Schrijf een ervaring over Rebel Travel en maak kans op mooie prijzen!

Rebel Travel

Url: https://www.rebeltravel.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: autovakantie

Logo van Rebel Travel
Rebel Travel won in 2013 de Reisgraag award Rebel Travel won in 2014 de Reisgraag award

Rebel Travel is opgericht in 1996 en organiseert autorondreizen door Europa. Met eigen auto rijd je door het gekozen land en overnacht je in de goede hotels die je samen met Rebel Travel kunt uitzoeken. De reisorganisatie stelt dan ook samen met jou de gewenste reis samen. Voor vertrek ontvang je van Rebel Travel een goed gevulde informatiemap met hierin onder andere de routebeschrijvingen, plaatselijke informatie en hotelbeschrijvingen.

Rebel Travel biedt rondreizen aan in België, Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Slovenië en Kroatië. Deze landen zijn apart te bezoeken, maar je kunt ook combinaties maken als je meerdere landen wil bezoek tijdens de vakantie. Maak bijvoorbeeld een combinatie Frankrijk – Duitsland, Oostenrijk – Zwitserland of Slovenië – Kroatië.

Je kunt ook actieve vakanties boeken bij Rebel Travel. Naast autovakanties worden er ook diverse wandel- en fietsvakanties aangeboden. Of kies voor een combinatie van een fiets-wandelvakantie. Zo kun je de vakantie zo actief maken als je zelf wil.

Rebel Travel is aangesloten bij de SGR waardoor je met zekerheid een vakantie kunt boeken. Het hoofdkantoor van Rebel Travel is te vinden in Alkmaar. Hier staan de medewerkers klaar om je te helpen en adviseren.

op 7 september 2017 bestemming: KroatiŽ / Selce, reisperiode: augustus 2017

Super. We boekte een 9 daagse autorondreis SloveniŽ en KroatiŽ. Kroatie is voor mij sinds 1970 mijn 2e thuis. Maar we wilde iets anders doen, dit was een leuke combi. In Slovenie verbleven wij in Bled Hotel Golf, zeer goed hotel met een uitgebreid lopen buffet ontbijt en avondmaal. We hadden uitzicht op het meer in bled. Super vriendelijke mensen, voor ons was dit de eerste keer in Slovenie en het was prima vertoeven. Kroatie kennen we goed zeker de streek Kvarner , Crikvencica waar ik als kind van 6 jaar al kwam toen nog Joegoslavie. We verbleven in het dorp naast Crikvencica, Selce. Hotel Marina, iets minder hotel dan het hotel in Bled, matrassen lagen hard omdat je de veren voelde. Buffet ontbijt en avondmaal had de helft minder aan keuze, maar was zeker goed. Lag letter aan de kust, maar wat jammer was, wat achteraf, wel heerlijk rustig, maar wat meer vertier was wel gezelliger geweest.

Tip voor Rebel, keurige uitleg erbij gekregen, maar misschien is het raadzaam om bij iedere nieuwe wegaanwijzing een ruimte er tussen houden, zo hoef je niet telkens in het hele verhaal te terug te zoeken, zo kan je bijv voorkomen dat je een afslag mist. Dit ondervonden wij bij de kennismakingstour. Verder heel fijn gehad, we zouden zo weer voor Rebel travel kiezen. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 31 augustus 2017 bestemming: ItaliŽ / diversen plaatsen, reisperiode: juli 2017

Wij hadden 7 verschillende hotels geboekt i.v.m. rondreis , wij zijn kritisch en het risico bij 7 verschillende boekingen is natuurlijk groot, wij waren beide verbaasd zo goed als alles was georganiseerd , geen enkel punt van kritiek en daarom een dikke tien voor het Rebel Travel Team in een woord geweldig . ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 2 juli 2017 bestemming: Duitsland, reisperiode: juni 2017

Rondreis zwarte woud beieren Bodensee beieren.omdat 1 hotel volgeboekt was een ander gekregen. Kon echt niet:erg warm geen balkon,geen terras en langs een zeer lawaaiige straat. Paste niet in deze mooie reis. Jammer.waren met 2 stellen waarvan een een prachtige grote kamer kreeg en de ander een klene kamer. ... Lees meer

  • Algemeen 7

Meer ervaringen

Nieuws