Schrijf een ervaring over Rebel Travel en maak kans op mooie prijzen!

Rebel Travel

Url: http://www.rebeltravel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR
Type reizen: autovakantie

Logo van Rebel Travel
Rebel Travel won in 2013 de Reisgraag award Rebel Travel won in 2014 de Reisgraag award

Rebel Travel is opgericht in 1996 en organiseert autorondreizen door Europa. Met eigen auto rijd je door het gekozen land en overnacht je in de goede hotels die je samen met Rebel Travel kunt uitzoeken. De reisorganisatie stelt dan ook samen met jou de gewenste reis samen. Voor vertrek ontvang je van Rebel Travel een goed gevulde informatiemap met hierin onder andere de routebeschrijvingen, plaatselijke informatie en hotelbeschrijvingen.

Rebel Travel biedt rondreizen aan in België, Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Slovenië en Kroatië. Deze landen zijn apart te bezoeken, maar je kunt ook combinaties maken als je meerdere landen wil bezoek tijdens de vakantie. Maak bijvoorbeeld een combinatie Frankrijk – Duitsland, Oostenrijk – Zwitserland of Slovenië – Kroatië.

Je kunt ook actieve vakanties boeken bij Rebel Travel. Naast autovakanties worden er ook diverse wandel- en fietsvakanties aangeboden. Of kies voor een combinatie van een fiets-wandelvakantie. Zo kun je de vakantie zo actief maken als je zelf wil.

Rebel Travel is aangesloten bij de ANVR en SGR waardoor je met zekerheid een vakantie kunt boeken. Het hoofdkantoor van Rebel Travel is te vinden in Alkmaar. Hier staan de medewerkers klaar om je te helpen en adviseren.

op 28 augustus 2016 bestemming: Oostenrijk / Angerberg/Lofer, reisperiode: augustus 2016

Goede,eenvoudige hotels. Mooie omgeving en duidelijke tips voor uitjes.
Was jubileumaanbieding en was prima verzorgd.... Lees meer

  • Algemeen 8
op 8 februari 2016 bestemming: Italië, reisperiode: juli 2014

Wij hebben al verschillende reizen gemaakt met rebel travel en zijn van plan dit jaar weer bij hen te boeken. Zeer goede ervaring qua reisbeschrijvingen en accommodaties!... Lees meer

  • Algemeen 9
op 5 augustus 2014 bestemming: Frankrijk / Arromanche, Dinard en St Brevin les Pins, reisperiode: juli 2014

Prima hotels op goede lokaties met goed ontbijt. Veel vrijheid in het gebruik van de routemaster en de diverse routes die Rebel Travel uitstekend heeft beschreven voorzien van goede reistips m.b.t. omgeving en bezienswaardigheden. Absoluut voor herhaling vatbaar.... Lees meer

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8

Meer ervaringen

Nieuws