maak kans op mooie prijzen!

VacanceSelect

Url: https://www.vacanceselect.com/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: autovakantie

Logo van VacanceSelect

Reisorganisatie Vacanceselect heeft een breed aanbod campings, vakantieparken en andere accommodaties in Europa. De organisatie is al meer dan 30 jaar actief als reisorganisatie. Bij Vacanceselect kies je uit meer dan 2.400 vakantiebestemmingen in onder andere Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Kroatië, Duitsland, Denemarken en Nederland. De accommodaties zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten, van bungalowtenten tot luxe vakantiehuizen.

Vacanceselect is meer dan 30 jaar geleden begonnen als een klein familiebedrijf met een eigen camping aan het Italiaanse Gardameer. Enkele jaren later breidde de organisatie zich uit door middel van het verhuren van andere vakantieaccommodaties rondom het Gardameer, wat zich al snel uitbreidde naar een boekingskantoor in Italië. Inmiddels heeft de reisorganisatie meer dan 15.000 accommodaties in het reisaanbod, die zich in 15 verschillende Europese landen bevinden. Wat betreft vakantieaccommodaties in Italië, waar het allemaal ooit begon, is Vacanceselect tegenwoordig de grootste aanbieder van Nederland. De accommodaties in het reisaanbod van Vacanceselect worden tot op de dag van vandaag bezocht door de oprichter van het bedrijf, om de kwaliteit van de accommodaties te beoordelen. Alle vakantiebestemmingen van Vacanceselect worden zorgvuldig geselecteerd, waarbij kwaliteit, ligging, gastvrijheid en ambiance gelden als basiscriteria.

In 8 verschillende kantoren verspreid door Europa werken de medewerkers van Vacanceselect dagelijks om hun klanten van een prettig vakantieverblijf te voorzien. Daarnaast staan ze ook altijd voor je klaar om een vakantie voor jou samen te stellen. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR en de SGR.

op 17 augustus 2017 bestemming: Spanje / Tamarit, reisperiode: augustus 2017

Aangekomen na een lange auto reis op de camping Tamarit park resort. We konden om 14:00 uur onze mobile home (de meest luxe van de gehele camping volgens de site van vacance select) nog niet in ivm cleaning dus moesten ons nog zien te vermaken tot 17:00 uur. Prima boodschappen gedaan en wat gedronken en wederom terug om de sleutel te halen. Aangekomen bij onze accommodatie bleek het hele huis vol smerigheid, schimmel te zitten. Gordijnen hingen half aan de kapotte rails vuil van zeker meerdere maanden achterstallig onderhoud en schoonmaken. Dit konden wij zelf in een uurtje niet schoon krijgen. Vacance select gebeld met ons probleem maar die wuifde het weg en we moesten het met het park gaan regelen en als dat niet zou lukken konden we terug bellen. Uiteindelijk na lang gesprekken voeren en 2x inspectie door manager en hoofd schoonmaak gaven ze de fout toe en schaamde ze zich voor dit huis. We moesten wat gaan drinken op hun kosten en na 5 uur mochten we ons huisje in. Alles was letterlijk gereinigd en goed schoon gemaakt. We kregen een nieuwe groot formaat prullenbak, nieuwe gordijnen, nieuw servies, nieuwe panneset, nieuw bestek het was weer schoon gelukkig en konden onze vakantie hervatten. Dus complimenten aan het park zelf maar bij Vacance select boeken wij nooit meer onze vakantie. Ze hebben niets meer van zich laten horen dmv een mailtje of belletje met de vraag of alles naar wens is afgelopen. Teleurstellend. En de accommodatie werd veel te mooi op de site vermeld dmv prachtige foto s! Echt een aanfluiting en zeker geen waar voor het vele geld wat wij hiervoor hebben betaald.... Lees meer

  • Algemeen 7
op 12 augustus 2017 bestemming: Spanje / Canyelles, reisperiode: augustus 2017

Zitten op "rustige" camping Cala in Canyelles. Deze camping wordt gedomineerd door Franse schoolklassen met Afrikaanse leerlingen. Een constante geluidsoverlast en complete overname van het zwembad voor de kinderen. Op de kinderdisco is geen kind te vinden, alleen grote groepen Afrikanen van de Franse schoolklassen. Iedereen wordt volledig weggeblazen door dit geweld..... Lees meer

  • Algemeen 3
op 14 juli 2017 bestemming: Frankrijk / Le Muy, reisperiode: juli 2017

Op dinsdag 11 juli j.l. zijn wij met onze 6 kinderen gearriveerd bij onze geboekte stacaravan van VACANCESELECT. De stacaravan werd als de 'grootste in hun assortiment' en als 'reus' aangeprezen, geschikt voor acht personen. Wij hadden ons erg verheugd op onze vakantie, maar toen wij arriveerden , was het gelijk duidelijk dat deze stacaravan totaal NIET geschikt is voor 8 personen!!

We wilden binnen eten vanwege de hitte, maar er was alleen maar een klein eettafeltje binnen met te weinig stoelen. Je viel over elkaars voeten omdat het zo klein was en we waren zo ongelukkig daar dat we diezelfde avond nog een vlucht terug naar huis hebben geboekt (voor donderdag 13 juli 2017) omdat we niet langer in dit te krappe onderkomen wilden blijven.

Een alternatief was geen oplossing want aangezien deze stacaravan de 'grootste' is in hun assortiment en we ook alleen 5 dezelfde stacaravans die EXACT hetzelfde waren, kregen aanboden, hadden we geen energie meer om dit nog langer af te wachten.

Vacanceselect weigert om ons geld terug te geven en zegt dat er duidelijk op de site staat dat de stacaravan 40m2 is. Dit klopt, maar moeten wij voortaan exact gaan uitmeten hoe klein dit is?! De stacaravan is hooguit geschikt voor zes personen!

De foto's van de stacaravan zien er mooi uit op de site, maar de werkelijkheid is totaal anders! Ze zijn net als een makelaar die een huis er mooi opzet, en waar als je daar gaat kijken, het veel kleiner is dan je had gedacht. Dit is misleiding. En we kunnen moeilijk vóór het boeken naar Frankrijk afreizen om te kijken of iets geschikt is.

Hoe kan Vacanceselect een krappe stacaravan als dit een 'reus' noemen op de site ???

Vacanceselect stelt zich bijzonder star op en weigert om ook maar iets van het betaalde bedrag terug te geven omdat wij niet wilden afwachten tot zij met iets 'beters' op de proppen kwamen.... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws