Libema Vakantieparken

Url: https://www.libema.nl/

Type reizen: autovakantie

Logo van Libema Vakantieparken

Libéma is een van de grootste leisure concerns van Nederland. Libéma Vakantieparken bestaat uit drie parken: Vakantiepark Beekse Bergen en Safari Resort Beekse Bergen in Hilvarenbeek en Vakantiepark Dierenbos in Vinkel. Hiernaast hebben ze nog de groepsaccommodatie De Buitenjan in Veldhoven. Samen bewijzen deze parken dat kwaliteit niet per se duur hoeft te zijn. Bij je verblijf krijg je de AttractiePas cadeau, waarmee je gratis en onbeperkt toegang hebt tot verschillende attractieparken, waaronder het Sportiom in Den Bosch, Safaripark Beekse Bergen en diverse andere uitjes in de omgeving van het vakantiepark.

Bij Vakantiepark Beekse Bergen waan je jezelf even in Afrika. Het hele park is Afrikaans gethematiseerd. Daarnaast kun je op safari gaan in Safaripark Beekse Bergen, gelegen naast het vakantiepark. Er is genoeg te beleven voor zowel jong als oud. Accommodaties variëren hier van tenten, blokhutten, (kids)jungalows en chaletten tot een groepsjungalow waar maar liefst 16 personen in kunnen overnachten.

Bij Safari Resort Beekse Bergen slaap je letterlijk tussen de wilde dieren. Je overnacht in een unieke accommodatie. Kies je voor een avontuurlijke boomhut, luxe lodge of safaritent? Die keuze is aan jou. Vanuit de 6-persoons boomhutten geniet je van een prachtig uitzicht over Bahari Beach en haar zeehonden. De 6- of 8-persoons Safaritenten zijn ideaal voor wie de natuur wil beleven. Liever extra luxe overnachten? De vrijstaande lodges zijn geschikt voor 6, 8 of 14 personen. Alle accommodaties liggen verspreid tussen twee savannes en een leeuwenvlakte.

Vakantiepark Dierenbos is ook compleet gethematiseerd. In dit park staan bosdieren centraal. Dierenbos heeft voor ieder gezelschap een geschikte accommodatie. Zo zijn er luxe villa's, groepsboerderijen en kidsbungalows. Het park ligt in een groene omgeving en heeft onder andere een overdekt zwembad, een restaurant, een bowlingbaan en een minigolfbaan.

De groepsaccommodatie De Buitenjan ligt aan de rand van Veldhoven. Deze groepsaccommodatie biedt recreatieve mogelijkheden in een bosrijke omgeving met plezier voor jong en oud. Je vind hier sportvelden, kampvuurplaatsen en een discotheek. Dol op klimmen? Leef je uit in het nabijgelegen Klimrijk Brabant. Als gast van De Buitenjan krijg je hier korting op de activiteiten. Er zijn in totaal vier grote groepsaccommodaties, met een capaciteit van 35 tot 90 personen.

Je kunt je accommodatie bij Libéma eenvoudig online reserveren. Daarnaast kun je Libéma telefonisch bereiken en via een contactformulier op de website.

Ervaringen met Libema Vakantieparken

Libema Vakantieparken krijgt gemiddeld een 3,3
op basis van 3 ervaringen:

3,3 + Ervaring delen
op 23 april 2024 bestemming: Nederland / Hilvarenbeek, reisperiode: april 2024

Titel: Ontevredenheid Troef bij Beekse Bergen

Mijn recente verblijf bij Beekse Bergen was ronduit teleurstellend. Bij aankomst werden we geconfronteerd met een smerig huisje, compleet met bevlekt beddengoed en gordijnen die hun beste tijd wel gehad hadden. De belofte van giraffen bij ons huisje bleek een leugen te zijn, aangezien deze alleen bij het hotel te bewonderen waren. Als klap op de vuurpijl vertelde de dame van de gatenservice ons dat we naar het circus moesten gaan als we dieren van dichtbij wilden zien. Het buffetrestaurant was een regelrechte misser, met smakeloos en uitgedroogd voedsel dat verre van acceptabel was. Beekse Bergen laat duidelijk te wensen over wat betreft accommodatie en service, en ik hoop oprecht dat ze hun act kunnen opvoeren om toekomstige gasten een fatsoenlijke ervaring te bieden. ... Lees meer

 • Algemeen 1
op 25 juli 2012 bestemming: Nederland / Vinkel, reisperiode: juli 2012

Het beloofde huisje van Libema beantwoordde totaal niet aan de verwachtingen. Het huisje was te vies voor woorden. Toilet stonk en overal lag en zat urine aangeplakt. Het was gedateerd, donker met nauwelijks bergruimte voor 5 personen. Er zaten geen afvalzakken in de vuilnis- en prullenbakken. Bovendien waren ze uiterst smerig.
De koelkast zat dicht en er lag een enorme plas water op de grond en in de koelkast zelf. In het vriesvak stond een bakje voor ijsklontjes, vol water. Ik heb 20 min. nodig gehad om dat ding schoon te maken en de troep op te ruimen. Ook het lampje in de koelkast was stuk en de flessenhouder in de koelkast ook. Ik kan me niet voorstellen dat nooit iemand dat heeft gezien of dat dat niet is gemeld. Na de eerste ervaring met de koelkast en de viezigheid ben ik naar de receptie gegaan en heb dat gemeld. Als vergoeding voor het ongemak kregen we een consumptiebon en bowlingbon. Jammer dat we niet eerder gekomen waren? Ik was toch direct geweest en heb gevraagd of ze alsnog hun maatregelen wilden treffen, maar we hebben niemand gezien.

Eenmaal gebruikmakend van het huisje, bleek dat het totaal niet onderhouden was. Er was heel veel stuk, er was geen inventarislijst en bij de balie werd later gezegd dat ze daar mee bezig waren. De buitenlamp heeft doorlopend geknipperd, dus was gewoon stuk, de gootsteen was grotendeels verstopt, er waren wel 4 TV's, maar van 2 in de slaapkamers was de DVD-invoer kapot, de afstandsbediening in de kamer was stuk, overal lagen sigarenttenpeuken om het huis en andere viezigheid. Er was zelfs een volle sigarettenbak omgekeerd links bij de voordeur. Wel waren er 3 vaatwasborstels (van vorige bewoners) die dus nooit weggegooid waren. Theepot ontbrak. Er waren 5 messen, -tig vorken en lepels, geen eierlepeltjes, nou ja, ik houd er maar mee op, want het was te schandalig voor woorden. Zo kan ik ook luxe aanbieden voor rotzooi en daar nog een hoop geld voor laten betalen. Ik heb zelf het huis eerst voor eigen gebruik min of meer schoongemaakt en ben daar ca. 3 uur mee bezig geweest en heb het veel en veel schoner achtergelaten als dat we erin gekomen zijn. Wel hebben we EUR 75,00 moeten betalen voor het schoonmaken, zeg dus maar rustig nu EUR 150,00, want de tweede keer bij het verlaten van de villa heb ik die schoonmaak zelf gedaan (om de volgende bewoner de ellende van de viezigheid te besparen).

Ik eis dan ook een schadevergoeding van minimaal EUR 250,00 voor alle ongemakken en eigenlijk zou het netjes zijn als ze het hele bedrag, zou vergoeden. Dit soort dingen hoor je toch alleen bij het programma van 'Max' zou je denken? Ik kom terug als dat is gebeurd en de boel in orde is. De kinderen hebben het overigens heerlijk gehad en er weinig van gemerkt, want er was genoeg te doen. Wel alles tegen extra betaling, terwijl we al EUR 100,00 extra hadden betaald voor extra dingen. De service bij de balie stelde niets voor. Jonge kinderen die niets op kunnen oplossen. Goedkope krachten zonder enige ervaring. ... Lees meer

 • Algemeen 6
 • Accommodatie 2
 • Vervoer 8
 • Reisbegeleiding 3
 • Prijs / kwaliteit 2
op 29 februari 2008 bestemming: Nederland / Vinkeloord, reisperiode: februari 2008

Tijdens de carnavalsvakantie verbleven wij in huisje Lijster. Hier waren enorme bouwwerkzaamheden, van 7.30 tot 17.00 uur aan één stuk door hak en breekwerk. Op onze vraag of we naar een ander plek konden verhuizen, wilden zij daar niets van weten. Nu 29 februari 2008 nog niets vernomen van de officiele klacht die wij hebben ingediend op 14 februari met bijbehorende foto's. Ronduit schandalig dus. Wel zijn deze huisjes op dit moment uit de verhuur genomen, dus blijkbaar erkennen ze hun fouten wel.

Ook nadeel dat je met de auto niet even naar je huisje kon rijden om in en uit te laden, terwijl de vrachtwagens over dit terreintje konden denderen.

Ook het restaurant liet te wensen over. Vaste gasten liepen in en uit in de keuken om een prakkie te bemachtigen. Ons varkenshaasje kwam rechtstreeks uit de magnetron.

De nachtrusttijd van 23.00 tot 8.00 werd aan alle kanten met voeten getreden, wij hadden uitzicht op de weg naar het caravangedeelte en werden geregeld midden in de nacht opgeschrikt door busjes die over deze weg reden. Wellicht een idee om de slagboom buiten gebruik te stellen na 23.00 uur.

Het interieur van het huisje was wel heel mooi en luxe, alleen jammer dat er geen beschrijving voor de was/droogcombi aanwezig was.

Positief punt is dat je met de extracard naar o.a het Sportiom en de Beekse Bergen kan.

Voor ons nooit meer Libema, mede gezien het feit dat men niet eens de moeite neemt om de klachten in behandeling te nemen. ... Lees meer

 • Algemeen 3
 • Accommodatie 8
 • Vervoer 2
 • Reisbegeleiding 1
 • Prijs / kwaliteit 2